Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
[youtube][/youtube]
Koji kucni odgoj
Koji kucni odgoj
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- rob do bagro
- Kontakt:
nes vjerovat...al tog malca poznajem,poznajem mu sestru...fina mu je sister,a vidi njega 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
vrijeme jeT-MAC je napisao/la:ova tema jos nije zatvorena aaaaaaaaaaa![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vidim ja neces objektivno da kazesrob do bagro je napisao/la:nes vjerovat...al tog malca poznajem,poznajem mu sestru...fina mu je sister,a vidi njega

Ma trebao mu je neko klempu opaliti bas bezobrazno zamisli mi dobili i fifa nas diskvalifikuje i izbaci mali bi bio krivac

Ja sam na pocetku mislio pali nasu zastavu s ljiljanima dok nisam par puta pogledao i otisao umio se u wc.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- rob do bagro
- Kontakt:
hos broj njezin...e pa ne dam...nisi ti za njuPonos Torina je napisao/la:Vidim ja neces objektivno da kazesrob do bagro je napisao/la:nes vjerovat...al tog malca poznajem,poznajem mu sestru...fina mu je sister,a vidi njega![]()
a znam sad i zasto
![]()
![]()
Ma trebao mu je neko klempu opaliti bas bezobrazno zamisli mi dobili i fifa nas diskvalifikuje i izbaci mali bi bio krivac![]()
![]()
Ja sam na pocetku mislio pali nasu zastavu s ljiljanima dok nisam par puta pogledao i otisao umio se u wc.

i ja sam u jednom trenutku mislio da je palio zastavu sa ljiljanima,kontam sta im je ba,da ih reko nije sta opalilo.
Ja bih zabranio maloljetnicima da idu na tekmu.Koji ce mi vrag na tribinama,mjesto da se nauci kod kuce kako da pere svoju guzu a on na tekmi...svakakvih roditelja ima...jbg tako je
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
I ja bi taj zakon uveo da moze samo sa roditeljom uci na stadionrob do bagro je napisao/la:hos broj njezin...e pa ne dam...nisi ti za njuPonos Torina je napisao/la:Vidim ja neces objektivno da kazesrob do bagro je napisao/la:nes vjerovat...al tog malca poznajem,poznajem mu sestru...fina mu je sister,a vidi njega![]()
a znam sad i zasto
![]()
![]()
Ma trebao mu je neko klempu opaliti bas bezobrazno zamisli mi dobili i fifa nas diskvalifikuje i izbaci mali bi bio krivac![]()
![]()
Ja sam na pocetku mislio pali nasu zastavu s ljiljanima dok nisam par puta pogledao i otisao umio se u wc.![]()
![]()
![]()
i ja sam u jednom trenutku mislio da je palio zastavu sa ljiljanima,kontam sta im je ba,da ih reko nije sta opalilo.
Ja bih zabranio maloljetnicima da idu na tekmu.Koji ce mi vrag na tribinama,mjesto da se nauci kod kuce kako da pere svoju guzu a on na tekmi...svakakvih roditelja ima...jbg tako je

Kad dodjem u Nicaze pokazat ces mi je

Joj sad sam vidio na sport klubu Bazdarevica kako psuje hahah kao onda kad je dobio crveni kad je igrao za yugoslaviju

mislim da ovaj mali..nema veze sa tim neko je od ovih baraba iza ledja zapalio a mali je tu kao predmet...a u ostalom to nije neki grijeh...atmosfera je bila uzarena..a pojedinaca ima svagdje...dijeca moraju sa roditeljima ili starijim bratom sestrom da idu na tekmu...rob do bagro je napisao/la:hos broj njezin...e pa ne dam...nisi ti za njuPonos Torina je napisao/la:Vidim ja neces objektivno da kazesrob do bagro je napisao/la:nes vjerovat...al tog malca poznajem,poznajem mu sestru...fina mu je sister,a vidi njega![]()
a znam sad i zasto
![]()
![]()
![]()
Ja sam na pocetku mislio pali nasu zastavu s ljiljanima dok nisam par puta pogledao i otisao umio se u wc.![]()
![]()
![]()

odigra miske hmmm cudne su ovo povrede od srijede do subote ko novgeronimo je napisao/la:Mozemo sad na sve sumnjati, raskrinkavati zataskane stvari...ali toga je bilo vazda u nasoj Repki. Dok je ovih slonova u savezu nista nas ne treba cuditi.nick je napisao/la:pa gledajte cirin je poso drzat igrace u karantinu sklonit ih od svega itd itd ja vam kazem koliko ima krivice saveza toliko i selektora,miske ziv i zfrav zavrsi na tribini satro povreda a sad imam neke i informaciji da su ga jedva na stadion pustili itd itd vjerovatno je ovo njegov oprostaj od svega jbg svaki ciklus otjeramo po jednog igraca,sto se misketa tice cuo sam da nema nikakvih problema sa koljenom i nogama od dosta sigurnog izvora ali eto zivi bili pa vidjeli...
Sto se tice Misketa, citao sam po njemackim portalima da nece biti spreman za utakmicu protiv svog bivseg kluba Nurnberga, sacekajmo do sutra ili do poneDJeLJnika da vidimo sta Bakir nesalomivi ima reci

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji kucni odgoj
ccccc

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ko da neko zeli imati to silovanje na svom kompjuteruxyzhb je napisao/la:Sa zakasnjenjem download utakmice

100% sportski i krajnje opušten potpis
hajde jarane ti malo odspavaj do jedno 4 izjutra ja cu te zamjenit pa cu onda ja spavat a ti nastavicelikjecelik je napisao/la:Danas sam zamisljao da smo pobijedili Portugal u Zenici i to rezultatom 9-0 !!
Portugal zavrsio utakmicu sa 8 igraca...
1-0 bilo u 40. minuti a vec u 43. bilo 2-0....
U drugom poluvremenu Portugal krenuo na sve il nista i odmah u 53. minuti nasa kontra Dzeko sam trcao prema golmanu i na 17 metara ga neko sa ledja srusio..Crveni i faul sa 17 metara a Salihovic dao iz slobodnjaka..Bilo 3-0...Portugal tada jos vije poojacao jer su im trebala 3 gola..U 60. minuti Ibricic se docepo neke lopte na sredini i pretrcao i ono malo portugalske odbrane, usao u 16terac i opet ga neko rusi sa ledja..Bio Penal i Ibricic dao iz penala i bilo 4-0...Portugalci nakon toga nestali sa terena a nasi udarili inat..Kao da je 0-0 i treba nam pobjeda...Iz kontri smo dali ostale golove a Portugal je dobio i treci crveni karton, valjda bio drugi zuti..Utakmica zavrsila 9-0 a nasi do kraja igrali kao da je 0-0...
Cijeli svijet pisao o nama....Svi igraci u zimskom prelaznom roku presli u 5 najjacih liga Europe...

hehehehheeheh joj legenda si majko moja ja jos sebi nisam od srijede doso i mislim da necu doc sebi do sljedecih kvalifikacijacelikjecelik je napisao/la:Hahaha uhvatio me prijenos, mozda sam i mogao otic bacit malo sove....U koliko da dodjem tacno ???
![]()
A zaboravih reci da su se FIFA i UEFA toliko razbjesnili nakon tih 9-0 da su momentalno odustali od finansiranja onog sportskog kompleksa...No nasi igraci su za taj centar skupili pare izmedju sebe....Dzekina je samo cijena sa 30 miliona do zimskog prijelaznog roka skocila na 90 miliona eura....Jahic otisao za Real za 25 miliona eura...
- Ponos Torina
- Kontakt:
da smo primjenili ovaj trening prije portugala mozda bi i prosli
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Rosetti siljio
Reakcija Salihovic

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Rosetti siljio
Reakcija Salihovic

Na ovom forumu nema ni moderatora, ni admina
a boze sacuvaj 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.