Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
ouuu niskoooo

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
smijesne slike :

don_burza je napisao/la:**** mi se stomak sa leđima koliko se smijem
Sent from my iPhone using Tapatalk
mirzatele je napisao/la:smijesne slike :
don_burza je napisao/la:**** mi se stomak sa leđima koliko se smijem
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
15.10.2013.
Brat habib se lagano zagrijavahabib je napisao/la:radis ti u mom prknudisara je napisao/la:Jel mi ko moze od Zeljinih navijaca objasniti zasto toliki strah od vodje navijaca tzv. Benje, inace radim na Zeljinim tekmama vec neko vrijeme i primijetio sam to?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IlProfessore
- Kontakt:
Tako i treba ovim bogaljima koji samo nabijaju postove sa ovim glupim temama koje obično završe bananama

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
jedan kladionicarski
plavipatriota je napisao/la:gledam ja, olympiakos 2 kontre 2 gola,tvrdidis u odbranis, naprijedis sto zeus dadnis..

Habib brat, na Željinoj temi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav si ti dingospo mog mi oca
habiba za moderatora
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 20 sep 2014, 00:06, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!
HABIBE

15.10.2013.
jedan iz arhive
Marsal je napisao/la:Giroud usporava igru ko Tomo Vinković saobraćaj.
15.10.2013.
bega_afc je napisao/la:la ilahiiiiii....ve strim ve stopa....la ilahiiiiianell je napisao/la:Yebo te sunce i net kakav stream meni trza
Topnici izgleda gledaju kup preko nekog Arapskog kanala, ludilo na temi.
Vazda su bili najludji.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
mirzatele je napisao/la:90 minuta kapitena,Leverkuzen pobijedio bez primljenog gola.
ko prati temu, shvatit će
FORZA MARŠAL !!!
- undefined007
- Kontakt:
Neko je na aparatima hahahah V 
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- theboss_RD07
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:nisi ti bruda mentol, ti si men'dol..Virtu4l je napisao/la:Malo jači duel i out nekoliko sedmica li mjeseci
kladioničarski chat,nakon debakla intera
quarterback 
Jadni Nagatomo sta mu govore.mirzatele je napisao/la:kladioničarski chat,nakon debakla interaquarterback
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno na temi Wels-BiH/BiH-Belgija

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Cartman je napisao/la:POSLAO BI TI SKANDINAVSKU VILU POSTOM, PASOS SA LAVOM VEC SPREMAN.Head je napisao/la:da li bi ja dobio mustuluk kad bi vam reko da Spaha slijece veceras u pola 10 ?
Cartman je napisao/la:Ako je Spaha u Hrasnici, onda ce i pripreme bit u Hrasnici. Na ostalim igracima je da se premjeste.amarosi je napisao/la:Vidjen spaha u hrasnici niko mu nije rekao da su preselili u zenicu
Cartman je napisao/la:GDJE JE ONAJ BELMIN DA NAM IZVJESTAVA. HAJDE NA BRDO SINE BOSANSKI!bordobijeli je napisao/la:kazu vidjen spaha na naplatnim kućicama ide prema Zenici
Cartman je napisao/la:KARABEGU MAJMUNE, AKO SPAHA NE OZDRAVI KLEKNI PRED NACIJOM I PONUDI DA TI ZENU OPLODIMO.
Cartman je napisao/la:Prikljucite me na aparate, ne mogu vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.