Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Valencia
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Valencia » 13 dec 2010, 23:52

Arsenal igra bez napadaca. Bentner i Samak su dva balvana. Persi nije klasicni spic, a i nema neke koristi od njega radi ucestalih povreda. Kako osvojiti titulu bez pravog napadaca? Nikako. Prave ekipe imaju najmanje dva dobra napadaca, a Arsenal nema niti jednog... Ne razumijem kako si to dozvoljavaju vec par godina unazad :roll: .

Ovo su najgori MU i Celsi u posljednjih 5 godina, ali je izgleda Arsenal jos gori.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 dec 2010, 23:56

..................Poljak................
Sagna..?????????...Vermaelen..Clichy
...........Wilshere...Song...........
Nasri.........................Arshavin
..........Van Persie...?????????.......

Prodati Fabregasa za fine pare, uzeti fantastičnog napadača, štopera i to je to. ;)

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 13 dec 2010, 23:59

Mnogo vam nedostaje Diaby. Bio je u vrhunskoj formi i ponajbolji igrac Arsenala i onda povreda, klasican scenarijo za Arsenal, a i ovaj Wenger kao da je izlapio :!:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 dec 2010, 00:01

Valencia je napisao/la:Ovo su najgori MU i Celsi u posljednjih 5 godina, ali je izgleda Arsenal jos gori.
Ja gore ne pamtim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 14 dec 2010, 00:03

Brnjoo je napisao/la:
Pa sta onda? Ja kazem da su Real i Arsenal jadni.

Jadni ste. Ovakav Manchester vas pobjedi. Vi se nadate uspjehu ove sezone. Imate pred sobom jos dugih 10 godina da nesto osvojite. Onda ce Wenger umrijeti i doci ce neka budala i donijeti vam naslov Premiershipa kad dovede postenog igraca.
Manchester bi realno dobio i Reala u oba susreta kad bi se sastali. Večeras je odbrana Manche odigrala sjajno a mladiči nisu mogli ništa tu i to je gotovo. Mislim da nije dobro rješenje prodati Fabregasa jer je on glavni igrač.. ne znam zašto uvjek formirate nekog vođu i onda bi da ga se rješite. Arsenal bez Fabregasa=Chelsea ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 dec 2010, 00:05

Sexmachineboy je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:
Pa sta onda? Ja kazem da su Real i Arsenal jadni.

Jadni ste. Ovakav Manchester vas pobjedi. Vi se nadate uspjehu ove sezone. Imate pred sobom jos dugih 10 godina da nesto osvojite. Onda ce Wenger umrijeti i doci ce neka budala i donijeti vam naslov Premiershipa kad dovede postenog igraca.
Manchester bi realno dobio i Reala u oba susreta kad bi se sastali. Večeras je odbrana Manche odigrala sjajno a mladiči nisu mogli ništa tu i to je gotovo. Mislim da nije dobro rješenje prodati Fabregasa jer je on glavni igrač.. ne znam zašto uvjek formirate nekog vođu i onda bi da ga se rješite. Arsenal bez Fabregasa=Chelsea ;)
Ja nisam rekao da ne bi. Real je tu na Arsenalovom nivou. Fabregas je obicni jadnik kao npr. jedan Robben ili pak van Persie.

Pitam se zbog cega nakon svakog prokletkog kiksa mi ovdje ne vidim Paju

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 dec 2010, 00:06

Virtu4l je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Ovo su najgori MU i Celsi u posljednjih 5 godina, ali je izgleda Arsenal jos gori.
Ja gore ne pamtim.
Jednostavno takva je Engleska liga postala ( mislim na povećan broj kvalitetnih ekipa ).
Kako vrijeme prolazi generalno ekipe postaju sve lošije i lošije.
Ne postoji ni jedan tim koji istim tempom od početka sezone može da završi istu ( tj prvi dio .. )
Ovaj pad forme je bar za mene očekivan.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 14 dec 2010, 00:08

Nocna mora MAN.UTD...jos zadugo ih necete pobjediti..pa ovo vam bila prilika..nikad gori man.utd i vi izgubite LOL :D :D :D :lol: :lol: :lol: 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 dec 2010, 00:12

Pa čovječe stvarno kad skontaš, ono vrijeme kad je Mourinho bio u Chelseau.. Pa ne sjećam se da je ikad jača EPL bila.. Manča s Ronaldom, Chelsea - mašina, Liverpool vazda tvrd - osvojio CL, Arsenal imao tad sezonu bez poraza.. uff
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 14 dec 2010, 00:27

_karabaja_ je napisao/la:Mnogo vam nedostaje Diaby. Bio je u vrhunskoj formi i ponajbolji igrac Arsenala i onda povreda, klasican scenarijo za Arsenal, a i ovaj Wenger kao da je izlapio :!:
Nije Venger izlapio... On je uz Fergija i Murinja najbolji trener na svijetu. Po mnogim parametrima je najbolji na svijetu. On iz ove ekipe izvlaci maksimum, gotovo sam siguran da bi sa ovom ekipom Fergi i Murinjo ostvarili znatno losije rezultate (kao i Venger sa njihovim ekipama). Vidio bi Fergija i Murinja da im u napadu igraju Samak i Bentner. Od njih su za dvi klase bolji Berbatov i Benzema koji su po meni igraci trece klase. Tesko je pobjedjivati bez napadaca.

Venger je udario snazan pecat u Arsenal. Stvorio je POSEBAN stil igre po kojem je SAMO Arsenal prepoznatljiv. Taj stil je u Rangu Barsinog (mozda i ljepsi), samo je razlika u tome sto Barsa ima 3 puta bolje igrace. Al' vidili smo sta je Arsenal radio sa Vieirom, Ljungbergom, Piresom, Berkampom, Anrijem, Viltorom,... Prelijepa i ucinkovita igra. Cini mi se da su jednu titulu uzeli bez izgubljene utakmice. Tako je to kada imas prave igrace. Sada je situacija drugacija, posebno jer su finansije ogranicene radi otplate dugova za stadion. I pored toga Venger 'izvrti' dobre igrace kao sto su Vermalen, Klisi, Sanja, Song, Vilsir, Diabi, Fabregas,... Ti igraci dominiraju protiv velikog broja ekipa u EPL (izuzev velike cetvorke za koju ovi igraci nisu dorasli), al' nemaju napadaca koji ce realizovati tu dominaciju... Da bi se suprostavili velikoj cetvorci, potrebna su jos 2-3 igraca ekstra klase. Al' ne moraju dominirati protiv V4 da bi osvojili EPL, dovoljno je da pobjedjuju ostale timove, a to bi mogli da imaju dva prava napadaca (+ Persi). Mislim da bi se Suarez odlicno uklopio u arsenalov stil igre. Slicnu igru preferira Ajaks, tako da ne bi bilo problema u prilagodbi.

Koliko jos godina Arsenal otplacuje rate za stadion?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 14 dec 2010, 07:20

Nema nista vise,otplacen je stadion
Rođen s tobom da budem

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 14 dec 2010, 10:12

Virtu4l je napisao/la:
Ja gore ne pamtim.
Vidi se da navijas od 2005--- :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 dec 2010, 11:05

"Dali smo sve od sebe, ali igra je patila zbog lošeg terena. I jedni i drugi su griješili. Izgubili smo, ali to se na Old Traffordu zna dogoditi. Ne treba paničariti što se naših mogućnosti tiče, moramo ostati prizemljeni i ne izvlačiti prevelike zaključke".
Mislim stvarno...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 14 dec 2010, 11:11

budimo realni na trenutak, svi smo bili preoptimisticni, i ja sam mislio da cemo napokon moci nesto uraditi protiv jacih engleskih klubova, ali sa onakvom igrom i ne zasluzujemo nista drugo, volio bi da ispadnemo u championship da se vratimo sezonu poslije pa da razvaljujemo kao newcastle, a ne da gledamo kako se ovi **** sepure po terenu, umjesto da je walcotta koji trci ko konj i koji bi ubio u pojam odbranu manchestera stavio u prvu postavu on stavi debila od chamaka, ba pobogu smijem se kladit i da bi Bentner bandera odigrao bolje, i otkud da onaj mladi brani, sta to bi sa fabianskim?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 dec 2010, 11:20

Arsenalov strateg Arsene Wenger nakon utakmice je komentirao:

"Dali smo sve od sebe. Obje ekipe bile su jako dobro organizirane i igralo se intenzivno na jako lošem terenu. Naše tehničke kvalitete trpjele su zbog lošeg travnjaka i zato naša dodavanja nisu bila dovoljno brza i oštra. Izgubili smo utakmicu, što se ovdje može dogoditi. Moram odati priznanje defanzivnim kvalitetama Manchester Uniteda koji se jako dobro branio. Mi smo dali sve od sebe i pokušali stvoriti prilike, ali nismo uspjeli u punoj mjeri."

Ajd da je rekao sudija kriv ili tako nesto ali reci nevalja teren na old traffordu je bas jadan potez...nikad on nije kriv uvijek je nesto drugo.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 14 dec 2010, 11:25

Ne bi me cudilo da su ovi izrovili teren :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 dec 2010, 11:42

sarajlija89 je napisao/la:E i vi pretjerujete..popljuvaste igrace pa i trenera cak...treba znat i gubit,da bi znao pobjedjivat....al uvijek uz tim.

I ja sam ocekivao vise od Arsenala..al ocigledno neki kompleks od Manchestera imaju..jednostavno pogube se :roll:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 dec 2010, 11:44

Valencia je napisao/la:Arsenal igra bez napadaca. Bentner i Samak su dva balvana. Persi nije klasicni spic, a i nema neke koristi od njega radi ucestalih povreda. Kako osvojiti titulu bez pravog napadaca? Nikako. Prave ekipe imaju najmanje dva dobra napadaca, a Arsenal nema niti jednog... Ne razumijem kako si to dozvoljavaju vec par godina unazad :roll: .

Ovo su najgori MU i Celsi u posljednjih 5 godina, ali je izgleda Arsenal jos gori.
lIVERPOOL JE ove godine najgori u zadnjih 44 godine...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 dec 2010, 11:59

Sinoc veoma dobra utakmica,Arsenal je makar bod zasluzio u ovom mecu,drugo poluvrijeme odlicno poceli,nakon ulaska Fabregasa i RVP kao da su stali,bolje su igrali dok oni nisu usli,to je moje misljenje.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 14 dec 2010, 12:19

Faraon iz Visokog je napisao/la:Nema nista vise,otplacen je stadion
Nije.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.