AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Alen1987
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Alen1987 » 12 apr 2014, 22:46

S obzirom da smo igrali bez Balzarettija, Benatie, Strootmana, Pjanića, Florenzija, Destra ovo je fenomenalno. Ja sam se baš pribojavao dobre ekipe Atalnte obzirom na ovolike izostanke u timu. Stvarno su momci dali zadnji atom snage na terenu i zasluženo dobili. Eto još dobijemo Juve i teoretski smo obezbjedili 2.mjesto :D

Fale mi Admir i EvilGenius da zajedno proslavimo ovu pobjedu :(

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 apr 2014, 22:50

Alen1987 je napisao/la:S obzirom da smo igrali bez Balzarettija, Benatie, Strootmana, Pjanića, Florenzija, Destra ovo je fenomenalno. Ja sam se baš pribojavao dobre ekipe Atalnte obzirom na ovolike izostanke u timu. Stvarno su momci dali zadnji atom snage na terenu i zasluženo dobili. Eto još dobijemo Juve i teoretski smo obezbjedili 2.mjesto :D

Fale mi Admir i EvilGenius da zajedno proslavimo ovu pobjedu :(
I ja sam kontao da ce biti teska tekma jer nije bilo pola ekipe a i Atalante je u formi ali eto rutinski smo ovo odradili.Jos dobijemo Fioru i nema sanse da nas Napoli stigne :mrgreen:

Ma vratice se oni brzo.Ne mogu oni toliko bez ovog foruma i Rome :cool:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 14 apr 2014, 13:44

Jackson Martinez rekao DA...ceka zeleno svjetlo od uprave Porta...to ce vjerovatno biti odmah posle svjetskog prvenstva !! :))..Uskoro i Rudi produžuje ugovor do 2017...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 14 apr 2014, 19:45

Manuel je napisao/la:Jackson Martinez rekao DA...ceka zeleno svjetlo od uprave Porta...to ce vjerovatno biti odmah posle svjetskog prvenstva !! :))..Uskoro i Rudi produžuje ugovor do 2017...
nadam se da tu ima istine jer Romi treba jedan klasni napadac....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 14 apr 2014, 23:04

phily je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Jackson Martinez rekao DA...ceka zeleno svjetlo od uprave Porta...to ce vjerovatno biti odmah posle svjetskog prvenstva !! :))..Uskoro i Rudi produžuje ugovor do 2017...
Što će nam klasni napadač kad nam se vraća Borriello s posudbe :D Ma uz Destra bar jedan klasični napadač svjetske klase mora doći, jer zbog neangažovanja istog ove sezone, izgubismo titulu. Da smo imali špica ne bi sigurno zaredali 5 remija u onom periodu poslije furioznog starta. Nadam se da uprava neće ponoviti istu grešku.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 apr 2014, 15:05

Alen1987 je napisao/la:
phily je napisao/la:
Što će nam klasni napadač kad nam se vraća Borriello s posudbe :D Ma uz Destra bar jedan klasični napadač svjetske klase mora doći, jer zbog neangažovanja istog ove sezone, izgubismo titulu. Da smo imali špica ne bi sigurno zaredali 5 remija u onom periodu poslije furioznog starta. Nadam se da uprava neće ponoviti istu grešku.
Ma kakav Borijelo kad cemo dovesti Martineza ili Drogbu :mrgreen:

Evo Santon blizu potpisa za Romu,cijena 11 miliona.Opet hocemo i Paulinha :D .Zele da to zavrse prije svjetskog prvenstva da ne bi cijena naglo skocila.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 17 apr 2014, 16:13

A ebo ih Santon,11mil samo jer je Italijan,prosjek igrac trenutno.Bolji je Antonelli iz Genoe.
Sto se tice napada bojim se da nam Didier ne bi puno pomogao,a iz Porta ne bi doveo nijednog igraca jer su precijenjeni.Probati dovesti Lukakua,platiti do 35mil ako moze,a ako ne onda Dider free agent.
embrace the chaos

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 19 apr 2014, 17:31

Sumnjam da Roma ima 30-40 miliona € za Martineza... A lik je svakako precjenjen igrac. Mogu se naci duplo bolji igraci za duplo ili troduplo manje para.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 19 apr 2014, 21:15

Pa jeli moguće da je Gervinho i ovo uspio promašiti :roll:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 apr 2014, 21:18

Ovo mu je jedina mana :twisted:
embrace the chaos

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 19 apr 2014, 23:03

Dok je god Vincenzo trener Viola, imamo sigurnih 6 bodova u sezoni protiv Fiorentine + eventualni prolazak u kupu ako ih izvučemo :D

Baš se osjeti na Pjanićevoj igri ovo što još uvijek ima neriješen status u Romi.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 apr 2014, 02:46

Alen1987 je napisao/la:Dok je god Vincenzo trener Viola, imamo sigurnih 6 bodova u sezoni protiv Fiorentine + eventualni prolazak u kupu ako ih izvučemo :D

Baš se osjeti na Pjanićevoj igri ovo što još uvijek ima neriješen status u Romi.
Pa ja to govorim odavno al gdje ces bošnji sta objasniti,ne da niko na Pjanica ko da im je brat.Yebe se meni ako je bosanac jer ako lose igra ja cu ga kuditi.Ma ja molim Boga da ode pa nek mi svi ovdje zamjere.

Kako god ovo za Montelu si u pravu,otkad je on u Fiori mi ih redovno dobijamo :mrgreen: .

Najvaznije je da smo i matematicki obezbjedili plasman u ligu sampiona,za drugo cemo lako :D

Jedva cekam ligu sampiona na Arenama.

FORZA ROMA

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 20 apr 2014, 08:06

im našeg reprezentativca Miralema Pjanića, AS Roma, imao je zlatnu priliku kada je Gervinho dočekao centaršut u šesnaestercu i pucao prema golu, ali lopta odlazi desno.

U 26. minuti Roma je povela golom Nainggolana koji je primio odličan pas i došao sam do golmana. Šutirao je nisko u lijevi ugao i pogodio. Bilo je to 1:0 za gostujuću Romu.

Fiorentina je pokušala uzvratiti u 71. minuti kada je Savić dočekao loptu iz slobodnog udarca i precizno pucao unutar šesnaesterca, ali je lopta prošla iznad prečke.

Nainggolan je pokušao povećati vodstvo Rome u 88. minuti, ali je vrlo loše naciljao. Rezultat je do kraja utakmice i Roma je slavila 1:0.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić igrao je svih 90 minuta.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 21 apr 2014, 16:58

[youtube][/youtube]

Top 10 golova Rome ove sezone. Pjanićev genijalni lob, naravno, najbolji :cool:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 apr 2014, 00:51

Tri imena koja se najvise povezuju sa Romom kao
moguca pojacanja za odbranu su:

JAN VERTONGHEN

DAVIDE ASTORI

GABRIEL PALLETTA

Kako pisu Engleske novine Sabatini dogovorio posudbu Paulinha u Romu sa pravom otkupa a sto se tice Iturbea tu Sabatini zeli da im uvali Markinja i da jos doplati nekih 13 miliona.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 25 apr 2014, 16:07

Jao jes nam tema zamrla :( Svaka čast moderatoru što je svojim ponašanjem "otjerao" dvojicu aktivnih Romanista na ovoj temi.

Danas utak. s Milanom ,rezultatski "nebitna", ali ja očekujem borbenu Romu, željnu prestiža, a i protivnik je po mjeri.

Zadovoljan sam s imenima koja se povezuju s našim timom kao ljetna pojačanja. Negdje sam pročitao da je s Paulinhom već dogovorena posudba za narednu sezonu. Za Iturbea će pokušati dati 13mil. i Marquinha. Još eto pjačati odbranu (lijevu stranu) sa recimo Vertongenom koji može igrati LB-a i dovesti klasnog špica i mirna Bosna. :D

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 apr 2014, 16:13

Manuel je napisao/la:Tri imena koja se najvise povezuju sa Romom kao
moguca pojacanja za odbranu su:

JAN VERTONGHEN

DAVIDE ASTORI

GABRIEL PALLETTA

Kako pisu Engleske novine Sabatini dogovorio posudbu Paulinha u Romu sa pravom otkupa a sto se tice Iturbea tu Sabatini zeli da im uvali Markinja i da jos doplati nekih 13 miliona.
Kome ce uvaliti... Nesto ne vjerujem da ce Porto pristati na tu opciju, a nesto ne vjerujem i da Verona moze istresti 15mil za iturbea... Roma ima jedino sanse da dovede Iturbea ako dzentlenski se dogovori sa Veronom co-ship dealom.. Mada mislim da se i to ukida od ovog ljeta... Ili da da 15mil eura Veroni a kasnije ga otkupe recimo za jos 2 dodatna miliona (kao neku naknadu) ..... Mada realno ovo djeluje neostvarivo.... Prakticno nemoguce je ovako poslovati...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 apr 2014, 21:07

Roma :bow:
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 25 apr 2014, 21:34

Pjanić ! :clap:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 apr 2014, 22:39

Lijep gest na pocetku utakmice,R.I.P. Tito.
Sredili ih sa pola snage. :)
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.