Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
a ček, i ove temperature procesora, jesi ih uslikao dok je bila upaljena igra? (čak bolje da uslikaš baš u trenutku kada ti igra počne da lagguje)..

eto slika, tacno kada mi pocne da trza igra...
- JoseMourinho
- Kontakt:
ma to je super, ne znam bas cudan problem, jedino mi dvije stvari padaju na pamet
1. koliko napajanje imas, dali je dovoljno za graficku, treba ti min. 400w, a vjerovatno imas toliko al provjeri
2. koliko si siguran da je ispravna graficka?
ne znam pokuaj jos jednom sa brisanjem pa instaliranjem drajvera
edit: i ja pokusaj sa updateom biosa ako ti nije na zadnjoj verziji
1. koliko napajanje imas, dali je dovoljno za graficku, treba ti min. 400w, a vjerovatno imas toliko al provjeri
2. koliko si siguran da je ispravna graficka?
ne znam pokuaj jos jednom sa brisanjem pa instaliranjem drajvera
edit: i ja pokusaj sa updateom biosa ako ti nije na zadnjoj verziji
imam napojnu od 400w, mikiju sam slao neki dan, sigurno ima 400.
a graficku sam dobio upakovanu i radi super, baš se vidi kako je dosta dosta bolja od prošle, nema problema na njoj.
a drajvere eto instalirao kad sam je dobio prije sedam dana.
i da, eto mucio sam se s tim updateom biosa, ali eto i njega sam rijesio
a graficku sam dobio upakovanu i radi super, baš se vidi kako je dosta dosta bolja od prošle, nema problema na njoj.
a drajvere eto instalirao kad sam je dobio prije sedam dana.
i da, eto mucio sam se s tim updateom biosa, ali eto i njega sam rijesio
- JoseMourinho
- Kontakt:
aj ovako izbrisi drajevere graficke i iz control panela tao sve oko nvidie što ima, pa pokreni driversweper (tako nekako skini) pa i sa njim ocisti, pa skini najnovije drajvere sa neta i instaliraj 
-
Altanamera
- Kontakt:
da nije prčkao postavke grafičke karte? mene je to jednom sjebalo, igrao se s onim Anstropic 4x itd ono trilinear, nisam mog'o kantera pokrenut 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Daj uslikaj te erore i postiraj...Ima par erora i warninga, šta da radim s tim
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
dzekooooTz
- Kontakt:
http://www.genelec.ba/graficke-karticec-186" onclick="window.open(this.href);return false;
koja od ovih ovde grafickih kartica je dovoljna za fifu nba to jest za nextgen naslove
koja od ovih ovde grafickih kartica je dovoljna za fifu nba to jest za nextgen naslove
- JoseMourinho
- Kontakt:
koliko ti para imas na raspolaganju?dzekooooTz je napisao/la:http://www.genelec.ba/graficke-karticec-186
evo npr. ova
http://www.genelec.ba/vga-sapphire-ati- ... -17-20g-p2" onclick="window.open(this.href);return false;
Poz, imam intelovu integrisanu graficku od 1gb i mogul ja uzeti sebi neku jacu graficku i staviti pored te? Ne znam kako to ide sve, pa da mi neko strucan objasni..
- JoseMourinho
- Kontakt:
mozes, prije kupovine provjeri koje napajanje imas i kada odaberes graficku vidi mozel je napajanje podrzat prije kupovine;)belson je napisao/la:Poz, imam intelovu integrisanu graficku od 1gb i mogul ja uzeti sebi neku jacu graficku i staviti pored te? Ne znam kako to ide sve, pa da mi neko strucan objasni..
EDIT: i naravno koristio bi tu koju kupis jer je bolja
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 18 nov 2014, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Da obje zajedno koristiš ne možeš ako na to misliš.belson je napisao/la:Poz, imam intelovu integrisanu graficku od 1gb i mogul ja uzeti sebi neku jacu graficku i staviti pored te? Ne znam kako to ide sve, pa da mi neko strucan objasni..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
MOze li pomoc ?
Kako da promijenim sifru od wi fi-a? Internet je ADSL,router je TP-LINK
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako imas slot na maticnoj ploci za graficnu,mozes dodati i mozes podesiti da rade zajedno,jedna da ti bude primarna(ta jaca kartica) a druga da bude boost....anell je napisao/la:Da obje zajedno koristiš ne možeš ako na to misliš.belson je napisao/la:Poz, imam intelovu integrisanu graficku od 1gb i mogul ja uzeti sebi neku jacu graficku i staviti pored te? Ne znam kako to ide sve, pa da mi neko strucan objasni..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Spoji racunar, laptop na kabal ako vec nisi.marcelo12 je napisao/la:MOze li pomoc ?Kako da promijenim sifru od wi fi-a? Internet je ADSL,router je TP-LINK
Gore u adresi kucaj 192.168.1.1 ili ide sa nulom ako ti ne bude izbacivalo da uneses podatke za user i pasword.
Tu kucas "admin" u oba polja eh ako sifra ne htjedne onda proguglaj za svoj taj ruter koja je sifra. Nije tesko naci.
Izbacit ce ti konfiguraciju rutera i onda idi na wifi podesavanja ako imalo poznajes Eng. skontat ces kako. Posto ne znam na pamet. Nisam dugo mijenjao.
Mislim da pise wep key ili psk key da ubacis za sifru.
Mia San Mia
Hvala,napravio sam..ide 192.168.0.1R32 je napisao/la:Spoji racunar, laptop na kabal ako vec nisi.marcelo12 je napisao/la:MOze li pomoc ?Kako da promijenim sifru od wi fi-a? Internet je ADSL,router je TP-LINK
Gore u adresi kucaj 192.168.1.1 ili ide sa nulom ako ti ne bude izbacivalo da uneses podatke za user i pasword.
Tu kucas "admin" u oba polja eh ako sifra ne htjedne onda proguglaj za svoj taj ruter koja je sifra. Nije tesko naci.
Izbacit ce ti konfiguraciju rutera i onda idi na wifi podesavanja ako imalo poznajes Eng. skontat ces kako. Posto ne znam na pamet. Nisam dugo mijenjao.
Mislim da pise wep key ili psk key da ubacis za sifru.
- JamesJoyce
- Kontakt:
http://oi58.tinypic.com/2ewcjn7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li ko o cemu se radi? Film radi normalno, ubacim titl, ovo gore mi izbaci (u oba Playera).
Zna li ko o cemu se radi? Film radi normalno, ubacim titl, ovo gore mi izbaci (u oba Playera).
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Pa raspakuj prevod zapakovan u .zip koliko ja vidim 
- JamesJoyce
- Kontakt:
Daj broj mobitela da ti posaljem marku
Hvala.
Hvala.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Dal neko zna kako da ponistim sifru na winraru
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.