ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Jel živ Magicni ? 
Raspored mečeva prvog dana
http://www.atpworldtour.com/posting/2014/421/op.pdf
Nekoliko zanimljivih mečeva u najavi su oni između Tomika i Karlovića, Istomina i Čilića, te Hewitta i Benneteaua.
Inače, Novak i Wawrinka će igrati zajedno u dublu.
http://www.atpworldtour.com/posting/2014/421/op.pdf
Nekoliko zanimljivih mečeva u najavi su oni između Tomika i Karlovića, Istomina i Čilića, te Hewitta i Benneteaua.
Inače, Novak i Wawrinka će igrati zajedno u dublu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Kad mačke nema miševi kolo vode.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sjetio se i @Virtu4l da je nekad piso ovdje. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Posao je ipak najbitniji, a on se nalazi na drugom pdf-u.
Ništa ne stižem.formance je napisao/la:Sjetio se i @Virtu4l da je nekad piso ovdje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ni ono ?
To već nije za pohvalu.
Reci nam ko osvaja, da možemo rahat na spavanje.
Reci nam ko osvaja, da možemo rahat na spavanje.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ono je i problem
Vjerovatno vaš pulen osvaja, ne znam ko bi drugi mogao.
Vjerovatno vaš pulen osvaja, ne znam ko bi drugi mogao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tužno je što tenis ispašta zbog takvih stvari. 
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
samosarajvo
- Kontakt:
Toni Nadal:"I am optimistic that Rafa will play the US-Open"
Dok se mačkica puca hormonima rasta, miševi igraju tenis

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mačkica se pogrešno ubola i moraju miševi kolo voditshminka je napisao/la:Dok se mačkica puca hormonima rasta, miševi igraju tenis![]()
![]()
Nisam pogledao jedan dobar meč od finala San Benedetta. Općento nisam pogledao nijedan meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Steta sto Thiem nije uzeo titulu neki dan u Kitzbuehlu, ali nema zime za njega, veliki igrac ce biti.
Inace ovo Federer uzima, Nole se previse trosio nakon vjencanja.

Inace ovo Federer uzima, Nole se previse trosio nakon vjencanja.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Kad smo već kod Thiema...
Ne znam hoće li biti No.1 i GS osvajač, ali bit će jako nezgodan protivnik za svakog tenisera kada poradi na svojim nedostacima. Vrlo snažno udara lopticu.
Zanimljivo da je igrao dvoručni backhand, prije nego što se prebacio na jednoručni. Rijetka pojava, obzirom da obično biva obrnuta situacija.“When I first hit with Gunter, I had a double-handed backhand and I was a very defensive player. He changed everything – switching me to a one-handed backhand and to adopt a more aggressive game style. It was tough as I was the top junior in Austria but my ranking dropped as I had changed everything. But I totally trusted Gunter, as I knew he was a great coach.”
Ne znam hoće li biti No.1 i GS osvajač, ali bit će jako nezgodan protivnik za svakog tenisera kada poradi na svojim nedostacima. Vrlo snažno udara lopticu.
Tačno se vidi to kod BHa u nekim situacijama...u stanju ga je odigrati i otvorenih ramena...bez koraka desnom nogom prema loptici...sve to još čudnije izgleda kad igra slice...ali dovoljno je jak u gornjem dijelu tijela da uspije to odigrati...
I Sampras je nekad u juniorskim danima prešao sa dvoručnog na jednoručni, ali je njegov 1HBH, za razliku od Thiema, bio najneprirodniji udarac koji sam ikada vidio.
Nedavno je i izjavio da žali što nije imao bekend ko Wawrinka, na šta mu je ovaj odgovorio: 'I ja žalim što nemam tvoje trofeje'.
Nedavno je i izjavio da žali što nije imao bekend ko Wawrinka, na šta mu je ovaj odgovorio: 'I ja žalim što nemam tvoje trofeje'.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
http://www.profesionalnitenis.com/toron ... a-kiriosa/
Bravo za Kirgiosa, u prvom setu je stigao zaostatak od 2-5 u gejmovima, da bi u tiebreaku osvojio isti.
Generalno loš meč sa njegove strane, ali opet je nevjerovatna mentalna snaga presudila.
Sutra protiv Murraya.
Bravo za Kirgiosa, u prvom setu je stigao zaostatak od 2-5 u gejmovima, da bi u tiebreaku osvojio isti.
Generalno loš meč sa njegove strane, ali opet je nevjerovatna mentalna snaga presudila.
Sutra protiv Murraya.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Čestitke Nicku na prvoj Masters 1000 pobjedi. Ista je morala doći prije ili kasnije, ali bolje što je došla prvom prilikom.
Giraldo je uvijek bio zanimljiv teniser, ali nikada kalibar za nešto više. Zato je dobro što ga je Kyrgios uzeo "na iskustvo", koliko god to ironično zvučalo.
Sljedeća žrtva mladog Australca zove se Andy Murray, koji je po mom mišljenje prerano otpisan iz borbe za trofeje. Mogao bih uhvatiti vremena da ih pogledam na djelu, ionako nemam pametnijeg posla u ovim kišnim danima.
Skoro zaboravih spomenuti da je Roger pomeo onog nesretnog Kanađanina Polanskog.
Jadnik nije znao šta ga je snašlo, rekavši da ga je RF od prve loptice želio uništiti. To je tačno, ali ovakav poraz je plod njegovog prevelikog respekta protivnika, bez obzira što je sa suprotne strane mreže stojao Federer.
Btw, GOAT će u petak proslaviti 33. rođendan.
Sljedeća žrtva mladog Australca zove se Andy Murray, koji je po mom mišljenje prerano otpisan iz borbe za trofeje. Mogao bih uhvatiti vremena da ih pogledam na djelu, ionako nemam pametnijeg posla u ovim kišnim danima.
Skoro zaboravih spomenuti da je Roger pomeo onog nesretnog Kanađanina Polanskog.
Btw, GOAT će u petak proslaviti 33. rođendan.
Ono što je Kyrgios danas pokazao protiv Murrayja je bilo vrlo loše. Izgledao je totalno nezainteresovano, kao da mu je bilo mrsko igrati. Andy ga je poslao kući bez da se oznojio, što za mladog Australca svakako nije dobar znak.
Sinoć se Đoković ipak uspio izvući u meču protiv Monfilsa. Opet je pokazao zavidnu mentalnu snagu kada je bilo najpotrebnije, iako mu je i blesavi Gael u tome pomogao. Obično kada se pati na početku turnira, na kraju osvoji turnir, već uhodana matrica.
Sljedeći rival mu je Tsonga, a Murray igra protiv Gasqueta. Stanimal će prolaz dalje tražiti protiv Kevina Andersona.
Raonić i Berdych teže od očekivanog idu dalje, a Federera večeras očekuje duel protiv Čilića.
Btw, gdje su svi pobjegli
Izgleda da niko više ne prati Toronto.
(Znam da nije tako)
Raonić i Berdych teže od očekivanog idu dalje, a Federera večeras očekuje duel protiv Čilića.
Btw, gdje su svi pobjegli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.