Zar moze biti gore od ovog.Denizmare je napisao/la:osim uprave krivi smi i mi navijaci sa svojim dizanjem pojedinih igraca,Marciana (jedino u BIH bih igrao za FCS) pa ode u siroki 3 dana kasnije,Matko-ista prica,pa sad Vule,ma bezbroj primjera.
Moramo vec jednom shvatiti da svi oni igraju samo za pare,sto je i normalno. Zato ja i ne volim govoriti protiv nasih igraca,ovo sa strane je uzas.
Zato je Alen Skoro jedini posljeratni igrac koji se sto se mene tice moze 100 puta vratiti u klub-Princ Sarajeva,kapa dole,a uprava,Vule i dr olos crknite bilo je i gorih vremena za nas....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
SAMI PROTIV NJIH
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ne možete ba govoriti da je vule glavni krivac zato što nije došao u sarajevo
kao prvo možda nas je zavlačio ali čovjek hoće što bolji transfer
kao drugo UPRAVA je kriva zato što on nije došao u naš klub....kako očekujete da neki igrač dođe u klub a da uprava ne obavi razgovor i ne ponudi ugovor
kao treće borac je "radio" na njegovom transferu znači hoće da ga dovedu
kao četvrto nije da branim vuleta ali ne bih baš rekao da je on potpuni krivac

kao drugo UPRAVA je kriva zato što on nije došao u naš klub....kako očekujete da neki igrač dođe u klub a da uprava ne obavi razgovor i ne ponudi ugovor
kao treće borac je "radio" na njegovom transferu znači hoće da ga dovedu
kao četvrto nije da branim vuleta ali ne bih baš rekao da je on potpuni krivac
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Moze prijatelju,bilo je nakon rata kad nismo imali 11 istih dresova ako si bio ovdje pa znas,tako da hebes Vuleta,sad mi je i drago sto nije dosao.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Tako je brate to i ja govorim svi govore igrao je srcem jeste on igrao srcem ali je igrao srcem zbgo para kazem vam da je imao igdje tada otici nebi dosao u Sarajevo,a imao je vjerujem 2 milje minamalac i Matka smo hvalili i Marciana i govorili da igraju srcem,a dok su dobili dobre ponude otisli su djaba sto je on mozda u drugom klubu imao 500 maraka vecu platu on je otisao i zbog toga je meni krivo za Vuleta nama je potreban jedan dobar stoper,a 5 dana do kraja prijelaznog roka,a sve Vule zasrao koji se je nadao da ce mu iz neba iskociti ponuda Barcelone pa da ce otici pa odugovlacioDenizmare je napisao/la:osim uprave krivi smi i mi navijaci sa svojim dizanjem pojedinih igraca,Marciana (jedino u BIH bih igrao za FCS) pa ode u siroki 3 dana kasnije,Matko-ista prica,pa sad Vule,ma bezbroj primjera.
Moramo vec jednom shvatiti da svi oni igraju samo za pare,sto je i normalno. Zato ja i ne volim govoriti protiv nasih igraca,ovo sa strane je uzas.
Zato je Alen Skoro jedini posljeratni igrac koji se sto se mene tice moze 100 puta vratiti u klub-Princ Sarajeva,kapa dole,a uprava,Vule i dr olos crknite bilo je i gorih vremena za nas....
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
hebo vas svak sta blatite vuleta nije momak kriv i nisu mu vrata kluba zatvorena za sve ovo je kriva uprava!!!!!!!!!
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
Nije svako Skoro,zaj-ebite upravu. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne kaze niko da je Vule jedini kriv,ali frajer nije bas poletio da potpise za nas,znaci da mu je Borac drazi,ok. Ali on vec mjesec zavlaci sa pricom dok vidi sta ce biti u Rusiji,pa onda se mislin i na kraju ode u Borac. Znaci nije ni on cvjecka,a druga je stvar sto uprava ceka toliko dugo nekoga i srozava tako ugled kluba tj. sto je ostalo od tog ugleda,jer Zvijezda je dovela 4-5 igraca prije mjesec,a mi skoro nikog
- jalehordas
- Kontakt:
sa nama je zavrsio
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Vuletu puno srece u nastavku karijere i zivota.Raja razmislite malo ba.Uprava je u jednu ruku i zadovoljna sto je ovako ispalo."Jedan" manje na platnom spisku.A grijica necemo da nam ga djaba daju.Ruku na srce prosjecan igrac.Hvala lijepo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.ency_hz87 je napisao/la:tako je,Vule kad je igrao igrao je srcem i borio se i uvijek cu ga postovati i bice mi drag igrac nemojte ga sada nesto kao napadati sto je otisao u borac,tu je zapoceo karijeru u tom grdu mu zivi cijela porodica i gotovo,a ovo da ce nam doci grujic nedo bog nek i njega borac pokupi za mene definitivno najgori igrac kojeg mozemo dovesti!!borac_sampion je napisao/la:Pa njemu u BL zivi cijela porodica,trebas ga razmjeti..za vas je igrao kao lav i ja mislim da mu morate biti zahvalni a ne ovakvi postovi..Imate sanse za Grujice ovi nasi doveli 2 vezna izgleda za njega nema mjestaFK Sarajevo je napisao/la:Nemoj Vule da bi se ikada sjetio Sarajeva niti da bi zelio doci u Sarajevo sretno ti u Borcu ali po meni nama vise nikad netrebas niti si dobro dosao mozete vi pricati sta hocete ovo ono on u Sarajevu je igrao zbog para manite se toga srce ovo ono sad smo vidjeli sve VULE NEDOLAZI VISE NIKADA
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ali eto ako je presudilo to zbog porodice pa trebao je ranije reci ja cu otici u Borac tamo mi je porodica vi trazite drugog stopera nasa uprava je kriva ali se nije ni on fer i korektno ponio on je ponizio Sarajevo i to kako ga je ponizio
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Debili traze stopera sto nisu milosa doveli nekontam sta glume
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ista stvar kao i sa vuletom....nažalostbenajon je napisao/la:Debili traze stopera sto nisu milosa doveli nekontam sta glume
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- zli mrkvić
- Kontakt:
Svakom igraču je želja da igra u mataičnom klubu. Tako i Vuletu. Neko je rekao da nikad ne bi došao u SA da Borac nije ispadao iz lige i da SA tad nije ponudilo konkretnu cifru. To je jedina istina. Ipak je njemu, kao i Grujiću, ugraviran Borčev grb na srcu. Zamisli kontra situaciju. npr Škoro ode u borac pa u Evropu i postane slobodan igrač. Kakvo je tvoje razmišljanj. Gdje bi se prije vratio Borac ili Sarajevo.FK Sarajevo je napisao/la:Ali eto ako je presudilo to zbog porodice pa trebao je ranije reci ja cu otici u Borac tamo mi je porodica vi trazite drugog stopera nasa uprava je kriva ali se nije ni on fer i korektno ponio on je ponizio Sarajevo i to kako ga je ponizio
Škoro je samo primjer- njega jedino znam od igrača SA
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
Ako ništa bar nam se komšije mogu radovati, vidim da su odmah počeli sa svojim dobro poznatim provokacijama
..Vuleta nimalo ne krivim..Svi koji ga sad pljuju, na sva usta bi ga hvalili da je kojim slučajem prešao u Sarajevo,ali nije..čijom krivicom ??..Krivicom uprave i nikoga više. Jedino koga ovdje trebamo pljuvati jesu oni. Vuletu želim sve najbolje u nastavku karijere i bez obzira je li u vrijeme dok je bio ovdje igrao za pare ili iz ljubavi prema Sarajevu, davao je svoj maksimum, a to je ono što se cijeni i traži od igrača..Sada je u Borcu, to je njegova odluka koju svi trebamo poštovati i okrenuti se pravim problemima koji štete našem klubu ! 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
čisčenje...
@ ultra@rajvosa - dvije sedmice
@ ultra@rajvosa - dvije sedmice
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- sarajlija89
- Kontakt:
"Meni je bio cilj da nađem zajednički jezik sa upravom i da nam se poklope ambicije. Vjerujte da mi nikada nije bilo teže u životu, kada sam morao odbiti Sarajevo. U ovom momentu sam uvidio da je bolje za mene u Borcu i eto sada sam tu".....UPRAVA NAPOLJE

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jesi Vule kriv ili nije....i jeli nas vukao za nos pa izradio navijace i klub to je sad pitanje. Ako jeste nas vukao mjesec ipo i sad nam krivo sto je otisao u Borac onda se trebao ubiti kolektivno kako podnosimo da nas uprava vuce za nos ovolike godine.
Svakom igraču je želja da igra u mataičnom klubu. Tako i Vuletu. Neko je rekao da nikad ne bi došao u SA da Borac nije ispadao iz lige i da SA tad nije ponudilo konkretnu cifru. To je jedina istina. Ipak je njemu, kao i Grujiću, ugraviran Borčev grb na srcu. Zamisli kontra situaciju. npr Škoro ode u borac pa u Evropu i postane slobodan igrač. Kakvo je tvoje razmišljanj. Gdje bi se prije vratio Borac ili Sarajevo.
Škoro je samo primjer- njega jedino znam od igrača SA[/quote]
Maksimovica znam i mozes ga pitati da mu je u Sarajevu bilo kao kod kuce,milion puta smo pili kafu i to mi je potvrdio isto kao i da voli Borac! E od sad ni jednom igracu sa strane netreba davati bilo kakvu podrsku niti ih velicati,jer smo im samo odskocna daska cast izuzetcima tipa Hadzica,isti taj Vule ce za godinu dvije kad ga niko nebude htjeo moliti da dodje u Sarajevo! Zelim mu sve najbolje u Borcu,da ode u neki veliki tim al daleko mu kuca od Koseva! Mogli smo i bez Vuelta mocemo i sad,a Zvaljku i kompaniji zelim da uskoro propadnu, za hljeba vam, trebalo uhljupi!
Škoro je samo primjer- njega jedino znam od igrača SA[/quote]
Maksimovica znam i mozes ga pitati da mu je u Sarajevu bilo kao kod kuce,milion puta smo pili kafu i to mi je potvrdio isto kao i da voli Borac! E od sad ni jednom igracu sa strane netreba davati bilo kakvu podrsku niti ih velicati,jer smo im samo odskocna daska cast izuzetcima tipa Hadzica,isti taj Vule ce za godinu dvije kad ga niko nebude htjeo moliti da dodje u Sarajevo! Zelim mu sve najbolje u Borcu,da ode u neki veliki tim al daleko mu kuca od Koseva! Mogli smo i bez Vuelta mocemo i sad,a Zvaljku i kompaniji zelim da uskoro propadnu, za hljeba vam, trebalo uhljupi!
A kad je toliko krivo nekima sto je Vule otisao u Borac sto onda nisu spalili na lomaci Pelaka koji je dijete naseg kluba od pionira do kapitena, pa uradi jos goru stvar predje u Selju...
Stvarno ne kontam zasto se brisu postovi.Pa zar diskusija o potpisu vuleta za borac je razlog da se brisu i banovi daju pojedincima.Nek smo zivi i zdravi jos godina sto ...........Vule tebi sva sreca u zivotu i karijeri a nasim moderatorima malo vise pameti i rezona........
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, nedimmmm1337, Rodman i 57 gostiju.