Za koga je navijao Mato?Heller je napisao/la:Jesu dali po 2 KM njih dvojica![]()
![]()
Mato je dobar s Dodikom inače

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Za koga je navijao Mato?Heller je napisao/la:Jesu dali po 2 KM njih dvojica![]()
![]()
Mato je dobar s Dodikom inače
Ovo je samo + jer po pravilima nebi smio na pripreme prije 01.08. a ovako će doći u formiFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ljetna liga je u julu, a evropsko je u septembru, ovo ne moze uticati na njegovu odluku ako bude odbio igrati...
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Juka zavrsio 6. u "Rookie of the year" glasanju sa 3 boda![]()
![]()
gdje je onaj Cash man on govori Juka igra sigurnojuanitomaravillaa je napisao/la:Pito sam ga ja sta ima za repku hocel igrat,kaze ne zna nista,ima jos do ljeta dosta,prvo ce se odmorit u Zagrebu ima i operacija koljena.mora vidjet kako ce to proc..
za Nihada ne znam pojavila se inf iz ministarstva da je se odrekao našeg drzavljanstva pa mu sad ganjaju po skracenoj proceduri ako mogodne da dobije..mirzatele je napisao/la:Naravno da ce igrati, kao i Nihad.
Novi dan, nova nafaka, jbgzgembo89 je napisao/la:gdje je onaj Cash man on govori Juka igra sigurnojuanitomaravillaa je napisao/la:Pito sam ga ja sta ima za repku hocel igrat,kaze ne zna nista,ima jos do ljeta dosta,prvo ce se odmorit u Zagrebu ima i operacija koljena.mora vidjet kako ce to proc..
,a ja sam padobranac