Postao/la sundancekid » 14 mar 2013, 19:00
O nekim suspenzijama za ovo nema govora, stvarno je pretjerivanje to govorit. Po meni nije ni za tehnicke cak...ali da je faul, to svakako! Ovo se jednostavno mora svirat, pa ajde da je Kobe skako naprijed, pa ajde, ali covjek skace fade away, a ti mu uletis pod noge na doskok...ccc...podmuklo, ruzno, nesportski... Ne mislim da je iso da povrijedi Kobea, mislim da nije niko u ligi toliki kreten da hoce povrijedit igraca kakav je Kobe, ali je problem sto se ovakvi no name igraci svi napale, nebil izgledali dobro protiv najjacih igraca...i eto, sad je u medijima, najznacajnija stvar koju je uradio u karijeri - povrijedio Kobea...
Moro je bit faul, i to je jasno, bas kako adnan24 kaze, ne moze on u zraku birat gdje ce doskocit... A ovo od Westbrooka je jos gore, ovo je za pauze...apsolutno u tijelo, s ledja, dok je covjek u skoku..Lebron je proso strasno dobro, i jos uz to ispo veliki gospodin, svaka mu cast! Onako gospodski reagovat kad neko starta na tebe tako da te moze potencijalno osakatit...svaka cast Lebronu!
Nego ja nesto kontam (nadam se) da bi ekipa mogla pozitivno odreagovat na ovaj izostanak Kobea s parketa. Jest on Mamba, to stoji, ali isto tako stvarno puno sidri loptu, sto ama bas niko u ekipi ne voli. Nash ce ovako doci na svoje, imace vise loptu, razigravace vise, Dwight ce konacno dobit vise lopti sto znaci da ce se vjerovatno jos vise razgoropadit u odbrani, za Jamisona znamo da moze odigrat odlicno kad mu se da vise prostora, a mislim i da ce Metta igrat bolje cak, jer po onom sto sam gledo na parketu, nije mi djelovalo bas da se on i Kobe pretjerano vole u zadnje vrijeme... Uz skori povratak Gasola...mozda i ne treba bas ocekivat katastrofu i otpisivat tako rano Lakerse..moguce je da bude tu neki pozitivan sok...hopefully...