tebra u derbiju je sve mogucesolinas je napisao/la:Ako zeljo izvuce barem x u derbiju,do 18 kola stavljam avatar po izboru,u suprotnom takodjer,protivnik dobija 1 x,meni dvojka..![]()
Imal zainteresovanih,**** vas prepirke vise,idemo na zezu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sloboda Tuzla
e jbg,pa znam da ce biti gutavo,da je jedan prvi a jedan zadnji,u derbiju se pobjednik nezna,preskocicu ga na kladionici,ali vjerujem u pobjedu pita,mada bi nama x odgovarao.. 
i neulizujem se nikom druze,digla se prasina zbog jedne pjesme,koja se jeste pjevala godinama,a ista nije zapjevana pa haman od smrti pokojnog vedrana..pamte se neke pjesme slicnog sadrazaja kako od pitara,tako i manijaka,ali hajde nebitno bolan,pjesma je navijacka,i svaki pravi navijac bilo kojeg kluba zna da to nema veze sa stvarnosti,a i ovaj forum svatate preozbiljno,pa ljudi boziji bili smo jedni kraj drugih na marakani,robija,horde,manijaci,za svakog bi dao zivot,u odredjenim situacijama,kosto je ta bila..
razgranicite forumsku zajebanciju od stvarnog zivota..sportski zelim im neuspjeh,ako ce to pasati mojoj slobodi,ali ovako,svi smo braca po domovini
pa nesto se u meni zadnjih dana prelomilo i za ovaj velez,sejtansko kolo ih odnijelo,dabogda opstali,i sampioni postali
i neulizujem se nikom druze,digla se prasina zbog jedne pjesme,koja se jeste pjevala godinama,a ista nije zapjevana pa haman od smrti pokojnog vedrana..pamte se neke pjesme slicnog sadrazaja kako od pitara,tako i manijaka,ali hajde nebitno bolan,pjesma je navijacka,i svaki pravi navijac bilo kojeg kluba zna da to nema veze sa stvarnosti,a i ovaj forum svatate preozbiljno,pa ljudi boziji bili smo jedni kraj drugih na marakani,robija,horde,manijaci,za svakog bi dao zivot,u odredjenim situacijama,kosto je ta bila..
razgranicite forumsku zajebanciju od stvarnog zivota..sportski zelim im neuspjeh,ako ce to pasati mojoj slobodi,ali ovako,svi smo braca po domovini
pa nesto se u meni zadnjih dana prelomilo i za ovaj velez,sejtansko kolo ih odnijelo,dabogda opstali,i sampioni postali
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 29 sep 2015, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se kvoti od preko 4 na hendikep
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alpasinac je napisao/la:Ovaj @let3 cvili kao kujica. Covjece budi musko i podnesi zajebanciju na racun svog kluba. Kakav si ti covjek? Ne vidim ovdje ni jednu licnu uvredu. U cemu je problem? Kada je bilo materijala ti si nas mezio i zadovoljno trljao ruke. Sada, kada su se uloge zamjenile cvilis i lajes na svaki nas komentar kao uvrijedzena mlada. Bas si cudan lik
kakva kontradikcija u jednom postu
nikad ja nisam nikoga mezio niti se naslađivao tuđim problemima
ma znaš, iskreno receno...ovom bolesnom društvu treba jedan poput hazreti Omera, po posjece par lopovskih ruku i šejtanskih jezika i sve ce biti OK.
pa postali bi zemlja nijemih,i sakatih
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
razbit ce ih pitari,hladno i na rutinu....cuj ,nece bit cudno ako zeljo dobije...normalno da hoce bit jer je sarajevo druga galaksija za strumfove u svakom pogledu...ovi stigli 2 trenera otpustit u mjesec dana a ako hadzurde,lihvaje i ostali stignu zatvorit sarajevo bit ce to naucna fantastika...srce je jedno a snaga i umjece drugo...mada bi nama x najvise odgovaraofukaratz je napisao/la:tebra u derbiju je sve mogucesolinas je napisao/la:Ako zeljo izvuce barem x u derbiju,do 18 kola stavljam avatar po izboru,u suprotnom takodjer,protivnik dobija 1 x,meni dvojka..![]()
ja imam osjecaj da ce biti x ko kuca ili dvica ali i ako zeljo dobije nece biti cudno, jbg derbi je derbi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pa i ja bi bez jezika ostaosolinas je napisao/la:pa postali bi zemlja nijemih,i sakatih
jesili ozenjen,ako nisi,prcas li sta,ako jesi,jesi prco prije zene,fato sta za guzu,kako god okrenes,otfikarice ti hazreti omer rucice,bolan citas li tu vjersku knjigu casnu,let3 je napisao/la:pa i ja bi bez jezika ostaosolinas je napisao/la:pa postali bi zemlja nijemih,i sakatihali nisam lopov, tako da bi ruke sacuvao
a ako nisi nista od navedenog,onda me zabrinjavas,mogo bi ti hazreti omer otfikariti sta drugo
A to cemo tek vidjeti...mada zvrkovi jesu favoriti, kad smo mi u totalnom ofsajdustaragarda je napisao/la:razbit ce ih pitari,hladno i na rutinu....cuj ,nece bit cudno ako zeljo dobije...normalno da hoce bit jer je sarajevo druga galaksija za strumfove u svakom pogledu...ovi stigli 2 trenera otpustit u mjesec dana a ako hadzurde,lihvaje i ostali stignu zatvorit sarajevo bit ce to naucna fantastika...srce je jedno a snaga i umjece drugo...mada bi nama x najvise odgovaraofukaratz je napisao/la:tebra u derbiju je sve mogucesolinas je napisao/la:Ako zeljo izvuce barem x u derbiju,do 18 kola stavljam avatar po izboru,u suprotnom takodjer,protivnik dobija 1 x,meni dvojka..![]()
ja imam osjecaj da ce biti x ko kuca ili dvica ali i ako zeljo dobije nece biti cudno, jbg derbi je derbi
solinaš, ja sam sretno razveden
ahaaaa kako izbjegava odgovor
znaci ili rucica,ili kitica,ne prizivaj hazreti omera,moze ti prisjesti
znaci ili rucica,ili kitica,ne prizivaj hazreti omera,moze ti prisjesti
Meni derbi jedino zanimljiv zbog tribine, a s obzirom na stanje timića i tu je poraz neminovan 
Sto se terena tice kakvi god bili ijedni i drugi,X neizbjezan uz pi.ckast i preoprezan fudbal.
Godinama je tako, atmosfera dobra-fudbal negledljiv ( cak i za BH standarde )
Sto se terena tice kakvi god bili ijedni i drugi,X neizbjezan uz pi.ckast i preoprezan fudbal.
Godinama je tako, atmosfera dobra-fudbal negledljiv ( cak i za BH standarde )
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
solinaš
joooj da hoce Omer doci
ali da krene od Tuzle prvo

joooj da hoce Omer doci
kakve ti imas fajde od toga,nas ce zaobici svakako,mi smo crveni,kjafiri svakako 
eki to, nisam znaoHeller je napisao/la:Joj let3 jesi naporan
bitno je da ti nisi nikad naporan i tegoban
i makni taj avatar, dede ti
Stavi ga na ignore listu ko i ja i rijesio si problem.Heller je napisao/la:Joj let3 jesi naporan
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Stavi ga na ignore listu ko i ja i rijesio si problem.Heller je napisao/la:Joj let3 jesi naporan
a lažeš me da si to uradio , ocam
još drugima dijeli besplatne savjete i kad mu ih niko ne traži
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nek si ti za let3 uzjebo se ko da ti nikad golub iz dupeta nije izletio, nego je osto tamo...let3 je napisao/la:eki to, nisam znaoHeller je napisao/la:Joj let3 jesi naporan![]()
bitno je da ti nisi nikad naporan i tegobansvaka ti je zlatna ko u Njegoša
![]()
i makni taj avatar, dede tine zaslužuje svako Kud Idijote
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
let3 de tite ti ovo obrazlozi.let3 je napisao/la:eki to, nisam znaoHeller je napisao/la:Joj let3 jesi naporan![]()
bitno je da ti nisi nikad naporan i tegobansvaka ti je zlatna ko u Njegoša
![]()
i makni taj avatar, dede tine zaslužuje svako Kud Idijote
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.