Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

milanist
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la milanist » 10 jan 2014, 11:39

TeaM87 je napisao/la:Zheijang-DongGuan manje od 216 poena, kv. 1,85

znam da su kinezi al ova dva kluba do sad ni jednom nisu presli ovu granicu a igrali su dosta puta
i ja sam to vidio. posto mi je falila jedna na listic ispratio sam ovu bruda pa cemo da vidimo. sretno nam :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 10 jan 2014, 12:02

Civa je napisao/la:Kurbla brate , obraduj me kinezima :D
Nemam vremena druze, halali :(
Zadnji radni dan, od danas na (zasluzenom) godisnjem, pa sijaset nekog posla i zavrsavanja...
Ali zato GODISNJI - planino, hir aj kom :D

Prije zasluzene pauze, i od posla i kladionice, i odlaska 7 dana na udisanje svjezeg planinskog zraka imam u planu odigrati tri tiketa. Jedan je samo ideja koja mi je sinoc dosla na san i bacanje para u startu ( :mrgreen: ), drugi narodni, treci na jacu uplatu :)

Postavit cu to do 15h ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gundul
Kontakt:

Post Postao/la gundul » 10 jan 2014, 12:09

[quote="gundul"]idemo i veceras po tenisu

Dancevic - Reynolds 2 1,85 lose

Kudla - J.P.Smith 1 1,35 WIN

R.Williams - A.Krajicek 1 1,40 WIN

Lajović - Androić 1 1,25 WIN

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 10 jan 2014, 12:26

@amarosim, oglasi se :D

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 10 jan 2014, 12:40

Believe je napisao/la:
Za večeras,sve što sam više gledao jedan tip,više me privlačio.Na kraju sam ga uzeo.

Tenis
Del Potro-Tursunov
Tip : (+3.5) 1
kvota 1.75
kladionica wwin

Del Potru u potpunosti odgovara igra Tursunova.To su uglavnom ravni udarci na koje DelPo odgovara još jače.Tursunov se provukao do ovog polufinala,ne zna ni on kako.Mislim da Argentinac može ovo dobiti sa 4 gema razlike.Ne blista ni DelPo na ovom turniru ali večeras ga čeka nešto lakši posao.Rus je oba puta dosad na hardu protiv DelPotra izgubio sa 4+ razlike u gemovima.
Lagani prolaz.
idemo dalje.Da vidimo šta imamo za danas.
You'll never walk alone.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 10 jan 2014, 12:49

Kurbla je napisao/la:
Civa je napisao/la:Kurbla brate , obraduj me kinezima :D
Nemam vremena druze, halali :(
Zadnji radni dan, od danas na (zasluzenom) godisnjem, pa sijaset nekog posla i zavrsavanja...
Ali zato GODISNJI - planino, hir aj kom :D

Prije zasluzene pauze, i od posla i kladionice, i odlaska 7 dana na udisanje svjezeg planinskog zraka imam u planu odigrati tri tiketa. Jedan je samo ideja koja mi je sinoc dosla na san i bacanje para u startu ( :mrgreen: ), drugi narodni, treci na jacu uplatu :)

Postavit cu to do 15h ;)
Eto fino se provedi i dakle da se pozdravim nekih 7 dana sa parama :lol:
Tako blizu, a tako daleko.

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 10 jan 2014, 13:20

Kao sto rekoh, danas planiram odigrati tri tiketa i onda na zasluzeno planinarenje :mrgreen:

IDEJA, BACANJE PARA U STARTU (normalniji i prisebniji neka preskoce slijedecih nekoliko redova :mrgreen: )

Kosarka, Austrija, muski:
U nepunih 16 kola jos uvijek nije bio niti jedan produzetak, odnosno nerijesen rezultat. No shit, Sherlock :mrgreen: Medjutim, normalno bi bilo da se dogodilo makar 4-5 nerijesenih u 16 kola.
Posmatrajuci danasnjih 5 susreta, te posmatrajuci tabelu, statistiku, formu i slicno, vuce me na prvi X. Ali ako sam siguran u jedan X, sto se onda ne bih nadao i drugom, jel :lol: Tako da cu uplatiti sistem (zadnji sistem sam uplatio prije 3-4 godine, ako se dobro sjecam) 2/5, i to na 20 KM.
Ukoliko budu dva nerijesena, najmanji dobitak koji mozete dobiti je 338 KM, a najveci 420 KM.
Ovaj tiket nema apsolutno nikakvu vrijednost, nije cak ni kockanje, vec cisto bacanje para, ali ideje pokrecu svijet tako da... :mrgreen:

slika

EDIT: Po mom misljenju, Klosterneuburg - Oberwart je naizgledniji susret za nerijesen rezultat.

NARODNI

Tours - Caen ps1 @ 1,70 (cisto statisticki; dvije najefikasnije ekipe u ligi)
Amiens - Usja z1 @ 1,45 (cisto statisticki; obje ekipe na prosjeku od 1,5 golova po utakmici ukupno)
Leicester - Derby ps1 @ 1,60 (cisto statisticki; L zadnjih 11 dao gol, D zadnjih 14/16 dao gol)
Real M (-86,5+) zd2 @ 1,85 (igro bih over i da je granica 96)
Nymburk - Brno (+39,5) h2 @ 1,85 (N ih moze razbiti +70 ako tako zele, ali danas nece vise od 20-30)
Norrkoping - Valmiera (+14,5) h1 @ 1,85 (N domacinska ekipa, a istog protivnika uzeli u gostima +24)
Rapperswil - Fribourg (-5,5+) z2 @ 1,80 (R i F u posljednje vrijeme nesto mute, ali bitno je da bude golova)
Malmo - Vasteras kp1 @ 1,70 (M kod kuce igra bolje protiv jacih nego protiv slabijih ekipa)
Sonderjyske - Herning 1 @ 1,65 (vrijeme je za naplatu dugova)
Sparta P - Slavia P 1 @ 1,55 (ne moze tiket bez Sparte Prag; amajlija :mrgreen: )

Kvota: 195, 43

Proberite, ide 7/10 najmanje aBd :mrgreen:

JACA UPLATA:

Rouen - Asiago 1 @ 1,50
(Gospodo, trebam li ista komentarisati? :mrgreen: )

Sparta P - Slavia P kp1 @ 1,30
(Ne mogu vezati dva domaca poraza; Slavia zadnje tri koje je izgubila u gostima su bile protiv protivnika koji su ispod njih na tabeli, a prije toga od Sparte 3:0)

Sonderjyske - Herning kp1 @ 1,35
(S u nizu od 8 domacih prvenstvenih pobjeda; H zadnje dvije u gostima izgubio; S ce se veceras osvetiti H za 5 uzastopnih poraza i to u hendikepu)

Zilina - Kosice kp2 @ 1,30
(K najjaca slovacka ekipa sa 14 pobjeda u zadnjih 15 susreta i sa nizom od 10 gostujucih pobjeda i 3 pobjede na posljednja tri gostovanja u Z; Z najlosija slovacka ekipa sa 2 pobjede u zadnjih 10 domacih susreta)

Uppsala - Jamtland 1 @ 1,15
(sveCka kosarka, U kvalitetniji, u posljednje 3 godine imaju 9-0 protiv J)

Kvota: 4,09

To je to drugovi, proberite, preskocite ono sto vam se ne svidja, halalite sto sam zbrzao i pisao u skracenicama. Sretno, pa nastavljamo za 7-8 dana ;)
Zadnja izmjena: Kurbla, dana/u 10 jan 2014, 13:30, ukupno mijenjano 6 puta.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 10 jan 2014, 13:22

Euroleague
Ukic 8,5 manje
Igra dosta losije u gostima nego kuci,zadnju me oborio zabio 11 ali je zabio prva dva suta sto mu se nikad ranije nije dogodilo,Pappas se vratio tako da Ukic nije jedini playmaker..........

u]NBA

Mayo 13,5 manje
Igraju Bucksi doma sa Bullsima i to ce sigurno biti tvrda utak kao i ona prije mjesec dana kad je zavrslio 77-75,Butler je odlican obrambeni igrac tako da ce Mayo imati dosta problema........

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 10 jan 2014, 13:45

bevanda4 je napisao/la: Još bih izdvojio previsoku kvotu na:

Aalen (Ger) - Stuttgart II (Ger) / oba gol @1,56 (marathonbet)
Ako pogledate međ. omjere, shvatit ćete zašto kažem "previsoka kvota".
Još jedna prednost je što je prijateljska utakmica tako da bi se trebalo trpati na obe strane.

Sretno!
Ako ti moze pomoci:

slika

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 10 jan 2014, 13:50

milanist je napisao/la:

znam da su kinezi al ova dva kluba do sad ni jednom nisu presli ovu granicu a igrali su dosta puta
i ja sam to vidio. posto mi je falila jedna na listic ispratio sam ovu bruda pa cemo da vidimo. sretno nam :D
ispratio sam i ja,za sad je dobro 8-)
FK Sarajevo !

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 10 jan 2014, 13:59

Hokej
Češka liga
Vitkovice-Liberec
17:00
Tip: 6+ golova
kvota: 1.85 wwin

Nije teško ovo obrazložiti.Kada Vitkovice igra kod kuće,prosječno bude 6.2 gola. Kada Liberec igra u gostima,prosječno bude 6.2 gola također.Još vrijedi dodati da je njihovih 12/13 zadnjih mečeva otišlo u over.To je to.

Još nešto što mi se svidjelo:
Fudbal
Francuska liga
Montpellier-Monaco
20:30
Tip: oba ili jedan tim ne daje gol tj. ps2
kvota 1.80 wwin

Kada igraju ova dva tima,rijetko bude da oba postignu gol. 5/7 zadnjih utakmica nije bilo ps1.Tome treba dodati da Montpellier ove sezone vrlo rijetko kod kuće i dadne i primi gol.Isto tako Monaco u gostima,zadnjih 5/6 utakmica nije se desilo da dadne a i da primi gol.Ovaj par jeste rizičan,pa stoga možete ovdje pokušati i 0-2 gola po kvoti 1.65 . Ja sam ipak uzeo ovo.

Sretno svima.
You'll never walk alone.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jan 2014, 14:36

Ingolstadt - Jena 1/2
Grashopers - Wintertur 2/1 i 1/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 10 jan 2014, 14:39

Kladioholicar je napisao/la:

Ja sam isto planirao to da odigram i jos dodajem Guandong - TianJin 188,5 over @ 1.60

Domaci kuci mahom igraju utakmice sa malo koseva (poslednjih 8, 4 puta su isli preko pa poslednjih 4 ispod ove granace) ali gosti u poslednje vreme redovno idu preko 200 (poslednjih 7 u rasponu od 203 do 235). Mislim da je red da domaci posle 4 utakmice sa ekipom koja redovno igra efikasne utakmice ode preko ove granice koja je za kineske prilike vise nego niska (igra se 4 x 12 minuta).

Napominjem tip je cisto statisticki.
97-106

116-70
za samo tri poena... neverovatno ali gosti su uspeli da u prvom poluvremenu, za 24 minuta postignu samo 27 poena :twisted:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 10 jan 2014, 14:49

20:00 HC Rouen-HC Asiago 1 @ 1.50
18:00 Szolnoki Olaj - Cibona 1X @ 1.40
14:30 Wolfsburg - Anderlecht, OVER 2.5 DA @ 1.45
18:20 Sparta Praga-HC Slavia Praga 1 @ 1.55

glavni tiket danas
Semper Fidelis

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 10 jan 2014, 15:38

Tappara - Kuopio tip 1 @ (s.t. klad. WWin) 1.75 17:30h
Finski hokej, Tappara se nalazi na odlicnom drugom mjestu, dok je tim Kuopio-a drugi ali od pozadi, odnosno pretposljednji. Prvi medjusobni duel ove dvije ekipe dobila je Tappara sa 1:0, dok je drugi (ovj svjeziji) Tappara u gostima savladala Kuopio sa cak 0:5. Uzimajuci u obzir njihovi trenutnu formu (Tappara dobila posljednju tekmu 5-og na tabeli u gostima, a Kuopio vezao dva poraza) ocekuje glatku pobjedu Tappare u ovom mecu uz zaista primamljivu kvotu.

Chomutov - Mountfield tip 2 @ (WWin) 1.75 17:30h
Utakmica prve lige ceske u hokeju takodjer. Mounfield se nalazi na drugom mjestu, dok je ekipa Chomutova ubjedljivo na posljednjem mjestu na tabeli uz ogroman zaostatak za pretposljednjim. Ekipa Chomutova vezala je i kod kuce i na strani po 5 poraza, dok je Mountfield ekipa koja na strani igra najbolje u prvenstvu i u odlicnoj su formi. U korist ovom paru ide i cinjenica da su medjusobni dueli u ovoj sezoni pripali Mountfieldu (Mountfield je kao gost pobijedio sa 2:3, a kao domacin ih nedavno deklasirao sa 4:0. Sve u svemu, po meni, jako izgledna pobjeda gostiju gdje je kvota takodjer iznenadjujuce velika.

Al Ahli Jeddah - Al Nadha tip 1 @ (WWin) 1.20 18:00h
Kao sto vidim neki su vec apsolvirali Arabiju. Ovaj tip mi je pravo primamljiv (prvo sto se u ovoj ligi postize mnogo golova tj nema puno zatvorenih utakmica, pa kvalitet (hmmm kakav li je kvalitet ove lige haha) dodje do izrazaja. Necu puno pisati, Al Ahli je cetvrti, Al Nadha zadnja ekipa prvenstva. Al Ahli ih je pobijedio u gostima sa cak 1:5 i ne mogu da vjerujem da ce kod kuce da zakaze protiv ove ekipe. Zadnju utakmicu Al Ahli je takodjer deklasirao ekipu Orobaha sa 0:4 i u odlicnoj su formi, dok je i inace slaba Al Nadha vezala dva poraza. Kvota jeste mala, ali mi djeluje kao prava sigurica.

Nymburk - Brno tip 1 @ (WWin) 1.01 18:00h
Ocekuje se veliko nabijanje kos razlike. Igrao sam ovaj par samo radi uslova. Nadam se da ovdje nece biti problema.

Dijon - Istres tip 1 @ (WWin) 1.85 20:00h
Francuska druga liga u fudbalu. Mozda i najtezi par ovdje, ali morao sam ga staviti u ovaj tiket. Dijon na 7.-om mjestu, Istres na 18.-om. Dijon kuci u odlicnoj formi, Istres prije ove posljednje pobjede sa Lensom na strani vezao 4 poraza. U prilog ovom paru najavise mi je isao njihov medjusobni duel iz prosle sezone gdje je Dijon odnio pobjede i kod kuce i na strani. Ekipe su bile plasirane na kraju prosle sezone slicno kao i sto je sada stanje na tabeli. Kvalitet je svakako na strani Dijona, ali i tradicija. Treba navesti i to da je Dijonu otvorena borba za plasman u Ligue 1, jer su samo 4 boda zaostali za drugoplasiranom i treceplasiranom ekipom. Kvota odlicna, izgledan par, nadam se prolazu.

Ukupna kvota je 6.87

Eto, toliko od mene za sada. Sretno svima!
Pozz

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 10 jan 2014, 15:52

Edin_FMB je napisao/la:MIAMI at NEW YORK:
MIA - Shane Battier (quads) will not play.
MIA - Mario Chalmers (Achilles) will not play.
MIA - Dwyane Wade (knee) will play.
MIA - Chris Andersen (illness) expected to play.
NYK - Metta World Peace (knee) will not play.
NYK - Pablo Prigioni (toe) will not play.
NYK - Tyson Chanlder (illness) will not play.
NYK - Beno Udrih (knee) will not play.
NYK - Andrea Bargnani (illness) will play.
NYK - Kenyon Martin (illness) will play.
NYK - Jeremy Tyler (personal reasons) will not play.
NYK - Cole Aldrich (illness) will play.

OKLAHOMA CITY at DENVER:
OKC - Serge Ibaka (illness) will play tonight.
OKC - Russell Westbrook (knee) will not play.
OKC - Thabo Sefolosha (finger) will play.
DEN - JaVale McGee (leg) will not play.
DEN - Danilo Gallinari (knee) will not play.
DEN - Andre Miller (coaches decision) will not play.
DEN - Wilson Chandler (hip) will not play.
DEN - Nate Robinson (ankle) will play.
DEN - Randy Foye (ankle) game-time decision.

Na ove sve samo UNDER :D i na cenera, valjda neko od njih uđe, na sekundu ;)

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 10 jan 2014, 16:07

Alibasa je napisao/la:
Edin_FMB je napisao/la:MIAMI at NEW YORK:
MIA - Shane Battier (quads) will not play.
MIA - Mario Chalmers (Achilles) will not play.
MIA - Dwyane Wade (knee) will play.
MIA - Chris Andersen (illness) expected to play.
NYK - Metta World Peace (knee) will not play.
NYK - Pablo Prigioni (toe) will not play.
NYK - Tyson Chanlder (illness) will not play.
NYK - Beno Udrih (knee) will not play.
NYK - Andrea Bargnani (illness) will play.
NYK - Kenyon Martin (illness) will play.
NYK - Jeremy Tyler (personal reasons) will not play.
NYK - Cole Aldrich (illness) will play.

OKLAHOMA CITY at DENVER:
OKC - Serge Ibaka (illness) will play tonight.
OKC - Russell Westbrook (knee) will not play.
OKC - Thabo Sefolosha (finger) will play.
DEN - JaVale McGee (leg) will not play.
DEN - Danilo Gallinari (knee) will not play.
DEN - Andre Miller (coaches decision) will not play.
DEN - Wilson Chandler (hip) will not play.
DEN - Nate Robinson (ankle) will play.
DEN - Randy Foye (ankle) game-time decision.

Na ove sve samo UNDER :D i na cenera, valjda neko od njih uđe, na sekundu ;)
Sinoc su Wade i Bargnani preskocili granice (ne znam jel jos koji sa spiska), a nalaze se na ovom spisku. Nije bas tako jednostavno. ;)

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 10 jan 2014, 16:17

BenjooJutub je napisao/la:slika

Evo proberite u 12:35 počinju mečevi, proći će barem 6 parova, ako ne i svi. :lol:
Pajdo hvala za kineze, iskombinirao sam na par listića i uzeo solidan keš. Pozdrav!

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 10 jan 2014, 16:49

Montpellier-Monaco 2 2,00 (premier ponuda)

Montpellier se nalazi na 17 mjestu sa 17 bodova.Iznenadjujuce los plasman,ocekivao sam bar sredinu terena.Na domacem terenu imaju omjer 2-5-3 a u zadnjih 5 utakmica su osvojili samo 2 boda.Monaco se jedini koji moze parirati PSG i trenutno se "ganjaju" za to prvo mjesto.Monaco je drugi na tabeli sa 41 bodom,3 boda manje od PSG.U gostima imaju omjer 5-3-1 s tim da je forma u uzlaznoj putanji,u zadnjih 5 utakmica imaju jedan poraz i cetiri pobjede.Kvalitetnija su ekipa i mislim da veceras dobijaju.

Augsburg-Hamburg kp2 1,65

Augsburg se nalazi na 10 poziciji sa osvojenih 48 bodova.Ne mogu ni naprijed a ni nazad.Na domacem terenu imaju omjer 6-pobjeda;2-poslije produzetaka;1-izgubljena nakon produzetaka i 7-poraza.Hamburg je prvoplasirana ekipa,trenutno najbolja u ligi.U gostima nisu nesto ucinkoviti kao na svom terenu al su i dalje solidni.Imaju omjer 6-pobjeda;1-pobjeda nakon produzetaka;3-poraza nakon produzetaka i 7-poraza.Na ovaj par sam se odlucio cisto radi medjusobnih omjera.Od 06.01.2009 godine igraju 1 za 1.Dakle pobjeda domacina pa gosta,pa domacina pa gosta i sve tako.Zadnju je pobijedio Augsburg,dakle red je na Hamburg.Radi sigurnosti sam stavio konacni pobjednik Hamburg.

-13,5+ A. Nocioni (Laboral) 2 1,75

Nocioni je iskusan igrac u odlicnoj formi.Panathinaikos mu lezi,proslu utakmicu im je ubacio 23 poena.A u posljednje 4 utakmice je prebacivao ovu granicu.Utakmica ce biti dosta otvorena,pobjednik moze biti bilo ko.Obje ekipe daju dosta koseva u medjusobnim omjerima,nadam se da ce tako i veceras biti,mada je bitno da Nocioni prebaci granicu.

Kvota : 5,78
Ulog : srednji
BHF Bosanska Krajina!

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 10 jan 2014, 16:52

Szolnoki 1; Real vise od 86,5; Weems over 12,5; Nocioni over 13,5 ; Sparta P kp1 ; Pittsburg kp2
koef. : 18,10
valja li ovo ista ?
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.