Ti idalje imas obraza pisati posle vrijedjanja i ismijavanja pokojnog Campe ???Meraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:20
Ma jok, slavimo gol onaj neki dan znas .. 96'
Placite mame vam karnemo
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Meraak1921
- Kontakt:
Sramota proslaviti evropu? Do prije par sedmica ste se smijali kad sam govorio da cemo evropu izboriti, malo vam je krivo priznaj hehe . Glabajte ga jufkiceFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:21Ja mislio taj doček zajebancija oni se fakat okupili e ovo je vrhunac sramote![]()
Pjeva li Koke na doceku?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ma ne taj, slavimo ovaj,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Pa nisi osvojio evropu u engleskoj premijer ligi pa da slavisMeraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:24Sramota proslaviti evropu? Do prije par sedmica ste se smijali kad sam govorio da cemo evropu izboriti, malo vam je krivo priznaj hehe . Glabajte ga jufkiceFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:21Ja mislio taj doček zajebancija oni se fakat okupili e ovo je vrhunac sramote![]()

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 28 maj 2023, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Tebi poslije pisanja o svršavanju po glavi rahmetli Campi samo mogu replicirat psovkama sestru ti yebem bolesnu. Metak u čelo je za takve lijekMeraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:24Sramota proslaviti evropu? Do prije par sedmica ste se smijali kad sam govorio da cemo evropu izboriti, malo vam je krivo priznaj hehe . Glabajte ga jufkiceFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:21Ja mislio taj doček zajebancija oni se fakat okupili e ovo je vrhunac sramote![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:25Tebi poslije pisanja o svršavanju po glavi rahmetli Campi samo mogu replicirat psovkama sestru ti yebem bolesnu. Metak u čelo je za takve lijekMeraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:24Sramota proslaviti evropu? Do prije par sedmica ste se smijali kad sam govorio da cemo evropu izboriti, malo vam je krivo priznaj hehe . Glabajte ga jufkiceFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:21Ja mislio taj doček zajebancija oni se fakat okupili e ovo je vrhunac sramote![]()
Vidi sto mu je vokriii ahahahahahahah, puuu majq ti yebem izmedju sysa onako, prljava je dole cim je tebe rodila , imaju postovi vracat se necu na to, pjenii pi.chk.iceee
SIVAC vam je donio Evropu

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Malo je sestru ovakvim uhljupimaFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:25Tebi poslije pisanja o svršavanju po glavi rahmetli Campi samo mogu replicirat psovkama sestru ti yebem bolesnu. Metak u čelo je za takve lijekMeraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:24Sramota proslaviti evropu? Do prije par sedmica ste se smijali kad sam govorio da cemo evropu izboriti, malo vam je krivo priznaj hehe . Glabajte ga jufkiceFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:21Ja mislio taj doček zajebancija oni se fakat okupili e ovo je vrhunac sramote![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
manijaci su izasli u 80toj minuti i nisu imali priliku docekati i proslaviti sa igracama, ovo objasnjavam vama sabanima pogotovo ovom iz orahovice cisto da malo razmisli prije nego napise ovako nesto glupo

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
E jesi j.bač, mažeš li bubuljice ?Meraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:20
Ma jok, slavimo gol onaj neki dan znas .. 96'
Placite mame vam karnemo

- Meraak1921
- Kontakt:
Cuj slavimo sto smo ispred fks, majq li vam bolesnu yebem. Postoje postovi od prije mjesec dana gdje ste ismijavali kad smo govorili da cemo u evropu , kao ne bo trebali slaviti? Mame li vam pokvarene
Selam za brata svrakino1921, vidimo se u kupu sl godine seri ga
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Koji bi bili da nisu dogovorili Zrinjskim?Meraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:28Cuj slavimo sto smo ispred fks, majq li vam bolesnu yebem. Postoje postovi od prije mjesec dana gdje ste ismijavali kad smo govorili da cemo u evropu , kao ne bo trebali slaviti? Mame li vam pokvarene
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Imaju postovi gdje si se ismijavao slikama rahmetli Campe i Kuke **** jedna smrdljiva. Danas se Mirzi Raščiću skandiralo u Tuzli zamisli ja dođem i okačim njegovu sliku da bi ismijavao nekoga debilu maloumni prije bi sebi jezik izvadio nego to uradio. Nije meni krivo mi smo svoje obezbijedili u Mostaru **** raspala to što ćete dobit nekih 50milja maraka više da smanjite dug je vama uspjeh, mi i da osvojimo titulu ja ću ti i tad yebavat majku i sestru za onaj bezobrazluk.Meraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:27FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:25Tebi poslije pisanja o svršavanju po glavi rahmetli Campi samo mogu replicirat psovkama sestru ti yebem bolesnu. Metak u čelo je za takve lijekMeraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:24
Sramota proslaviti evropu? Do prije par sedmica ste se smijali kad sam govorio da cemo evropu izboriti, malo vam je krivo priznaj hehe . Glabajte ga jufkice
Vidi sto mu je vokriii ahahahahahahah, puuu majq ti yebem izmedju sysa onako, prljava je dole cim je tebe rodila , imaju postovi vracat se necu na to, pjenii pi.chk.iceee
Ludilo na Grbavici, navijaci proslavljaju historijski uspjeh i docekuju igrace, Nermin krivi usta i busi lopte, prelijep prizor vecerasnjii 

Idi ba slavi evropu,Zeljo te treba.
FK SARAJEVO.
Auuu al kmece beskucnici hahahhahhahhahahahahahahhahahahahahhaahahhahahahah kmeeee kmeeeeee 4 nam zabio Igman....Baca vas vas Hebib ko debile kmeeeeeee kmeeeee mersooooo mersooooooo kmeeeeeeeee nek smo vas ISPIŠALI ZA KRAJ!
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Nekad se kup nije slavio sad evropa se slavi. Al ipak cestitke 

- Meraak1921
- Kontakt:
Ma obrisi tu sp er micu sa usta i odjavi se
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Giuseppe1, GradKamena2, jurisicduska, mosarajvosa83, Vanja8 i 31 gost.