PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Prico mu Jaha sta je htio da cuje samo da mu ga oglaba 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Glupan ne konta da se ide abecednim redom kod pregledavanja papira za licence...
Po njegovom nije ni zrinjski, a ni siroki, dobio licencu... a dobit ce u narednih 15 tak minuta dok se dodje do njih..
Po njegovom nije ni zrinjski, a ni siroki, dobio licencu... a dobit ce u narednih 15 tak minuta dok se dodje do njih..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Lanzini napada admina, forum, sve. 
denchi stari lisac, pokusava da sukne, i ne pali nikad, a kad ga poklope ucuti se kao piz.da 
45515
Ono kada se od dobivene licence napravi mit. Neprocjenjivo.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I to im je uspjeh kakvi ih debili vode.fks74 je napisao/la:Ono kada se od dobivene licence napravi mit. Neprocjenjivo.![]()
Siljak.
edit: sloboda opet ispusila. E jest mi ih zao tacno majke mi.
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 08 maj 2017, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Daj vise ugasite ovu nakaradu zvana celik,..oni ce ko nesto skupljati i prositi okolo pa ce ko oni dobiti licencu.U 10 ligu ih treba izbacit.
bitno je da je na "Ž" dobio abecednim redomKompromis je napisao/la:Glupan ne konta da se ide abecednim redom kod pregledavanja papira za licence...
vrijedi kad pretrnete malo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DenchiNL je napisao/la:bitno je da je na "Ž" dobio abecednim redomKompromis je napisao/la:Glupan ne konta da se ide abecednim redom kod pregledavanja papira za licence...
Po njegovom nije ni zrinjski, a ni siroki, dobio licencu... a dobit ce u narednih 15 tak minuta dok se dodje do njih.., nema veze , nek sam momka što vam održava stranicu malo pogurao da radi
![]()
vrijedi kad pretrnete malo![]()
bar meni je zabavno...i NEK STE digli kredit i platili ljudima, ha ja
nek se zna ko je najzaduženiji
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Abecednim redom jer ide prvo slovo prefiksa klubaDenchiNL je napisao/la:bitno je da je na "Ž" dobio abecednim redomKompromis je napisao/la:Glupan ne konta da se ide abecednim redom kod pregledavanja papira za licence...
Po njegovom nije ni zrinjski, a ni siroki, dobio licencu... a dobit ce u narednih 15 tak minuta dok se dodje do njih.., nema veze , nek sam momka što vam održava stranicu malo pogurao da radi
![]()
vrijedi kad pretrnete malo![]()
bar meni je zabavno...i NEK STE digli kredit i platili ljudima, ha ja
nek se zna ko je najzaduženiji
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fk Sarajevo
Fk Zeljeznicar
Hšk Zrinjski
Nk Široki brijeg
Sam sebi pucas autogolove, prestani se vise brukati
Džabe ga popušio Sanelu. Joj denchi samo da ti je popušiti, a što gubiš na obrazu to ništa.Virtu4l je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:nemaju sad vremena moraju rješit Sanela ako hoće licencu![]()
DenchiNL je napisao/la:iz njegovih usta, pred finim društvom![]()
provjeri slobodno
DenchiNL je napisao/la:neće željo niđe, bar dok je Sanela Jahića![]()
Hajd' sad nabaci 300 smajlija, dokaži nam po ko zna koji put da tvoja glupost ne poznaje granice.
Kakav bilde 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
ma dobit će i sloboda i čelik i ostali na drugostepenoj, ali eto morat će tipla nešto nekom haj ba..ko je u komisiji ovo je sve šatro... 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DerpChi ima licencu za felacio, by Sanel Jahić
uklonio je status pizdaZenzo je napisao/la:
45515
Ovi sto su mu lajkali status sve pitari, sad im Husara valja dok su ga juce pljuvaligrbavicka je napisao/la:uklonio je status pizdaZenzo je napisao/la:
ovaj husara me podsjeca na retardirane pubertetlije, koji zele paznju na 5 sekundi samo da se prica o njima, a onda ih nema nikako, ucute se i pobjegnu u misju rupu... ili sto bi rekli u southparku... faggots!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Admir Husaric.

Dusan Hodzic vam ima platu od 4000 eura koja se dijeli na tri dijela, skontajte sami kome pa vi mislite da vam idalje menadzeri ne hebu klub. Nije jedini sa ovolikom platom a najplacenije igrace u ligi imate. Jadan Tan sta prezivljava sve sa vama 
Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 08 maj 2017, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Poselami Demira od Hodze.Zeljo92 je napisao/la:Dusan Hodzic vam ima platu od 4000 Eura koja se dijeli na tri dijela, skontajte sami kome pa vi mislite da vam idalje menadzeri ne hebu klub. Nije jedini sa ovolikom platom a najplacenije igrace u ligi imate. Jadan Tan sta prezivljava sve sa vama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.