Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Igra odlicno. Tesko je vjerovati da je on u Romi. Njima se mora roditi Toti da nesto osvoje.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Zavrsile smor kvalifikacije, Robi dobio nogu i Dzeko odmah procepio.
Tamam će se ispucati do marta
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Do marta k'o ziv, k'o mrtav. Prilike su savrsene, najveca prilika za Euro do sada. Mogu se proslaviti.
Ih koliko sam puta čuo tu rečenicu u zadnja dva-tri ciklusa
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prije sezone je bila druga priča.
Plus i Lautaro igra povučenije,Lukaku je istureni napadač.Ne znam samo u odnosu na kog Dzeko igra povucenije kad je jedini napadač.Da nije to postao lazna devetka?
Također se ovdje pričalo da je Roma uzasna ekipa i da će biti daleko od Europe.Kao što vidimo nije,i dalje su tu negdje četvrta ekipa Italije.
Realno, slabasna.je to ekipa, to je druga liga europskog nogometa, al' Sj. Irska je daleko losija od BiH.
Sjeverna Irska je igrala zadnje EP i osvojila neke bodove tamo,a evo i sad je imala isti broj bodova kao i BiH u jačoj skupini.
Ja cu samo reci sreca pa igramo na domacem terenu.
Na otoku se ne naigraju ni Njemacka ni Holandija koje su mnogo jace od nas, a kamoli mi, taman nas vodili Ciro Blazevic ili Pep Guardiola.
Jednostavno ljudi pred svojim navijacima igraju iznad svojih mogucnosti...
U Zenici ce ipak druga prica biti...mi cemo biti u glavnoj ulozi, sto ne znaci da ne moze sjevnuti koja kontra kao i u Ligi naciji gdje su nam 3x uzdrmali okvir gola.
Dzeko je inace na proljece bivao bolji, nadati se istom scenariju i naredne godine.
Na otoku se ne naigraju ni Njemacka ni Holandija koje su mnogo jace od nas, a kamoli mi, taman nas vodili Ciro Blazevic ili Pep Guardiola.
U Zenici ce ipak druga prica biti...mi cemo biti u glavnoj ulozi, sto ne znaci da ne moze sjevnuti koja kontra kao i u Ligi naciji gdje su nam 3x uzdrmali okvir gola.
Dzeko je inace na proljece bivao bolji, nadati se istom scenariju i naredne godine.
Nadat se. Kad se sjetim zadnje tekme s Lihtenstajnom, lik uso u drugom djelu drugog poluvremena i bio najveca rupa. Sve sto je mogo ofulat, ofulo je.hurem je napisao/la: ↑30 nov 2019, 06:40Ja cu samo reci sreca pa igramo na domacem terenu.

To da je na proljeće bolji je postao mit i fraza koja već odavno ne važi u njegovom slučaju.
Možda je važilo u Sitiju gdje je bio mlađi i gdje je imao status rezerve, ali za Romu i zadnje četiri sezone ne.
Možda je važilo u Sitiju gdje je bio mlađi i gdje je imao status rezerve, ali za Romu i zadnje četiri sezone ne.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ma frajer sa 33 pune godine igra na najvisem nivou. Za pohvalu je to ali za 1.5 ili 2 god mi nemamo napadaca koji ga moze zamjeniti. Uopste. Zato bi bilo dobro ili Hodzic ili Demirovic da konstantno igraju i da Dzeko sam od sebe razgovara ili sa savezom ili selektorom i polako ustupa mjesto mladjima. Ali da ostane jos godinu dvije i iskustvom, savjetima pomogne ekipi. Ili kada se lomi rezultat da udje sa klupe ili ukoliko imamo dobar rez, izadje ranije. Naravno nakon baraza, i eventualnog evropskog. Plasirali se ili ne, na ljeto uraditi tako jer vrijeme je. .Ionako barem 1.5 god vec seta po terenu. Ostace upamcen kao najveci, ali Dzeko sine, posle baraz, vrijeme je
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ma neka igra dok god moze, neka igra i u Kataru ako moze.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 dec 2019, 19:16Ma frajer sa 33 pune godine igra na najvisem nivou. Za pohvalu je to ali za 1.5 ili 2 god mi nemamo napadaca koji ga moze zamjeniti. Uopste. Zato bi bilo dobro ili Hodzic ili Demirovic da konstantno igraju i da Dzeko sam od sebe razgovara ili sa savezom ili selektorom i polako ustupa mjesto mladjima. Ali da ostane jos godinu dvije i iskustvom, savjetima pomogne ekipi. Ili kada se lomi rezultat da udje sa klupe ili ukoliko imamo dobar rez, izadje ranije. Naravno nakon baraza, i eventualnog evropskog. Plasirali se ili ne, na ljeto uraditi tako jer vrijeme je. .Ionako barem 1.5 god vec seta po terenu. Ostace upamcen kao najveci, ali Dzeko sine, posle baraz, vrijeme je
Nije isto eventualnim protivnicima kad igraju protiv Džeke ili Hotića.
Živi primjer Bale Weels i Pukki Finska.
Zadnja izmjena: Iceplayer, dana/u 04 dec 2019, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Na proljeće je Džeko Romu dogurao do polufinala LP, a recimo Mario Gomez, Alvaro Negredo, Huntelaar, Torres, Falcao su sve napadači koji su do 34. godine propali više od Džeke. Džeko više ne igra ludo ko prije, jer fizički ne može, al je trenutno mudriji i iskusniji nego ikad i vjerujem da nas može povesti na EP, a tamo nek se šetka do mile volje, halal mu bilo.
Tako je jel prosla gripa.
Ipak klupa jbg. 'bem ti gripu
Klupiran u jakoj Romi 
Oprosti se klocu