tutticapi je napisao/la:
druze moze li bunting dobit to danas,stavio bi ga na velike pare..pa zelim misljenje iskusnijeg

Ako te baš zanima mišljenje, ja mogu biti i doktor pikada, al svejedno ti ne bih preporučio veće uloge na takav sport. Ne samo pikado, već sve koji ne zahtijevaju timski rad!
Pretpostavljam da bi igrao Buntinga samo radi kvote, mada to često nema nikakvog značaja.
Kolega @Hahu1x2 je ubijeđen u pobjedu, ja osobno nisam.
Gledao sam ga zadnji meč, gubio je 2-0 i ništa nije pokazao u ta prva dva seta, kasnije se vratio i proigrao. Pošto nisam upoznat sa igrom današnjeg protivnika, ne znam hoće li Bunting biti u stanju za radit preokrete.
U međusobnim omjerima stoje 3-2 uz jedan remi. Tako da ni statistika ne ulijeva neko povjerenje u siguran prolaz Stephena.
Kad sam se već raspisao onda je red da i preporučim interesantan tip na ovaj par, za narodni tiket:
Stephen Bunting - Robbie Green / highest checkout Robbie @2,28
Komentator je u zadnjem meču par puta naglasio da se Bunting cijeli turnir nije odjavio sa nekim jačim brojem (cca 130). Ne znam kakvo je stanje s Robbijevim checkoutima, ali pošto mu je prosjek 180-ki preko 3 po meču, pretpostavljam da je u stanju odigrat par jačih ruku. Primamljiva kvota sve u svemu, uzimam na nekom tiketu od par eura. (tečaj preuzet iz
Marathonbeta)