Safet Sušić - Pape

robovi88
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 23:33

DaRtAnJaN je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
robovi88 je napisao/la: Neću više da raspravljam vidjecu vas kad nas Rumuni u uzvratnoj i Bjelorusi naguze. Pozdrav ;)
Super, to ti je dobra odluka. Hajmo sad na spavanje i pozdravi nam Ibrahimovica, a mi cemo da slavimo Dzeku. :D

slika
maksus selam :D
Haj radujte se, ahh pa da pobijedili smo Rumuniju VELESILA... mislim da je to do sada najjača reprezentacija koju je Sušić pobijedio :oops: upss Džeko i društvo, ne Sušić 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 26 mar 2011, 23:33

robovi88 je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:robovi smjesan si eto kad nas diskvalifikuju dodji prvi da slavis, takvi ko ti ne zele dobro reprezentaciji cim ne podrzavaju njene igrace i trenera a takvi nam ni ne trebaju, eto ti zemlja je okrugla navijaj za neke tamo

toliko pozdrav
Ja naravno navijam za BiH i volim kada pobijedimo i sretan sam, ali mi Sušić ide na tuki' jer nemože pobijedit Svedsku,Albaniju,Qatar ........ Dok bi sa Ćirom do sada bili sigurno na 2. mjestu. Mrzim sto me hoce ubijedit da je Sušic bolji od Ćire :oops: .Sušić kad bi se plasiro na SV. Prvensto s hrvatskom a kamo li bio 3 trener svijeta ja bi sebi muškost otkino. Neću više da raspravljam vidjecu vas kad nas Rumuni u uzvratnoj i Bjelorusi naguze. Pozdrav ;)
ciro neki znalac? vidjeli smo! koga je dobio od jacih reprezentacija? :roll: a sada ljiljani igraju konstantno dobro od utakmice sa slovackom! slazem se da je ranije fulao taktike, ali zadnje tri utakmice, jednostavno savrsenstvo. I da dodam. Mislim da tebi treba jos godina, a ponajvise znanja o fudbalu i taktici da bi mogao komentirat taktiku gospodina Papeta! 8-)
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 23:36

DaRtAnJaN je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:robovi smjesan si eto kad nas diskvalifikuju dodji prvi da slavis, takvi ko ti ne zele dobro reprezentaciji cim ne podrzavaju njene igrace i trenera a takvi nam ni ne trebaju, eto ti zemlja je okrugla navijaj za neke tamo

toliko pozdrav
Ja naravno navijam za BiH i volim kada pobijedimo i sretan sam, ali mi Sušić ide na tuki' jer nemože pobijedit Svedsku,Albaniju,Qatar ........ Dok bi sa Ćirom do sada bili sigurno na 2. mjestu. Mrzim sto me hoce ubijedit da je Sušic bolji od Ćire :oops: .Sušić kad bi se plasiro na SV. Prvensto s hrvatskom a kamo li bio 3 trener svijeta ja bi sebi muškost otkino. Neću više da raspravljam vidjecu vas kad nas Rumuni u uzvratnoj i Bjelorusi naguze. Pozdrav ;)
ciro neki znalac? vidjeli smo! koga je dobio od jacih reprezentacija? :roll: a sada ljiljani igraju konstantno dobro od utakmice sa slovackom! slazem se da je ranije fulao taktike, ali zadnje tri utakmice, jednostavno savrsenstvo. I da dodam. Mislim da tebi treba jos godina, a ponajvise znanja o fudbalu i taktici da bi mogao komentirat taktiku gospodina Papeta! 8-)
uglavnom je uradio ono što nije niti jedan trener do sad, a to je Baraž, a vidjećmo ovog "Gospodina Sušića" koji je dobro krenuo za sada 4 smo na tabeli a ispred nas su VELESILE Bjelorusija i Albanija :oops:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 26 mar 2011, 23:37

A da ne moriš više ? Šta misliš o tome ?

Shvatili smo šta hoćeš.
Who dares, wins !

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 26 mar 2011, 23:37

robovi88 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
robovi88 je napisao/la: Neću više da raspravljam vidjecu vas kad nas Rumuni u uzvratnoj i Bjelorusi naguze. Pozdrav ;)
Super, to ti je dobra odluka. Hajmo sad na spavanje i pozdravi nam Ibrahimovica, a mi cemo da slavimo Dzeku. :D

slika
maksus selam :D
Haj radujte se, ahh pa da pobijedili smo Rumuniju VELESILA... mislim da je to do sada najjača reprezentacija koju je Sušić pobijedio :oops: upss Džeko i društvo, ne Sušić 8-)[/quote]
nismo je pobijedili, razbili smo ih! steta sto je samo 2 komada, ali Boze moj. Dzeko osim jednog suta u prvom poluvremenu nije nista napravio. Od pocetka utakmice se vidi da je za sve ovo veceras kriva taktika, jer je kao prvo: POTPUNO ZATVORIO RUMUNE, i drugo: OBLIJTALI SMO IM OKO GOLA KAO JASTREB OKO KOKA :D Ovo je klasicna takticka pobjeda. Rekao sam ti, idi skupi godina i znanja i vrati se na forum :arrow: :!:
we love United, we do!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 mar 2011, 23:39

lik zeli zlo repki i naciji po cijenu da bude upravu... :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 26 mar 2011, 23:40

robovi88 je napisao/la: uglavnom je uradio ono što nije niti jedan trener do sad, a to je Baraž, a vidjećmo ovog "Gospodina Sušića" koji je dobro krenuo za sada 4 smo na tabeli a ispred nas su VELESILE Bjelorusija i Albanija :oops:
baraz? i sta su pokazali u barazu? razbili nas oni cigani :arrow: vidi se da si balavac, gledas sada tabelu a ne gledas ko je u kakvoj situaciji, ko je sa kim igrao i kakav je raspored do kraja! molim te da se banujes sam, smaras i balav si jos ;)
we love United, we do!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 mar 2011, 23:46

robovi88 je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:
robovi88 je napisao/la: uglavnom je uradio ono što nije niti jedan trener do sad, a to je Baraž, a vidjećmo ovog "Gospodina Sušića" koji je dobro krenuo za sada 4 smo na tabeli a ispred nas su VELESILE Bjelorusija i Albanija :oops:
baraz? i sta su pokazali u barazu? razbili nas oni cigani :arrow: vidi se da si balavac, gledas sada tabelu a ne gledas ko je u kakvoj situaciji, ko je sa kim igrao i kakav je raspored do kraja! molim te da se banujes sam, smaras i balav si jos ;)
Razbili nas :oops: 3 prečke i jedna stativa ono je više bila sreća ipak smo mi daleko ispod tih "Cigana"

a za ove ostale : uvijek ću navijati Bosnu ali Sušića mrzim iz dna duše jer je Glup lik a drugo zbog omalovažavanje Zenice i Preuveličavanja Koševa i Sarajeva(grada)

Svako ima svoje mišljenje, ja mislim tako kako mislim, vidjet ćemo dokle ćemo dogurat s ovim mamlazem i potrazit cu vas nakon Bjelorusije i uzvratne tekme sa Rumunijom odnoso Albanijom pozz 8-)

Bosna ♥ !

:lol: :lol: STARE MI KAKAV SI TI LIK,NEVJEROVATNO... :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 mar 2011, 23:49

Scof1eld je napisao/la:
lik zeli zlo repki i naciji po cijenu da bude upravu... :roll:
pa repka moze vazda uspjeti otici na neko takmicenje a on da bude u pravu je vec praaaavi raritet :D

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 mar 2011, 23:50

najboljeg igraca svih vremena na ovim prostorima nasao da vrijedja neki lik pod nickom @robovi, e moj robovi drzi se ti smjesnog Alegrija :lol: a Papeta ostavi na miru...koji si ti lik ne mogu da vjerujem za tebe je rumunija p...in dim ccc a boze dragi a po svim parametrima ljudi su favoriti, da ne govorim koliko su vec puta igrali SP i EP. stvarno si tezak tip :oops:
15.10 - 15.06 ...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 23:51

DaRtAnJaN je napisao/la: ma 50 precki i 20 stativa, igrom su nas nadigrali ;) a kazem da su cigani jer su po rasi vecinom romi kao i rumuni ;) nije u uvrijedljivom kontekstu kao sto si ti to pomislio blesavi djecace
1. Queiroz je daleko iznad Ćire
2. Ekipa Portugala je bar TRODUPLO skuplja i bolja od naše tako da ...
a za to balavče, ako nisi znao ja sam punoljetan,radim i živim samostalno
i to "cigani" nisam nigdje napisao da ih ti vrijeđaš nego samo samo tebe citiro ;)

@skyisthelimit - botu ne vrijeđam ka kao igrača nego kao Trenera !

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 26 mar 2011, 23:51

Citiram: Sa osvojenih 7 bodova u prva 4 kola, reprezentacija Bosne i Hercegovine je zabilježila najbolji start u svim dosada odigranim kvalifikacijama !!!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 mar 2011, 23:53

@robovi88

Suti vise mjke ti, srers previse! Ocigledno krivo ti je sto je BOSNA I HERCEGOVINA pobijedila veceras. Iz kjg razlga ne znam. Naguzit' cmop mi i Bjelorusiju i Rumuniju gostima, ne sekrjaj se ;)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2011, 23:53

robovi88 je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la: ma 50 precki i 20 stativa, igrom su nas nadigrali ;) a kazem da su cigani jer su po rasi vecinom romi kao i rumuni ;) nije u uvrijedljivom kontekstu kao sto si ti to pomislio blesavi djecace
i to "cigani" nisam nigdje napisao da ih ti vrijeđaš nego samo samo tebe citiro ;)

Ma hajde bolan ostavi tu sekiraciju za 29 mart, kad se usvoji statut, pa da možeš tugovati što nismo suspenZovani...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 mar 2011, 23:54

cuj ne vrijedjam ga kao igraca vec trenera :lol: nemoj bgt vise, Queiroz daleko iznad Cire, a sta je to Kviroz veliki trener :lol: ili vjeciti pomocnik Sir Alexa ccc sad je Ciro donji kad se spominje s Kveirozom a Pape Ciri nije ni do koljena :roll:
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 26 mar 2011, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 26 mar 2011, 23:55

robovi88 je napisao/la:

tebi je statistika Allah! ako su skuplji 100% su bolji? prosetaj malo :arrow: nafataj tog zenickog svjezeg zraka, i evo izvadi sad cundaru i dr.kaj
[youtube][/youtube]
we love United, we do!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 23:57

DaRtAnJaN je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:

tebi je statistika Allah! ako su skuplji 100% su bolji? prosetaj malo :arrow: nafataj tog zenickog svjezeg zraka, i evo izvadi sad cundaru i dr.kaj
[youtube][/youtube]
HAHAHAHAHA Usporedjuje Jugoslaviju i Bosnu :lol:, Osima i Ćiru :lol:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 mar 2011, 23:58

robovi88 je napisao/la: 1. Queiroz je daleko iznad Ćire

Ah,Bože moj... :roll:
You'll never walk alone.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2011, 00:05

'' Ja sam 20 godina bio profesionalac, ali nikad u zivotu mi nije bila draza pobjeda od ove ''

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 27 mar 2011, 00:05

robovi88 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:

[youtube][/youtube]
HAHAHAHAHA Usporedjuje Jugoslaviju i Bosnu :lol:, Osima i Ćiru :lol:[/quote]

jos jedan dokaz da se prosipas, ovo je legendarna utakmica na kojoj je pape postigao hatt trick, kakav se rijetko vidja...to bi trebao da znas iz naslova klipa :) ali eto... sta znaju pjetlici...i par dana kasnije protiv rumunije opet hattrick :)
we love United, we do!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.