NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ja ba zaboravi napisat novi dresovi ce ubrzo biti u prodaji bit ce otvoren fan shop unutar stadiona 

-
- Kontakt:
Fatko je napisao/la:Skijedeci korak na izgradnji stadiona je postavljanje staklene stijene povis ulaza na novu tribinu i ostale plasticne stolarije sto je stigla iz svicarske i takodjer slijedeci korak ce biti krov i reflektori i utakmice ce biti sve nocni termin halo znaci subota 19:00 tekma pa kasnije malo u grad na briju naravno kad pobjedimo heheheh![]()
Sta podrazumjevas pod staklenom stijenom iznad ulaza ????Fatko je napisao/la:Ja ba zaboravi napisat novi dresovi ce ubrzo biti u prodaji bit ce otvoren fan shop unutar stadiona
Kada bi trebao biti otvoren taj fan shop???
povis crvene kapije na glavnom ulazu sto ima praznina ta praznina ce biti u staklu a fan shop ce biti kada zavrse prostorije na kojima rade unutar stadiona biti ce salovi dresovi majice takodjer ce biti i mala prodavnica moce se uzeti sok u tetrapaku grickalice i tako te stvariBosanski zmaj je napisao/la:Fatko je napisao/la:Skijedeci korak na izgradnji stadiona je postavljanje staklene stijene povis ulaza na novu tribinu i ostale plasticne stolarije sto je stigla iz svicarske i takodjer slijedeci korak ce biti krov i reflektori i utakmice ce biti sve nocni termin halo znaci subota 19:00 tekma pa kasnije malo u grad na briju naravno kad pobjedimo heheheh
Sta podrazumjevas pod staklenom stijenom iznad ulaza ????Fatko je napisao/la:Ja ba zaboravi napisat novi dresovi ce ubrzo biti u prodaji bit ce otvoren fan shop unutar stadiona
Kada bi trebao biti otvoren taj fan shop???
Cobane kakve veze ima GOSPODIN NG sa mojim pisanjem----e jesi seljo i ostaces,,,,,,,,zmaj_Bosne je napisao/la:I tebi je vrijeme da malo pustiš Gracića i da predješ na prave cigarepabizo je napisao/la:Jel to bolan mislis da je vrijeme da pustis radio i slusas Slobodnu Evropu--------da pravo je vrijeme ,,,,,,,astra1922 je napisao/la:dresovi su odlicni stadion nam je odlican teren dobar igraci nam dobri puna saka brade![]()
iskreno na godinu treba probati hvatati evropu igraci nam imaju dobre plate redovne imamo sve predispozicije da se ukljucimo u borbu za prva 4 mjesta .vrijeme je za evropu
Kada su u pitanju nasa djeca mislim da bi mogli svake godine izbaciti u prvi tim jednog igrača ali se to ne desava.Imamo kostur ekipe u koji smo mogli uvijek pridodati nase dijete i forsirati bar na utakmicama kada imamo aktivan rezultat kao sto je bilo u subotu.Uvodi se Stanić a Jukan sjedi na tribini.Vjerujte,Stanić je samo iskusniji ali nista bolji od Jukana.Dobro,Kuntić ne gleda ko je domaći igrač već koji je po njemu bolji.Drugo,neko pomenu Nezića,tj.da uz pomoć love igra za prvi tim.Istina je da je Nezić losiji od Jakovljevića ali nije toliko los da ne bi mogao igrati za prvi tim.Treba ga forsirati i sigurno vam mogu reći da je Nezić već od prvih skolskih dana odudarao od svojih vrsnjaka u fudbalu ali ti kvaliteti iako su prosli i Zvijezdinu skolu nisu eto dovoljni za prve postave.Mislim da takvi talenti,jer su se prepoznavali u skoli kao takvi,nisu imali adekvatne trenere od najranije dobi,7-8 godina.
Ja bih predložio Denisu i Rosi da po uzoru Enesa Mesanovića otvore privatnu skolu fudbala gdje bi dosta roditelja uključilo djecu a za par godina bi vidjeli ko će proizvest bolji kadar, trenutna Zvijezdina skola ili ova dva obrazovana momka.Obojicu znam izvidjenja,ali vjerujem u obrazovane ljude.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mamlaze kakve veze ima radio Slobodna Evropa sa Zvijezdom, vidi se ko je glavni seljo na sajtu, ja ne dolazim na temu tvog umjetnog kluba da provociram, a ti si na našoj izgleda pretplaćen.pabizo je napisao/la:Cobane kakve veze ima GOSPODIN NG sa mojim pisanjem----e jesi seljo i ostaces,,,,,,,,zmaj_Bosne je napisao/la:I tebi je vrijeme da malo pustiš Gracića i da predješ na prave cigarepabizo je napisao/la: Jel to bolan mislis da je vrijeme da pustis radio i slusas Slobodnu Evropu--------da pravo je vrijeme ,,,,,,,
Dragon Town
Cobane kakve veze ima GOSPODIN NG sa mojim pisanjem----e jesi seljo i ostaces,,,,,,,,[/quote]
Mamlaze kakve veze ima radio Slobodna Evropa sa Zvijezdom, vidi se ko je glavni seljo na sajtu, ja ne dolazim na temu tvog umjetnog kluba da provociram, a ti si na našoj izgleda pretplaćen.[/quote]
hahahahah mislim da ce poslije ovoga ukinuti pretplatu

Mamlaze kakve veze ima radio Slobodna Evropa sa Zvijezdom, vidi se ko je glavni seljo na sajtu, ja ne dolazim na temu tvog umjetnog kluba da provociram, a ti si na našoj izgleda pretplaćen.[/quote]

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eto vecina vas raspravlja o nasim omladinskim selekcijama i slazem se gotovo sa svima vama ,jednostavno je to djece masalah imamo terene imamo dosta dobre uslove znaci samo je do trenera.pa mnogi klubovi prodaju igrace od 13,14,15 godina i na njima zaraduju pare a nas bolan nigdje zalosno je da nam izade generacija juniora i da prekidaju svi sa fudbalom toj djeci samo neko uzima pare.
i jos ovdje sam cuo da je mujcic standardan u slogi...to naravno nije istina
nego niko ne prica o dori imali on kvaliteta da mozda preuzme juniore.cuo sam da dobro radi sa mladima
nego niko ne prica o dori imali on kvaliteta da mozda preuzme juniore.cuo sam da dobro radi sa mladima
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nije sve ni do trenera omladinskog pogona al je do trenera prve ekipe koji dođu i zanima ih samo rezultat i normalno je da će uzeti provjerene igrače sa strane ili dovest svoje anonimuse ko Ninković kad je doveo Paraša, Haznadara, Seferija, Genjca, Musu pa za malo ne ispadosmo. Od naših mladi igrača Nezić je tu i dobro igra i uporan je a familija mu bogata i ne trči za parama a ovi drugi izađu iz juniora i odma imaju menadžere koji ih vodaju po probama i kad tamo ne prođu onda im kriva Zvijezda i treneri.astra1922 je napisao/la:eto vecina vas raspravlja o nasim omladinskim selekcijama i slazem se gotovo sa svima vama ,jednostavno je to djece masalah imamo terene imamo dosta dobre uslove znaci samo je do trenera.pa mnogi klubovi prodaju igrace od 13,14,15 godina i na njima zaraduju pare a nas bolan nigdje zalosno je da nam izade generacija juniora i da prekidaju svi sa fudbalom toj djeci samo neko uzima pare.
i to je uredu al u neku ruku razumijem ja i trenere koji dodu sa strane stavi im se imperativ opstanka i onda oni naravno kupuju provjerene igrace koji ce odgovoriti tom imperativu..al ima tu i druga strana,vodis protiv leotara 4-1 mogao je ubaciti naseg omkija.al ja ne ulazim u to to je trenerovo.kada je nas vedo stasao u igraca igrao je vazne utakmice i od pocetka a i ulazio je sa klupe,medutim kada je imao onaj period lose igre preselio je na klupu prestao se zalagati na treningu a ostalo svi znamo kako zavrsi..doci ce vrijeme sigurno kada cemo imati nase djece u ekipi i mozda ce nas predstavljati u evropi 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
I ja sam tog mišljenja sjećam se Vede napravišmo zvijezdu od njega a gdje je sad niko ga iz premijer lige ne traži igra po prvoj ligi a da je bio uporan kao Neza mali sad bi bio prvi igrač Zvijezde i mogli bi ga prodat i svi zaradit i mislim da tu nisu krivi treneri omladinskog pogona. Brzi je sam otišo u Gradinu i misli ga menadžer prodat a on ne može proć na probi u Sarajevu i Belgiji a za prvu ekipu Zvijezde ulazio a igro za kadete, Mujčić je otišo na fakultet u Doboj i posvetio se školi i usput igra za Slogu jer ga Čurguz poznaje od prije. Slažem se da je Kuntić trebo uvest Jahu da se uči i kali pa nek i pogriješi ......Znači ima igrača iz podmladka al treba ih neko ubacit u prvi sastav, sad igramo u Širokom i treba ubacit par mladi igrača nek se uče.astra1922 je napisao/la:i to je uredu al u neku ruku razumijem ja i trenere koji dodu sa strane stavi im se imperativ opstanka i onda oni naravno kupuju provjerene igrace koji ce odgovoriti tom imperativu..al ima tu i druga strana,vodis protiv leotara 4-1 mogao je ubaciti naseg omkija.al ja ne ulazim u to to je trenerovo.kada je nas vedo stasao u igraca igrao je vazne utakmice i od pocetka a i ulazio je sa klupe,medutim kada je imao onaj period lose igre preselio je na klupu prestao se zalagati na treningu a ostalo svi znamo kako zavrsi..doci ce vrijeme sigurno kada cemo imati nase djece u ekipi i mozda ce nas predstavljati u evropi
Netko je napisao za Mujčića da je standardan u Slogi ali to baš i nije tako, standardan je bio Suljić u Omladincu a evo sada je i u Vitezu odigrao cijeli susret za Orašje, Buljubašić također igra standardno u 3. HNL. Sad vjerovatno i nisu za Zvijezde ali da ih se radnije forsiralo možda bi i napredovali. Ali kao što sam ranije napisao uvijek imperativ rezultata. Po meni je najveća greška što se igrači drže da igraju u juniorima dokle mogu, zar nije bilo sada bolje da se Jahić dao u neki klub prve lige, npr. Orašje ili Modriču gdje će igrati, tako će više napredovati nego sjedeći na klupi za seniore Zvijezde. I neko napisa za Jukana, on više nije u Zvijezdi, on je u Bosni
Kroz sva izlaganja koja svakako uvazavam dolazi se do zakljucka da ta nasa djeca nisu imala kvaliteta za PL obzirom gdje sada igraju.Uzecu jedan primjer Srebrenika manja sredina od Gradacca igraci koji su ponikli u Gradini Bekric,Husic ne nas nego onaj sto je u Sarajevu,Ostrakovic,Smajlovic,Morankic,Delic,A.Dzafic itd.Trenirali ih treneri kojima je prije svega stalo da prizvedu igraca,a za to su sigurno bili manje placeni od nasih trenera i imali losije uslove,njih sam naveo kao sredinu koja nam je najbliza,isti rad je i u Slobodi i Banovicima.Mislim da je sadasnja garnitura trenera u omladinskom pogonu izigrala povjerenje nase uprave.Sjecam se nekoliko godina unazad kada smo bili u euforiji predvodjeni Ninkovicem sto nespomenuti i Taletovicem igravsi po meni najljepsi fudbal u BiH doveden je Cvitkusic kao trener juniora,Durgutovic kao sef skole fudbala i kordinator omladinskog pogona,dotada radio privatno a koristio zvijezdino ime i teren ocekivalo se nesto od njih.Prvi se nije zadovoljio tim poslom kao i drugi pa su krenuli u ofanzivu da otjeraju Ninkovica valjda bili ljubomorni na rezultat,a njihove rezultate znamo.Neko spomenu Doru mozda on i radi al kako kad on igra profesionalno u Bradstvu kako to stize,uglavnom tu treba traziti razloge katastrofalnog stanja u omladinskom pogonu.
Srebrenik je u zadnje vrijeme dao puno igrača koji igraju u premijer ligi al ne mogu napravit klub kako treba a da mogu bili bi u vrhu PL. Ninković i Taletović su bili skupa u klubu i ni jednog našeg mladog igrača nisu stvorili a tu vidim i grešku Taletovića koji je mogo da isforsira nekog mladog igrača a nije... i on je sam otišo kad je Ninković dobio otkaz. Da su Cvitkušić i Durgutović bili ljubomorni na Ninkovića ne vjerujem znam samo da Ninković noje mogo dovodit svoje sarajlije pored Cvitkušića...Dori je dobro uzima dvije plate u Zvijezdi i Gračanicizmajevac je napisao/la:Kroz sva izlaganja koja svakako uvazavam dolazi se do zakljucka da ta nasa djeca nisu imala kvaliteta za PL obzirom gdje sada igraju.Uzecu jedan primjer Srebrenika manja sredina od Gradacca igraci koji su ponikli u Gradini Bekric,Husic ne nas nego onaj sto je u Sarajevu,Ostrakovic,Smajlovic,Morankic,Delic,A.Dzafic itd.Trenirali ih treneri kojima je prije svega stalo da prizvedu igraca,a za to su sigurno bili manje placeni od nasih trenera i imali losije uslove,njih sam naveo kao sredinu koja nam je najbliza,isti rad je i u Slobodi i Banovicima.Mislim da je sadasnja garnitura trenera u omladinskom pogonu izigrala povjerenje nase uprave.Sjecam se nekoliko godina unazad kada smo bili u euforiji predvodjeni Ninkovicem sto nespomenuti i Taletovicem igravsi po meni najljepsi fudbal u BiH doveden je Cvitkusic kao trener juniora,Durgutovic kao sef skole fudbala i kordinator omladinskog pogona,dotada radio privatno a koristio zvijezdino ime i teren ocekivalo se nesto od njih.Prvi se nije zadovoljio tim poslom kao i drugi pa su krenuli u ofanzivu da otjeraju Ninkovica valjda bili ljubomorni na rezultat,a njihove rezultate znamo.Neko spomenu Doru mozda on i radi al kako kad on igra profesionalno u Bradstvu kako to stize,uglavnom tu treba traziti razloge katastrofalnog stanja u omladinskom pogonu.

Sta ima svi mi vodimo klub NK ZVIJEZDA
kada citam ovaj forum sve se vise smijem, tako da kada god sam nesto lose volje dodjem ovdje bude mi prelijepo, koje gluposti sve procitam xD o Boze dragi

Mamlaze kakve veze ima radio Slobodna Evropa sa Zvijezdom, vidi se ko je glavni seljo na sajtu, ja ne dolazim na temu tvog umjetnog kluba da provociram, a ti si na našoj izgleda pretplaćen.[/quote]astra1922 je napisao/la:Cobane kakve veze ima GOSPODIN NG sa mojim pisanjem----e jesi seljo i ostaces,,,,,,,,

Selo je selo i u njemu zive seljaci a ja zivim u VELIKOM GRADU cobane a OLIMPIC je za tvoj klub REAL MADRID------ha,ha,ha
Zmajjj je napisao/la:Srebrenik je u zadnje vrijeme dao puno igrača koji igraju u premijer ligi al ne mogu napravit klub kako treba a da mogu bili bi u vrhu PL. Ninković i Taletović su bili skupa u klubu i ni jednog našeg mladog igrača nisu stvorili a tu vidim i grešku Taletovića koji je mogo da isforsira nekog mladog igrača a nije... i on je sam otišo kad je Ninković dobio otkaz. Da su Cvitkušić i Durgutović bili ljubomorni na Ninkovića ne vjerujem znam samo da Ninković noje mogo dovodit svoje sarajlije pored Cvitkušića...Dori je dobro uzima dvije plate u Zvijezdi i Gračanicizmajevac je napisao/la:Kroz sva izlaganja koja svakako uvazavam dolazi se do zakljucka da ta nasa djeca nisu imala kvaliteta za PL obzirom gdje sada igraju.Uzecu jedan primjer Srebrenika manja sredina od Gradacca igraci koji su ponikli u Gradini Bekric,Husic ne nas nego onaj sto je u Sarajevu,Ostrakovic,Smajlovic,Morankic,Delic,A.Dzafic itd.Trenirali ih treneri kojima je prije svega stalo da prizvedu igraca,a za to su sigurno bili manje placeni od nasih trenera i imali losije uslove,njih sam naveo kao sredinu koja nam je najbliza,isti rad je i u Slobodi i Banovicima.Mislim da je sadasnja garnitura trenera u omladinskom pogonu izigrala povjerenje nase uprave.Sjecam se nekoliko godina unazad kada smo bili u euforiji predvodjeni Ninkovicem sto nespomenuti i Taletovicem igravsi po meni najljepsi fudbal u BiH doveden je Cvitkusic kao trener juniora,Durgutovic kao sef skole fudbala i kordinator omladinskog pogona,dotada radio privatno a koristio zvijezdino ime i teren ocekivalo se nesto od njih.Prvi se nije zadovoljio tim poslom kao i drugi pa su krenuli u ofanzivu da otjeraju Ninkovica valjda bili ljubomorni na rezultat,a njihove rezultate znamo.Neko spomenu Doru mozda on i radi al kako kad on igra profesionalno u Bradstvu kako to stize,uglavnom tu treba traziti razloge katastrofalnog stanja u omladinskom pogonu.
Moram ti odgovoriti, covjek prica sta je Srebrenik proizveo ,ono nisu ni imali novca da zadrze medjutim, mi da smo proizveli mi bi mogli zadrzati,Ninkovic i Taletovic kada su vodili Zvjezdu igrao se najbolji fudbal u Gradaccu svih vremena pa sada da li su to igrale Ninkoviceve sarajlije ili ...... neznam.I te Ninkoviceve Sarajlije pri kraju Ninkovicevog mandata su igrale ljepsi fudbal nego sa Durgutom i kasnije sa DZurguzom,tako da mi Ninkovicu nemamo sta reci a ipokazat ce vrijeme.Zavrsit cu sa rijecima i pozivom upravi:NADJITE OZBILJNE TRENERE ZA MLADE GENERACIJE!!!!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
pabizo je napisao/la:Mamlaze kakve veze ima radio Slobodna Evropa sa Zvijezdom, vidi se ko je glavni seljo na sajtu, ja ne dolazim na temu tvog umjetnog kluba da provociram, a ti si na našoj izgleda pretplaćen.astra1922 je napisao/la:Cobane kakve veze ima GOSPODIN NG sa mojim pisanjem----e jesi seljo i ostaces,,,,,,,,

Selo je selo i u njemu zive seljaci a ja zivim u VELIKOM GRADU cobane a OLIMPIC je za tvoj klub REAL MADRID------ha,ha,ha[/quote]
Ne čini tebe Veliki grad niti gradjaninom niti seljakom, nego ti sebe sam činiš seljakom sa svojim postupcima

Dragon Town
gledam sad kup zeljo borac ja zalosti vidi se da nam je liga u pet deka jest teren tezak al brate nista ni jedna ekipa pokazuje...i kaze komentator zeljin zadnji poraz u kupu je od zvijezde u gradaccu 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.