FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
za matraka ima veze tvoja prica daje povod za ovo seronja poserem ti se u usta glupava balava bem i tebe i tvoju svetinju kad ti je to svetinja fudbalski klub...ejakuliram ti u usta usrana...
hahaha. Joj kako se ponavljate. Ponavljate demantirane činjenice na svakoj stranici po jednom. Nikako da naučite.manijak zauvijek je napisao/la:
evo na ovom se vidi da su rodjeni najvece picke
**** velez mostarske picke
a sto se tice sudjenja sta je bilo prosle sezone u vrapcicima kada je dialibi ponisten cist gool ili prije dvije sezone kada su oni morali dobiti da bih ostali u ligi dali smi im 3 boda tad a nisu se ni zahvalili...u toj utakmici sudija je prisao nasim igracima i rekao da se nemaju cemu nadate pa sta i za ovu tekmu od sinoc mozemo reci da je lose sudjenje, a isto tako da velez nije ostecen jer je i nama sudio iste prekrsaje... za to rodjeni pusite ga
Bježite i tražite argumente u prošlosti jer za ovo sada nemate. A i ti argumenti iz prošlosti nisu argumenti nego šuplje.
Vidi se na snimku vaša hrabrost

-
- Kontakt:
aki pricas gluposti...kako te ba nije stid nijedan hz tako neprica a ja imam vise drugova hordasa nego manijaka...stidi se grada u kojem zivis
ma bravo papak.Sa ovim seljackim rijecnikom si se sam diskvalifikovao iz diskusije sa mnom jer necu da diskutujem da nepismenim i neodgojenim ljudima.Necu ti prijaviti post administraciji da dobiješ ban,ne brinihujka komandant je napisao/la:za matraka ima veze tvoja prica daje povod za ovo seronja poserem ti se u usta glupava balava bem i tebe i tvoju svetinju kad ti je to svetinja fudbalski klub...ejakuliram ti u usta usrana...

manijak zauvijek je napisao/la:aki pricas gluposti...kako te ba nije stid nijedan hz tako neprica a ja imam vise drugova hordasa nego manijaka...stidi se grada u kojem zivis
Ja imam vise frendova manijaka nego RA. Kako tebe nije stid.
ili mozda jer ste iz istog grada morate se solidarisati.
Znao sam da ce se velezovci uhvatiti dansnje utakmice kao paralele za njihov poraz al vi niste dobili gol iz opsajda, niti vam je sviran nepostojeci penal igrac koji psuje sudiji u sve i jednoj lizi zuti karton( osim regoja ) po meni ovo nije isto.Po meni je glavni krivac Ibrakovic koji je sebi stvorio alibi za poraze pa u tri utakmice ste dali jedan gol tako niko ne moze pobjediti, cinjenica je da ste dobro odigrali zadnju tekmu al ne moze niko na grbavici praviti pritisak na sudije kao da je u vrapcicima!Sto se tice psovanja na tribinama toga ce kod nas jos dugo biti ima krivaca medju i jednim i drugim nazalost.Zasto Ibrakovic ne kaze zasto je igrac veleza dobio karton u svlacionici zar se niko ne zapita!?
A kako mi se cini na nasoj temi se javljaju likovi koji vise mrze Zelju nego sto vole velez, neki likovi koji zive u Sarajevu a mrze ovaj grad i ono sto dolazi iz njega iz razloga sto misle da je nesto zrtvovano za glavni grad, po meni isfrustrirani likovi koji imaju problema sa samim sobom kakvih ima na Zeljinom sjeveru isto tako veliki broj od tuda i vrijedjanje jednih i drugih, bilo bi lijepo kad svi ne bi bili ovce koje slijepo slijede ono sto procitaju u medijima i malo mucnu svojom glavom, danas citam kako ljudi tvrde da je sudija bio pijan nakon sto su procitali izjavu onog jadova Ibrakovica a da nisu ni bili na utakmici a kamoli sta vise( mrzim ulizice jedan od takvih).
A kako mi se cini na nasoj temi se javljaju likovi koji vise mrze Zelju nego sto vole velez, neki likovi koji zive u Sarajevu a mrze ovaj grad i ono sto dolazi iz njega iz razloga sto misle da je nesto zrtvovano za glavni grad, po meni isfrustrirani likovi koji imaju problema sa samim sobom kakvih ima na Zeljinom sjeveru isto tako veliki broj od tuda i vrijedjanje jednih i drugih, bilo bi lijepo kad svi ne bi bili ovce koje slijepo slijede ono sto procitaju u medijima i malo mucnu svojom glavom, danas citam kako ljudi tvrde da je sudija bio pijan nakon sto su procitali izjavu onog jadova Ibrakovica a da nisu ni bili na utakmici a kamoli sta vise( mrzim ulizice jedan od takvih).
-
- Kontakt:
nevjerujem da si ti rodjeni sarajlija ti si papak cim tako mislis
Spidere,spider je napisao/la:svi se vi najvise o zelji brinete,sto mi je drago,a neka jos malo pa bujrum na kosevo na ligu prvaka,KOSEVO U PLAVOM.znam da se najvise bojite zelje(da ne bude opet MNOGO SMO JAKI,a bice),a ovi partizani iz mostara su ugrozeniji od jevreja u 2.svj.ratu
Koja liga, sad vam je karanana i protiv Olimpika i Sarajeva.
Je li Brko nasao sudije protiv Olimpika?
Vidjeli smo kako igraju u Evropi,a jadan si i ti i Seljo ako ste na to spali da su vam uzori Svinjski i Siroki!!Mandrak je napisao/la:Hahah što nas i zenicani i mostarci i pitari trpaju u isti koš sa Zrinjskim i Širokim...svi isto pišu,nema razlike,jedni druge potvrđuju ko idioti![]()
![]()
Meni iskreno drago,znaci da vrijedimo pošto su ova dva kluba vrlo stabilna i redovno igraju u evropi.Znaci na dobrom smo putu,kao što rece ovaj pitar Aki
Ne bih komentarisao ispade dječurlije po ovom forumu jer stvarno ima groznih postova, ali mi jedno smeta kao starijem navijaču. Velež i Željo nisu nikad bili sportski prijatelji u tom nekom "višem" smislu. Velež je još davno za to odabrao pitare jer su skontali da od njih mogu imati više koristi. Šta smo im mi mogli pomoći kad je i nas režim razvaljivao kad god je mogao. I mi smo mogli imati tri titule najmanje i svašta nešto, ali bilo prošlo. Pite su bile nedodirljive i rezon veležovaca je bio takav. Štimali su vazda međusobno i ovo što neko kaže bili "guzni haveri". To se naravno prenjelo i na navijače.
Velež je imao pretenziju da izađe iz sjene tog uvijek trećeg bh.kluba. Željo je bio najpodesniji za povaliti jer nikad nije im'o leđa i tako je nastao prirodan savez između vas i pita. Naravno, sve je to propalo, Željo je to sve preživio i nadvladao, ali su animoziteti ostali. Ja lično koji sam odrastao uz Želju zaista prema Veležu nisam imao bilo kakvu mržnju jer realno nisam vidio neku opasnost u bilo kojem smislu (eto jedino taj izgubljeni kup). Iza rata to lizanje s pitarima je opet nastavljeno dok ste prema nama ostali "sračunati" od tekme do tekme. Naravno kad su prije 10-ak godina pite ostale konačno same i samo fudbalski klub bez nekakvih političkih elita i nazor uspjeha onda se svako o sebi zabavio i borio kako zna i umije.
Međutim i pored toga dosta Željovaca simpatiše Velež i obrnuto pogotovo nakon svega što se Veležu dogodilo. Nije vam lako, borite se sa fašizmom svakodnevno i ja vas zbog toga cijenim i dajem podršku kad god mogu. Budalaštine oko suđenja, tri boda, kartoni itd. u ovim zadnjim tekmama, to neće promijeniti.
Na kraju, jeste trenutno bolja ekipa od nas, ali daleko je to od titule i spustite se malo na zemlju. Krenete jedne sezone kako treba i sad mislite svako će vam se sklanjati s puta. Ko se ne skloni, odmah dušman, urota, mržnja itd. Znate da to nije tako. Ovu zadnju tekmu ste vi već u glavama unaprijed izgubili i unaprijed za takav ishod imali krivce u sudijama. To morate prevladati ako hoćete titulu. Fakinluk je potreban i može proći, ali treba malo i biti mudar jer vazda ima većih fakina.
Velež je imao pretenziju da izađe iz sjene tog uvijek trećeg bh.kluba. Željo je bio najpodesniji za povaliti jer nikad nije im'o leđa i tako je nastao prirodan savez između vas i pita. Naravno, sve je to propalo, Željo je to sve preživio i nadvladao, ali su animoziteti ostali. Ja lično koji sam odrastao uz Želju zaista prema Veležu nisam imao bilo kakvu mržnju jer realno nisam vidio neku opasnost u bilo kojem smislu (eto jedino taj izgubljeni kup). Iza rata to lizanje s pitarima je opet nastavljeno dok ste prema nama ostali "sračunati" od tekme do tekme. Naravno kad su prije 10-ak godina pite ostale konačno same i samo fudbalski klub bez nekakvih političkih elita i nazor uspjeha onda se svako o sebi zabavio i borio kako zna i umije.
Međutim i pored toga dosta Željovaca simpatiše Velež i obrnuto pogotovo nakon svega što se Veležu dogodilo. Nije vam lako, borite se sa fašizmom svakodnevno i ja vas zbog toga cijenim i dajem podršku kad god mogu. Budalaštine oko suđenja, tri boda, kartoni itd. u ovim zadnjim tekmama, to neće promijeniti.
Na kraju, jeste trenutno bolja ekipa od nas, ali daleko je to od titule i spustite se malo na zemlju. Krenete jedne sezone kako treba i sad mislite svako će vam se sklanjati s puta. Ko se ne skloni, odmah dušman, urota, mržnja itd. Znate da to nije tako. Ovu zadnju tekmu ste vi već u glavama unaprijed izgubili i unaprijed za takav ishod imali krivce u sudijama. To morate prevladati ako hoćete titulu. Fakinluk je potreban i može proći, ali treba malo i biti mudar jer vazda ima većih fakina.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Pa to si ti prvi napisao,ja sam samo potvrdio tvoje tvrdnje.Mudri ljudi kažu da budalama samo treba potvrđivati i vikati im YES YESaki-HZ je napisao/la:Vidjeli smo kako igraju u Evropi,a jadan si i ti i Seljo ako ste na to spali da su vam uzori Svinjski i Siroki!!Mandrak je napisao/la:Hahah što nas i zenicani i mostarci i pitari trpaju u isti koš sa Zrinjskim i Širokim...svi isto pišu,nema razlike,jedni druge potvrđuju ko idioti![]()
![]()
Meni iskreno drago,znaci da vrijedimo pošto su ova dva kluba vrlo stabilna i redovno igraju u evropi.Znaci na dobrom smo putu,kao što rece ovaj pitar Aki

Velež je meni lično uvijek bio jako drag klub,valjda i zbog mog porijekla
Al na stranu to, novopečeni i ovaj moderni Velež nije ni sjena onog starog Veleža...na žalost svih RA njihova pozicija na tabeli je samo privremena,na pauzi će Željo uzeti jednog ili dva interesantna igrača,što će biti dovoljno da Velež oslabi barem 40%...činjenice govore da,koliko god se borili uvijek ćete biti prosječan klub sve dok vas vodi Ćemalović i co.
Ali nije tema Velež,ali sam imao potrebu to da napišem pošto vidim veliki broj zainteresovanih RA na ovoj temi

Al na stranu to, novopečeni i ovaj moderni Velež nije ni sjena onog starog Veleža...na žalost svih RA njihova pozicija na tabeli je samo privremena,na pauzi će Željo uzeti jednog ili dva interesantna igrača,što će biti dovoljno da Velež oslabi barem 40%...činjenice govore da,koliko god se borili uvijek ćete biti prosječan klub sve dok vas vodi Ćemalović i co.
Ali nije tema Velež,ali sam imao potrebu to da napišem pošto vidim veliki broj zainteresovanih RA na ovoj temi

Zadnja izmjena: scorpion, dana/u 25 okt 2009, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
ti da si mudar drugacije bih razisljo sa tim svojim komentarima dokazujes da si pravo glup
Savršeno precizna strucna analiza.Svaka cast,potpisujem ovaj post.čamac je napisao/la:Ne bih komentarisao ispade dječurlije po ovom forumu jer stvarno ima groznih postova, ali mi jedno smeta kao starijem navijaču. Velež i Željo nisu nikad bili sportski prijatelji u tom nekom "višem" smislu. Velež je još davno za to odabrao pitare jer su skontali da od njih mogu imati više koristi. Šta smo im mi mogli pomoći kad je i nas režim razvaljivao kad god je mogao. I mi smo mogli imati tri titule najmanje i svašta nešto, ali bilo prošlo. Pite su bile nedodirljive i rezon veležovaca je bio takav. Štimali su vazda međusobno i ovo što neko kaže bili "guzni haveri". To se naravno prenjelo i na navijače.
-
- Kontakt:
a dobro sto ste ih prosle sezone kamenjali na kosevu nabijem i vas i red army
Tek danas si se registrovao,a vec si mi uputio 3 posta na moj racun.Nisi mi zanimljiv,a i papak si onako usput receno.manijak zauvijek je napisao/la:ti da si mudar drugacije bih razisljo sa tim svojim komentarima dokazujes da si pravo glup
Kad skupiš jedno 50-tak postova onda cemo pricati nešto.A dotad idi majci svojoj nek te podoji,pošto si balavac neki vidim.
vjerovatno se ne sjecaju ovi kvazi navijaci veleza ko ih 3-4 puta izbacivo iz lige vjerovatno su zaboravili i koga su jos kamenjem gadjali prije 2 godine ,vjerovatno ce se neki navijaci sarajeva sjetit toga...ali hajde kazem ti poslije ovih komentara ko ih **** krenulo ih jednu sezonu pa misle da treba svi oko njih da trckaraju...sad im manijaci krivi sto nisu zaboravili ono kamenje u vrapcicima ee moji mostarci ne zaboravljju se tako razbijene glave...čamac je napisao/la:Ne bih komentarisao ispade dječurlije po ovom forumu jer stvarno ima groznih postova, ali mi jedno smeta kao starijem navijaču. Velež i Željo nisu nikad bili sportski prijatelji u tom nekom "višem" smislu. Velež je još davno za to odabrao pitare jer su skontali da od njih mogu imati više koristi. Šta smo im mi mogli pomoći kad je i nas režim razvaljivao kad god je mogao. I mi smo mogli imati tri titule najmanje i svašta nešto, ali bilo prošlo. Pite su bile nedodirljive i rezon veležovaca je bio takav. Štimali su vazda međusobno i ovo što neko kaže bili "guzni haveri". To se naravno prenjelo i na navijače.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Izmedju toga da igramo fenomenalno, leprsavo i sa sijaset gol - sansi i da se naravno ne pobjedi i onoga da se igra ne tako dobro i sa ne mnogo sansi a na kraju pobijedis; biram bez razmisljanja ovo drugo...
Na ove nezrele, djecije komentare, necu se obazirati...
Na ove nezrele, djecije komentare, necu se obazirati...
-
- Kontakt:
sta se ja imam s tobom raspravljati ti veze nemas ni o fudbalu a ni o svojoj navijackoj skupini
nemam vremena da se raspravljam sa ljudima koji mrze svoj grad...da danas sam se tek prijavio al sam se razoracao kakvih ljudi ima u mom gradu u kojem sam rodjen i u kojem zivim,kao sto vidim bolje mi je da izbrisem profil nego da svoje zivce djaba gubim...
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
nemam vremena da se raspravljam sa ljudima koji mrze svoj grad...da danas sam se tek prijavio al sam se razoracao kakvih ljudi ima u mom gradu u kojem sam rodjen i u kojem zivim,kao sto vidim bolje mi je da izbrisem profil nego da svoje zivce djaba gubim...
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Čamac je sve rekao sa ovim jednim postom.Pametnom dosta,mislim da je svaka dalja diskusija suvišna i da može dovesti do novih svađa.