Apsolutno, da je prica od prije bar 3-4 godine. Danas uz toliko zvijezda zadnje sto Unitedu treba je jos jedna. Prvi put kada se spominjao povratak bio sam za. Danas sam izricito protiv toga jer mislim da bi u ovom momentu Unitedu taj transfer donio vise stete nego.koristi. Dakle nisam ravnodusan.Centre forward je napisao/la:Ne petljaj. Prvi bi pišn'o samo kad bi Rona spomen'o Jedinstvo. I ti,i ovi što su lafo ravnodušni.Rooney88 je napisao/la:Nemoj ga ovamo majke ti, nas marketing je I ovako jak. Previse je to love za nekog u tim godinama, a ne vjerujem da bi imao I motiv kao prije. Juventusu ce podici marketing, Seria A ce nastaviti biti jednosmjerna ulica a on ce odraditi sezonu-dvije I uzeti obje titule laganini. U Engleskoj ni blizu to ne bi bilo moguce. Iz tih razloga I navijam da ide u Juve, a I da se stavi tacka na tu pricu oko pivratka Ronalda. Dodaj tome da smo u napadu popunjeni a u odbrani propuh. Betoniraj nazad pa onda dovodi gore koga hoces.
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Da bi dosao prvo mora 7-ica bit slobodna 
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma samo nek zavrse vise odbranu, da naguras Mvapea, Neymara I Ronalda gore dzaba ako nazad izadjes sa Valenciom, Shawom, Smalingom I sl. Daj da pomognemo Juventusu oko ovog malo, dovedemo Sandra eto. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Daj 150 miliona za Sandra i Costu i zavrsi tranafere a oni nek dovedu i moju nanu sa ronaldom
Zeljeznicar! 1921 !
Imam brigu za ostatak prelaznog roka. Budimo realni, pored ovih must-buy pozicija nama treba jos nesto spektakularno. Godinama trazimo tog igraca koji ce nosit igru, koji ce sam donosit bodove. To su trebali bit prvo Pogba, pa Alexis a zasad nijedan ne djeluje kao da to moze. Imamo zvijer u napadu, a nikog da ga podrzi.
Fred ok, Sandro ok.
Ali ovakvi poslovi tipa Johnstone<->Grant+6,5mil mi ne ulijevaju neku nadu da cemo se i sljedece sezone moc nosit sa konkurencijom.
Yebo te 6,5mil, s njima Edo obrise šoopak na dvaput
Fred ok, Sandro ok.
Ali ovakvi poslovi tipa Johnstone<->Grant+6,5mil mi ne ulijevaju neku nadu da cemo se i sljedece sezone moc nosit sa konkurencijom.
Yebo te 6,5mil, s njima Edo obrise šoopak na dvaput
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma mi trebamo igrača tipa Kantea da radi za Pogbu i time oslobodi njegov puni potencijal kao što vidimo u dresu Francuske, Matić je teretnjak koji to ne može i ne treba ni očekivati od njega tako nešto.
Nisam siguran može li Fred odraditi tu ulogu, jer je on ofanzivniji, al nadajmo se da će moći, jer krenuti u sezonu ponovo sa Matićem bi bio samo nastavak one patnje, on jednostvano nije igrač koji odgovara Pogbi, jedini gori od njega bi bio SMS u toj kombinaciji, to bi tek bila havarija epskih razmjera, doduše De Gea bi opet izgledao kao golman od 100 mil, imao bi odbrana za pol kao za čitavo SP
Nisam siguran može li Fred odraditi tu ulogu, jer je on ofanzivniji, al nadajmo se da će moći, jer krenuti u sezonu ponovo sa Matićem bi bio samo nastavak one patnje, on jednostvano nije igrač koji odgovara Pogbi, jedini gori od njega bi bio SMS u toj kombinaciji, to bi tek bila havarija epskih razmjera, doduše De Gea bi opet izgledao kao golman od 100 mil, imao bi odbrana za pol kao za čitavo SP
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moze Fred ti je brazilski Kante
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Nisu bas isti profil, jedino visinom.Policeman je napisao/la:Moze Fred ti je brazilski Kante
Fred je dosta tehnicki potkovaniji igrac, dosta ofanzivniji od Kantea na cijoj je strani neka nadljudska fizicka sprema, kondicija I mentalitet. Ali bih takodjer volio vidjeti Freda u njegovoj ulozi, cisto da znamo definitivno na cemu smo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Znam ali mislim da ce imati "ulogu" Kantea iduce sezone barem sto se tice pozicije dakle odmah pored Matica naravno da ne moze trcati kao Kante ali kao sto kazes dosta je potkovaniji tehnicki a to je ono sto nam je vise falilo kad je ta pozicija u pitanju jer i Herrera je imao ulogu Kantea prosle sezone ali lik jednostavno nije u stanju odigrati pas prema naprijed i povuci loptu a upravo su Fredu to najjace karakteristike
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
E moj Mourinho.. Ako dopustis da ti Pool uzme Maguirea onda si bas debil kakvog nema nigdje
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ako će uzeti Tobya, onda nek' im prepušta bilo koga sljedećeg. Harry jeste dobar i bio bi pojačanje, ali nama je potrebna dokazana i iskusna klasa, dok jednog Maguiera već imamo u Baillyu.SMR187 je napisao/la:E moj Mourinho.. Ako dopustis da ti Pool uzme Maguirea onda si bas debil kakvog nema nigdje
Englezi imaju još manje od mjesec dana za transfere, a kod nas sve tiho i mirno. Bojim se da nećemo dobiti pojačanja koja priželjkujemo.
Treba uzeti u obzir da je SP trajalo, ali opet nema nikakvih vijesti. Da li je klub u mogućnosti dovesti 3 pojačanja u roku od 26 dana, a da ih ne ucjenjuje ko stigne baš zbog tog vremena?
Treba uzeti u obzir da je SP trajalo, ali opet nema nikakvih vijesti. Da li je klub u mogućnosti dovesti 3 pojačanja u roku od 26 dana, a da ih ne ucjenjuje ko stigne baš zbog tog vremena?
Itekako su sposobni, dokazali su to na transferima Pogbe, Lukakua, Matica, Sancheza ili Freda. Sada cekamo odbranu ali, interesantno, ni s kim se ne povezujemo. Nema iz kluba nikakvih infornacija da ikoga I zelimo, cudno.
Ugl, evo danas su mnogi objavili ovo za Balea. Ne znam ni sam, kao I trabsfer Ronalda mac sa vise ostrica.
Ugl, evo danas su mnogi objavili ovo za Balea. Ne znam ni sam, kao I trabsfer Ronalda mac sa vise ostrica.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ne bih to poredio sa tim, prošlih godina si mogao izabrati 5 meta i lagano razvijati priču. Sad moraju žuriti, jer ako te jedan klub krene zajebavati jer znaju da imaš 15 dana da završiš, sigurno je da onda nemaju vremena tražiti alternativu, ili čak ako je nađena, završiti je u takvom vremenskom roku.Rooney88 je napisao/la:Itekako su sposobni, dokazali su to na transferima Pogbe, Lukakua, Matica, Sancheza ili Freda. Sada cekamo odbranu ali, interesantno, ni s kim se ne povezujemo. Nema iz kluba nikakvih infornacija da ikoga I zelimo, cudno.
Ali slažem se da je čudno što nema neke konkretne priče, pa čak i žutilo miruje. To više zabrinjava nego ovo navedeno.
-
CantonaBIH
- Kontakt:
Mene ne zabrinjava. Bolje da ne cure informacije.
Jesi to čuo od Anela DžankovićaSMR187 je napisao/la:E moj Mourinho.. Ako dopustis da ti Pool uzme Maguirea onda si bas debil kakvog nema nigdje
Kakav Maguire i Liverpool, jes se povezivao dok je u Hullu bio, sad ne. Ne znam otkud im to.
Sorry na upadu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
On je od meneOsim13 je napisao/la:Jesi to čuo od Anela DžankovićaSMR187 je napisao/la:E moj Mourinho.. Ako dopustis da ti Pool uzme Maguirea onda si bas debil kakvog nema nigdje![]()
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
navodno spremi smo ponuditi 50m futni za Harryja Maguirea,i slicno za rebica...
koliko ima istine,vidjet cemo
koliko ima istine,vidjet cemo
Za Rebica neka razmisle jos koji put, mnogi igraci su odigrali I bolja velika takmicenja pa na kraju nista. Rebic mi djeluje kao onaj tio koji za repku ima jedno izdanje a za klub drugo. Ali treba reci I da jeste klasicni Jozin ofanzivac, on ovakve prosto obozava.
Za Maguirea smo I prije SPa govorili da bi nam savrseno legao, sada je to potvrdjeno uz dosta vecu cijenu.
Za Maguirea smo I prije SPa govorili da bi nam savrseno legao, sada je to potvrdjeno uz dosta vecu cijenu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Lester se pokazao kao tezak pregovarac. Marez je jedva otisao.Rooney88 je napisao/la:Za Rebica neka razmisle jos koji put, mnogi igraci su odigrali I bolja velika takmicenja pa na kraju nista. Rebic mi djeluje kao onaj tio koji za repku ima jedno izdanje a za klub drugo. Ali treba reci I da jeste klasicni Jozin ofanzivac, on ovakve prosto obozava.
Sada imaju kes i tesko ce pristati na prodaju Herija, osim ako MU ne izvali 70-80 miliona. Heri je dobar igrac, pitanje je koliko MU zeli izdvojiti.
Rebic je timski igrac, ako igra ekipa igra i on. U suprotnom, nema ga nigdje...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.