LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 mar 2013, 22:34

kk_bosna , jarane sviju ti makni ovog trola makar sa naseg pdf :roll:

ne kotam te ni sekunde , radujes se da neko s namjerom po drugi put povrjedi najboljeg igraca decenije i top 10 igraca svih vremena :roll: , jadan ti , zatvori se u cahuru.
Jos nesta ko provocira, i to ovdje , koji uopce nismo konkurenti za titulu , nego eventualno ako smo zdrav "dark horse" , umjesto da se hvalis na pdf: miami-a, okc-a, san antonia, denvera... :roll:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 mar 2013, 22:39

Kobe Bryant je napisao/la:kk_bosna , jarane sviju ti makni ovog trola makar sa naseg pdf :roll:

ne kotam te ni sekunde , radujes se da neko s namjerom po drugi put povrjedi najboljeg igraca decenije i top 10 igraca svih vremena :roll: , jadan ti , zatvori se u cahuru.
Jos nesta ko provocira, i to ovdje , koji uopce nismo konkurenti za titulu , nego eventualno ako smo zdrav "dark horse" , umjesto da se hvalis na pdf: miami-a, okc-a, san antonia, denvera... :roll:
Jel se meni obracas?
Smjesno mi da Lakersi izgube od Atlante koja je bez dva kljucna igraca. Ko je to bio dobar? Mozda Ivan Grozni?

Cuj on trazi ban neki. Jesam mozda uvrijedio nekoga? :roll:

Edit: Ti si svoje kosarkasko neznanje potvrdio mnogo puta. Ne znam ni sto odgovori.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 mar 2013, 22:54

Ti si tesko iskompleksiran momak, prosvijetli nas i reci nam kad i gdje su ti Lakersi sa Kobe Bean Bryantom na celu nabili toliki kompleks u zivotu pa da ih stalno moras spominjati,lakse cemo te shvatiti onda.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 mar 2013, 22:59

Balon je napisao/la:Ti si tesko iskompleksiran momak, prosvijetli nas i reci nam kad i gdje su ti Lakersi sa Kobe Bean Bryantom na celu nabili toliki kompleks u zivotu pa da ih stalno moras spominjati,lakse cemo te shvatiti onda.
Sto to mislis? Prije da su neki ovdje opcinjeni Bryantom.
I de mi nadji te silne provokacije?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 14 mar 2013, 23:16

@Greivis ti si svoje znanje(neznanje) pokazao izjavom da je Harden bolji od Kobea, tako da nema potrebe da komentarises vise ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2013, 23:19

Dzakmic je napisao/la:@Greivis ti si svoje znanje(neznanje) pokazao izjavom da je Harden bolji od Kobea, tako da nema potrebe da komentarises vise ;)

slika

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 mar 2013, 23:22

Greivis je napisao/la:
Balon je napisao/la:Ti si tesko iskompleksiran momak, prosvijetli nas i reci nam kad i gdje su ti Lakersi sa Kobe Bean Bryantom na celu nabili toliki kompleks u zivotu pa da ih stalno moras spominjati,lakse cemo te shvatiti onda.
Sto to mislis? Prije da su neki ovdje opcinjeni Bryantom.
I de mi nadji te silne provokacije?
Ne da mislim nego znam. Ali nije smak svijeta biti iskompleksiran, nisi jedini. Samo nam reci sta je razlog da te bolje shvatimo...

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 14 mar 2013, 23:29

Dzakmic je napisao/la:@Greivis ti si svoje znanje(neznanje) pokazao izjavom da je Harden bolji od Kobea, tako da nema potrebe da komentarises vise ;)
Ja taman podjoh da smirujem tenzije, ono, de raja, mojne prepirke...nasi smo, domaci smo... :D al kad vidjeh ovo...ako je fakat ovo nekad izjavio hahaha, onda ne mogu ni ja smirivat situaciju...

:lol: :lol:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 mar 2013, 00:04

sundancekid je napisao/la:
Ja taman podjoh da smirujem tenzije, ono, de raja, mojne prepirke...nasi smo, domaci smo... :D al kad vidjeh ovo...ako je fakat ovo nekad izjavio hahaha, onda ne mogu ni ja smirivat situaciju...

:lol: :lol:
Haj nek neko nađe tu izjavu pa da je postavimo na temu http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=2158 :lol: :lol:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 mar 2013, 02:18

Iskreno se nadam da ova informacija koja kruzi forumima nije istinita...
Wow, so listening to AM710, a long-time Lakers caller sent a video in since he was at the game last night and caught the Atlanta huddle on his iPhone. Larry Drew tells Dahntay Jones to "Sweep the leg. Do you have a problem with that?".

They played the audio on the radio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 15 mar 2013, 12:19

Ma nemoguce da je to istina...to je neka suplja totalna...bas ko sto kazu igraci Lakersa - to je LA, uvijek mora biti neke drame... Nema sansi da bi neko Mambu namjerno povrijedio, prvo jer je on ikona kosarke, drugo jer su svi svjesni da bi time na sebe navukli gnjev ljudi i dozivjeli nevidjen linc...trece, nije taj faul uopste bio sa nekom namjerom da se povrijedi igrac. Preintenzivno ga je cuvo, pokuso je sto vise da se priljepi uz Kobea (sto bi i ja radio da ga cuvam, probo bi mu smetat sto vise logicno), samo sto je eto tu gresku napravio pa iso nogama ispod njega...i dobro je reko Barkley - ostalo je malo do kraja, dramaticna zavrsnica, i nemoguce da je u sekundi Jones skonto - e sad cu pric Kobeu i on ce se povrijedit...nije on to mogo u sekundi skontat..jednostavno ga ponijelo..

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 15 mar 2013, 12:57

ono je bezobrazna igra , ono se ne radi ni na basketu , cuj preintenzivno ga cuvao xD svjesno je napravio korak prema brajantu pa video to jasno pokazuje no gotovo je sad...moze liga priznat faul nakon tekme , lejkersi i dalje imaju taj poraz (izvinite sto smo vam uzeli eventualnu pobjedu i sto smo vam povrijedili najboljeg igraca , nije da se borite za plejof ej ) : /
hit you with so many rights you gonna beg for a left

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 15 mar 2013, 14:28

imal' kakvih vijesti o kobiju ?

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 15 mar 2013, 15:13

amerosm je napisao/la:Iskreno se nadam da ova informacija koja kruzi forumima nije istinita...
Wow, so listening to AM710, a long-time Lakers caller sent a video in since he was at the game last night and caught the Atlanta huddle on his iPhone. Larry Drew tells Dahntay Jones to "Sweep the leg. Do you have a problem with that?".

They played the audio on the radio.
Nije.

evo sa istog foruma par poruka poslje:
Turns out that the audio was from the Karate Kid movie. That was a quote in the movie. The guy just edited in the audio. Here is the link to it: http://espn.go.com/e...play?id=9054072" onclick="window.open(this.href);return false; Starts at 23:30. So nothing really.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 mar 2013, 16:13

Zvanicno od strane NBA-a :

With 4.9 seconds remaining in the Atlanta Hawks’ 96-92 win over the Los Angeles Lakers on March 13, the Lakers’ Kobe Bryant attempted a jump shot over the Hawks’ Dahntay Jones. After review at the league office, video replay confirmed that referees missed a foul call on Jones as he challenged Bryant’s shot and did not give him the opportunity to land cleanly back on the floor. Bryant should have been granted two free throws.

2 slobodna i mozda bi Lakersi i pobjedili...da ne govorim o daljim posljedicama zbog povrede Bryanta

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 15 mar 2013, 16:19

" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 16:22

Niti blizu namjernog faula.

[youtube][/youtube]

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 15 mar 2013, 17:07

Gazzetta dello Sport piše da bi se Kobe mogao već večeras vratiti na teren!? :?

http://www.gazzetta.it/Nba/15-03-2013/n ... 6328.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sbnation.com/nba/2013/3/15/4 ... e-decision" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 mar 2013, 17:56

Ja se iskreno nadam da ovi natpisi medija nisu istiniti i da Bryant veceras nece igrati...Svojim eventualnim nastupom bi vise donio stete sebi, pa onda Lakersima. Bolje nek pauzira par utakmica i onda se ponovo vrati, jer je ova povreda jos friska.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 15 mar 2013, 18:34

adnan24 je napisao/la:Zvanicno od strane NBA-a :

With 4.9 seconds remaining in the Atlanta Hawks’ 96-92 win over the Los Angeles Lakers on March 13, the Lakers’ Kobe Bryant attempted a jump shot over the Hawks’ Dahntay Jones. After review at the league office, video replay confirmed that referees missed a foul call on Jones as he challenged Bryant’s shot and did not give him the opportunity to land cleanly back on the floor. Bryant should have been granted two free throws.

2 slobodna i mozda bi Lakersi i pobjedili...da ne govorim o daljim posljedicama zbog povrede Bryanta
Nisu imali sta pametovati, naravno da je faul. Poremetio mu je pokret kod suta. Usao mu je u "cilindar". Kako god okrenes, faul.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []