storm_raider je napisao/la:
Opet ova pobjegulja uz Holandije se javlja. Sto ti komentarises, kad u BiH nisi usao nikad u zivotu? Zelju niko nije prenosio jucer, a Sarajevo jeste. Joj kad pocne da komentarise dijasporac, koji nikad u BiH nije usao, al' on kao navija. Sarajevo na razglednici vidio jednom mozda. Papak klasican.
@ontopic, komsije odigrali ste lose i drago mi je bilo, jer ste nam pored Sirokog jedini konkurent. Imate kvalitet, ali ga ima i Olimpic (individualni). Na kosevu svega moze biti, jer i Olimpic ce se pokusati vaditi, sto ce biti veoma tesko. Favorit ste i koliko god ja to ne bih volio, mislim da je realno da dobijete nekim minimalnim rezultatom.
tipicni manijak , dodje na temu Sarajeva da prica o tom kako je on upuceniji jer ga vise prati od svog tima
normalno da ti nisu prenosili tim, mislis da slucajno nemate sponzora?
vi ste nabusili svog protivnika bas kao Siroki danas? ili niste? auh...cekaj malo....
ne onda svakako dodjite kod nas na temu i prognozirajte rezultat ako je moguce, mislim vase misljenje nam je jako bitno
a za ovo offtopic - Koristis li Gilette s tom pjenom???sta ima u BANovicima?

Zadnja izmjena:
DenchiNL, dana/u 02 mar 2014, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače