FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harisfcb
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harisfcb » 02 mar 2014, 15:40

amypitar je napisao/la:Izgubili utakmicu ,pa sta. :!:
Jebote u Zelji slave remi sa Radnikom. :idea: Kazu dobar bod igrali smo destkovani,a niko ne kaze koliko je Radniku otislo igraca,i koliko su slabiji nego u proslom prvenstvu.
Po meni iako su sad na 3 boda,veci su kiks napravili nego mi.Nista nije izgubljeno sa pobjedom protiv Olimpica ,pola ce ovde forumasa pisati sa kim cemo igrati u L.S. Posle Olimpica idu nam laksi protivnici,vrlo brzo ce sve doci na svoje mjesto.
potpis do zadnje rijeci, samo nasi se preseravaju odma', a pola ih nije otislo na utakmicu po 5 godina...
p.s. znas li mozda kad je tekma s olimpicom, ili bilo ko zna li mozda ???
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 mar 2014, 15:44

harisfcb je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Izgubili utakmicu ,pa sta. :!:
Jebote u Zelji slave remi sa Radnikom. :idea: Kazu dobar bod igrali smo destkovani,a niko ne kaze koliko je Radniku otislo igraca,i koliko su slabiji nego u proslom prvenstvu.
Po meni iako su sad na 3 boda,veci su kiks napravili nego mi.Nista nije izgubljeno sa pobjedom protiv Olimpica ,pola ce ovde forumasa pisati sa kim cemo igrati u L.S. Posle Olimpica idu nam laksi protivnici,vrlo brzo ce sve doci na svoje mjesto.
potpis do zadnje rijeci, samo nasi se preseravaju odma', a pola ih nije otislo na utakmicu po 5 godina...
p.s. znas li mozda kad je tekma s olimpicom, ili bilo ko zna li mozda ???
@ harisfcb 8.3. 15.00.h tako sam vidio na ssba. ;)
04.10.2009 !!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 mar 2014, 15:59

@ storm kako si mi care sta ima ktb, a lose jesmo odigrali u Zenici sto se i dokazalo da smo izgubili jbg...

A Olimpic ce past znaci 2-0 za nas laganice. :)
04.10.2009 !!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 mar 2014, 16:13

sarajlija je napisao/la:@ storm kako si mi care sta ima ktb, a lose jesmo odigrali u Zenici sto se i dokazalo da smo izgubili jbg...

A Olimpic ce past znaci 2-0 za nas laganice. :)
Pozdrav i tebi kralju.
Sport je lijek za tijelo i duh.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 mar 2014, 16:16

Storm jarane samo da te pozdravim i iduće kolo imat ćemo i mi i vi tešku utakmicu mada ovi tvoji tvrde lako če te vi sve to i Zrinjskog i sve do kraja a nam če biti patnja sve i tako pa ne bih više o tome .Ovo sam ušao maxuz da te pozdravim čovječe!
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 mar 2014, 16:21

Pozdrav i tebi sekac druze, ne sekiraj se, bice to bolje. Sve je to u 5 deka.
Sport je lijek za tijelo i duh.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 mar 2014, 16:33

storm_raider je napisao/la:Pozdrav i tebi sekac druze, ne sekiraj se, bice to bolje. Sve je to u 5 deka.
Bog te poživio drug hvala veliko! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 mar 2014, 16:37

slika] Glavu gore Matej idemo dalje šta se može!
Sarajevo ljubavi moja!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 mar 2014, 16:53

storm_raider je napisao/la:
Opet ova pobjegulja uz Holandije se javlja. Sto ti komentarises, kad u BiH nisi usao nikad u zivotu? Zelju niko nije prenosio jucer, a Sarajevo jeste. Joj kad pocne da komentarise dijasporac, koji nikad u BiH nije usao, al' on kao navija. Sarajevo na razglednici vidio jednom mozda. Papak klasican. :lol: :lol: :lol:

@ontopic, komsije odigrali ste lose i drago mi je bilo, jer ste nam pored Sirokog jedini konkurent. Imate kvalitet, ali ga ima i Olimpic (individualni). Na kosevu svega moze biti, jer i Olimpic ce se pokusati vaditi, sto ce biti veoma tesko. Favorit ste i koliko god ja to ne bih volio, mislim da je realno da dobijete nekim minimalnim rezultatom.
tipicni manijak , dodje na temu Sarajeva da prica o tom kako je on upuceniji jer ga vise prati od svog tima :lol:
normalno da ti nisu prenosili tim, mislis da slucajno nemate sponzora?
vi ste nabusili svog protivnika bas kao Siroki danas? ili niste? auh...cekaj malo.... :?
ne onda svakako dodjite kod nas na temu i prognozirajte rezultat ako je moguce, mislim vase misljenje nam je jako bitno
a za ovo offtopic - Koristis li Gilette s tom pjenom???sta ima u BANovicima? :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 02 mar 2014, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

kazu
Kontakt:

Post Postao/la kazu » 02 mar 2014, 17:05

keramikr je napisao/la:
rammstein je napisao/la:SVI NA KOŠEVO!!!
OLIMPIC JE DOBRA EKIPA ALI MI MORAMO POKAZATI DA IMAMO EKIPU ,A NE POJEDINCE, KOJA ZELI POBJEDU!
DELAČ MAJSTORE GLAVU GORE, MLAD SI MOMAK I IMAŠ PODŠKU SVIH NAVIJAČA!
MI NE SMIJEMO SVAKU UTAKMICU PRIKAZIVATI KAO HISTORIJSKU, ODLUČUJUĆU PA ONDA POSLIJE PORAZA PADATI U OČAJ, ALI NI POSLIJE POBJEDE PADATI U EUFORIJU, IGRA SE JOS 10 KOLA, 30 BODOVA JE U IGRI!!

IDEMO JOŠ JAČE I BOLJE, SAD JE NA NAS RED DA PONESEMO NAŠE MOMKE PREMA POBJEDI!!!
tako je brate,u igri je jos 30 bodova,a prvi nam bjezi samo dva boda i jos nista nije gotovo.Uz nasu podrsku mozemo dobit Olimpik,a i ostale timove.Zato SVI NA KOSEVO,nasem timu treba podrska
ispravka krivog navoda,prvi vam bježi 3 boda,a drugi i treći 2 boda :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 mar 2014, 17:08

Ispravka krivog navoda drugi i treci im bjeze 1 bod :p.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 02 mar 2014, 17:39

Nije sramota izgubiti od jednog velikog bosansko-hercegovackog nogometnog kluba.
Delač jeste primio dosta glup gol, ali je isto tako spasio dvije odlicne prilike ( jedna je kandidat za promasaj sezone ) tako da vam nije on kriv za poraz i pustite se price da Celik ne bi drugacije dao gol. ;)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 mar 2014, 19:06

Nadati se da će ovdje biti materijala...
slika

Neko je pitao zašto Samir Radovac nije bio u sastavu juče...Evo zašto! ;)

High

Post Postao/la High » 02 mar 2014, 20:10

Evo zadaće kvazipacifistima da opletu po ovoj peripetiji:
Juce za vrijeme utakmice u nasoj svlacionici pojavila se policija sa inspekcijom rada da maltretira igrace sa kontrolom radni dozvola.Sve ovo se nastavilo i poslije utakmice sa Celikom.Trazili,su radne dozvole za strance itd.Dino ce sve objaviti kao i druge pritiske od strane saveza.

Dinin post na društvenoj mreži se valjda odnosio na ovo iznad.
Nažalost, niste nas htjeli pustiti na miru. Podmetali ste nam, podmećete i podmetaćete...ali od večeras će sve da se sazna. Zbog Vedrana, zbog Pintola, zbog Hordi, zbog istoka, zbog Seje kurble, zbog nas samih, na kraju zbog grada čije ime nosi naš Klub. Od danas ništa nije i neće biti isto, a Bog je sa nama i na našoj strani.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 02 mar 2014, 20:13

High je napisao/la:Evo zadaće kvazipacifistima da opletu po ovoj peripetiji:
Juce za vrijeme utakmice u nasoj svlacionici pojavila se policija sa inspekcijom rada da maltretira igrace sa kontrolom radni dozvola.Sve ovo se nastavilo i poslije utakmice sa Celikom.Trazili,su radne dozvole za strance itd.Dino ce sve objaviti kao i druge pritiske od strane saveza.

Dinin post na društvenoj mreži se valjda odnosio na ovo iznad.
Nažalost, niste nas htjeli pustiti na miru. Podmetali ste nam, podmećete i podmetaćete...ali od večeras će sve da se sazna. Zbog Vedrana, zbog Pintola, zbog Hordi, zbog istoka, zbog Seje kurble, zbog nas samih, na kraju zbog grada čije ime nosi naš Klub. Od danas ništa nije i neće biti isto, a Bog je sa nama i na našoj strani.
Majku im bezobraznu j****... :evil:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 mar 2014, 20:15

A našli su izgovor za poraz....BRAVO :oops: :oops: :oops:

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 02 mar 2014, 20:18

hilmo je napisao/la:A našli su izgovor za poraz....BRAVO :oops: :oops: :oops:
okeee izgovor, aa zar je logicno, da inspekcije posebno drzavne, rade na drzavni praznik... i opet ne bi inspekcija dosla da neko nije prijavioo...
"Jučer je situacija bila takva da se došlo sa nalogom da se vode neki igrači između ostalih Velkoski i Stojčev u onaj centar gdje smještaju ove koje uhvate da nemaju osnove za boravak. Sumnja se da je to djelo ljudi iz sarajevskog fudbala. Valjda oni navikli tako da rade pa kontaju i drugi da rade tako."
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 mar 2014, 20:23

Daj ba pusti tu šuplje odlične pripreme su imali kao nijedan drugi klub u prmeijer ligi plata redovna finasiranje čovjek došo iz ČElzija i pusti loptu u gol aut da mu uđe u rašlje..

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 02 mar 2014, 20:23

Ne seri Hilmo svega ti.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2014, 20:23

Hilmo ubij se.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.