FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 06 okt 2011, 12:40

bagrcavi je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:vidis kako ovdje ima normalnih momaka ..samo mora covjek potrefiti termin kad su oni tu...
svaka vam cast momci ...i ja sam sutra aBd na Grbavici... ;) ;) sa starim ,da i njemu zelju ispunim hehehe :D
Nije mi jasno što toliko spominješ to da ćeš doći na utakmicu, a navijaš za sarajevo.Napisao si najmanje 5 postova o tome kako dolaziš, pa zar moraš na sva zvona najaviti svoj dolazak ???K'o da Tito dolazi koliko se reklamiraš.Ako ti se gleda utakmica dođi,gledaj niko ti ne brani, ovako samo sebe ofiraš ;)
dobro upravu si...mada se ja nesto ne sjecam gdje sam jos rekao da cu doci na utakmicu...
nema razloga da me napadas ,nisam ti nista ruzno rekao niti uradio..tvoj obraz ,tvoja stvar.. :oops: :oops:
samo da je vise @giga i @dinalj a manje takvih ccccc
usput @dinolj ,kako tvoji "malci",dobro,zdravo?? ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 okt 2011, 12:51

mma_hz je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:vidis kako ovdje ima normalnih momaka ..samo mora covjek potrefiti termin kad su oni tu...
svaka vam cast momci ...i ja sam sutra aBd na Grbavici... ;) ;) sa starim ,da i njemu zelju ispunim hehehe :D
Nije mi jasno što toliko spominješ to da ćeš doći na utakmicu, a navijaš za sarajevo.Napisao si najmanje 5 postova o tome kako dolaziš, pa zar moraš na sva zvona najaviti svoj dolazak ???K'o da Tito dolazi koliko se reklamiraš.Ako ti se gleda utakmica dođi,gledaj niko ti ne brani, ovako samo sebe ofiraš ;)
dobro upravu si...mada se ja nesto ne sjecam gdje sam jos rekao da cu doci na utakmicu...
nema razloga da me napadas ,nisam ti nista ruzno rekao niti uradio..tvoj obraz ,tvoja stvar.. :oops: :oops:
nisi me shvatio, ja te nisam napao nemam razloga za to fino sam ti rekao ako ti se gleda dođi, niko ti ne brani, to ti je više bio savjet ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 06 okt 2011, 12:54

Live stream ništa, a?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 06 okt 2011, 12:57

Najava

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... duk-najava" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nanek

Post Postao/la nanek » 06 okt 2011, 13:01

imal gdje kakav linkkk da gledammmm ,svaka korisna informacija dobrodosla...djaba nam u dijaspori ovi dream boxevi ukinuli nam bht i ftvvvv :(

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 06 okt 2011, 13:56

mma_hz je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Hvala na pitanju stari odlicno su evo ova dva tri dana su non stop na Grbavici uoci ove tekme,sve najbolje jarane i no sikiriki na neke komentare to se ovdje ne moze izbjeci.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 okt 2011, 14:02

Zna li neko mozda hoce li RTV Vogosca snimiti utakmicu ? Steta sto nema prenosa. :|
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 06 okt 2011, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 okt 2011, 14:05

dino lj je napisao/la:Hvala na pitanju stari odlicno su evo ova dva tri dana su non stop na Grbavici uoci ove tekme,sve najbolje jarane i no sikiriki na neke komentare to se ovdje ne moze izbjeci.
A ti bi se ko stari trebao sjecati utakmice sa partizanom i pitara medju njima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 06 okt 2011, 14:09

Večeras ćemo na Grbavici prisustvovati velikom spektaklu. Prodaja karata ide izuzetno dobro (obzirom na naš stari običaj da kupimo ulaznicu 10 minuta prije utakmice), dosad prodanih 3.000 karata zaista garantuje pravo dobru posjetu, možda čak i neočekivano dobru.
Nema sumnje da ćemo svi uživati u prelijepom dekoru i nadam se dobroj utakmici s mnogo golova. Neka Željo pobjedi 5:4 a neka Adilović zabije svih 5 golova glavom.
Gosti odlično prihvaćeni, danas bili u šetnji gradom.

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... -sarajevom" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... -sarajevom" onclick="window.open(this.href);return false;

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 06 okt 2011, 14:22

Dobra stara vremena. 8-)

("Oko 20. minuta kod vođstva Hajduka od 2:0 igrači Željezničara se sređuju. Ivica Osim uzima „pod svoje“ igrače u bijelim dresovima. U 26. minutu Osim, u njemu svojstvenom stilu, „šeta“ između zbunjenih Splićana i Vukičević je savladan! Bio je to početak kraja. Da, niko u to nije vjerovao, ali već u 28. minutu Osim diže stadion na noge, daje priliku Jelušiću i rezultat je izjednačen - 2:2. Splićani ne mogu da vjeruju. Osim ih u 30. minutu „vraća u stvarnost“: prelazi čitav „buket bijelih“ igrača, dodaje loptu Bukalu, a mladi reprezentativac reaguje majstorski i - na semaforu piše 3:2 za goste!")
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 14:31

Uzeh majicu danas, beton je, samo su grb mogli prišiti.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 06 okt 2011, 14:35

Ja je necu je ni uzeti jer nema grba, mogu takvu naruciti i jos ce mi jeftinije ispasti, lijepo bi bilo da ima nas znak ali ovano to je samo obicna majca i nista vise
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 06 okt 2011, 15:32

KB-TM87 je napisao/la:Uzeh majicu danas, beton je, samo su grb mogli prišiti.
Haj uslikaj da vidim vrijedi li je uzimati.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 okt 2011, 15:38

hajduk tv biti ce na Grbavici i snimati direktno cijelu tekmu ... imat ce neki link pa ko zna provaliti moze gledati na netu . . .ne uzimajte ovo zdravo za gotovo jer je ovo ne provjeren info

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 15:39

Armaaa je napisao/la:Haj uslikaj da vidim vrijedi li je uzimati.
Kvalitet je odličan. 100% pamuk.

http://imageshack.us/photo/my-images/27 ... 11573.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 06 okt 2011, 15:44

Prodajem majcu MANIJACI (PLAVA BOJA,DUGI RUKAV,VELICINA L).Ako je neko zainteresovan neka mi se javi u PP. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 06 okt 2011, 16:25

Ima li mozda negdje radioprenos ?

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 06 okt 2011, 16:26

KB-TM87 je napisao/la:
Armaaa je napisao/la:Haj uslikaj da vidim vrijedi li je uzimati.
Kvalitet je odličan. 100% pamuk.

http://imageshack.us/photo/my-images/27 ... 11573.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobra :idea:

Hvala

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 06 okt 2011, 17:23

MOLIM VAS DA MI NEKO ODGOVORI DALI CE BITI SNIMAK NA VOGOSCI???
INTER SIAMO NOI ! ! !

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 06 okt 2011, 17:28

Grande je napisao/la:MOLIM VAS DA MI NEKO ODGOVORI DALI CE BITI SNIMAK NA VOGOSCI???
NE !
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, ristagrad i 27 gostiju.