FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 02 mar 2014, 20:25

Ma hvatanje za slamku, budi muško, izađi i reci da naša ekipa nije bila na nivou i da nas je protivnik pošteno pobjedio...
Imaju kvalitet, ali su loše odigrali i tačka. Idemo dalje.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 mar 2014, 20:27

haha, kakve igre. Velkskog htjeli smjestiti u Lukavicu u onaj smještaj za ilegalce. Znaće se sve uskoro.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 02 mar 2014, 20:27

djaba moj Hilmo dok god ima takvih indijanaca u bilo kojem taboru pa i u zivotu gdje uvijek druge osudjuju za svoj poraz nikada se nece moci ici naprijed to je tako nevezano sto je sada rijec o Sarajevu
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 mar 2014, 20:29

hilmo je napisao/la:Ma hvatanje za slamku, budi muško, izađi i reci da naša ekipa nije bila na nivou i da nas je protivnik pošteno pobjedio...
Ne radi se samo o j.ebenoj utakmici ba. Šta's se nadovezo...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 mar 2014, 20:29

QWERTZ je napisao/la:djaba moj Hilmo dok god ima takvih indijanaca u bilo kojem taboru pa i u zivotu gdje uvijek druge osudjuju za svoj poraz nikada se nece moci ici naprijed to je tako nevezano sto je sada rijec o Sarajevu
Izvini, ali ne tražim tvoje mišljenje...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 02 mar 2014, 20:30

hilmo je napisao/la:Ma hvatanje za slamku, budi muško, izađi i reci da naša ekipa nije bila na nivou i da nas je protivnik pošteno pobjedio...
COVJECE BOZIJI, inspekcija ti uleti na poluvremenu, kad' igraci trebaju psihicki da se oporave i da pokusaju napraviti preokret. Cuj trazili dozvole. :lol: :lol: **** ti drzavu i majku.
I na kraju krajeva, ja nigdje ne procitah da neko trazi opravdanje za poraz. Ovdje se radi o nekim drugim stvarima. Reci mi, jel' po tebi ovo normalno sto se desilo?

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 mar 2014, 20:31

Hilmo a sta mislis kad na poluvremenu umjesto da govoris igracima sta da rade , ulazi ti policija sa inspekcijom i traze ti dokumente...??? sta mislis o tome??? izvini do sad si onako normala imao postove al sad si malo zajebo stvar.... dok nekima igraju igraci koje naknadno i neispravno uvrste u sastav, drugima policija u poliuvremenu ulaze u svlacionicu ... fuj!

SVI NA KOSEVO, SVI, U INAT DUŠMANIMA KOJIH IMA NA SVE STRANE!!

SVI NA KOSEVO , IGRA SARAJ'VO!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 02 mar 2014, 20:33

Ovu temu bi trebalo zatvoriti do 8., jer se na njoj ne moze procitati nista drugo osim prepucavanja navijackih manjina. A i zbog teme FKZ, cisto da ne ostane zapostavljena od strane vlastitih 'navijaca'. :lol: :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2014, 20:34

hilmo nek se uhvati pozdrava i selama.

Dodje ti inspekciaj u svlacionicu i hoce da ti vodi igraca u imigracioni centar.A sve se to desava za drzavni praznik i ujedno je i neradni dan. :lol:

Yebacemo im majku.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 mar 2014, 20:37

Head je napisao/la:hilmo nek se uhvati pozdrava i selama.

Dodje ti inspekciaj u svlacionicu i hoce da ti vodi igraca u imigracioni centar.A sve se to desava za drzavni praznik i ujedno je i neradni dan. :lol:

Yebacemo im majku.
neka, volim samo sto ovi sto su se sjatili na temu ce imati na svojoj temi o cemu pricati jer su nasi odlucili ovaj put ici do koraja!!! USKORO DINO IZLAZI U JAVNOST, DOSTA JE BILO!

igraci jesu igrali slabo ali poslije ovoga sve mi je jasno, od delegiranja Jakupovica pa do ovog na poluvremenu!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 mar 2014, 20:37

rammstein je napisao/la:Hilmo a sta mislis kad na poluvremenu umjesto da govoris igracima sta da rade , ulazi ti policija sa inspekcijom i traze ti dokumente...??? sta mislis o tome??? izvini do sad si onako normala imao postove al sad si malo zajebo stvar.... dok nekima igraju igraci koje naknadno i neispravno uvrste u sastav, drugima policija u poliuvremenu ulaze u svlacionicu ... fuj!

SVI NA KOSEVO, SVI, U INAT DUŠMANIMA KOJIH IMA NA SVE STRANE!!

SVI NA KOSEVO , IGRA SARAJ'VO!
A druze nisu imali zutog u dzepovima :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

High

Post Postao/la High » 02 mar 2014, 20:38

Momak na forumu napisa o čemu je konkretno riječ. Da ne kopiram postove ovdje, vidjet će ko treba vidjeti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 mar 2014, 20:40

Gurati ovo do kraja... ima izgleda i dovoljno dokumentacije. Taman i da suspenduju Savez opet... ko ih j.ebe i njih i Brazil

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 mar 2014, 20:42

Samo ću ovo napisati u vezi ove temi i ja o njoj nemam više ništa drugo reći.
Ne kažem da ispekcija nije uletila, i veoma dobro znam kako ona radi, pogotovo ovi za strance, i jako mnogo to utiče na čovjeka. Da li je išta po nekoj prijavi, vjerovatno, po čijoj ne zanima me. Ali hoću da kažem da ovo ni pod razno nije smijelo izaći u javnost, al ni pod razno. I ako vjerovatno nije opravdanje za poraz, jer su igrači sami svijesni kako su loše odigrali, kada neko sa strane pogleda, prvi dojam je upravo to: Da je ovo upravo opravdanje za poraz.

Za sve eventualne nepravilnosti u radu i/ili grubosti tih službenika imaju prijave i naravno sudovi, pravda je spora ali dostižna.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2014, 20:43

hilmo je napisao/la:Samo ću ovo napisati u vezi ove temi i ja o njoj nemam više ništa drugo reći.
Ne kažem da ispekcija nije uletila, i veoma dobro znam kako ona radi, pogotovo ovi za strance, i jako mnogo to utiče na čovjeka. Da li je išta po nekoj prijavi, vjerovatno, po čijoj ne zanima me. Ali hoću da kažem da ovo ni pod razno nije smijelo izaći u javnost, al ni pod razno. I ako vjerovatno nije opravdanje za poraz, jer su igrači sami svijesni kako su loše odigrali, kada neko sa strane pogleda, prvi dojam je upravo to: Da je ovo upravo opravdanje za poraz.

Za sve eventualne nepravilnosti u radu i/ili grubosti tih službenika imaju prijave i naravno sudovi, pravda je spora ali dostižna.
Gdje ti zivis :shock:
Ha posten,ha yeban.
Nije nista protiv zakona ako se izadje imenom i prezimenom sa osobom koja te opstruira.
1946

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 02 mar 2014, 20:47

Head je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Samo ću ovo napisati u vezi ove temi i ja o njoj nemam više ništa drugo reći.

Ha posten,ha yeban.
Nije nista protiv zakona ako se izadje imenom i prezimenom sa osobom koja te opstruira.
Pa, kakva su vaša saznanja da biste uopšte mogli diskutovati o ovoj temi? Jesu li navedeni strani državljani imali radne i boravišne dozvole da bi mogli nastupiti na jučerašnjem meču? Ovo pitam ozbiljno, bez namjere da provociram.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 02 mar 2014, 20:48

Hilmo kod kona uziva epitet najrealnijeg forumasa, pa se trudi da zadrzi tu titulu.
Nemoj zafrkavat, ne govori nikp da je ovo opravdanje za los rezultat i poraz. Ali vidis da se namjerno islo da se opstruise FKS. Upada ti murija na poluvremenu kao da si zlocinac, a ne sportista.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 02 mar 2014, 20:49

Head je napisao/la:

Ha posten,ha yeban.
samo jedno pitanje zar niste imali jos jedan slucaj ove godine,pa se niste zalili bolje bod nego slaviji 3 za zelenim stolom(slucaj komazec) ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2014, 20:50

http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sar ... /140302071" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo vam ga na
1946

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 mar 2014, 20:51

mavi je napisao/la:
Head je napisao/la:

Ha posten,ha yeban.
Pa, kakva su vaša saznanja da biste uopšte mogli diskutovati o ovoj temi? Jesu li navedeni strani državljani imali radne i boravišne dozvole da bi mogli nastupiti na jučerašnjem meču? Ovo pitam ozbiljno, bez namjere da provociram.
Imali su dozvole.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sar ... /140302071" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], Jadnimi, MSOZ101, nedimmmm1337, Rodman, skoJaa i 54 gosta.