FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma hvatanje za slamku, budi muško, izađi i reci da naša ekipa nije bila na nivou i da nas je protivnik pošteno pobjedio...
Imaju kvalitet, ali su loše odigrali i tačka. Idemo dalje.
haha, kakve igre. Velkskog htjeli smjestiti u Lukavicu u onaj smještaj za ilegalce. Znaće se sve uskoro.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
djaba moj Hilmo dok god ima takvih indijanaca u bilo kojem taboru pa i u zivotu gdje uvijek druge osudjuju za svoj poraz nikada se nece moci ici naprijed to je tako nevezano sto je sada rijec o Sarajevu
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Ne radi se samo o j.ebenoj utakmici ba. Šta's se nadovezo...hilmo je napisao/la:Ma hvatanje za slamku, budi muško, izađi i reci da naša ekipa nije bila na nivou i da nas je protivnik pošteno pobjedio...
Izvini, ali ne tražim tvoje mišljenje...QWERTZ je napisao/la:djaba moj Hilmo dok god ima takvih indijanaca u bilo kojem taboru pa i u zivotu gdje uvijek druge osudjuju za svoj poraz nikada se nece moci ici naprijed to je tako nevezano sto je sada rijec o Sarajevu
COVJECE BOZIJI, inspekcija ti uleti na poluvremenu, kad' igraci trebaju psihicki da se oporave i da pokusaju napraviti preokret. Cuj trazili dozvole.hilmo je napisao/la:Ma hvatanje za slamku, budi muško, izađi i reci da naša ekipa nije bila na nivou i da nas je protivnik pošteno pobjedio...

I na kraju krajeva, ja nigdje ne procitah da neko trazi opravdanje za poraz. Ovdje se radi o nekim drugim stvarima. Reci mi, jel' po tebi ovo normalno sto se desilo?
Hilmo a sta mislis kad na poluvremenu umjesto da govoris igracima sta da rade , ulazi ti policija sa inspekcijom i traze ti dokumente...??? sta mislis o tome??? izvini do sad si onako normala imao postove al sad si malo zajebo stvar.... dok nekima igraju igraci koje naknadno i neispravno uvrste u sastav, drugima policija u poliuvremenu ulaze u svlacionicu ... fuj!
SVI NA KOSEVO, SVI, U INAT DUŠMANIMA KOJIH IMA NA SVE STRANE!!
SVI NA KOSEVO , IGRA SARAJ'VO!
Ovu temu bi trebalo zatvoriti do 8., jer se na njoj ne moze procitati nista drugo osim prepucavanja navijackih manjina. A i zbog teme FKZ, cisto da ne ostane zapostavljena od strane vlastitih 'navijaca'.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
hilmo nek se uhvati pozdrava i selama.
Dodje ti inspekciaj u svlacionicu i hoce da ti vodi igraca u imigracioni centar.A sve se to desava za drzavni praznik i ujedno je i neradni dan.
Yebacemo im majku.
Dodje ti inspekciaj u svlacionicu i hoce da ti vodi igraca u imigracioni centar.A sve se to desava za drzavni praznik i ujedno je i neradni dan.

Yebacemo im majku.
1946
neka, volim samo sto ovi sto su se sjatili na temu ce imati na svojoj temi o cemu pricati jer su nasi odlucili ovaj put ici do koraja!!! USKORO DINO IZLAZI U JAVNOST, DOSTA JE BILO!Head je napisao/la:hilmo nek se uhvati pozdrava i selama.
Dodje ti inspekciaj u svlacionicu i hoce da ti vodi igraca u imigracioni centar.A sve se to desava za drzavni praznik i ujedno je i neradni dan.![]()
Yebacemo im majku.
igraci jesu igrali slabo ali poslije ovoga sve mi je jasno, od delegiranja Jakupovica pa do ovog na poluvremenu!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A druze nisu imali zutog u dzepovimarammstein je napisao/la:Hilmo a sta mislis kad na poluvremenu umjesto da govoris igracima sta da rade , ulazi ti policija sa inspekcijom i traze ti dokumente...??? sta mislis o tome??? izvini do sad si onako normala imao postove al sad si malo zajebo stvar.... dok nekima igraju igraci koje naknadno i neispravno uvrste u sastav, drugima policija u poliuvremenu ulaze u svlacionicu ... fuj!

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Momak na forumu napisa o čemu je konkretno riječ. Da ne kopiram postove ovdje, vidjet će ko treba vidjeti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gurati ovo do kraja... ima izgleda i dovoljno dokumentacije. Taman i da suspenduju Savez opet... ko ih j.ebe i njih i Brazil
Samo ću ovo napisati u vezi ove temi i ja o njoj nemam više ništa drugo reći.
Ne kažem da ispekcija nije uletila, i veoma dobro znam kako ona radi, pogotovo ovi za strance, i jako mnogo to utiče na čovjeka. Da li je išta po nekoj prijavi, vjerovatno, po čijoj ne zanima me. Ali hoću da kažem da ovo ni pod razno nije smijelo izaći u javnost, al ni pod razno. I ako vjerovatno nije opravdanje za poraz, jer su igrači sami svijesni kako su loše odigrali, kada neko sa strane pogleda, prvi dojam je upravo to: Da je ovo upravo opravdanje za poraz.
Za sve eventualne nepravilnosti u radu i/ili grubosti tih službenika imaju prijave i naravno sudovi, pravda je spora ali dostižna.
Ne kažem da ispekcija nije uletila, i veoma dobro znam kako ona radi, pogotovo ovi za strance, i jako mnogo to utiče na čovjeka. Da li je išta po nekoj prijavi, vjerovatno, po čijoj ne zanima me. Ali hoću da kažem da ovo ni pod razno nije smijelo izaći u javnost, al ni pod razno. I ako vjerovatno nije opravdanje za poraz, jer su igrači sami svijesni kako su loše odigrali, kada neko sa strane pogleda, prvi dojam je upravo to: Da je ovo upravo opravdanje za poraz.
Za sve eventualne nepravilnosti u radu i/ili grubosti tih službenika imaju prijave i naravno sudovi, pravda je spora ali dostižna.
Gdje ti zivishilmo je napisao/la:Samo ću ovo napisati u vezi ove temi i ja o njoj nemam više ništa drugo reći.

Ha posten,ha yeban.
Nije nista protiv zakona ako se izadje imenom i prezimenom sa osobom koja te opstruira.
1946
Pa, kakva su vaša saznanja da biste uopšte mogli diskutovati o ovoj temi? Jesu li navedeni strani državljani imali radne i boravišne dozvole da bi mogli nastupiti na jučerašnjem meču? Ovo pitam ozbiljno, bez namjere da provociram.Head je napisao/la:Gdje ti zivishilmo je napisao/la:Samo ću ovo napisati u vezi ove temi i ja o njoj nemam više ništa drugo reći.
Za sve eventualne nepravilnosti u radu i/ili grubosti tih službenika imaju prijave i naravno sudovi, pravda je spora ali dostižna.![]()
Ha posten,ha yeban.
Nije nista protiv zakona ako se izadje imenom i prezimenom sa osobom koja te opstruira.
Hilmo kod kona uziva epitet najrealnijeg forumasa, pa se trudi da zadrzi tu titulu.
Nemoj zafrkavat, ne govori nikp da je ovo opravdanje za los rezultat i poraz. Ali vidis da se namjerno islo da se opstruise FKS. Upada ti murija na poluvremenu kao da si zlocinac, a ne sportista.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Nemoj zafrkavat, ne govori nikp da je ovo opravdanje za los rezultat i poraz. Ali vidis da se namjerno islo da se opstruise FKS. Upada ti murija na poluvremenu kao da si zlocinac, a ne sportista.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
samo jedno pitanje zar niste imali jos jedan slucaj ove godine,pa se niste zalili bolje bod nego slaviji 3 za zelenim stolom(slucaj komazec)Head je napisao/la:Gdje ti zivishilmo je napisao/la:Samo ću ovo napisati u vezi ove temi i ja o njoj nemam više ništa drugo reći.
Za sve eventualne nepravilnosti u radu i/ili grubosti tih službenika imaju prijave i naravno sudovi, pravda je spora ali dostižna.![]()
Ha posten,ha yeban.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sar ... /140302071" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo vam ga na
Evo vam ga na
1946
Imali su dozvole.mavi je napisao/la:Pa, kakva su vaša saznanja da biste uopšte mogli diskutovati o ovoj temi? Jesu li navedeni strani državljani imali radne i boravišne dozvole da bi mogli nastupiti na jučerašnjem meču? Ovo pitam ozbiljno, bez namjere da provociram.Head je napisao/la:Gdje ti zivishilmo je napisao/la:Samo ću ovo napisati u vezi ove temi i ja o njoj nemam više ništa drugo reći.
Ha posten,ha yeban.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sar ... /140302071" onclick="window.open(this.href);return false;