i ja mislim da ce doci Betis 1,sada su u kupu dobili Bilbaostomaklija je napisao/la:Prije opali Betisa 1, dolazi im Osasuna koja je u rasulu. Ako misle igrati u Ligi 1 iduće godine ovo im je idealna prilika za 3 boda. Kvota 1,80. Uzdravlje.LenBias je napisao/la:levante 1?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
znam, vidio sam i betis ali je razlika u koeficijentu ogromna, levante je 2.55 i bilo bi steta propustiti ako dodje a nekako mi mirise da bi itekako mogao, samo ne znam sto 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Verona - Napoli oba daju 1,55
Ovo je po meni poklon jer obje ekipe igraju napadacki veoma dobro,Verona proslo kolo dobila u gostima Udinese 3:1 i od njih ocekujem da danas makar zabiju jedan gol.Napoli ima veoma dobar napad i tako da ocekujem da mogu zabiti makar jedan.Ovdje ocekujem cak oba daju i 3+ jer su obje ekipe veoma efikasne.
Ovo je po meni poklon jer obje ekipe igraju napadacki veoma dobro,Verona proslo kolo dobila u gostima Udinese 3:1 i od njih ocekujem da danas makar zabiju jedan gol.Napoli ima veoma dobar napad i tako da ocekujem da mogu zabiti makar jedan.Ovdje ocekujem cak oba daju i 3+ jer su obje ekipe veoma efikasne.
- Fantasista
- Kontakt:
Jedan jutarnji

kvota u premieru 14,60

kvota u premieru 14,60
odličan,prepisujem samo bez nantesaFantasista je napisao/la:Jedan jutarnji![]()
kvota u premieru 14,60

idemo malo na košarku
double
Real over 90.5 1.85
Barcelona over 86.5 1.90
single
Bilbao 2 1.95, pk 2/2 2.45
- stomaklija
- Kontakt:
E ovako cu nesto odigrati, čim izađem vani:

Snooker: The Masters, 1/8 finala
Mark Selby - Mark Davis / over 8.5 @1,61
Jednom riječju, zgrožen sam kvotom na Davisa od čak 4.00! Mislim, Selby je favorit, al kako je moguće podcijeniti toliko igrača koji je prije par dana whitewashao (dobio 3-0) Neila Robertsona (trenutni broj 1 na rank ljestvici) i Barrya Hawkinsa [runner up SP-a 2013. (izgubio od O'Sullivana u finalu)]..
Pa kad dvojicu takvih imena osramotite na snooker stolu, zar je red da bez borbe ispadnete sa prestižnog turnira kao što je Masters?!? Selby nije nepobjediv, dapače.. Sve što Davis treba napraviti je osvojiti 3 frejma, a mislim da je itekako u stanju za jedan takav pothvat, ipak je stari lisac, neće dozvoliti fijasko.
Stuart Bingham - John Higgins / over 9,5 @2.04
Što se ovog para tiče, drugi bet osim overa ne postoji. Tko god vam kaže drukčije - laže!
Što reći o Higgi, staroj varalici. Četiri puta svjetski prvak, bio je prvi na rank ljestvici skoro 4 godine, što ne znam jeli itko osim njega učinio. 7 maksimalnih breakova ostvario tokom karijere, a neki bi lijevo jaje dali da bar jedan naprave za života.. Vidim sada da mu je inkas od turnira oko 6 milijuna britanskih funti sve skupa.. Kad sam maloprije rekao varalica, nije bilo iz zayebancije, 2010. su otkrivene snimke na kojima jasno i glasno prodaje svoje mečeve. Nakon svega toga, vratio se 2011. i osvojio svoj 4. naslov svjetskog prvaka.. A što reći, strašan lik! Mada, uvjerenja sam da mu Bingham vrlo lako može pomutiti planove večeras. Iako u dosadašnjim međ. omjerima John uvjerljivo vodi, mislim da se serija prekida noćas pobjedom Stuarta. Ali, pošto je meč više nego težak za ikakvu suvislu prognozu, over frejmova je moj izbor. Znači, najmanji rezultat mora bit 6-4 za nekoga. Rizik je, ali kvota me mami, a nešto se mora odigrat!
Ukupna kvota: 3,295 (marathonbet)

Mark Selby - Mark Davis / over 8.5 @1,61
Jednom riječju, zgrožen sam kvotom na Davisa od čak 4.00! Mislim, Selby je favorit, al kako je moguće podcijeniti toliko igrača koji je prije par dana whitewashao (dobio 3-0) Neila Robertsona (trenutni broj 1 na rank ljestvici) i Barrya Hawkinsa [runner up SP-a 2013. (izgubio od O'Sullivana u finalu)]..
Pa kad dvojicu takvih imena osramotite na snooker stolu, zar je red da bez borbe ispadnete sa prestižnog turnira kao što je Masters?!? Selby nije nepobjediv, dapače.. Sve što Davis treba napraviti je osvojiti 3 frejma, a mislim da je itekako u stanju za jedan takav pothvat, ipak je stari lisac, neće dozvoliti fijasko.
Stuart Bingham - John Higgins / over 9,5 @2.04
Što se ovog para tiče, drugi bet osim overa ne postoji. Tko god vam kaže drukčije - laže!

Što reći o Higgi, staroj varalici. Četiri puta svjetski prvak, bio je prvi na rank ljestvici skoro 4 godine, što ne znam jeli itko osim njega učinio. 7 maksimalnih breakova ostvario tokom karijere, a neki bi lijevo jaje dali da bar jedan naprave za života.. Vidim sada da mu je inkas od turnira oko 6 milijuna britanskih funti sve skupa.. Kad sam maloprije rekao varalica, nije bilo iz zayebancije, 2010. su otkrivene snimke na kojima jasno i glasno prodaje svoje mečeve. Nakon svega toga, vratio se 2011. i osvojio svoj 4. naslov svjetskog prvaka.. A što reći, strašan lik! Mada, uvjerenja sam da mu Bingham vrlo lako može pomutiti planove večeras. Iako u dosadašnjim međ. omjerima John uvjerljivo vodi, mislim da se serija prekida noćas pobjedom Stuarta. Ali, pošto je meč više nego težak za ikakvu suvislu prognozu, over frejmova je moj izbor. Znači, najmanji rezultat mora bit 6-4 za nekoga. Rizik je, ali kvota me mami, a nešto se mora odigrat!

Ukupna kvota: 3,295 (marathonbet)
Hvala brajo, a spustio sam granicu sam do ove kvote. Al svejedno bi ušlo over. Šteta, ne daj se, večeras u nove pobjede!majestic24 je napisao/la: svaka cast brate
mislim da si ti jedini igrao over na broj koseva u ovom mecu bullsa i bobcatsa,mda je bila i grania niza nego u ostalima.
mene su sjebali na 2 tiketa

U desetom selu živi Antuntun!
Gubbio-Perugia samo u jednoj lokalnoj kaldionici u Hrv. PSK i to koef 4.00 na prelaz 1/2

Kosarka, sve sigurice(ne da mi se pisati o analizi):
Gran Canaria - Manresa 12.1. 13:00 1 1.15
Khimki - Krasny Okt. 12.1. 14:00 1 1.05
Banvit - Besiktas 12.1. 14:30 1 1.25
Pieno Z.Pasvalys - LSU 12.1. 16:00 1 1.10
Igokea - Mega Vizura 12.1. 17:00 1 1.30
Kapfenberg - Ark.Traiskirchen 12.1. 17:00 1 1.05
Venezia - VL Pesaro 12.1. 17:00 1 1.20
Bayern - Braunschweig 12.1. 17:00 1 1.04
Nizhny N. - BC Kalev 12.1. 17:00 1 1.10
Hap.Jerusalem - Macc.Rishon 12.1. 19:00 1 1.15
Zastal Z.G. - Slupsk 12.1. 20:00 1 1.15
Ukupna kvota je 4.11
Jest da je 11 parova, al idemo...Sretno,,Pozz
Gran Canaria - Manresa 12.1. 13:00 1 1.15
Khimki - Krasny Okt. 12.1. 14:00 1 1.05
Banvit - Besiktas 12.1. 14:30 1 1.25
Pieno Z.Pasvalys - LSU 12.1. 16:00 1 1.10
Igokea - Mega Vizura 12.1. 17:00 1 1.30
Kapfenberg - Ark.Traiskirchen 12.1. 17:00 1 1.05
Venezia - VL Pesaro 12.1. 17:00 1 1.20
Bayern - Braunschweig 12.1. 17:00 1 1.04
Nizhny N. - BC Kalev 12.1. 17:00 1 1.10
Hap.Jerusalem - Macc.Rishon 12.1. 19:00 1 1.15
Zastal Z.G. - Slupsk 12.1. 20:00 1 1.15
Ukupna kvota je 4.11
Jest da je 11 parova, al idemo...Sretno,,Pozz
- Fantasista
- Kontakt:
Još jedan brzinski

Lille - Reims prema mom misljenju oba ne daju ili 0-2 gola. Lille kuci primio 3 gola u 9 utakmica. Gledao sam par utakmica Lille-a znaci to su mrtve utakmice za ne povjerovati, izuzmemo li onu u proslom kolu protiv PSG. Mislim da ce biti 1-0 ili 0-0 rezultat..... sretno 

ako me iko danas obori, Mareille će 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jest', Vienna mora dobiti da zadrzi prvo mjesto.HaHu1x2 je napisao/la:a jel to sutra zadnje kolo Austrijske lige , hokej ?
imam samo jedno pitanje,hocu da isplatim na wwinu dobitak i sad me pita koja je poslovnica a ja sam ovdje u sarajevu student pa ne znam koja je to ulica,uglavnom stakleni grad ,tako nesto spominju,kad se prodje onaj holiday market i ide se jos malo i onda s skrene lijevo i ima williams klad i onda ima i premier i bet live i ostale,jesam vam pomogao,koja je to ulica 

FK Sarajevo !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Island Norveska 1, 1.80 top ponuda ? Da li igrati Islandjane ?
Portugal BIH ? 2, 4.00 kvota ? Jel ovo neka zajebancija ili.. ?

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
i ja sam igrao Island, imaš iznad analizu, BiH sam izbjegao zbog toga što smo već prošli pa nema nekog imperativamoj uzor-S.G je napisao/la:Island Norveska 1, 1.80 top ponuda ? Da li igrati Islandjane ?
15.10.2013.
Posto gotivim Italijansku prvu ligu u kosarci i gledajuci parove primjetio sam nesto veoma zanimljivo
Venezia - Pesaro
Njihovi medjusobni mecevi :

Znaci mogla bi danas doci 2,kvota je 4,75
Ja cu 2 probati na narodnom listicu pa sta bude
Venezia - Pesaro
Njihovi medjusobni mecevi :

Znaci mogla bi danas doci 2,kvota je 4,75
Ja cu 2 probati na narodnom listicu pa sta bude
- delpiero502
- Kontakt:
Portugal - BiH(+3,5) 2@1,8 WWin 27:26
Zadnja izmjena: delpiero502, dana/u 12 jan 2014, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ja igram oba para eng lige vise zutih...3.5 granica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.