FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BluesForever
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stvarno je ovo sramota,prvenstveno navijaca Hajduka sramota jer su isti i poceli prvi praviti nerede i neznam što im je to trebalo,majmuni došli iz Hrvatske praviti ovdje nerede i opet cemo mi na kraju biti krivi kao i za svaki nered.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/sest ... tvih/65713" onclick="window.open(this.href);return false;
NEMA MRTVIH
NEMA MRTVIH
- muha milanez
- Kontakt:
kakva krvava proslava rodjendana.. ccc koji idioti,trebalo ih je sve do jednog posutat u miljacku..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kladim se da su ovo navijaci Hajduka iz Hercegovine
a i Zeljo nasao je skim ce obiljezevati 90 god,pa zar nisu mogli dovesti neki klub van regije 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Za nerede je kriv isključivo organizator utakmice a to je FK Željezničar, kao i naš klub što je bio kriv za propust u organizaciji utakmice između naših klubova i sada ispašta zbog toga.
Morali su zaštitari i policija spriječiti nerede. Velika mrlja klubu na obilježavanju jubileja!
Morali su zaštitari i policija spriječiti nerede. Velika mrlja klubu na obilježavanju jubileja!

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
6 povrijeđenih.Nema poginulih ,to su zadnje i provjerene vijesti.Samo neko želi da sve isprovocira.Nedajte se Sarajlije.
- Marseille84
- Kontakt:
Sta treba da se desi da se ne ujedinimo ? Ocemo jos Vedrana,Anera ? Nek se mi medjusobno bijemo, to je najvaznije.
Ne bi me cudilo kad bi 'rvatski mediji povecali broj povrijeđenih na 50
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Ne budi smiješan sa "ujedinjavanjem"Marseille84 je napisao/la:Sta treba da se desi da se ne ujedinimo ? Ocemo jos Vedrana,Anera ? Nek se mi medjusobno bijemo, to je najvaznije.

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ne stavljaj nas sve u isti kos, npr. ja sam medju tim koje navodis, al nikad nebi radio ovakve gluposti, Zeljo mi je mozda i najdrazi BH klub, od kad kod nas nema kluba u Zepcu Zeljo mi je nekako najmiliji, dok ove moje kolege navijaju vecinom za Zrinjski i Siroki, nije da mi i oni nisu dragi, dragi su mi svi BH klubovi, al kad bi izdvajao izdvojio bi Zelju...i zato ne pricaj glupostibondich je napisao/la:najgori su ovi bosanski hrvati,seljaci neotesanicisto sumnjam da su to splicani
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... nikom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
POGLEDAJ !...
POGLEDAJ !...
-
- Kontakt:
$ је $ ' ",то ? & !
? сте & ? & ? ",$ $ је $ " !
& $ & " ? " & по ? ",? !
? сте & ? & ? ",$ $ је $ " !
& $ & " ? " & по ? ",? !
"? ' & рано $,? ' " у / прође"
- sarajlija89
- Kontakt:
Kako prenose bosanski mediji, pretpostavlja se kako su navijači Hajduka najvjerojatnije pogreškom ušli na južnu stranu tribine te počeli uništavati postavljenu koreografiju domaćih navijača. Ubrzo je uslijedila nimalo bezazlena tučnjava između njih i navijača Željezničara.

gol.dnevnik.hr
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
E eto vam i vasa sugava proslava sa najsugavijim klubom i najkriminalnijim navijacima. tako vam i treba! doveli ste na silu najvecu bagru koja postoji na balkanu! Valjda ce vasa uprava sada imati obraza pa dati ostavke, naravno nakon sto obestete sve one kojima je steta ucinjena
iskreno se nadam da niko nije smrtno stradao

iskreno se nadam da niko nije smrtno stradao
svaka cast care,al ima nas i vas svakakvih pa nam se desava sto nam se desavagospodin Seljakovic je napisao/la:ne stavljaj nas sve u isti kos, npr. ja sam medju tim koje navodis, al nikad nebi radio ovakve gluposti, Zeljo mi je mozda i najdrazi BH klub, od kad kod nas nema kluba u Zepcu Zeljo mi je nekako najmiliji, dok ove moje kolege navijaju vecinom za Zrinjski i Siroki, nije da mi i oni nisu dragi, dragi su mi svi BH klubovi, al kad bi izdvajao izdvojio bi Zelju...i zato ne pricaj glupostibondich je napisao/la:najgori su ovi bosanski hrvati,seljaci neotesanicisto sumnjam da su to splicani
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
To su nasi i rekli , ja mislim sport centar ako me sjecanje sluzi .sarajlija89 je napisao/la:Kako prenose bosanski mediji, pretpostavlja se kako su navijači Hajduka najvjerojatnije pogreškom ušli na južnu stranu tribine te počeli uništavati postavljenu koreografiju domaćih navijača. Ubrzo je uslijedila nimalo bezazlena tučnjava između njih i navijača Željezničara.![]()
![]()
gol.dnevnik.hr
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- Marseille84
- Kontakt:
nisi svhatio poentu ovog posta.videoton1 je napisao/la:Ne budi smiješan sa "ujedinjavanjem"Marseille84 je napisao/la:Sta treba da se desi da se ne ujedinimo ? Ocemo jos Vedrana,Anera ? Nek se mi medjusobno bijemo, to je najvaznije.
a sto se tice zelje, sljedece godine ponovo nekog iz Hrvatske zovnite imate lijepog iskustva

Nije znaci slucajno da malena po svemu torca dobije svudgej po piksi pa nek je dobila i u sarajevu a muriji na ivan sedlu porucujem de i te zaustavljenje jedan degenek kvalitetan jer su zasluzili za sranja redovna po hercegovini i evropi treba ih samo udarati
UTAKMICA JE I ZVANIČNO OTKAZANA.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Cuspajz, Dofu, Levin, Mamba21, MrAmarOsim, NeSamSafetee, Orvel, Pablo11, Vanja8, WeekendOffender, zaostrog i 72 gosta.