FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e kakva je steta sto bi se troskovi znatno mogli smanjiti samo da znaju ili zele
pa zivotna mi je zelja da dovedemo trenera kao sto je Akrapovic ili Bajramovic i da mu damo odrijesene ruke , slobodu u radu , povjerenje i vrijeme
ne mogu da vjerujem da je toliko tesko rijesit se nekih skart igraca sto imaju velike plate ili prodati igrace kojima je vrijeme da idu i dovesti igrace koji su odlicne sezone imali i kvalitet pokazali a nisu skupi ...
pa jebbem mu prodas Kovacevica i dovedes Golubovica kojem je plata vjerujem mizerna , Beganovic , Alic iz Mladosti , Mahmic , Dujakovic , Karjasevic , Ikic , Jurilj , Hadzic pa je i Hiros bio itd itd , a ne sve ove igrace pokupise drugi klubovi a mi kao idemo na podmladjivanje ekipe i samoodrzivost a ovamo pregovaramo sa Cajicem koji je po meni sasvim korektan igrac ali susta suprotnost onoga o cemu pricaju ali hajde
pa zivotna mi je zelja da dovedemo trenera kao sto je Akrapovic ili Bajramovic i da mu damo odrijesene ruke , slobodu u radu , povjerenje i vrijeme
ne mogu da vjerujem da je toliko tesko rijesit se nekih skart igraca sto imaju velike plate ili prodati igrace kojima je vrijeme da idu i dovesti igrace koji su odlicne sezone imali i kvalitet pokazali a nisu skupi ...
pa jebbem mu prodas Kovacevica i dovedes Golubovica kojem je plata vjerujem mizerna , Beganovic , Alic iz Mladosti , Mahmic , Dujakovic , Karjasevic , Ikic , Jurilj , Hadzic pa je i Hiros bio itd itd , a ne sve ove igrace pokupise drugi klubovi a mi kao idemo na podmladjivanje ekipe i samoodrzivost a ovamo pregovaramo sa Cajicem koji je po meni sasvim korektan igrac ali susta suprotnost onoga o cemu pricaju ali hajde
Kad’ jednom prodje sve...
Evo pisali mediji da nam dolazi Akrapovic i opet je sve dobro, svi zadovoljni, nista se nije desilo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nije se sa Šegrtom ni pričalo.AlfredNobel je napisao/la: ↑08 jun 2021, 14:42Nemoguće, ja sam čuo da je Šegrt bio blizu, ali zapelo oko love.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HahahahaAlfredNobel je napisao/la: ↑08 jun 2021, 15:44
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Dodjite u facu pa mi se smijte ako smijete 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
”Zahvalio sam se ljudima iz kluba. Nisam spreman u ovom trenutku na takav korak. Sarajevu želim sve najbolje u budućnosti”, potvrdio je za Life.ba Zekić.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zekić izgleda isto bio u opticaju ali nisu se uspjeli dogovoriti
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pošteno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ko god da dođe, ubaciti u ugovor klauzulu da poslije nema plakanja, nego da se zahtjeva ponašanje odraslog muškarca u slučaju raskida saradnje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako je forumski puk rekao da jeste, ko si ti da o tome raspravljaš?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Dobar trener,bar po ovome do sad sto je radio u drugim klubovima..MortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:54Šta misliš o Bruni?Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:53Poslije ide prica nisam ja bila zaduzena za igrace i taj dio,pa otkaz dobije neko treciShategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 08:21
I trener moliću lijepo.
Kad može anamo kod njih onaj što ne bi mogla i Sabrina biti sve u klubu![]()
Režemo troškove![]()
![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
ovo znači biti malo otvoreniji i bliži navijačima.
zar to nije moglo tako do sad?
zar to nije moglo tako do sad?
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Bravo Damire!Sta je falilo da neko prije ovo samo napise da znamo da se bar nesto radi,da ne sjede samo u foteljama bezveze.Treba za sve 1 clan uprave da nam bar nesto ovako napise da znamo na cemu smo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Jos nam covjek daje priliku da guzovace osvojimo dres,pa stvarno ko kaze sta protiv njega treba ban

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ovo neka zajebancija ??
Vidim da se pregovara za SKUPIM trenerima, sto podrzavam ako ce taj SKUPI trener predlozit strategiju na (5 godina) koja ce bit sto posto podrzana i ispostovana od strane kluba.
Bez kasnjenja sa platama
Sa 10000 minuta akademcima igracima ispod 21 godinu
Sa ciljem da budemo minimum 3 puta prvaci i 4 puta osvajaci kupa
Da se dostigne 3-4 puta minimum visina u evropi kao play off le, mislim znam sad ima taj intertoto kup
Mislim da su ovo neki minimumi i da je ovo lahko izvodivo a trenere koje smo kontaktirali u zadnje vrijeme
Uz normalno da klub isplacuje sve na vrijeme
Bez kasnjenja sa platama
Sa 10000 minuta akademcima igracima ispod 21 godinu
Sa ciljem da budemo minimum 3 puta prvaci i 4 puta osvajaci kupa
Da se dostigne 3-4 puta minimum visina u evropi kao play off le, mislim znam sad ima taj intertoto kup
Mislim da su ovo neki minimumi i da je ovo lahko izvodivo a trenere koje smo kontaktirali u zadnje vrijeme
Uz normalno da klub isplacuje sve na vrijeme
Ma i ovo mi je neka caka vala, ne prilici, cuj osvojite novi dres 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače