Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
da krenemo sa rukometom
Island-Norveška / Island over 29.5 1.75
Palmarson over 5.5 1.85
3.24
Island-Norveška / Island over 29.5 1.75
Palmarson over 5.5 1.85
3.24
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 12 jan 2014, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
u bhplayu je palmarson 4.5 i jicha 6.5 ja sam tu igrao
Češka-Austrija / Češka over 28.5 1.75
Jicha over 6.5 1.60 6 golova šut 30%
Weber R. over 5.5 1.70
4.76
Španjolska-Mađarska / Španjolska over 28.5 1.90
Tomas Gonzalez V. over 3.5 1.75
3.32
Jicha over 6.5 1.60 6 golova šut 30%

Weber R. over 5.5 1.70
4.76
Španjolska-Mađarska / Španjolska over 28.5 1.90
Tomas Gonzalez V. over 3.5 1.75
3.32
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 12 jan 2014, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
sta je na Hansena granica 4,5, on bi to trebao rasparat, ima li nest sta ja ne znam?
puna dvorana, Danska nikada ne kalkulira, da se svi rotiraju nema veze, frajer ce povuc 9-10 suteva garant, ebo me pas ako mu sve ne ude, top u rukama!?!

puna dvorana, Danska nikada ne kalkulira, da se svi rotiraju nema veze, frajer ce povuc 9-10 suteva garant, ebo me pas ako mu sve ne ude, top u rukama!?!

Proslodr.van nostrand je napisao/la:Coventry City-Crawley Town 3+ 1,92 (odg3+ 2,10 sport+)
Coventry sam kuci zabija u prosjeku blizu 3 gola, isto tako primaju ih kuci u prosjeku cak 2.
City je najefikasnija ekipa u league one, posebno kuci kad igraju onda je to je pravi spektakl sa dosta golova.
Zadnji medjusobni susret Crawley slavio 3:2.
Ockivat je ponovo golove i uzbudjenja na Sixfields Stadiumu.

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
večeras AO lijepa kvota na Džumhura 

samo sto malo igra meceve u kojim se igra 5 setova, i prosle godine kad je davis cup bio 2:0 ubio nekog lika, u 3. setu sam sebe zezne i kasnije nije imao snage i izgubio 3:2 , ali veceras se nebi smjelo to dogoditi, uzima to on.reus3 je napisao/la:večeras AO lijepa kvota na Džumhura
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Momci, ima li ko kakvih prijedloga izmedju 7 i 10, da se prikupi sta fino do Aussie Opena pa i ja postavljam tenis 

- Citizen-X
- Kontakt:
to je najbolje odigrat u kontru - da gubi dzumhur na kladi - ako pobijedi nece ti bit zao - ako izgubi nece ti bit zaoHaHu1x2 je napisao/la:samo sto malo igra meceve u kojim se igra 5 setova, i prosle godine kad je davis cup bio 2:0 ubio nekog lika, u 3. setu sam sebe zezne i kasnije nije imao snage i izgubio 3:2 , ali veceras se nebi smjelo to dogoditi, uzima to on.reus3 je napisao/la:večeras AO lijepa kvota na Džumhura
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
SASSUOLO - MILAN
CRVENI KARTON - DA @ 2,9 PREMIER
Sudi sudija koji daje najvise crvenih kartona na svijetu.. 9 crvenih u zadnjih 11 utakmica
u tih zadnjih 11 utakmica se nije desilo da 2 zaredom ne bude crveni, prosli mec nije bilo, znaci vcrs ce biti
Sudi sudija koji daje najvise crvenih kartona na svijetu.. 9 crvenih u zadnjih 11 utakmica
u tih zadnjih 11 utakmica se nije desilo da 2 zaredom ne bude crveni, prosli mec nije bilo, znaci vcrs ce biti

i pouzdanih izvora znam da je mjesec dana samo kondiciju radio, fizički je spremniji nego ikad pa ćemo vidjetiCitizen-X je napisao/la:to je najbolje odigrat u kontru - da gubi dzumhur na kladi - ako pobijedi nece ti bit zao - ako izgubi nece ti bit zaoHaHu1x2 je napisao/la:samo sto malo igra meceve u kojim se igra 5 setova, i prosle godine kad je davis cup bio 2:0 ubio nekog lika, u 3. setu sam sebe zezne i kasnije nije imao snage i izgubio 3:2 , ali veceras se nebi smjelo to dogoditi, uzima to on.reus3 je napisao/la:večeras AO lijepa kvota na Džumhura

-
- Kontakt:
Mozel neki prijedlog za NBA veceras, igrači ?
Pratimrisingforce je napisao/la:SASSUOLO - MILAN

Nacional-Gil Vicente oba gol i 3+ 2.35
trebalo bi proći bez većih problema no vidjeti ćemo
probati na markicu dvije
Nacional-Gil Vicente 2/1 26
trebalo bi proći bez većih problema no vidjeti ćemo

probati na markicu dvije
Nacional-Gil Vicente 2/1 26
sviđa mi se. Hvala za info.Robin je napisao/la:Pratimrisingforce je napisao/la:SASSUOLO - MILAN
Ispratio na kvotu 7.90 (penal+crveni)
U desetom selu živi Antuntun!
ja sam jos dodao Baloteli daje golbevanda4 je napisao/la:sviđa mi se. Hvala za info.Robin je napisao/la:Pratimrisingforce je napisao/la:SASSUOLO - MILAN
Ispratio na kvotu 7.90 (penal+crveni)

Prvi listic na jak ulog prosao, dok je drugi gubitan. Sto me krenulo od nove godine haoosHaHu1x2 je napisao/la:Dodao sam i BiH hendikep +3,5 jer smo ih dobili kuci sa veoma losom igrom, pa sam sam sebi obecao da cu u uzvratu morati nesto igrati na nase.. A sada se kajem sto sam igrao KAC kp2 jer je zadnje kolo, izglednija je Vienna ..HaHu1x2 je napisao/la:sutra jos jedan zicer za iskoristiti, finale sporednog svjetskog prvenstva u pikadu.
Bunting - Norris 1 @ 1,40
Danas sam u analizi najavljivao pobjedu Buntinga nad Greenom i rekao da sam ubijedjen da on osvaja ovo. Danas je pokazao Greenu sve i pomeo ga sa 6:1, dok se Norris mucio sa Dekkerom koji me ne fascinira sekunde, radi najvece greske kada je najpotrebnije. Norris ga je savladao tek u 11. setu i mislim da nece sutra puno bolje Norris proci od Greena.Preporucujem na sitno i rezultat :
7:3 @ 6,00
Uz to ja sutra igram Real 2 (ako pobjede priblizavaju se atleticu i barsi na -3 a imaju kvalitet), Klagenfurt kp2 (mec se igra na neutralnom terenu u Sarajevu, atmosfera je odlicna ko zeli moze i over 5,5 igrati, Olimpija u zadnjih 5 tekmi 1 pobjeda i 4 poraza, dok KAC ima 4 pobjede i 1 poraz), Milan x2 (ko zeli nek igra 2 ali previse puta su me oborili da bih rizikovao, Sasulo nema pobjedu vec 6 utakmica, dok Milan dize formu, mogu oni puno vise od 11. mjesta).. Ovo ide na jak ulog
-A evo ga i drugi listic na 1km uplacen :
Nant 1x, Siti 2-4, Juve 2, Roma zp1-, Napoli gg&3+, Island 1, Liverpul 2, Vienna kp1, Dzumhur 1, Pospisil 1
67,88

Zamalo i tacan rez Buntinga da pogodim, 7:4 zavrsio ..
B-I-R !
Daj ljudi imal kod za veceras 3-4 sigurna "para-strelca" za malo veci ulog 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Brate, oprosti, ali nisi mi jasan. 16. minuta utakmice, ti zeleniš par i pričaš o dobitku?HaHu1x2 je napisao/la:Milan x2
Smiri se malo

U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.