aleksandar_veliki je napisao/la:tu i tamo je napisao/la:[
Na koji nacin mislis ukljuciti ostale u ovu borbu ukoliko ne izadjes u javnost. Neces valjda kucati na vrata svakom. Ovako pozoves javno sve i onda vidis ko ima kakve namjere.
pauza je trajala 3-4 mjeseca, da je Dimo o ovome izasao u javnost u decembru ili januaru pa i februaru, onda bi mozda razmisljali svi kao ti. Kao a Dinu boli neka stvar za Slobodom
ovako odajes da nisi dorastao Dininom spletkarenju i da ne vidis da je ovo pripremljen izogovor(mjesecima) koji je trebao posluziti u slucaju neosvajanja titule. Mozda za derbi ili pred derbi.
zbog pritiska od loseg rezultata u Zenici izvukao je svog Asa iz rukava odmah.
mislis li da bi dino ista od ovoga rekao da je bilo 0:3 u Zenici.
skontaj sam
O ovome se takodjer da raspravljati. Ali, opet kazem, ako su namjere ciste, ako su bas odlucili pokusati stati u kraj nekim stvarima, onda ih treba podrzati svako ko prati bh. ligu.[/quote]
ja sam isto napisao da treba porzati borbu protiv korupcije i kriminala makar svi ispastali.
uz to treba i politiku istjerati iz fudbala.
ali Slimovic je jazavac obicni koji samo muti, pametan je, promisljen, misli tri poteza unaprijed, kamo srece da je jos i posten, karakteran i kamo srece da je covjek.
evo reci mi sta e falilo da je sacekao jos par kola da je prikupio dokaze i tuzio....
ali to nije bio cilj uopste.
clj je medijska hajka i skretanje paznje njega.
ti kao medij(novinar) mu pomazes u tome tako sto pricas upravo ono sto je on poceo...
mi ostali, nebi trebali pratiti tebe i Selimovica sve dok vas dvojica ne izadjete sa tuzbom, ili bar dokazima, a onda cemo se podijeliti ko je za a ko protiv.