Ja volim kad nema odgovora a svima dobro.bevanda4 je napisao/la:
Obožavam kad se ovako zazelene pitanja.. A prijedloga i savjeta vidjelo nije
Al nema veze, dobar pogodak

Uz Mirandes x/1 ovo je odlicno.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja volim kad nema odgovora a svima dobro.bevanda4 je napisao/la:
Obožavam kad se ovako zazelene pitanja.. A prijedloga i savjeta vidjelo nije
Al nema veze, dobar pogodak
nJoy je napisao/la:Od ovih mogucih iznenadjenja vrijedi probati i Vinci - Zheng 2, kvota 2.45.
Do sad njih dvije igrale 4 puta i u svim mecevima je Zheng pobijedila. Zheng daleko najvise voli tvrdu podlogu, i 2012 na AO je lagano sa 2:0 dobila Vinci u 2. kolu.
Jos vrijedi i probati TR. 0:2, kvota je 4.5
fixator je napisao/la:K.Anderson-Vesely J. 1 @ 1.35
Querrey S.-Giraldo S. 1 @ 1.45
Gulbis E.-J.Monaco 1 @ 1,20
dok je dobre prolaznosti i analize - uzimat će se prijatelju, ništa se ne brini!fixator je napisao/la:fixator je napisao/la:K.Anderson-Vesely J. 1 @ 1.35
Querrey S.-Giraldo S. 1 @ 1.45
Gulbis E.-J.Monaco 1 @ 1,20
valjda neko uzima ove parove, jer inače nema svrhe postavljati![]()
dobro je krenulo, prvi dan na AO solidan, moglo je i bolje da Golubev nije predao išlo bi to under, ali ok kvota 1 i nije loše prolaz dva od tri listića, još ako je netko ispratio još boljezgmiky je napisao/la:kerber h-5.5 1 1.50
kvitova h-5.5 1 1.50
ivanović h-5.5 1 1.50
pironkova h-3.5 1 1.50
5.06
gasquet 29.5 manje 1.85
chardy 32.5 manje 1.85
wawrinka 29.5 manje 1.85 kvota 1
6.33
mislim da prolazi
stosur 1 1.45
anderson 1 1.35
janowicz 1 1.30
pironkova 1 1.35
3.18
napisao sam već tamo zašto baš oni
sretan nam prvi dan AO
glavni parovi lagano prosli,malo me date krum namucila,iznenadjenja jako lose sve nestro blizu al u k...gambleSarajevo je napisao/la:ev brzinski nekolika parova
vekic-hradecka 2 hradecka odlicno odigrala kval,vekicka vec dugo nekoga kvalitetnog nije dobila,ocekujem cak i 2:0 za hradecku
bencic-date krum 1 ista situacija,date krum- zar uospte ova starka jos igra..
delaqua-zvonareva 1 iako kladionice forsiraju veru,ja ocekujem od domace igracice nocas da lagano prodje s obzirom da zvonareva nema meca vec duze od godinu dana,ovaj nedavno sa na li se ne moze uzeti u obzir kao neki takmicarski bitan mec..
od ostalih parova s jacim kvotama,ocekujem pobjedu karlovica,domaceg grotha,dzumhura preko 37 gemova,mozda probati i konjuh sa na li zbroj gemova u prvom setu preko 8,
sretno svima
ja sam mislio odigrat na Vorija (2.5 MANJE)Otelo je napisao/la:Bil danas Cupic i Duvnjak mogli over (5.5/4.5 su granice)
ma kakav cupic i duvnjak. od njih se ocekuje da povuku, zna to i bjelorusija.. S druge strane svi će zaboraviti malog štrleka na lijevom krilu.. A granica smiješnih 3,5..jozinho je napisao/la:ja sam mislio odigrat na Vorija (2.5 MANJE)Otelo je napisao/la:Bil danas Cupic i Duvnjak mogli over (5.5/4.5 su granice)
Moguce je i to.Kopljar ide sigurno u under dok sa druge strane Strlek i Cupi su igrali odlicno protiv Tunisa i cini se da Hrvati idu ove godine na krila.jozinho je napisao/la:ja sam mislio odigrat na Vorija (2.5 MANJE)Otelo je napisao/la:Bil danas Cupic i Duvnjak mogli over (5.5/4.5 su granice)
apocalyps je napisao/la:Mozel Dodig-Karlovic prvi set preko 10,5 ? 1,9 odlicna kvota,ocekujem TB.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.