Il si gospoda ili navijas za Zelju,treceg nema..DenchiNL je napisao/la:niti je ko kažnjen niti je ko izbačen iz lige niti se kome zabranilo bavljenje nogometom....gospoda jbgZeljo92 je napisao/la:Hahahhahahahahaahhahljudina iz klokotnice!
Jos neki mole Boga da se vrati
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Dobro je da vam je nekad oduzeto 6 bodova.grbavicka je napisao/la:a kad smo izbaceni mi iz lige? ako mislis na 65/66, oduzeto nam je 6 bodova, nismo izbaceni... tabela sve govoriDenchiNL je napisao/la:niti je ko kažnjen niti je ko izbačen iz lige niti se kome zabranilo bavljenje nogometom....gospoda jbgZeljo92 je napisao/la:Hahahhahahahahaahhahljudina iz klokotnice!
Inače odkad igra Olimpic sarajlice na kontu prije početka prvenstva imaju po 6 upisanih bodova, posebno meljo meljavi. Valjda zato i postoji treći sarajevski klub.
Šteta što ih niste ugurali u ligu 6 imali bi po 12.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
tajpi gendule simaogrbavicka je napisao/la:a kad smo izbaceni mi iz lige? ako mislis na 65/66, oduzeto nam je 6 bodova, nismo izbaceni... tabela sve govoriDenchiNL je napisao/la:niti je ko kažnjen niti je ko izbačen iz lige niti se kome zabranilo bavljenje nogometom....gospoda jbgZeljo92 je napisao/la:Hahahhahahahahaahhahljudina iz klokotnice!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
s tobom nema argumenata, jel de? strasno ko sve ima pristup internetu...DenchiNL je napisao/la:tajpi gendule simao![]()
![]()
![]()
![]()
45515
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne poznajes historiju svog kluba onda.DenchiNL je napisao/la:niti je ko kažnjen niti je ko izbačen iz lige niti se kome zabranilo bavljenje nogometom....gospoda jbgZeljo92 je napisao/la:Hahahhahahahahaahhahljudina iz klokotnice!
Gdje ces ti veceras??grbavicka je napisao/la:s tobom nema argumenata, jel de? strasno ko sve ima pristup internetu...DenchiNL je napisao/la:tajpi gendule simao![]()
![]()
![]()
![]()
Da neces na finale Kupa.
FK SARAJEVO.
gledacu fino na tvu... opusteno, pivce... nadam se golovima na utakmici, i dobroj atmosferi... a ti?mma_hz je napisao/la:Da neces na finale Kupa.
45515
Odo vala uzivo,sto to ti neces?grbavicka je napisao/la:gledacu fino na tvu... opusteno, pivce... nadam se golovima na utakmici, i dobroj atmosferi... a ti?mma_hz je napisao/la:Da neces na finale Kupa.
FK SARAJEVO.
a sto bi?mma_hz je napisao/la:Odo vala uzivo,sto to ti neces?grbavicka je napisao/la:gledacu fino na tvu... opusteno, pivce... nadam se golovima na utakmici, i dobroj atmosferi... a ti?mma_hz je napisao/la:Da neces na finale Kupa.
45515
odeš uslikaš se i postaviš na dan derbijagrbavicka je napisao/la:a sto bi?mma_hz je napisao/la:Odo vala uzivo,sto to ti neces?grbavicka je napisao/la: gledacu fino na tvu... opusteno, pivce... nadam se golovima na utakmici, i dobroj atmosferi... a ti?ybm, ne navijam ni za sarajevo ni za siroki
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bujrum ba,ev ja krecem u 5 sa Otoke,kupim te gdje hoces..
FK SARAJEVO.
- MocMahale444
pitari ko vas faka ali razvalite one iz lištice studenice.
pizde jeste ali oni su malo vece pizde.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
zamrzice te tvojiMocMahale444 je napisao/la:pitari ko vas faka ali razvalite one iz lištice studenice.
Nećemo, nije Muha moralni promašaj kao mi ostali 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Oplakah, Nikic je ljudinaMedikament je napisao/la:ovi sad više pažnje posvećuju boji kopački, depiliranju nogica, frizurici, instagramu pa tek onda fudbaluSariel je napisao/la:inace su fuZbaleri uvijek odisali tom neakom ljepotom...![]()
cast izuzecima... i ovim danasnjim manekenima![]()
kad smo kod te teme![]()
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- MocMahale444
Sto? A znas koliko mene boli briga sta ko misli. Neki njima zele srecu ja samo sad vama jer su mi cak odvratniji od vas. Kraj price i de regulišite banetove barabe.TobeYarabi je napisao/la:zamrzice te tvojiMocMahale444 je napisao/la:pitari ko vas faka ali razvalite one iz lištice studenice.
da hocete izgubit danas, prelijep dan bi bio 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vi ste najodvratniji klub na planeti svima. Zdepi sa GrbaviceMocMahale444 je napisao/la:Sto? A znas koliko mene boli briga sta ko misli. Neki njima zele srecu ja samo sad vama jer su mi cak odvratniji od vas. Kraj price i de regulišite banetove barabe.TobeYarabi je napisao/la:zamrzice te tvojiMocMahale444 je napisao/la:pitari ko vas faka ali razvalite one iz lištice studenice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
Vidi ovog handrprca kao da sam ga pitao za zdravlje.
Morto malo ljut i nervozan jer malo ih je stalo, zato ljudski sam pozelio srecu on me citira s nekom budalastinom.
Hoces sad da proucim jednu dovu i nema vam spasa
Morto malo ljut i nervozan jer malo ih je stalo, zato ljudski sam pozelio srecu on me citira s nekom budalastinom.
Hoces sad da proucim jednu dovu i nema vam spasa
traži se karta više na koševu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.