Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
OM je najbolji i najgledaniji tim u marseille-u...Mirza_Hordas je napisao/la:fanatique 1899: to za potpis how yes no što bi reko izet fazlinović![]()
alo ba, vrlo dobro znam sta sam napisao...dozovi se...fanatique 1899 je napisao/la:U Francuskoj, bolje ti je nauci se citati, pa onda pokusavaj ispast duhovitamadeus21 je napisao/la:OM je najbolji i najgledaniji tim u marseille-u...Mirza_Hordas je napisao/la:fanatique 1899: to za potpis how yes no što bi reko izet fazlinović![]()
![]()
![]()
![]()
marseille_unique je napisao/la:ovaj kup uefa da vam pravo kazem nije me zanimo, volio sam da ispadnemo u prvom kolu, daba trosenje vremena i putovanja daleka na istok u rusiju samo su nas izmorila zadnje tri godine od zenita pa do dripnja, tako da nam to ne treba ponovo treba da se cuvamo za ligu, ali kad sam vidio koga mozemo dobiti sutra u zdrijebu, sad me malo zanima, mozemo naletiti na liverpool, athletic bilbao, villareal, hamburg , ajax i ostale malo bolje klubove, valjda dobijemo liverpoola
fanatique 1899 je napisao/la:Kopenhagen, jel moglo lakse
veoma dobro razmisljasmarseille_unique je napisao/la:pa doibro fali nam taj trofej da upotpunimo kolcekciju trofeja dvaput smo bili u finalu ali nismo uzeli, mislim ovo kad uzmemo, da nam onda niko nista nece moci reci imat ce mo sve titule evropske osvoijene, imamo ligu orvaka kup uefa i interteto cup, jos ovo ako bogda i to je to , onda mozemo pustiti ove ostale da se bore ko ce da izjednaci nas rekord
haahahahahahahahaahahahaahahahahahahahahahahahahahahahmarseille_unique je napisao/la:pa doibro fali nam taj trofej da upotpunimo kolcekciju trofeja dvaput smo bili u finalu ali nismo uzeli, mislim ovo kad uzmemo, da nam onda niko nista nece moci reci imat ce mo sve titule evropske osvoijene, imamo ligu orvaka kup uefa i interteto cup, jos ovo ako bogda i to je to , onda mozemo pustiti ove ostale da se bore ko ce da izjednaci nas rekord
imam jaTheManiacs je napisao/la:Imal` ko link za utakmicu marsej - sti.etienne
ne brini pasha, sve i da dodjete (svim mogucim i nemogucim cudima) do finala, cekamo vas, da vas naguzimo kao i prosli put u finalu... ove godine, evropska liga je nasa!!! AMUNT VALENCIA!!!!!marseille_unique je napisao/la:pa doibro fali nam taj trofej da upotpunimo kolcekciju trofeja dvaput smo bili u finalu ali nismo uzeli, mislim ovo kad uzmemo, da nam onda niko nista nece moci reci imat ce mo sve titule evropske osvoijene, imamo ligu orvaka kup uefa i interteto cup, jos ovo ako bogda i to je to , onda mozemo pustiti ove ostale da se bore ko ce da izjednaci nas rekord
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.