Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 dec 2009, 12:07

fanatique 1899: to za potpis how yes no što bi reko izet fazlinović :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 17 dec 2009, 13:05

Mirza_Hordas je napisao/la:fanatique 1899: to za potpis how yes no što bi reko izet fazlinović :mrgreen: :mrgreen:
OM je najbolji i najgledaniji tim u marseille-u... :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 17 dec 2009, 23:31

fanatique 1899 je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:fanatique 1899: to za potpis how yes no što bi reko izet fazlinović :mrgreen: :mrgreen:
OM je najbolji i najgledaniji tim u marseille-u... :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
U Francuskoj, bolje ti je nauci se citati, pa onda pokusavaj ispast duhovit ;)
alo ba, vrlo dobro znam sta sam napisao...dozovi se...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Real Madrid C.F
Kontakt:

Post Postao/la Real Madrid C.F » 17 dec 2009, 23:38

Zar ima neko na forumu da navija za ove :mrgreen:izgleda da ima tok ima tema :lol:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 dec 2009, 05:06

ovaj kup uefa da vam pravo kazem nije me zanimo, volio sam da ispadnemo u prvom kolu, daba trosenje vremena i putovanja daleka na istok u rusiju samo su nas izmorila zadnje tri godine od zenita pa do dripnja, tako da nam to ne treba ponovo treba da se cuvamo za ligu, ali kad sam vidio koga mozemo dobiti sutra u zdrijebu, sad me malo zanima, mozemo naletiti na liverpool, athletic bilbao, villareal, hamburg , ajax i ostale malo bolje klubove, valjda dobijemo liverpoola
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 dec 2009, 10:34

marseille_unique je napisao/la:ovaj kup uefa da vam pravo kazem nije me zanimo, volio sam da ispadnemo u prvom kolu, daba trosenje vremena i putovanja daleka na istok u rusiju samo su nas izmorila zadnje tri godine od zenita pa do dripnja, tako da nam to ne treba ponovo treba da se cuvamo za ligu, ali kad sam vidio koga mozemo dobiti sutra u zdrijebu, sad me malo zanima, mozemo naletiti na liverpool, athletic bilbao, villareal, hamburg , ajax i ostale malo bolje klubove, valjda dobijemo liverpoola

eki fol ne zanima te :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 dec 2009, 16:12

fanatique 1899 je napisao/la:Kopenhagen, jel moglo lakse :mrgreen:

pazite da vas ljudi ne isprase.... :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 dec 2009, 19:25

pa doibro fali nam taj trofej da upotpunimo kolcekciju trofeja dvaput smo bili u finalu ali nismo uzeli, mislim ovo kad uzmemo, da nam onda niko nista nece moci reci imat ce mo sve titule evropske osvoijene, imamo ligu orvaka kup uefa i interteto cup, jos ovo ako bogda i to je to , onda mozemo pustiti ove ostale da se bore ko ce da izjednaci nas rekord
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 dec 2009, 21:26

marseille_unique je napisao/la:pa doibro fali nam taj trofej da upotpunimo kolcekciju trofeja dvaput smo bili u finalu ali nismo uzeli, mislim ovo kad uzmemo, da nam onda niko nista nece moci reci imat ce mo sve titule evropske osvoijene, imamo ligu orvaka kup uefa i interteto cup, jos ovo ako bogda i to je to , onda mozemo pustiti ove ostale da se bore ko ce da izjednaci nas rekord
veoma dobro razmisljas :lol: :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 18 dec 2009, 21:42

marseille_unique je napisao/la:pa doibro fali nam taj trofej da upotpunimo kolcekciju trofeja dvaput smo bili u finalu ali nismo uzeli, mislim ovo kad uzmemo, da nam onda niko nista nece moci reci imat ce mo sve titule evropske osvoijene, imamo ligu orvaka kup uefa i interteto cup, jos ovo ako bogda i to je to , onda mozemo pustiti ove ostale da se bore ko ce da izjednaci nas rekord
haahahahahahahahaahahahaahahahahahahahahahahahahahahah
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Real Madrid C.F
Kontakt:

Post Postao/la Real Madrid C.F » 19 dec 2009, 06:23

Koga ste vi dobili u LP :lol: :lol:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2009, 07:28

stim pitanjem definitivno ispadas iz drustva sovog foruma predlazem ti da se iskljucis sa foruma neko vrijeme, pa se ukljuci kada malo obnovis gradivo, to ti je moj prijedlog, da se ne bi daba provaljivo dalje, ponavljanje je majka znanja
Tuzlanski_Malisa

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 dec 2009, 21:55

Imal` ko link za utakmicu marsej - sti.etienne
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 dec 2009, 22:01

TheManiacs je napisao/la:Imal` ko link za utakmicu marsej - sti.etienne
imam ja :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 20 dec 2009, 01:20

ne brini pasha, sve i da dodjete (svim mogucim i nemogucim cudima) do finala, cekamo vas, da vas naguzimo kao i prosli put u finalu... ove godine, evropska liga je nasa!!! AMUNT VALENCIA!!!!!
AMUNT VALENCIA!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 20 dec 2009, 01:32

Pa prvaci, imali ste igraca vise jos od prvog poluvremena a ni gola niste uspjeli zabiti
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 dec 2009, 03:38

i sta je tu lose jedno od tri najteza gostovanja uzeli smo bod i jos po nakom smrznutom terenu ubili i ih pokazali dobru igru i to bez niangam utakmica manje je jos uvijek u nasem depu
Tuzlanski_Malisa

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 20 dec 2009, 04:01

Marsej jedino može osvojiti kup uefa ako Bokšića dovedu. Pa u toj ekipi nema ko zabiti gol. Imati igrača više cijelu utakmicu i ne zabiti??? Sramota.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 20 dec 2009, 10:31

Gledao sam drugo poluvrijeme, to je bilo milina gledati, zaspao sam kao top :D 82' + added time su imali igraca vise i da nisu ni ozbiljnije zaprijetili (barem u drugom poluvremenu), par suteva Lucho-a i Bakary Kone-a, Ben Arfa bio najbolji otkad je usao u igru sredinom drugog dijela, steta sto mu mjesto uzimaju neki drugi igraci radi taktickih zamisli Deschampsa, ali eto..

Smatram da ce Mareseille biti prvak Francuske, imaju najbolju ekipu, samo da im se ne ponavljale utakmice od sinoc.
Support Velez, It's logical! ★

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 dec 2009, 01:46

naravno da ce biti prvaci
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.