Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak
Slucajno dao gol Rosenberrgu, slucajno bio najbolji igrač u zadnje dvije nase utakmice.
Ne moze biti precijenjeniji od Izeta nikako.
Slazem se. I mi bi u BiH prije gurali nekog domaceg igraca, nego nekog stranca ako je razlika 5%.hurem je napisao/la:Ima li tu mrznje prema Bosnjacima, cisto sumnjam...sto bi ih dovodili uopce u Dinamo ako ih mrze?! (da, profit koji je pod upitnikom uvijek, dakle nerealan razlog)
Jednostavno, Orsic je bio puno bolji na drugoj strani od Izeta recimo, pa ako treba mijenjati postavku, logicno da ce Izet ispasti.
Sto se tice Gojaka, nema tu mozda mrznje, ali ima guranja hrvatskih igraca od strane medija, ljudi u klubu i onih koji ih okruzuju...zasigurno svaki hrvatski igrac ima jaci lobi s ljudima koji ga okruzuju i brinu o njegovoj karijeri od Gojaka, nj.menadzera i sl.
Pa ako je Gojak i bolji od jednog hrvatskog veznjaka za 5,10% ipak ce on biti taj koji ce na kraju izvisiti i to je cinjenica.
Sto se tice Gojaka, moje je misljenje da mora biti malo inteligentniji na terenu i to je ono sto mu ja zamjerim prije svega...
Ne bih se iznenadio da je ovo u vezi a Hajrovicem i Gojakom plod nekakve taktike za City pa jednog od njih i vidimo u startnih 11...mada,,ruku na srce, u ovom trenutku to ne zasluzuju...
A sto se tice ovog @wande...rijetke su situacije gdje mozemo vidjeti da neko samoga sebe vrijedja, sebe opisuje a da toga nije ni svjestan.
Ali pitanje je od kog igraca u prvih 11 Dinama, je Gojak bolji 5%?
Mora, Olma, Ademija, Orsica? Ma nema sanse.
Pitanje je da li moze da se izbori sa konkurecijom u rezervi, Lovrom Majerom i ovim novim Ivanusecom, za kog su istresli 3 miliona.
Gojak jeste nas, ali trebamo biti realniji i pogledati sta i kako radi na terenu.
Nece moci u Dinamu zivjeti na lovorikama gola u Kopenhagenu.
Nije slučajno zabio gol protiv Rosenborga, ali na svaki njegov eurogol on će poslije mašiti deset zicera sa dva metara. Izgleda da je i Bjelici bilo dosta, zato ga je odstranio od tima.jasmin10 je napisao/la:Slucajno dao gol Rosenberrgu, slucajno bio najbolji igrač u zadnje dvije nase utakmice.
Tvoj jaro je pisao da je gol slucajan.Vucevich je napisao/la:Nije slučajno zabio gol protiv Rosenborga, ali na svaki njegov eurogol on će poslije mašiti deset zicera sa dva metara. Izgleda da je i Bjelici bilo dosta, zato ga je odstranio od tima.jasmin10 je napisao/la:Slucajno dao gol Rosenberrgu, slucajno bio najbolji igrač u zadnje dvije nase utakmice.
Ali objasni po cemu je Gojak precijenjen ? Kada je zakazao u dresu reprezentacije?
Jasmine, mani se foruma i knjigu u sake. Opet ces propast!jasmin10 je napisao/la: Tvoj jaro je pisao da je gol slucajan.![]()
Ali objasni po cemu je Gojak precijenjen ? Kada je zakazao u dresu reprezentacije?
Sta kaze, sretan gol. 
nema igraca koji ne masi zicere
a ako je jedan zicer kostao dinamo prolaska protiv benfice onda nisu ni zasluzili proci kratko i jasno
znaju ekipe imati po 5 zicera a ne jedan pa ne proci
a ako je jedan zicer kostao dinamo prolaska protiv benfice onda nisu ni zasluzili proci kratko i jasno
znaju ekipe imati po 5 zicera a ne jedan pa ne proci
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Kakav Gojak, bolji Vrana, ipak igra u jačem klubu, reče @Vucko, ne tako davno.jasmin10 je napisao/la:Slucajno dao gol Rosenberrgu, slucajno bio najbolji igrač u zadnje dvije nase utakmice.
viewtopic.php?p=7016632#p7016632
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Naravno da treba znati i osutati loptu...ne moze onakav gol zabiti Matuidi, ali isto tako treba imati i srece...jel' Gojak gadjao lijevom nogom onu strane i raslje, ili je krknuo loptu prema golu pa gdje ode?
Nek opuca opet 100x lijevom nogom s one pozicije nece ga zabiti...ali je bitnije od toga da je bas tada u Kopenhagenu zabio,,i to neprocjenjivo bitan gol.
Naravno da prije svega treba znati opucati, ali je i sreca jako bitna. Kad pogodi stativu tada kazemo "nije imao srece".
Nek opuca opet 100x lijevom nogom s one pozicije nece ga zabiti...ali je bitnije od toga da je bas tada u Kopenhagenu zabio,,i to neprocjenjivo bitan gol.
Naravno da prije svega treba znati opucati, ali je i sreca jako bitna. Kad pogodi stativu tada kazemo "nije imao srece".
Naravno da je bolji.Mokes je napisao/la:
Kakav Gojak, bolji Vrana, ipak igra u jačem klubu, reče @Vucko, ne tako davno.
viewtopic.php?p=7016632#p7016632
- ASD
- Kontakt:
Kako može Gojak biti igrač utakmice kada je faktički bio igrač manje u odbrani čitavu utakmicu.
Smiješno je bilo gledati šta su nam Armenci radili po njegovoj strani.
ASD je napisao/la:Kako može Gojak biti igrač utakmice kada je faktički bio igrač manje u odbrani čitavu utakmicu.
Jedan od glavnih razloga što smo izgubili tu utakmicu.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 29 sep 2019, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Joj Vrancic bolji .
Mene ismijavali kada sam pisao da je Dinamo bolji od Norwicha.
Dinamo bi se borio za titulu EPLa zajedno sa Cityjem i Liverpoolomjasmin10 je napisao/la:Joj Vrancic bolji .![]()
Ovo bi imalo smisla da Kolasinac inace nije rupa u odbrani zadnje dvije godine.ASD je napisao/la:Kako može Gojak biti igrač utakmice kada je faktički bio igrač manje u odbrani čitavu utakmicu.
Kolasinac ispada s kim god da igra.
Mozda Vrancic i jeste bolji, ipak duze igra na vecem nivou, iskusniji je, ima znanje s loptom ali bas...
Ali u ovom trenutku, reprezentaciji je POTREBNIJI jedan Gojak.
U tome je sva poenta.
U svakom slucaju, zelja svih nas jeste da Vrancic zaigra u timu a samim tim bude medju 23 reprezentativca..
A slazem se i s ovom konstatacijom u vezi s Gojakom...iako sam gledao mozda nekih 50-ak minuta protiv Armenije, primjetio sam da je Gojak nedovoljno pomagao nazad.
Ali u ovom trenutku, reprezentaciji je POTREBNIJI jedan Gojak.
U tome je sva poenta.
U svakom slucaju, zelja svih nas jeste da Vrancic zaigra u timu a samim tim bude medju 23 reprezentativca..
A slazem se i s ovom konstatacijom u vezi s Gojakom...iako sam gledao mozda nekih 50-ak minuta protiv Armenije, primjetio sam da je Gojak nedovoljno pomagao nazad.
Ma jok, Norwich hladno moze igrati LP, ima igraca od 50 miliona, bruku reprezentativaca.Vucevich je napisao/la:Dinamo bi se borio za titulu EPLa zajedno sa Cityjem i Liverpoolomjasmin10 je napisao/la:Joj Vrancic bolji .![]()
Mene ismijavali kada sam pisao da je Dinamo bolji od Norwicha.![]()
![]()
Gojak kriv za poraz od yebene Armenije hahahahahahahahahhahahaha
Pa igrac je pobjegao Duljevicu, kada je ovaj uletio na lijevo krilo.
Ko sve prati fudbal yebem ti fudbal.
Pa igrac je pobjegao Duljevicu, kada je ovaj uletio na lijevo krilo.
Ko sve prati fudbal yebem ti fudbal.
- ASD
- Kontakt:
Naravno, rupa jeste ali to ne opravdava Gojakovo neprisustvo u defanzivi.jasmin10 je napisao/la:Ovo bi imalo smisla da Kolasinac inace nije rupa u odbrani zadnje dvije godine.ASD je napisao/la:Kako može Gojak biti igrač utakmice kada je faktički bio igrač manje u odbrani čitavu utakmicu.
Kolasinac ispada s kim god da igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.