i Lukavcatuzlak1987 je napisao/la:Najvise je bilo ljudi iz Tuzle i Zenice na Marakani obicnih..invincible1921 je napisao/la:Pa bilo je i bruku raje koja uopste nije BHF ...Manijaka, Hordi, Red Armya, Robijasa..BelminM23 je napisao/la:BHF treba zabraniti ulaz na tribinu, pogotovo na domaćim utakmicama.
Ko su oni da okrenu leđa Džeki, Pjaniću, Begoviću... protiv Grčke, ko?
Pripisuju sebi gostovanje u Beogradu, a šaka jada ih bila.
SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Begovic; Vranjes, Simunovic, Sunjic, Kolasinac; Besic, Krunic, Milicevic; Visca, Lulic, Dzeko.
Ovako bih ja poceo. Prcic je losiji od Krunica, a Salihovic nema snage za ovakav jedan mec (njegovo je maksimalno pola sata). Curan vjerovatno ne misli ovako, pa ce on izvesti Jajala i Prcica, plus mozda Besica. Nisam siguran ni da ce Simunovic poceti i umjesto njega ocekujem Cocalica. Edin bi mogao mijenjati jedino Sunjica, a Jozo mora poceti. Ovaj izostanak Pjanica ce Bazdarevicu biti idealan alibi, nakon sto nas Belgijanci razbiju na sredini terena, tj. kad se ne budemo mogli sastaviti sa loptom. On ce reci da bi jedan takav igrac falio i Barceloni i to ce biti glavni razlog poraza od 3+ golova razlike. Ja se nadam pozitivnom rezultatu sad kao i uvijek, ali realno su nam sanse maksimalno 5%.
Ovako bih ja poceo. Prcic je losiji od Krunica, a Salihovic nema snage za ovakav jedan mec (njegovo je maksimalno pola sata). Curan vjerovatno ne misli ovako, pa ce on izvesti Jajala i Prcica, plus mozda Besica. Nisam siguran ni da ce Simunovic poceti i umjesto njega ocekujem Cocalica. Edin bi mogao mijenjati jedino Sunjica, a Jozo mora poceti. Ovaj izostanak Pjanica ce Bazdarevicu biti idealan alibi, nakon sto nas Belgijanci razbiju na sredini terena, tj. kad se ne budemo mogli sastaviti sa loptom. On ce reci da bi jedan takav igrac falio i Barceloni i to ce biti glavni razlog poraza od 3+ golova razlike. Ja se nadam pozitivnom rezultatu sad kao i uvijek, ali realno su nam sanse maksimalno 5%.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
----------Bešić---------
-----Krunić-Salihovic
--Hajrovic--------Lulic----
Trenutno najbolja vezna linija koju imamo.
-----Krunić-Salihovic
--Hajrovic--------Lulic----
Trenutno najbolja vezna linija koju imamo.
-----------------------Begovic-----------------------
Vranjes-----Sunjic------Simunovic-----Kolasinac
-----------------------Cimirot-----------------------
--Duljevic------Prcic---------Vrancic------Lulic--
----------------------Dzeko-------------------------
Vranjes-----Sunjic------Simunovic-----Kolasinac
-----------------------Cimirot-----------------------
--Duljevic------Prcic---------Vrancic------Lulic--
----------------------Dzeko-------------------------
Koja god ekipa, formacija, izadje, pobjeda ce biti senzacija, nesto slicno kao ona protiv Danske na Parkenu, ili kad smo Belgijancima zabili 4 komada u Briselu. Samim tim Curanu ne treba nikakav alibi, on vise nista ne moze izgubiti. On je izgubio ove kvalifikacije bodom protiv Grka u Zenici, i naravno onim sad vec istorijskim porazom na Kipru. Nazalost tu se nasa prica zavrsila i ovo do kraja je samo formalnost. Steta za ovu generaciju mogli su puno vise od samo jednog velikog takmicenja. U novembru ce Curan vec biti bivsi. U narednih 6 mjeseci nam slijedi ponovo sapunica oko izbora novog selektora i onda lagano smjena generacija. Za najmanje 3-4 standardna reprezentativca ovo ce biti posljednje kvalifikacije, a realno novi momci ne obecavaju..
Ok, sa Pjanićem sam mislio da će nam uspjeh biti poraz sa manje od 2 razlike. Sad granicu pomjeram na 4. Poraz ispod 4 razlike je uspjeh.
Meša vjerujemo u tebe!
Meša vjerujemo u tebe!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Belgija je favorit protiv nas igrali sa ili bez Pjanica. Tesko se protiv njih vaditi, ali svakako da treba pokusati, dati sve od sebe, odigrati muski, pa sta bude... Vidjet cemo danas kad saopste spisak na koga racunaju Belgijanci, ali svakako da ce nam se trebati poklopiti dosta toga da ih pobjedimo.
Igraci su nam u formi, imamo mi finu zamjenu za Pjanica, a to je Prcic, plus se vraca Salihovic... sve su to igraci koji ako imaju svoj dan mogu prestavljati veliku opasnost po Belgiju.. puno ocekujem od Duljevica,Hajrovica i Krunica!
Igraci su nam u formi, imamo mi finu zamjenu za Pjanica, a to je Prcic, plus se vraca Salihovic... sve su to igraci koji ako imaju svoj dan mogu prestavljati veliku opasnost po Belgiju.. puno ocekujem od Duljevica,Hajrovica i Krunica!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nema Nainggolana, Dembele vec povrijedjen, Fellaini isto dolazi ali povrijedjen. Mogla bi nam to biti "sansa". Chadli, Carascco vjerovatn oce tu igrati, mozda i De Bruyne sa njima, a ispred Hazard, Mertens i Lukaku
Takodjer suspendovanog Witsela protiv nas nece biti
EDIT evo slusam press, Kompany, Fellaini i Chadli su sa povredama
Takodjer suspendovanog Witsela protiv nas nece biti
EDIT evo slusam press, Kompany, Fellaini i Chadli su sa povredama
Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 29 sep 2017, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
Belgija vec ima ugovorene prijateljske za novembar, Meksiko i Japan.
Za nadati se ako ne izborimo baraz da ce veoma sposobni savez uspjeti ugovoriti prijateljske utakmice, da isprobamo malo napokon neke igrace.
Dajte nam Engleze
Za nadati se ako ne izborimo baraz da ce veoma sposobni savez uspjeti ugovoriti prijateljske utakmice, da isprobamo malo napokon neke igrace.
Dajte nam Engleze
Courtois -Vertongeh - Alderweireld - Vermaelen - Meunier- Witsel-De Bruyne-Carrasco- Mirallas-Lukaku-Mertens
Ja iskreno ocekujem ovaj sastav. Sumnjam da ce Hazard odmah u prvih 11,bilo bi bolje za nas da ne bude. Ali ko god zaigra sa ovog spiska bolji su od nas na svakoj poziciji i bilo bi pravo cudo da dobijemo ovu utakmicu.
Ja iskreno ocekujem ovaj sastav. Sumnjam da ce Hazard odmah u prvih 11,bilo bi bolje za nas da ne bude. Ali ko god zaigra sa ovog spiska bolji su od nas na svakoj poziciji i bilo bi pravo cudo da dobijemo ovu utakmicu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Witsel je suspendovansekretar je napisao/la:Courtois -Vertongeh - Alderweireld - Vermaelen - Meunier- Witsel-De Bruyne-Carrasco- Mirallas-Lukaku-Mertens
Hazard,De Bryne, Mertens, Lukaku... o čemu pričamo ovdje? Nama je kipar trčao kontre.
Bunker I kontre I nista drugo!

Mislim sa ovakom ekipom imali bi mix iskustva, borbe, visine, trke i malo vise fizicki jaci igraca.
https://www.buildlineup.com/shared/59ce ... 25d4d23fd2
Mislim sa ovakom ekipom imali bi mix iskustva, borbe, visine, trke i malo vise fizicki jaci igraca.
https://www.buildlineup.com/shared/59ce ... 25d4d23fd2
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ovako gledajući po pozicijama samo smo na lijevom beku jačisekretar je napisao/la:Courtois -Vertongeh - Alderweireld - Vermaelen - Meunier- Witsel-De Bruyne-Carrasco- Mirallas-Lukaku-Mertens
zavisi i koliko ce biti motivisani neki igaci jer su vec prosli grupu a sigurno hoce I da se cuvaju za klubove.jasmin10 je napisao/la:Ovako gledajući po pozicijama samo smo na lijevom beku jačisekretar je napisao/la:Courtois -Vertongeh - Alderweireld - Vermaelen - Meunier- Witsel-De Bruyne-Carrasco- Mirallas-Lukaku-Mertens
....Manchester United fan since 1993....
Na lijevom boku smo jaci od svih reprezentacija svijeta. Zar ima neko jaci od Sea?jasmin10 je napisao/la:Ovako gledajući po pozicijama samo smo na lijevom beku jačisekretar je napisao/la:Courtois -Vertongeh - Alderweireld - Vermaelen - Meunier- Witsel-De Bruyne-Carrasco- Mirallas-Lukaku-Mertens
🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: antibot, Bing [Bot], Frankie, Goalgetter, HariTz, KarlMarx, Lecler, nebeskasila, Tihi i 72 gosta.