EP u rukometu za muškarce - Hrvatska 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP u rukometu za muškarce - Hrvatska 2018
Makedonija mora dobiti večeras ukoliko žele da im ostanu kakve takve šanse za plasman u polufinale.
Je l' im Kiro ozbiljnije povrijeđen?
Je l' im Kiro ozbiljnije povrijeđen?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nema ga u ponudi, pa valjda je 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To im je veliki hendikep jbg, mogu nekako dobiti Češku bez njega al' protiv Danske ni sa njim nemaju neke šanse, kamo li bez njega. Doduše nije on na ovom prvenstvu tako efikasan kao prije, vidi se da je ušao u godine al' samo njegovo prisustvo na terenu znači puno.Lillard je napisao/la:Nema ga u ponudi, pa valjda je
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kiro je u sastavu,vjerovatn ce pokusati uci i igrati,ako ne bude islo sjedit ce na klupi...A bez njega Makedonija je nista...On im je sve..
I da Svedska zabije manje od 28 tipa 30-26,31-27...Lillard je napisao/la:Ako Norveška dobije točno 4 razlike, onda možemo i izgubitRaonffa je napisao/la:Mislim da će Hrvatima biti dovoljna bilo kakva pobjeda nad Francuzima, vjerujem da će Norveška dobiti Švedsku.
Mada Norvezani ce loviti 5 razlike, a bolja su ekipa mozda i nije ovo nemoguce.
Je l' bi mogao Dule biti spreman za eventualno polufinale, barem 15ak minuta na terenu?
odlična Slovenija zasada
Šteta što nemaju ni teoretske šanse da prođu dalje.
Vujović na time outu
Ako te jos jednom prode ubicu i tebe i sebe on je umro jeli jasno

Ako te jos jednom prode ubicu i tebe i sebe on je umro jeli jasno
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 23 jan 2018, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gremo Slovenci

Raonffa je napisao/la:Šteta što nemaju ni teoretske šanse da prođu dalje.
Imaju cini mi se trebaju im 2 pobjede i nerijeseno u duelu Njemacke i Spanije.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Dobri Slovenci.
Po meni su Francuzi zasad najveći favorit za osvajanje.
Po meni su Francuzi zasad najveći favorit za osvajanje.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nema onog Dragana Gajica u Sloveniji ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jest, al' velike su šanse da će u taj krug ući i Makedonija ako dobiju večeras Češku, tako da bi tu onda bilo svašta nešto.ANTIFA ! je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Šteta što nemaju ni teoretske šanse da prođu dalje.
Imaju cini mi se trebaju im 2 pobjede i nerijeseno u duelu Njemacke i Spanije.
- Evolve
- Kontakt:
Kako sebi zagorcase situaciju Spanjolci... Totalno ih razbacuju i zasuzeno Slovenci...
NK Široki Brijeg
Sad će pobjednik duela Njemačka-Španija proći dalje u polufinale, mislim najvjerovatnije bi trebalo biti tako.Evolve je napisao/la:Kako sebi zagorcase situaciju Spanjolci... Totalno ih razbacuju i zasuzeno Slovenci...
Nisu Slovenci mi pa da im do 40. Godine igraju igraciPuma je napisao/la:Nema onog Dragana Gajica u Sloveniji ?
U sasvim regularnim godinama za rukometasa.MElloo je napisao/la:Nisu Slovenci mi pa da im do 40. Godine igraju igraciPuma je napisao/la:Nema onog Dragana Gajica u Sloveniji ?
Call the coroner!
- Evolve
- Kontakt:
Njemacka mi nit smrdi nit mirise ovo prvenstvo. Mislio sam da se Španjolci dizu nakon prosle utakmice, al evo...Raonffa je napisao/la:Sad će pobjednik duela Njemačka-Španija proći dalje u polufinale, mislim najvjerovatnije bi trebalo biti tako.Evolve je napisao/la:Kako sebi zagorcase situaciju Spanjolci... Totalno ih razbacuju i zasuzeno Slovenci...
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 5 gostiju.