NK Omladinac Mionica

RNK Split1912
Kontakt:

Re: NK Omladinac Mionica

Post Postao/la RNK Split1912 » 22 nov 2011, 04:00

Dervencanin je napisao/la:Ajd ba Slplicanin pocistite prvo u svome dvoristu pa onda pametuj, a lige su vam ko i nase...Blek Stijena, Komadant Mark, Zagor Tenej....

ja pametujem , ako tebi nije normalno da se ovakav klub nakon ovakvog incidenta izbaci iz lige nemamo šta pričat... u Hrvatskoj da se ovo desi digla bi se cijela država na noge ... kod nas ima problema ali da sudac bježi po selima i trazi da ga neko primi u kuću a rulja sa sjekirama za njim toga kod nas nema .... ovakav klub odmah izbaciti , specijalce u selo, privest 20etak glavnih zabit im velike kazne radi pokusaja ubojstva pa onda da vidimo ko će opet ovakva sranja da radi i tako u 4-5 puta na najgorim terenima i eto mira , normalni ljudi će moći igrat nogomet životinje u zoo vrt poslat

ps
da su se dvije navijačke skupine pobile , nebi nista rekao toga im u nas u vas u svih ali ovo je za zatvor, zamisli kako je tom čovjeku bilo...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 nov 2011, 08:36

RNK Split1912 je napisao/la:
Dervencanin je napisao/la:Ajd ba Slplicanin pocistite prvo u svome dvoristu pa onda pametuj, a lige su vam ko i nase...Blek Stijena, Komadant Mark, Zagor Tenej....

ja pametujem , ako tebi nije normalno da se ovakav klub nakon ovakvog incidenta izbaci iz lige nemamo šta pričat... u Hrvatskoj da se ovo desi digla bi se cijela država na noge ... kod nas ima problema ali da sudac bježi po selima i trazi da ga neko primi u kuću a rulja sa sjekirama za njim toga kod nas nema .... ovakav klub odmah izbaciti , specijalce u selo, privest 20etak glavnih zabit im velike kazne radi pokusaja ubojstva pa onda da vidimo ko će opet ovakva sranja da radi i tako u 4-5 puta na najgorim terenima i eto mira , normalni ljudi će moći igrat nogomet životinje u zoo vrt poslat

ps
da su se dvije navijačke skupine pobile , nebi nista rekao toga im u nas u vas u svih ali ovo je za zatvor, zamisli kako je tom čovjeku bilo...
koje sjekire, koje ba palice, šro ovi mediji znaju napraviti slučaj, definitivno treba biti dobar sa medijima inače si naj.eb.ao pravo

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 22 nov 2011, 08:39

Dzin je napisao/la:On je iz Bugojna,ha ha,nema vecih seljacina zaostalih,i oni nekoga prozivaju :D :D
Bugojno j efin grad odande mi je zena, a sta ces svagdje ima papana

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 22 nov 2011, 08:43

Halo vi europljani, splicani, dodjete u BiH da pravite nered, da se ZELJI poserete na rodzendan, tako da ste vi najmanje mjerodavni da bilo sta komentarisete, repka i klubovi su vam najredovnije UEFINE platise kazni, zbog divljastva, rasizma i svega najgoreg, tako da pocistitegovna u svojoj kuci...mi cemo u svojoj..a vala imamo ih i jedni i drugi na izvoz

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 22 nov 2011, 10:05

RNK Split1912 je napisao/la:

ps
pa o tome i govorim čitavo vrijeme, da je se desilo to o čemu se piše davno bi ovdje SIPA pohapsila sve te aktere, ali 90% u tim textovima ja laž

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 22 nov 2011, 12:44

Procitajte ovo obavezno
http://****/vijest/58987" onclick="window.open(this.href);return false;

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 22 nov 2011, 13:21

Dzin je napisao/la:Procitajte ovo obavezno
http://****/vijest/58987" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma naknadna pamet, 8 dana poslije se javili u medijima...jbs Comskog vidimo i sami svojim ocima...

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 22 nov 2011, 16:41

Eto pa poslušajte [url]http://s%20o%20u%20r%20c%20e.ba/clanak/350905470546/sport/Druga%20strana%20pri%C4%8De%20o%20napadu%20na%20sudiju%20Dragu%20Tabaka[/url]

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 22 nov 2011, 17:35

De nam samo objasni odakle redar u terenu i zasto lazete,kad sudac tvrdi da ste ih napadali.Pomocnika udarali....Sve se fino vidi na snimkama.tako da....Inače Čapljinci kazu da samo nekog hoždu čekaju!!!
I na kraju hrvatski portali krivi hahah,svaka cast majstore!!!
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2011, 18:11

ovo je nažalost jedna velika POLITIČKA REŽIJA MOĆNIKA, od nas svijet traži da fudbal očistimo od politike, ali zapamtite: NIKADA U BIH FUDBAL NEĆE BITI OČIŠĆEN OD POLITIKE, NIKAD!

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 22 nov 2011, 18:17

Reci im Aleme,vjerojatno je sve izrezirao HDZ.Nije mi jsno kako se nismo prije toga sjetili.Pametno je to zaključila tvoja mala glavica,koja ima svugdje sta nadodati,vecinom nista korisno,zato i imas toliko postova,kao i tvoj mali prigradski klub!!!
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 22 nov 2011, 18:24

Evo prijedlog za novi grb koji pristaje uz Vaše ponašanje!

slika

Uploaded with ImageShack.us

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 22 nov 2011, 18:28

uh,dobro je,nismo najgori 8-)

[youtube][/youtube]
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2011, 18:38

elche101 je napisao/la:Reci im Aleme,vjerojatno je sve izrezirao HDZ.Nije mi jsno kako se nismo prije toga sjetili.Pametno je to zaključila tvoja mala glavica,koja ima svugdje sta nadodati,vecinom nista korisno,zato i imas toliko postova,kao i tvoj mali prigradski klub!!!
ko je spomenuo tu stranku, ajde reci gdje? evo ti 100 KM. odmah si slagao. znači nisam nigdje rekao koja politička opcija. majke ti vi samo komentarište ono što vama odgovara, pošto vidim da si hrvat, osjećaš se valjda ugrožen čim sam ovo komentarisao jel tako? napisao sam politika u BiH u globalu...i na kraju ****...ALI POŠTENO

omladinacmionica
Kontakt:

Post Postao/la omladinacmionica » 22 nov 2011, 20:01

Djaba se prepirete kad je swe ovo namjesteno od strane vrha FSBIH .. pozz Ilija D. :!:

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 22 nov 2011, 20:11

Bugojanac, kraj starog stadiona na Hendeku, ljetos konj na ispasi, na Jaklicu ciganija i najcrnji buvljak petkom tako da ne napadaj bezveze, lijep grad koji volim i rado dodjem, zena mi je Bugojanka, al u sportu je Bugojno totalno propalo al bas propalo...a ti Elche...danas se sve svodi na nacionalno, kako se prije rata makljalo u nizim ligama, pa se nije svodilo na nacionalno...malo sudija bjezao kroz sumu...pa i treba da ispuni kuperov test...ba 4 utakmice u mjesecu takse, dnevnice, putni troskovi to je puno vise od 1000 km, a plus ispod zita...treba ih malo prodrmat...i to dobro...bezzze dizete na nacionalni nivo, samo dobra ganja...hehe...JA BJEZAO SPASILA ME NANA...hehe...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 nov 2011, 12:49

omladinacmionica je napisao/la:Djaba se prepirete kad je swe ovo namjesteno od strane vrha FSBIH .. pozz Ilija D. :!:
lagano :D:

nije mi jasno zasto svi pisu i nekakve sjekire spominju , pa nigdje veze ljudi ..

ja sam iz Srebrenika i ajmo rec ne volim Omladinac , i s obzirom da se ne volimo ja bi trebao isto ko i vi pricati ali ne ..

govorim realno , nigdje sjekire covjek vam je na ****.ba objasnio , kakvih 200 ljudi a 50 ih bilo na tribini .. skontajte šta pišete :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 nov 2011, 13:52

Benjo_AFC86 je napisao/la:
omladinacmionica je napisao/la:Djaba se prepirete kad je swe ovo namjesteno od strane vrha FSBIH .. pozz Ilija D. :!:
lagano :D:

nije mi jasno zasto svi pisu i nekakve sjekire spominju , pa nigdje veze ljudi ..

ja sam iz Srebrenika i ajmo rec ne volim Omladinac , i s obzirom da se ne volimo ja bi trebao isto ko i vi pricati ali ne
govorim realno , .. nigdje sjekire covjek vam je na ****.ba objasnio , kakvih 200 ljudi a 50 ih bilo na tribini

skontajte šta pišete :D
U STRAHU SU VELIKE OČI :D

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 23 nov 2011, 14:20

Istrcao cuperov test kroz sumu pa ga spasila NANA joooooooooooj...haha...Smijesno...Jbte...Drugi put ih zaprave polomite, pogazite, pa nek onda imaju osnov da pisu...sve je u textu presmijesno...10-15 puta preuvelicano :ugeek:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 nov 2011, 14:26

Dervencanin je napisao/la:Istrcao cuperov test kroz sumu pa ga spasila NANA joooooooooooj...haha...Smijesno...Jbte...Drugi put ih zaprave polomite, pogazite, pa nek onda imaju osnov da pisu...sve je u textu presmijesno...10-15 puta preuvelicano :ugeek:
samo ? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.