svrakino1921 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:A fin je svrakino,neko mu rekao da je odlika, osobina pametnih ljudi sarkazam.
Ostalo svi znamo.![]()

svrakino1921 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:A fin je svrakino,neko mu rekao da je odlika, osobina pametnih ljudi sarkazam.
Ostalo svi znamo.![]()
Jel tebe ko sta pitao,sta ti imas sa tim cernobilac,ima ko prati ovo nek izbrise ako misli da treba **** te osim a ti njega dabogda vam namjestio da ispadnete ko sloboda,jer vam je tamo i mjesto i za 100 sljedecih godina bicete samo mali nebitni celik u ovoj ligi kao i kozojebi iz tuzleZenicanin988 je napisao/la:Ti si fakat bolestan lik, sta vrijeđaš tolikodynamodresden1 je napisao/la:Jado jadni klub koji je u rangu mladosti ,kojem jedan retardirani trener upravlja klubom a takodjer ga tuzi za 400 milja ismijava nesto ,da vam nije krova na sjeveru bilo bi vas 500 jucer,poklopi se i suti i uzivaj u propasti dinastije misimovic-osim ,na najnizim ste granama ...
Ja tebe u jednom postu gore oslovih sa "miki", malo sam se zajebao, kontam onaj miky_hz me citirao, znam da ti nisi nikad imao avatarmma_hz je napisao/la:.
Bolju ili slicnu nasoj, daj vamo rodjeneskoroalen je napisao/la:O posjeti ćemo pričat samo s onim koji ove sezone imaju bolju prosječnu posjetu. Hvala.
U 9 godina prvi put sada,mislim da nisam moj faraone mogao izabrati bolji trenutak.A vala i ti si na ovom forumu odavno,samo si silom prilika mijenjao nikove.Raonffa je napisao/la:Ja tebe u jednom postu gore oslovih sa "miki", malo sam se zajebao, kontam onaj miky_hz me citirao, znam da ti nisi nikad imao avatarmma_hz je napisao/la:.
Ja sam tu šest godina, dva nicka, prvi ban na prvom nicku tek nakon tri godine i odmah trajni, na ovom me jednom banovaše zbog nekakve gluposti (kratko nešto, sedam dana čini mi se) tamo vezano za talijansku ligu. Helem miran k'o bubica, a trajni uspio fasovatmma_hz je napisao/la:U 9 godina prvi put sada,mislim da nisam moj faraone mogao izabrati bolji trenutak.A vala i ti si na ovom forumu odavno,samo si silom prilika mijenjao nikove.Raonffa je napisao/la:Ja tebe u jednom postu gore oslovih sa "miki", malo sam se zajebao, kontam onaj miky_hz me citirao, znam da ti nisi nikad imao avatarmma_hz je napisao/la:.
Ma svaka cast evo i vama dupla!GOAT je napisao/la:Najveća posjeta u jednoj sezoni Premijer lige u zadnjih deset godina, otkako se vodi zvanična statistika, je ona na Grbavici iz šampionske sezone 2009/10, kada su u prosjeku utakmice Plavih pratila 7.833 gledaoca!
Na drugom mjestu je opet Grbavica u sezoni 2016/17 sa 6.969!
ljutu krajinu nabij na toElCartel11 je napisao/la:Ma svaka cast evo i vama dupla!GOAT je napisao/la:Najveća posjeta u jednoj sezoni Premijer lige u zadnjih deset godina, otkako se vodi zvanična statistika, je ona na Grbavici iz šampionske sezone 2009/10, kada su u prosjeku utakmice Plavih pratila 7.833 gledaoca!
Ja mrzitelj? Haha, pa druze iz tebe izbija tolika mrznja da mi te je zao, vjeruj.dynamodresden1 je napisao/la:Kako god drazi su mi strumfovi nego ovi mrzitelji i kompleksasi glavnog grada,ne zna se ko je gori(zenicko-tuzlanska ) ,ali zato ste tu gde jeste i bicete ,zeljo ce se nekada vratiti vi necete nigdje i nikada
Vi u mnozini,ne pravi se lud ,one sahovnice dizanja i td i td ,budite mirni ili necemo vam vise slati igrace filijalo nasa pa cemo vas poslati gdje zasluzujete odavno...Zenicanin988 je napisao/la:Ja mrzitelj? Haha, pa druze iz tebe izbija tolika mrznja da mi te je zao, vjeruj.dynamodresden1 je napisao/la:Kako god drazi su mi strumfovi nego ovi mrzitelji i kompleksasi glavnog grada,ne zna se ko je gori(zenicko-tuzlanska ) ,ali zato ste tu gde jeste i bicete ,zeljo ce se nekada vratiti vi necete nigdje i nikada
Idi psihijatru badynamodresden1 je napisao/la:
Vi u mnozini,ne pravi se lud ,one sahovnice dizanja i td i td ,budite mirni ili necemo vam vise slati igrace filijalo nasa pa cemo vas poslati gdje zasluzujete odavno...Zenicanin988 je napisao/la:Ja mrzitelj? Haha, pa druze iz tebe izbija tolika mrznja da mi te je zao, vjeruj.dynamodresden1 je napisao/la:Kako god drazi su mi strumfovi nego ovi mrzitelji i kompleksasi glavnog grada,ne zna se ko je gori(zenicko-tuzlanska ) ,ali zato ste tu gde jeste i bicete ,zeljo ce se nekada vratiti vi necete nigdje i nikada
"U sezoni 2014/2015 je Sarajevo imalo prosjek od 8.736 gledatelja po utakmici u svim takmičenjima"GOAT je napisao/la:Najveća posjeta u jednoj sezoni Premijer lige u zadnjih deset godina, otkako se vodi zvanična statistika, je ona na Grbavici iz šampionske sezone 2009/10, kada su u prosjeku utakmice Plavih pratila 7.833 gledaoca!
Seljak smiri dozivljaj.Ti Sarajeva nisi vidio ni na razglednici.A sto se tice tog tuzlansko-zenickog mrziteljstva,niko od nas ne mrzi Sarajevo kao grad,ja prvi ne,nego ne volim pojedine Sarajlije koji misle da je Sarajevo jedini grad gdje se treba ulagat,gradit itd.Misle da su oni bogovi sto zive u Sarajevu.Pozdravdynamodresden1 je napisao/la:Kako god drazi su mi strumfovi nego ovi mrzitelji i kompleksasi glavnog grada,ne zna se ko je gori(zenicko-tuzlanska ) ,ali zato ste tu gde jeste i bicete ,zeljo ce se nekada vratiti vi necete nigdje i nikada
Mamlaze smiri se.Da ne bi morao urinirati po tebi i po tom grbu.dynamodresden1 je napisao/la::
Vi u mnozini,ne pravi se lud ,one sahovnice dizanja i td i td ,budite mirni ili necemo vam vise slati igrace filijalo nasa pa cemo vas poslati gdje zasluzujete odavno...
Evropu racunas?Stroj1946 je napisao/la:"U sezoni 2014/2015 je Sarajevo imalo prosjek od 8.736 gledatelja po utakmici u svim takmičenjima"GOAT je napisao/la:Najveća posjeta u jednoj sezoni Premijer lige u zadnjih deset godina, otkako se vodi zvanična statistika, je ona na Grbavici iz šampionske sezone 2009/10, kada su u prosjeku utakmice Plavih pratila 7.833 gledaoca!
Na drugom mjestu je opet Grbavica u sezoni 2016/17 sa 6.969!![]()
Hvala, prijatno, doviđenja i ćao ba....