Za sada nevjerovatno izgleda do kraja sezone zadržati prvo mjesto i ostati zdravi to je nakjitnija stvar
San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: San Antonio Spurs
Za sada nevjerovatno izgleda do kraja sezone zadržati prvo mjesto i ostati zdravi to je nakjitnija stvar
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Propustio sam 2 tekme ili 2 neprospavane noci (PHI & WAS) zbog puta u Minhen na utakmicu Bayern-Hoffenheim (ne, nisam navijac Bayerna, navijam za Barcu) i odmah nisam dobar, tj. odmah nekako previse naspavan, haha...
Ali sinoc sam opet dosao na svoje protiv NJN i evo oci se same sklapaju na poslu...
Jos jedna rutinska pobjeda u kojoj smo se vise odmarali nego umarali za 46-9 (Rodeo trip: 6-2)
Ali sinoc sam opet dosao na svoje protiv NJN i evo oci se same sklapaju na poslu...
Jos jedna rutinska pobjeda u kojoj smo se vise odmarali nego umarali za 46-9 (Rodeo trip: 6-2)
Čitao sam na ispod obruča tekst o tome kako igraju kao roboti onoliko koliko treba,odmore se kad treba,dignu se kad treba 
Mada nam tu predviđaju sudbinu Dallasa iz sezone kad smo mi zadnji put osvojili
Mada nam tu predviđaju sudbinu Dallasa iz sezone kad smo mi zadnji put osvojili
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Gubimo na poluvremenu očekujem pobjedu na kraju
Rose nas ubija no njega pustit nek dadne svoje ostale zatvorit i to je to
Rose nas ubija no njega pustit nek dadne svoje ostale zatvorit i to je to
Perfektna utakmica Bulls-a...
Mi uopste nismo lose igrali, cak stavise veoma dobro, i to dovoljno govori kako je odigrao Chicago. Svaka im cast!
Atmosfera u United Centru me podsjetila na stara dobra finala izmedju CHI i UTA...
Ja da se pitam, Rose bi vec sad bio proglasen za MVP-a, ne bih cekao kraj sezone...
Zavrsili smo Rodeo Trip sa 6-3, nije lose, iako nisam ocekivao vise od 2 poraza...
Nadao sam se da cemo ostati na jednocifrenom broju poraza do All-Star pauze, ali sta je tu je...
46-10
Mi uopste nismo lose igrali, cak stavise veoma dobro, i to dovoljno govori kako je odigrao Chicago. Svaka im cast!
Atmosfera u United Centru me podsjetila na stara dobra finala izmedju CHI i UTA...
Ja da se pitam, Rose bi vec sad bio proglasen za MVP-a, ne bih cekao kraj sezone...
Zavrsili smo Rodeo Trip sa 6-3, nije lose, iako nisam ocekivao vise od 2 poraza...
Nadao sam se da cemo ostati na jednocifrenom broju poraza do All-Star pauze, ali sta je tu je...
46-10
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gregg Popovich on DRose: "That point guard . . . what's his name? Wow. Just wow. That was something."
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 18 feb 2011, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa tako je atmosfera u Chicagu ove sezone je super ko nekad,a neko se sale da je ovo sinoc bilo NBA finale prewiev,hehe ipak su puno vece sanse da se nadju Spursi u finalu vec Bullsi.YaSSaL je napisao/la:Perfektna utakmica Bulls-a...
46-10
Samp najveci igraci igraju najbolje protiv vodecih ekipa u ligi.
I ja smatram da je zasluzio MVP,jesi vidio kakav ulaz pod kos ima kakav napadacki arsenal jos kad mu trica bude bolja onda ce bit jos opasniji.
Ma covjek ulazi pod kos kako zamisli i jos kad ga vanjski sut onako dobro sluzi, onda tu nema sta vise pricati...
Sinoc je i Parker predobro odigrao, tj. radio je vecinu stvari pod kosem Bulls-a, koje je i Rose pod kosem Spurs-a. Ali razlike je u tome sto Parker unaprijed snimi gdje se prostor otvorio i onda proleti prema kosu tako brzo da ga ne mozes zaustaviti, dok Rose uopste ne mora unaprijed imati otvoren prostor. On jednostavno ima takve promjene pravca i varke tijelom, da s lakocom ostavlja protivnika na krivoj nozi...
Ali ono sto je mene najvise fasciniralo je kako on svoju dobru igru i energiju prenosi na ostale saigrace i jednostavno zbog njega svi dobro igraju. Takav isti uticaj je imao i Jordan u svoje vrijeme...
Steta ce biti ako ne bude MVP na kraju...
P.S. Pazi, uopste nije naucna fantastika da je sinoc bio moguci preview NBA Finala. Zbog sinocnje atmosfere u dvorani + sto su mi Bulls-i najdraza ekipa u NBA poslije Spurs-a, otvoreno kazem da bih ovo Finale najvise i volio, ali dug je put do njega i vama i nama. Nisam vas uzivo pratio ove sezone (osim 2 utakmice protiv nas), ali igrom kao sinoc uopste ne treba da strahujete od Boston-a ili Miami-a, tj. nije nemoguce da se nadjemo u NBA Finalu...
Sinoc je i Parker predobro odigrao, tj. radio je vecinu stvari pod kosem Bulls-a, koje je i Rose pod kosem Spurs-a. Ali razlike je u tome sto Parker unaprijed snimi gdje se prostor otvorio i onda proleti prema kosu tako brzo da ga ne mozes zaustaviti, dok Rose uopste ne mora unaprijed imati otvoren prostor. On jednostavno ima takve promjene pravca i varke tijelom, da s lakocom ostavlja protivnika na krivoj nozi...
Ali ono sto je mene najvise fasciniralo je kako on svoju dobru igru i energiju prenosi na ostale saigrace i jednostavno zbog njega svi dobro igraju. Takav isti uticaj je imao i Jordan u svoje vrijeme...
P.S. Pazi, uopste nije naucna fantastika da je sinoc bio moguci preview NBA Finala. Zbog sinocnje atmosfere u dvorani + sto su mi Bulls-i najdraza ekipa u NBA poslije Spurs-a, otvoreno kazem da bih ovo Finale najvise i volio, ali dug je put do njega i vama i nama. Nisam vas uzivo pratio ove sezone (osim 2 utakmice protiv nas), ali igrom kao sinoc uopste ne treba da strahujete od Boston-a ili Miami-a, tj. nije nemoguce da se nadjemo u NBA Finalu...
E ovo za Rose-a si jako dobro snimio i napisao i ova upredba nacina igre njega i Parkera stvarno dobro zapazas,a ni meni nebi bilo mrsko pogledat ovo finale hehe,ma ima nesto u njemu osim te sve igracke sposobnosti ima ono sto je najbitnije igraci ga postuju,slijede i sto kazes prenosi tu energiju i na njih,a jos sad kad nam se vrati Noah on je opet igrac koji dize energiju kad igraju lose kad stane i Rose-a on svojom borbenoscu ih podize.YaSSaL je napisao/la:Ma covjek ulazi pod kos kako zamisli i jos kad ga vanjski sut onako dobro sluzi, onda tu nema sta vise pricati...
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Ovi Bullsi su odlično istok nije odavno imao 3 bolje ekipa.Čak su mi Bullsi ispred Miamija u tome što mogu postići u PO.Ovo bi bilo odlično finale koje bi to tekme bile
.Rose po 21 poen u svakom poluvremenu.Sad malo o našoj igri nije loše,ali jednostavno nosila ih publika i Rose.
46:10 za sada još malo pa ćemo imati prošlosezonski broj pobjeda
Očekujem na kraju od 63 do 68 pobjeda ne vjerujem da će se desiti neki preveliki pad
46:10 za sada još malo pa ćemo imati prošlosezonski broj pobjeda
- alfarouqaminu
- Kontakt:
LBJ nema nista od rusenja rekorda bullsaLBJ MVP je napisao/la:Ovi Bullsi su odlično istok nije odavno imao 3 bolje ekipa.Čak su mi Bullsi ispred Miamija u tome što mogu postići u PO.Ovo bi bilo odlično finale koje bi to tekme bile.Rose po 21 poen u svakom poluvremenu.Sad malo o našoj igri nije loše,ali jednostavno nosila ih publika i Rose.
46:10 za sada još malo pa ćemo imati prošlosezonski broj pobjedaOčekujem na kraju od 63 do 68 pobjeda ne vjerujem da će se desiti neki preveliki pad
- Donnie Darko
- Kontakt:
na kraju nece bit bolji ni od dallasa iz 2007.
To je 67 koliko se ja sjećam.Nije ni to loše kad se sjetim šta su nam predviđali stručnjaciDonnie Darko je napisao/la:na kraju nece bit bolji ni od dallasa iz 2007.
hajde makar necemo ispast u prvom krugu...Decima je napisao/la:To je 67 koliko se ja sjećam.Nije ni to loše kad se sjetim šta su nam predviđali stručnjaciDonnie Darko je napisao/la:na kraju nece bit bolji ni od dallasa iz 2007.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:hajde makar necemo ispast u prvom krugu...Decima je napisao/la:To je 67 koliko se ja sjećam.Nije ni to loše kad se sjetim šta su nam predviđali stručnjaciDonnie Darko je napisao/la:na kraju nece bit bolji ni od dallasa iz 2007.
haha, da secam se kada ih golden state naguzio u prvoj rundi,a dallas prvi nosilac
Imamo najboljeg igrača sa prošlogodišnjeg drafta i imamo sigurno rookija među 10 najboljih rookija,a nijedan od njih nije bio ni među prvih 20 pikova
I onda kažu gdje smo mi kad odu Duncan i ostali pa sve dok je Greg tu mi smo sigurni.Nažalost povreda je spriječila Andersona da pokaže svoje pravo znanje no Neal je odličan 
Nastavljamo gdje smo stali...
Ovaj put Thunder je pruzio odlican otpor i utakmica je bila kao u playoff-u, cak i po pitanju varnica medju igracima (Duncan i Durant, cirkus totalni
), nesto grubljim faulovima, itd...
Na kraju, Parker-ov sut 20-tak sec. prije kraja se pokazao presudnim, a Neal poludio nakon sto su ga "usili", haha...
Inace, volim kad zabijemo preko 10 trica (sinoc 13)... :ugeek:
47-10
Ovaj put Thunder je pruzio odlican otpor i utakmica je bila kao u playoff-u, cak i po pitanju varnica medju igracima (Duncan i Durant, cirkus totalni
Na kraju, Parker-ov sut 20-tak sec. prije kraja se pokazao presudnim, a Neal poludio nakon sto su ga "usili", haha...
Inace, volim kad zabijemo preko 10 trica (sinoc 13)... :ugeek:
47-10
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Opet pobjeda Spursa. Zabrinuo sam se! Rookie G. Neal odlicna tekma protiv OCT 19p, 4-5 za 3p...
San Antonio Spurs
W47-L10

San Antonio Spurs
W47-L10

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Neal mi prerasta u najdražeg našeg igrača čovjek rastura 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.