San Antonio Spurs

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

LBJ MVP
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la LBJ MVP » 13 feb 2011, 12:38

:lol: :lol: :lol: :lol: Mnogo smo jaki jučer nakon poraza nisam pisao mora se i to desit :mrgreen:
Za sada nevjerovatno izgleda do kraja sezone zadržati prvo mjesto i ostati zdravi to je nakjitnija stvar :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 15 feb 2011, 08:20

Propustio sam 2 tekme ili 2 neprospavane noci (PHI & WAS) zbog puta u Minhen na utakmicu Bayern-Hoffenheim (ne, nisam navijac Bayerna, navijam za Barcu) i odmah nisam dobar, tj. odmah nekako previse naspavan, haha...

Ali sinoc sam opet dosao na svoje protiv NJN i evo oci se same sklapaju na poslu...

Jos jedna rutinska pobjeda u kojoj smo se vise odmarali nego umarali za 46-9 (Rodeo trip: 6-2)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 feb 2011, 19:11

Čitao sam na ispod obruča tekst o tome kako igraju kao roboti onoliko koliko treba,odmore se kad treba,dignu se kad treba :mrgreen:
Mada nam tu predviđaju sudbinu Dallasa iz sezone kad smo mi zadnji put osvojili :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 feb 2011, 03:24

Gubimo na poluvremenu očekujem pobjedu na kraju :mrgreen:
Rose nas ubija no njega pustit nek dadne svoje ostale zatvorit i to je to :)

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 18 feb 2011, 08:12

Perfektna utakmica Bulls-a...

Mi uopste nismo lose igrali, cak stavise veoma dobro, i to dovoljno govori kako je odigrao Chicago. Svaka im cast!

Atmosfera u United Centru me podsjetila na stara dobra finala izmedju CHI i UTA...

Ja da se pitam, Rose bi vec sad bio proglasen za MVP-a, ne bih cekao kraj sezone...

Zavrsili smo Rodeo Trip sa 6-3, nije lose, iako nisam ocekivao vise od 2 poraza...

Nadao sam se da cemo ostati na jednocifrenom broju poraza do All-Star pauze, ali sta je tu je...

46-10

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2011, 08:18

Gregg Popovich on DRose: "That point guard . . . what's his name? Wow. Just wow. That was something."
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 18 feb 2011, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 feb 2011, 09:04

YaSSaL je napisao/la:Perfektna utakmica Bulls-a...

Mi uopste nismo lose igrali, cak stavise veoma dobro, i to dovoljno govori kako je odigrao Chicago. Svaka im cast!

Atmosfera u United Centru me podsjetila na stara dobra finala izmedju CHI i UTA...

Ja da se pitam, Rose bi vec sad bio proglasen za MVP-a, ne bih cekao kraj sezone...

Zavrsili smo Rodeo Trip sa 6-3, nije lose, iako nisam ocekivao vise od 2 poraza...

Nadao sam se da cemo ostati na jednocifrenom broju poraza do All-Star pauze, ali sta je tu je...

46-10
Pa tako je atmosfera u Chicagu ove sezone je super ko nekad,a neko se sale da je ovo sinoc bilo NBA finale prewiev,hehe ipak su puno vece sanse da se nadju Spursi u finalu vec Bullsi.

Samp najveci igraci igraju najbolje protiv vodecih ekipa u ligi.

I ja smatram da je zasluzio MVP,jesi vidio kakav ulaz pod kos ima kakav napadacki arsenal jos kad mu trica bude bolja onda ce bit jos opasniji.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 18 feb 2011, 09:46

Ma covjek ulazi pod kos kako zamisli i jos kad ga vanjski sut onako dobro sluzi, onda tu nema sta vise pricati...

Sinoc je i Parker predobro odigrao, tj. radio je vecinu stvari pod kosem Bulls-a, koje je i Rose pod kosem Spurs-a. Ali razlike je u tome sto Parker unaprijed snimi gdje se prostor otvorio i onda proleti prema kosu tako brzo da ga ne mozes zaustaviti, dok Rose uopste ne mora unaprijed imati otvoren prostor. On jednostavno ima takve promjene pravca i varke tijelom, da s lakocom ostavlja protivnika na krivoj nozi...

Ali ono sto je mene najvise fasciniralo je kako on svoju dobru igru i energiju prenosi na ostale saigrace i jednostavno zbog njega svi dobro igraju. Takav isti uticaj je imao i Jordan u svoje vrijeme...

Steta ce biti ako ne bude MVP na kraju...

P.S. Pazi, uopste nije naucna fantastika da je sinoc bio moguci preview NBA Finala. Zbog sinocnje atmosfere u dvorani + sto su mi Bulls-i najdraza ekipa u NBA poslije Spurs-a, otvoreno kazem da bih ovo Finale najvise i volio, ali dug je put do njega i vama i nama. Nisam vas uzivo pratio ove sezone (osim 2 utakmice protiv nas), ali igrom kao sinoc uopste ne treba da strahujete od Boston-a ili Miami-a, tj. nije nemoguce da se nadjemo u NBA Finalu...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 feb 2011, 16:59

YaSSaL je napisao/la:Ma covjek ulazi pod kos kako zamisli i jos kad ga vanjski sut onako dobro sluzi, onda tu nema sta vise pricati...

Sinoc je i Parker predobro odigrao, tj. radio je vecinu stvari pod kosem Bulls-a, koje je i Rose pod kosem Spurs-a. Ali razlike je u tome sto Parker unaprijed snimi gdje se prostor otvorio i onda proleti prema kosu tako brzo da ga ne mozes zaustaviti, dok Rose uopste ne mora unaprijed imati otvoren prostor. On jednostavno ima takve promjene pravca i varke tijelom, da s lakocom ostavlja protivnika na krivoj nozi...

Ali ono sto je mene najvise fasciniralo je kako on svoju dobru igru i energiju prenosi na ostale saigrace i jednostavno zbog njega svi dobro igraju. Takav isti uticaj je imao i Jordan u svoje vrijeme...

Steta ce biti ako ne bude MVP na kraju...

P.S. Pazi, uopste nije naucna fantastika da je sinoc bio moguci preview NBA Finala. Zbog sinocnje atmosfere u dvorani + sto su mi Bulls-i najdraza ekipa u NBA poslije Spurs-a, otvoreno kazem da bih ovo Finale najvise i volio, ali dug je put do njega i vama i nama. Nisam vas uzivo pratio ove sezone (osim 2 utakmice protiv nas), ali igrom kao sinoc uopste ne treba da strahujete od Boston-a ili Miami-a, tj. nije nemoguce da se nadjemo u NBA Finalu...
E ovo za Rose-a si jako dobro snimio i napisao i ova upredba nacina igre njega i Parkera stvarno dobro zapazas,a ni meni nebi bilo mrsko pogledat ovo finale hehe,ma ima nesto u njemu osim te sve igracke sposobnosti ima ono sto je najbitnije igraci ga postuju,slijede i sto kazes prenosi tu energiju i na njih,a jos sad kad nam se vrati Noah on je opet igrac koji dize energiju kad igraju lose kad stane i Rose-a on svojom borbenoscu ih podize.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 feb 2011, 18:24

Ovi Bullsi su odlično istok nije odavno imao 3 bolje ekipa.Čak su mi Bullsi ispred Miamija u tome što mogu postići u PO.Ovo bi bilo odlično finale koje bi to tekme bile :shock: .Rose po 21 poen u svakom poluvremenu.Sad malo o našoj igri nije loše,ali jednostavno nosila ih publika i Rose.
46:10 za sada još malo pa ćemo imati prošlosezonski broj pobjeda :lol: Očekujem na kraju od 63 do 68 pobjeda ne vjerujem da će se desiti neki preveliki pad

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 feb 2011, 02:50

LBJ MVP je napisao/la:Ovi Bullsi su odlično istok nije odavno imao 3 bolje ekipa.Čak su mi Bullsi ispred Miamija u tome što mogu postići u PO.Ovo bi bilo odlično finale koje bi to tekme bile :shock: .Rose po 21 poen u svakom poluvremenu.Sad malo o našoj igri nije loše,ali jednostavno nosila ih publika i Rose.
46:10 za sada još malo pa ćemo imati prošlosezonski broj pobjeda :lol: Očekujem na kraju od 63 do 68 pobjeda ne vjerujem da će se desiti neki preveliki pad
LBJ nema nista od rusenja rekorda bullsa :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 feb 2011, 02:56

na kraju nece bit bolji ni od dallasa iz 2007.

Decima
Kontakt:

Post Postao/la Decima » 19 feb 2011, 21:03

Donnie Darko je napisao/la:na kraju nece bit bolji ni od dallasa iz 2007.
To je 67 koliko se ja sjećam.Nije ni to loše kad se sjetim šta su nam predviđali stručnjaci :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 feb 2011, 21:05

Decima je napisao/la:
To je 67 koliko se ja sjećam.Nije ni to loše kad se sjetim šta su nam predviđali stručnjaci :lol:
hajde makar necemo ispast u prvom krugu...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 feb 2011, 21:14

Raul_64 je napisao/la:
Decima je napisao/la:
hajde makar necemo ispast u prvom krugu...

haha, da secam se kada ih golden state naguzio u prvoj rundi,a dallas prvi nosilac :lol: :lol:

Decima
Kontakt:

Post Postao/la Decima » 20 feb 2011, 01:47

Imamo najboljeg igrača sa prošlogodišnjeg drafta i imamo sigurno rookija među 10 najboljih rookija,a nijedan od njih nije bio ni među prvih 20 pikova :lol: I onda kažu gdje smo mi kad odu Duncan i ostali pa sve dok je Greg tu mi smo sigurni.Nažalost povreda je spriječila Andersona da pokaže svoje pravo znanje no Neal je odličan :)

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 24 feb 2011, 07:56

Nastavljamo gdje smo stali...

Ovaj put Thunder je pruzio odlican otpor i utakmica je bila kao u playoff-u, cak i po pitanju varnica medju igracima (Duncan i Durant, cirkus totalni :mrgreen: ), nesto grubljim faulovima, itd...

Na kraju, Parker-ov sut 20-tak sec. prije kraja se pokazao presudnim, a Neal poludio nakon sto su ga "usili", haha...

Inace, volim kad zabijemo preko 10 trica (sinoc 13)... :ugeek:

47-10

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 feb 2011, 09:28

Opet pobjeda Spursa. Zabrinuo sam se! Rookie G. Neal odlicna tekma protiv OCT 19p, 4-5 za 3p...

San Antonio Spurs
W47-L10

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Decima
Kontakt:

Post Postao/la Decima » 24 feb 2011, 14:49

Neal mi prerasta u najdražeg našeg igrača čovjek rastura :D

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.