Bosna i Hercegovina - Spanija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

hooligan_SA
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Spanija

Post Postao/la hooligan_SA » 15 okt 2009, 00:03

nevjernik je napisao/la:Ovo je bilo ono: Šta se ****, koji ****, evo vam 5 komada!!!
To je se takodjer dalo primjetiti

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 okt 2009, 00:03

adn_sah je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Tesko mi je sto u ovom trenutku moram ovo reci ali defintivno nismo spremni za utakmice baraza! :|
po cemu si to zakljucio molim te
nije ni zakljucio,tako je programiran
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 15 okt 2009, 00:03

Salihamidžić jest igrao za ovu reprezentaciju dok je i ona od njega pravila zvijezdu, prema nekim pričama navodi se taj je dotični u avionima tražio da bude odvojen od ostalih, da vodi svoje lične masere i da je često napadao Muzurovića. Ja stvarno dosta pratio i staru generaciju i ovu, ali za mene je salihamidžić šugo i to je moje lično mišljenje, ali kod mene ima kredita samo zato što je igrao za reprezentaciju. Pa znaš li ti da je taj čovjek crveni skrivio u prijateljskoj utakmici sa Njemačkom. Ej prijateljskoj!?[/quote]
drug ne pricaj kad ne znas, braco je mogao sacekati jos godinu i odigrati do sada jedno 6 velikih takmicenja u dresu elfa, ali nije, a otisao je zato sto su pojedini bh. "heroji" imali obicaj uletjeti u svlacionicu i onako malo djeliti pravdu i malo reketa uzeti, eto pasa moj, to ti je jedina istina i ko god drugcije prica taj nem veze i svoje informacija dobija iz avaza i slicnih, prijatan ostatak veceri znalci[/quote]

ma jes vraga, ako počnemo od toga kakava je salihamidžić čovjek privatno. Pod jedan frajer se oženio njemicom (Esther), hajde dobor nema veza njemica pa šta. Ali djeca mu se zove Marcus i Selina mislim imal to veze da jedna osoba koja se (valjda) deklariše ko bosanac brate dragi daje djeci takva imena. To su uradili još samo dva Zlatana onaj odmetnik Ibrahimović i Bajramović. Razuzmjem za Ibrahimovića frajer živi u Švedskoj i sve to tamo odrasto, ali Salihamidžić je vječito izigravo neku megazvijezdu. Neka kaže ko šta hoće, ali ga je i naša reprezentacija reklamirala. Vukao se po terenu kada je dobio ngradu za sportistu godine nije se udostojio ni da dođe na ceremoniju. U nas trenutno u reprezentaciji ljudi koji su neke zvijezdu si definitivno Džeko i Ibešiveć, a posliju su tu Salihović i Misimović za koje su čuli većina evropskih stručnjaka. Tu bi se mogao izdvojiti još Spahić i Pjanić i niko više. Ipak oni su svi kolektiv i nko ne gleda gdje ko igra i koje zvijezda, a ko nije. Zajedništvom su došli do baraža i hvala im, a stra generacija pošto nije bila toliko složna zbog dotičnih zvijezda nije ni napravila neki uspjeh.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 okt 2009, 00:04

hajde ne kakite-pa jedna njemačka je gubila u sred njemačke 5:0,pa jedna engleska u sred wembleya.i ljudi jednostavno idu dalje.kao prvo mi smo igrali pod grčem.jer bi svaki malo oštriji start mogao rezultirati kartonom.a zašto to rizikovati u utakmici koja nema nikakvog značaja?a uz to poraz je dobro došao da nas malo spusti na zemlju da malo ozbijnije shvatimo baraž.a uz to igrali smo jako dobro stvarali prilike.sad to što smo imali loš dan i nismo zabijali to može svakom da se desi.bolje je da i ovdje kiksamo nego u baražu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 15 okt 2009, 00:04

Ljudi hajd prestanite s tom otrcanom pricom "SRECA" **** ti vise SRECU. Ne moze uvijek SRECA, trebat imat kvalitet, al ne povremeni nego u svakom trenutku. Ne moze Vedo 5,6 100% sansi pogoditi samo jednu, stalno nesto petlja, Dzeko jest strijelac sve to stoji, al ona prva prilika kad je pucao u Kasiljasa ne moze se nazvati SRECOM ili NESRECOM. Moramo jednom zauvijek nauciti sta znaci rijec KVALITET, Španija je 5 put imala sasnu za gol i dali su 5 golova jel to sreca ili kvalitet??
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 15 okt 2009, 00:07

nemama zivaca da cistim sva blacenja... al mi je to fakat losha strana... nako ko covjeka... licemjerno mi vazda bilo neke mane nalazit u necem sto je tvoje... ruzno chut da svi tako lako okrenu glavu... valjda se u muci poznaju junaci a ne picke odmah blatit kako je trebalo ovo i ono... i svi neke kritike nalazit... zar se voli ono sto je svoje samo onda kad dobro ide...

Jeste ovdje nacinjena prevelika euforija... previshe je to na terenu lezerno izgledalo... staviti u jednom timu Pjanica i Misketa i jos dva spica naprijed je pretenciozno... 2 zadnja vezna su neophodna.... mnogo je to sada ofanzivnije izgleda i naravno sa mnogo vishe propuha... a napravit takvo neshto kraljevima kratkih pasova je smrt... mnogo opreznije je tu trebalo ici... onaj sastav mi je mnogo jachi... mnogo je odgovornije to sa trkom Ibricica nego sa iskustvom Muratovica popunit... i nazalost izbacit Pjanica... nazalost jer mu jeste mjestu u prvom timu ali jedan je jos uvijek Miske... ta 2 free role igraca su previshe za svaki tim a ne za nas... ne bih se posebno sada osvrtao na individue... moje misljenje je da smo previshe optimisticno ushli... trazili smo jednu takvu lezernost mi navijachi prvi... sto je dokaz ova bas po meni navijacka formacija... pa na Football Manager-u ne mozes ovako otvoreno igrat... al mislim da cemo izvuc da je dobro sto nije bilo kartona... da ce ovaj tush kao i obicno dobro doci ;)

momcima opet svaka cast i uz vas uvijek treba biti ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 okt 2009, 00:07

I jedno i drugo :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 15 okt 2009, 00:08

Tarik14 je napisao/la:Tesko mi je sto u ovom trenutku moram ovo reci ali defintivno nismo spremni za utakmice baraza! :|
Ovaj mladi gospodin je zaslužio "Jirgen Fricenšaft" nagradu iz književnosti.
Hvala što pišeš!
Ja, a ne sumnjam i većina foruma tebe smatra kraljem, samo nastavi. :ugeek:
Kahva, Kava, Kafa!

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 15 okt 2009, 00:08

Ne znam koliko ste primjetili, al ja jesam u zadnje vrijeme, koliko god se oni pred nama pokazivali kao jedinstveni i ovo ono mislim da ima tu jedna doza ljubomore i sebicnosti. Ne govorim samo o ovoj utakmici nego inace. Misimovic od 10 lopti 8 da Dzeki, a jednu Vedi iako je Dzeko u tezoj poziciji, Salihovic isto tako Vedi umjesto Dzeki. Vedo i Dzeko ne surađuju u napadu onako kako bi trebali vise soliraju, pa kad bas vide da ne mogu onda dodaju, to je moje misljenje i ne moze me niko ubjedit u suprotno
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 okt 2009, 00:09

adn_sah je napisao/la:
po cemu si to zakljucio molim te
Po danasnjoj blamazi! :evil:

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 15 okt 2009, 00:09

Žil Kretenie je napisao/la:
Ovaj mladi gospodin je zaslužio "Jirgen Fricenšaft" nagradu iz književnosti.
Hvala što pišeš!
Ja, a ne sumnjam i većina foruma tebe smatra kraljem, samo nastavi. :ugeek:

ja sam ga vec nekoliko puta i nazvao tim imenom tako da samo na kraju mogu staviti:

POTPIS
U ime Gospodara...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 15 okt 2009, 00:10

Ja sam vala razocaran.Da je bilo 3:1 i mogao bih podnijeti.Fakat je naivno sad da razmisljate kako je to Ciro uradio namjerno da bi nas protivnici podcjenjivali.Jedina utjeha je sto je utakmica bila nevazna..
Velezovac prestani da razmisljas o taktici 4-4-2 jer Ciro je nikad nece primijeniti.Moramo prihvatiti cinjenicu da smo prvi put dosli u baraz i da je bezze sad sikirati se jos oko taktika koje Ciro nece nikad primijeniti..Nadam se da ce Ciro shvatiti da Muratovic nije za velike utakmice.Svaka njemu cast trudi se on,ali djaba ako je dobar prvih pola sata.Stvarno se brzo umori.Ja bih volio kad bi njega zamijenio sa Pjanicem ili Bajramovicem,a da na desnog beka stavi svog Ibru a da ga negdje oko 70 min zamijeni Vladavicem..To bi po meni bio nas maximum....
PS i misljenja sam da Salihovicu treba skoro pa zabraniti da ide u napad,jer slabe koristi ima od njega.Prvo sto crkne dok dodje do protivnickog gola a drugo sto ostavlja suplju odbranu.Jos ga nema ko zamijeniti kad se umori i padne mu koncentracija....

Ostali bezze napadate Supica kad se zna da ce Hasagic biti prvi golman,vjerovatno ce i Begovic preuzeti ulogu prve rezerve jer ce on braniti a ovaj ce se nacekati da udje u prvu postavu rumunjskog kluba.Kaze se Supicu volimo te,ali neka Hasage na golu ;)..Nije fer prema njemu da ga pljujete nakon svih ovih uspjeha

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 15 okt 2009, 00:11

Postavljam pitanje: Za koliko godina mi možemo biti na nivou Španije?
Pazite... pitanje je kompleksno. Uzmimo u obzir da reprezentacija bivše Yuge nije dosegla taj nivo - da ne bi ostali kakili reći ću nisu imali rezultate kao Španci.
Dakle, odgovor na pitanje glasi............... ?
Kahva, Kava, Kafa!

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 15 okt 2009, 00:11

EnZo_85 je napisao/la:Ne znam koliko ste primjetili, al ja jesam u zadnje vrijeme, koliko god se oni pred nama pokazivali kao jedinstveni i ovo ono mislim da ima tu jedna doza ljubomore i sebicnosti. Ne govorim samo o ovoj utakmici nego inace. Misimovic od 10 lopti 8 da Dzeki, a jednu Vedi iako je Dzeko u tezoj poziciji, Salihovic isto tako Vedi umjesto Dzeki. Vedo i Dzeko ne surađuju u napadu onako kako bi trebali vise soliraju, pa kad bas vide da ne mogu onda dodaju, to je moje misljenje i ne moze me niko ubjedit u suprotno
izvini stvarno nemoj mi ovo uzimat za zlo, ali bulazniš. Nije ti to brate istina, pa zbog čega ljubomora ne razumjem. Možda tu i ima logike jer se igrači bolje poznaju međusobno, apa dodaju u nekim situcijama znajući unaprijed šta će biti s tom loptom, ali ipak ja msilim da su oni složni ko kuća.

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 15 okt 2009, 00:12

cole-ch je napisao/la:Ma dajte ljudi cemu kritike, cemu ne zadovoljstvo? Slavite, BiH igra baraz! Mala i razjedinjena zemlja je nadomak svedskog cuda.
Da se kratko osvrnem na tekmu:
Bosna je mogla pre Spanije povesti 2:0.., da je bilo vise srece bilo bi 5:5, mada i ovako nije lose, jer je to Spanija. BiH je igrala pod pritiskom zutih kartona. Da su okolnosti zahtevale da BiH osvoji tri boda, Spanija bi veceras pala, garantujem! Da je kojim slucajem Supa bio raspolozeniji i rezultat bi bio povoljniji, ali to ne znaci da momka treba razapinjati nakon dve "greskice". Poraz je dosao pravog momneta! U barazu ce uci prizemljeni, jer su se iskreno malo digli u visine. Ovaj je poraz preventivno dobro dosao.

Sretno u barazu Zmajevi!!!

...da se kratko nadovezem na pisanje pojedinaca i njihovo moljakanje da se Hasan-MIS i Sasa-PAPAK moraju/trebaju vratiti u repku. Vi koji to pisete nemate grama dostojanstva, kao i vasi fudbalski idoli(mis i papak).
Sta neki misle o toj dvojici je jedna stvar. Sta nam je potrebno je potpuno druga. Evo ipak nesto prokontah kako bi se Rahimic mogao gurnuti na desni bok, a Bajramovic preuzeti njegovu ulogu kao zadnji vezni. A sto se misa i papka tice, POTPIS.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 okt 2009, 00:12

I kad smo ppbjedjivali govorio sam da Muratovic i Supic nisu za repke,to se moglo vidjeti i veceras...i uvijek sam bio protiv ove formacije,i to nije nista novo..nisam od onih koji kad pobjedimo dizem sve igrace ,a kad gubimo spustam..
CInjenica je da smo razbijeni,da je znalo proci 20 minuta utakmice ,a da nismo imali 5 dodira sa loptom...znam da je u pitanju Spanija koja gaji igru sa puno pasova ,ali opet moramo biti samokriticni i reci da se ova utakmica mora zaboraviti ,i igra podici na puno veci nivo pred baraz.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 15 okt 2009, 00:13

a po čemu si to zaključio navijač :!: što nam je 9 igrača imalo karton pa nesmiju ko ljudi ući u duel :!: ili smo mogli ginuti pa da dobije katone spahić,misimović,jahić,rahimićitd pa u baražu plači :!: niđe veze volim te bosno

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 15 okt 2009, 00:14

ljudi, no frks! ovo je super. jedina greska cire sto nije ubacio kombinovani sastav. pa nek se izgubi ali sam siguran da bi mravac, stilic i ostali +pajnic. mismovic i napad odigrali bolje. Svi su oni bili limitirani zutim kartonima. siguran sam da u takvim trenutcima teze ulazis u duele. a protiv spanaca( ili francuza, nije bitno) se ne igra tako. ako ne pravis konstantni pritisak nemas nikakave sanse.
Druga veoma bitna stvar(ne znam da li je neko pisao o tome) mi nemamo tako dobru odbranu da igramo sa pjanicem i misimovicem kao ofanzivnim veznim. to je ono sto sam zelio da vidim i to sada mislim. lako je pjanicu da se poigrava u lyonu kada iza sebe ima bedem! to mu je i uloga- da poigrava.danas svaka izgubljena lopta je bila potencijalna sansa i zbog toga sto je odbrana bila u problemima za zutim kartonima.
jedina slaba karika tekme je supic- izvinjavam se svima koji misle da je ok golman- imao je par sjajnih odbrana protiv armenaca i turaka ali se moze vidjeti da je kiks golman- on bi trebao biti kralj peterca a on to nije.
i molim vas zaboravite sa brazzu i ekipu od 3o i nesto godina- to su price za malu djecu.
MI IDEMO U JAR KOGA KOD IZVUCEMO!!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 15 okt 2009, 00:17

Jel gledate Urugvaj- Argentina ?

Kakav show navijaca pred pocetak, ludilo.....ovi Urugvajci svi pjevaju himnu, svaka im cast.

Ajmo Urugvaj, gazi Gaucose :mrgreen:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 okt 2009, 00:18

KONGO je napisao/la:Jel gledate Urugvaj- Argentina ?

Kakav show navijaca pred pocetak, ludilo.....ovi Urugvajci svi pjevaju himnu, svaka im cast.

Ajmo Urugvaj, gazi Gaucose :mrgreen:
Hej kongo ,hvala ti ...bio sam zaboravio na tekmu,i ti me podsjeti,odlicno!!taman,12. min.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.