AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Google » 28 nov 2010, 17:20

Ovakvi se rezultati moraju iskoristiti...sa pobjedom dolazimo na 3 mjesto i samo na -5 Milanu...!!!

Mirko i definitivno nije u kombinaci za vecerasnji mec...!!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 nov 2010, 21:07

Pizaro klocu! :evil: :evil:

oj borielo pored risea i tottija puca slobodni sa 20metara, ojj zemljo
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 nov 2010, 21:34

sta reci nakon prvog pol :roll:

pizaro hajvan kriv za preglupi gol, na centru mu lopta prolazi kroz noge, a sam bio ko duh :evil: :evil: :evil: :evil:

totti samo smeta i treba ga izbaciti, a greca ubaciti. ako ubaci baptistu umjesto tottija samo ce gore napraviti

Menez poludi!
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 nov 2010, 22:43

Kome prvo treba ebat mater?

Prvo kompletnom timu koji je igrao, pa kao da igraju nidjeveznu utakmicu u zadnjem kolu, a ne mozda utakmicu sezone

Onda retardu zvanom pizaro, prodao nam je titulu prosle godine, evo i sad kriv za prvi i najvazniji go

Menezu i kompletnoj odbrani kod drugog gola, prvo se menez zajebaje i aut za palermo, onda se ljudi fino ushetali u gol, ne do bog da je neko napao, slucajno

onda simpliciu koji je nevidjeni magarac, kriv za treci gol, na utakmici sluzio samo kao sjenka

Tottiju koji je u prvom pol smetao Menezu i ne znam koji **** hoce da je blizo svake ebene lopte, kad nisi blizo lopte idi u 16 metara, na 16 metara sta moras trcati bezveze, opucao par puta kao baba kakva

Ranieriju posebno se sjetim svega, ne krivim njega zbog poraza nego zbog toga sto ubacuje u igru najveceg debila kojeg je roma ikada imala, julio baptista je igrac koji duela ne zna dobiti, pa imal on oci majku mu ebem, pa bolje da juniora nekog ubacuje, a njega u peti tim poslati

Sve u svemu zesce su me razocarali i bice ovo jos jedna noc bez sna za mene
nema potpisa

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 nov 2010, 00:07

Iličić ih razvali. Ne znam šta je sa ove Rome, tamam sam pomislio da se vraćaju u stara dobra vremena.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 nov 2010, 01:22

Admir_Sa je napisao/la:Kome prvo treba ebat mater?

Prvo kompletnom timu koji je igrao, pa kao da igraju nidjeveznu utakmicu u zadnjem kolu, a ne mozda utakmicu sezone

Onda retardu zvanom pizaro, prodao nam je titulu prosle godine, evo i sad kriv za prvi i najvazniji go

Menezu i kompletnoj odbrani kod drugog gola, prvo se menez zajebaje i aut za palermo, onda se ljudi fino ushetali u gol, ne do bog da je neko napao, slucajno

onda simpliciu koji je nevidjeni magarac, kriv za treci gol, na utakmici sluzio samo kao sjenka

Tottiju koji je u prvom pol smetao Menezu i ne znam koji **** hoce da je blizo svake ebene lopte, kad nisi blizo lopte idi u 16 metara, na 16 metara sta moras trcati bezveze, opucao par puta kao baba kakva

Ranieriju posebno se sjetim svega, ne krivim njega zbog poraza nego zbog toga sto ubacuje u igru najveceg debila kojeg je roma ikada imala, julio baptista je igrac koji duela ne zna dobiti, pa imal on oci majku mu ebem, pa bolje da juniora nekog ubacuje, a njega u peti tim poslati

Sve u svemu zesce su me razocarali i bice ovo jos jedna noc bez sna za mene
Gdje je ono on igrao prošle sezone, rekao sam ti sinoć Sicilija je to brate. :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 29 nov 2010, 02:15

Stvarno katastrofalan rezultat protiv Palerma....Gledao sam poslenjih 20-tak minuta to je stvarno bilo lose,niti jedna lijepa osmisljena akcija nije bila....Nemamo stvarno srece,taman da uhvatimo neki prikljucak i da se probijemo na 3 poziciju sad smo pali na 7 mjesto...Sledece kolo tesko gostovanje u Veroni protiv odlicne ekipe Chieva...!!!

Nadam se samo da onaj izlazak Meneza,nije neka ozbiljnija povreda...!!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 nov 2010, 03:07

Ahahaahahaha jest mi drago što su vas pocijepali ko praznu vreću brašna :lol: :lol: :lol: :lol:

Čestitam miševi rimski ... daBogda vas Rankec vodio još dugo dugo :mrgreen: :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 29 nov 2010, 07:33

sreca pa su mi godine pracenja rome razvile imunitet na ovakve igre i donekle me naucile da ocekujem neocekivano.
kao prvo, i prije utakmice sam bio misljenja da ce nam bit teze nego protiv bayerna sto se i pokazalo tacnim. palermo nije nimalo bezazlena ekipa, ni u kom slucaju im ne treba umanjivat vrijednost i ponasat se ko da smo prosuli sigurne bodove tako da im treba cestitat na sinocnjoj utakmici (iako rezultat ne odrazava njihovu superiornost u odnosu na romu). druga stvar, sa ovim timom kojeg imamo nas maksimum su mjesta koja vode u LP sto je i bio cilj pred pocetak sezone, za pricu o scudettu mi ni sa puno boljim igracima nismo bili spremni tako da ne vidim razlog zasto bi sad bili (prosla sezona je bila nesto posebno i na nasu zalost neponovljivo). ako tome dodamo stav i ogromnu dozu nezainteresovanosti sa kojom pristupamo gostujucim utakmicama nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo. dalje, imamo trenera koji posjeduje sposobnost za podic klub sa dna i dovest ga tako blizu slave al' takodje posjeduje tu osobinu zbog koje je poznat kao 'vjecito drugi' i koji koliko god bio takticki potkovan jednostavno ne moze u ekipu unijet pobjednicki mentalitet. nedovoljno je jak karakter koji bi od tottija trebao napravit neku super-zamjenu (odlican primjer bi bila tekma protiv bayerna) a ne legendu kojoj ce se **** mater na kraju utakmice jer jednostavno nije sposoban odigrat vise od 20/30 kvalitetnih minuta. 34 godine u nogama i 3, 4 povrede zbog kakvih mnogi igraci razmisljaju o prekidu karijere su ucinile svoje i to je nesto sto trebamo prihvatit i mi fanovi i klub i prije svega ranieri.
ja se iskreno nadam da nakon sto se odradi sav posao oko prodaje kluba, uprava ce se zahvalit nekim igracima kojima nije mjesto u romi i da cemo dovest par pojacanja jer sa ovom politikom (izazvanom nicim drugim nego neimastinjom) klub kakav je roma ne moze napravit nesto vise u modernom calciu.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 29 nov 2010, 12:41

mene najvise ljuti to sta su lazio i inter ove godine dobili u palermo u siciliji i to su na kladioni svi igrali 2.a jucer su svi 1.igrali.za palerma.i to me tako ljuti jer ispada da romu ne svacaju ozbijno i da su inter i lazio bolja momcad od nje sta nisu.a to sta smo nakon 7 kola prvi put porazeni i to sta smo sad mogli bit na trecem mistu a ne na sedmom to necu ni spominjat,jedino dobro je to da sledece kolo je lazio : inter,pa juventus :lazio..u ta dva kola bi mogla zavrsitz xevima,pa da mi to iskoristimo i skocimo cak na 2 3 misto naravmo ukoliko pobijedimo chievo i bari.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 30 nov 2010, 14:50

Unicredit je dala zeleno svjeto za obnovu ugovora sa Mexesom...tako da bi uskoro i to mogli da zavrsimo,na radost svih navijaca Rome...!!!

Tadei je poceo da trenira...!!!

Jutrosnjem treninugu nisu prisustovali Adriano,Vucinic JS i De Rosi...JS,prema zvanicnim informaciama ima grip,DDR je radio u teretani a posle je isao na preglede..!!!

Adriano: Iz Rome neću pobjeći kao iz Intera:
http://www.dalmacijanews.com/tabid/71/a ... fault.aspx

Postoje kontakti Conti-Anceloti...kak je rekao "pre ili posle Anceloti biti trener Rome"...!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 01 dec 2010, 13:54

Google je napisao/la:Unicredit je dala zeleno svjeto za obnovu ugovora sa Mexesom...tako da bi uskoro i to mogli da zavrsimo,na radost svih navijaca Rome...!!!
konacno da se i to pocne rjesavat jer ogromna glupost bi bila pustit ga za neki sitan novac u januaru il' u jos gorem slucaju da ode iz kluba kao slobodan igrac
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 02 dec 2010, 13:21

jel zna iko oce li vucinic biti spreman za chievo u subotu?bez njega nista

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 02 dec 2010, 14:28

Mirko,trebalo bi da bude spreman,trenira...!!!

Rise najvijerovatnije nece biti u sastavu za Chievo...!!!

Ova saga oko Mexesa nikad nije dosadna...posle Liverpola, Totenhema i Chelsija,sad i Valensija se spominje da je zainteresovana za Francuskog reprezentativca...!!!

Zadnja linija protiv Chieva bi trebalo ovako da izgleda:
Caseti---Burdiso--Juan--Castelini---

Sudac bice Nicola Rizzoli...!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 dec 2010, 18:24

Teren u Veroni blago rečeno katastrofalan, nadam se da ćemo zabiti do poluvremena jer će poslije biti nemoguće igrati.. Adriano igra od prve.. On i Mirko u napadu, Menez na klupi...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 dec 2010, 18:33

evo povedoste,majstorija Simplicia...

Adri igraaaa 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 dec 2010, 18:47

Kakav je ovo teren :mrgreen: :roll: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 04 dec 2010, 18:58

2:0,dosta lakse nego sto sma ocekivao,2xSimplicio..samo da ovako nastavimo...!!!!

NO TOTTI,YES PARTY :mrgreen:

GrandeJuve
Kontakt:

Post Postao/la GrandeJuve » 04 dec 2010, 19:01

Moze li mi neko reci kako je igrao Adrijano prvo poluvrijeme...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 dec 2010, 20:00

2:2 aaaaaaa to Granoche sisu ti podojim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zanima me što Menez nije igrao? Pretpostavljam da je do retardiranosti Rankeca :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.