vidio sam i da je Santacroce potpisao za Parmu
SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Kad ja rekoh @Magici da je Inler njihov igrac
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Vidim, tu je i novi dres, sa novom reklamom na prsima, te kragnom oko vrata.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Opasan je ovaj De Laurentis , moglo bi biti svega u Ligi prvakaBertrand je napisao/la:
Vidim, tu je i novi dres, sa novom reklamom na prsima, te kragnom oko vrata.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Goalgetter
- Kontakt:

Ovako su predstavili Inlera
Sljedeće sezone titula kako fino rade ljudi
Još da je istina ovo za Sancheza
Alexis-Cavani-Lavezzi
Najjači napadački trojac u Seriji A sigurno
Još da je istina ovo za Sancheza
Alexis-Cavani-Lavezzi
Najjači napadački trojac u Seriji A sigurno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Spominjao se i Giuseppe Rossi iz Villareala,navodno mu je zelja da zaigra za Napoli.Ostaje da vidimo hoce li biti kakvih konkretnih ponuda od strane De Laurentisa
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma kakav Rossi..on kod nas ide
Trezeguet ili iaquinta idu vama
Napoli uezo Britosa iz Bologne. Nije jos zvanicno, ali zavrsena stvar i rekao bih pametna i dobra investicija. Jak u skoku i opasan u prekidima, bas vam je trebao jedan takav centarhalf.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mar ... recu/60494
Trezeguet ili iaquinta idu vama
Napoli uezo Britosa iz Bologne. Nije jos zvanicno, ali zavrsena stvar i rekao bih pametna i dobra investicija. Jak u skoku i opasan u prekidima, bas vam je trebao jedan takav centarhalf.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mar ... recu/60494
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mislim da ce uzeti jos kojeg defanzivca, jer su prodali Santacrocea, ne znam kakvo je stanje sa Campagnarom nakon one saobracajke
dakle trenutno Ruiz i Cannavaro, ovi ostali ili su polovnjaci ili neiskusni, ne znam kakav je ovaj argentinac sto je dosao
solidni igraci, ali za najvisi nivo treba jos bar jedan kvalitetan stoper
dakle trenutno Ruiz i Cannavaro, ovi ostali ili su polovnjaci ili neiskusni, ne znam kakav je ovaj argentinac sto je dosao
Call the coroner!
http://soccernet.espn.go.com/news/story ... e?&cc=5739
Moze!
Bila bi odlicna tekma siguran sam, ako neko ima vise informacija bio bih zahvalan da ih podijeli ovdje.
Moze!
Bila bi odlicna tekma siguran sam, ako neko ima vise informacija bio bih zahvalan da ih podijeli ovdje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- sarajlija89
- Kontakt:
Kad se dogovore, znat cemo
Zvanicno cete protiv Juventusa igrati na otvaranju novog stadiona u Torinu i za to se spremajte. Samo, morate malo jaci sastav izvest, da vas opet ne pobjedimo

Zvanicno cete protiv Juventusa igrati na otvaranju novog stadiona u Torinu i za to se spremajte. Samo, morate malo jaci sastav izvest, da vas opet ne pobjedimo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
O tome na drugoj temi.
Pripremamo se mi posebno za Juve.
Svecano uvelicavamo i taj dogadjaj a nemoj mi o onoj tekmi na Old Traffordu. Jos mi u glavi Beckham, Butt, braca Neville...uhhhh strasno dobar osjecaj, rezultat naravno u drugom planu i krajnje nebitan.

Pripremamo se mi posebno za Juve.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Gökhan İnler je sjajan igrač i predstavlja veliko pojačanje za Napoli. Ima sjajnu viziju, pregled igre i tehnički je dobro potkovan. Igra zadnjeg veznog (kao i većina plejmejkera), pa kao takav može puno dati razvoju napada. Ovaj naturalizirani Švicarac je dokazao svoju perspektivnost igrama u Udinezeu, to je sigurno, ali i u partijama u desu Švicarske. Uglavnom, igrač kojeg bi svako poželio u svom timu.
Zanimljiva je bila konferencija na kojoj je isti igrač predstavljen (ko bi se dosjetio maske lava
). Ali, čim sam vidio broj 88, znao sam da se radi o Inleru. 
Zanimljiva je bila konferencija na kojoj je isti igrač predstavljen (ko bi se dosjetio maske lava
Mario Alberto Santana(29) i Roberto Colombo(36) novi su clanovi Napolija 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Argentinac je tu da uci. Od Ruiza se ocekuje da igra redovno. Campagnaro je dobro. Cannavaro je vodja odbrane, a Britos je cetvrto resenje.Puma je napisao/la:Mislim da ce uzeti jos kojeg defanzivca, jer su prodali Santacrocea, ne znam kakvo je stanje sa Campagnarom nakon one saobracajke
Taj jedan extra stoper je trebalo da bude Ogbonna, ali je interesovanje velike trojke drasticno diglu njegovu cenu, tako da je tako nesto tesko ostvarivo.
Santacroce-a su upropastile povrede. Steta.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Britos ce uz Cannavara biti glavni igrac u odbrani Napolia.Predobar igrac iako prosle sezone nije bio na nivou,al ja sam siguran da ce bit veeeeeeliko pojacanje za Napoli.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- legenda reala
- Kontakt:
Magica jel ti žao idola ,jesi se bio zabrino što je imo saobraćajku ,trebali ti paloma da obrišeš suze ,i nemoj plakati biće Diego dobro ,ako ti treba rame za plakanje javi se
FORZA JUVE
GRANDE ALEX
Bogami nam je Napoli glavni konkurent ove sezone ,u Italiji
pojačavaju se pravo jako
FORZA JUVE
GRANDE ALEX
Bogami nam je Napoli glavni konkurent ove sezone ,u Italiji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
HAHAHAHAHAHHAHAH
E moj brate Legendo Reala hahahahhahaha vama su veliki rivali sad Lece,Cesena... 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- legenda reala
- Kontakt:
Mi se bolan ,ove sezone vraćamo na stare staze slave ,bićemo ponovo najači kao prije i izdominiraćemo slabašnu Seriu A ove sezone ,Napoli će nam biti neki konkurent ,ali Inter i Milan će biti s lakoćom izdominirani .Tribalian je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHAH![]()
![]()
E moj brate Legendo Reala hahahahhahaha vama su veliki rivali sad Lece,Cesena...
Uz Pomoć velikog Alexa Juve ima da osvoji duplu krunu
FORZA JUVE!!!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Slabasna Serie A, koja ce biti jaca od Primere.legenda reala je napisao/la: Mi se bolan ,ove sezone vraćamo na stare staze slave ,bićemo ponovo najači kao prije i izdominiraćemo slabašnu Seriu A ove sezone ,Napoli će nam biti neki konkurent ,ali Inter i Milan će biti s lakoćom izdominirani .
Uz Pomoć velikog Alexa Juve ima da osvoji duplu krunu![]()
FORZA JUVE!!!!!
@legenda opet na nivou.
- legenda reala
- Kontakt:
Nekad je bila jača od Primere ,ali sada više nije moj MagicaMaGiCa je napisao/la:
Slabasna Serie A, koja ce biti jaca od Primere.![]()
@legenda opet na nivou.![]()
![]()
Pa Barca i Real su jači od svih Talijana ,iako su samo dva tima ,a i ovi ostali Valencia ,Vilareal,Sevila ,Atletiko ,nisu ništa lošiji ,čak su i kvalitetniji od slabašnog Napolia ,Rome ,Fiorentine ,Genove ,Palerma ,Udinesea ,Lazia ,
Po čemu je to bogati jača Seria A od Primere trenutno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.