Mislis da je tako.Pa ja ne pogledam svoju prognozu vec kada je upisem i kada gledam konacan rezultat.Zato molio bi bez pausalni ocjena kako je savez naklonjen ovima ili onima.anonimni je napisao/la:@ sekretar
pa vjerujem da vi stalno gledate temu i samim tim možete skontati šta ko mijenja, samim tim što je on jedini mijenjao uopće svoju prognozu, valjda je lako skontati i šta je mijenjao...
@ legenda
pogriješio možda jest, al' nije morala čitava prognoza ići, samim tim ste vi dovedeni u dobru prednost i ovdje su 2 moja gola sad nebitna kad imamo igrača manje
SportSport.ba Kup rasprava
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba KUP rasprava
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
A **** , uvijek se navlacilo velikim 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- legenda reala
- Kontakt:
Arsenal-Montpelier 4:1Raul_64 je napisao/la:A **** , uvijek se navlacilo velikim
Man.City-Real.M. 1:2 , 2:2
su rezultati koji Kockare vode u finale, jako opasni rezultati po nas
Svi ostali rezultati vode Green Dragons u njihovo drugo finale KUP-a
Na penalima je trenutno 12:4 u korist Dragonsa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mislim da si na ivici ostanka u ligi.Molim te razmisli malo.Viper je napisao/la:Ko ih ****, ako je bitna pobjeda Dragonsa, eto im
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
opet ponavljam:
jos i u temi u kojoj postavljate parove pise:Clan 2c.
Ukoliko Savez ne zakljuca utakmicu do naznacenoga vremena iz bilo kog razloga sve prognoze postavljene poslije naznacenog vremena dozvoljenoga za postavljanje prognoza smatrat ce se nevazece.
Viper je editovao svoju prognozu nakon dozvoljenog vremena za to, mi ne znamo da li je promijenio citavu prognozu, mozda samo jedan par (iako je i to jako bitno jer mozda postoji opasnost za krsenje pravila i sluzbeni rezultat u korist protivnika) na kraju nije ni bitno. U logu stoji da je Viper na kraju postavio konacnu prognozu 20 nov 2012, 14:13 znaci poslije 12:00 i prema pravilima ta prognoza je nevazeca.Igraci dva tima mogu postavljati svoje prognoze do 20.11.2012 godine (utorak) do 12:00 h.
ma dragoncici uvijek supacki prolaze 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ti kao neutralan reci koje kriv, nisu mu Dragonsi editovali postEdin TM87 je napisao/la:ma dragoncici uvijek supacki prolaze
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja licno mislim da si ti povuk'o svoje veze da mu "visa sila" edituje post kako bi bili u prednosti k'o sto uvijek radis.
- legenda reala
- Kontakt:
Majke mi, precjenjuješ me

Čestitam Delfinima, moj me Juve ukopa
, zašto Gio 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nije ja sam primjetio kad sam zaključavao topice, tako da legenda nije imao nikakve intervencije, i sazvao hitnu sjednicu saveza na tu temu. Pravila su tu da se poštuju, fino piše do 12.Edin TM87 je napisao/la:Ja licno mislim da si ti povuk'o svoje veze da mu "visa sila" edituje post kako bi bili u prednosti k'o sto uvijek radis.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma zajebavam se bajuventus 0244 je napisao/la:Nije ja sam primjetio kad sam zaključavao topice, tako da legenda nije imao nikakve intervencije, i sazvao hitnu sjednicu saveza na tu temu. Pravila su tu da se poštuju, fino piše do 12.Edin TM87 je napisao/la:Ja licno mislim da si ti povuk'o svoje veze da mu "visa sila" edituje post kako bi bili u prednosti k'o sto uvijek radis.
dva gola pollumrtvog bihfana za finale..sreca da sam uspio postaviti prognozu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nema sta bez tebe bi Delfini propali kao zeton.Svaka cast i sto skorije ozdravljenje zelim.BIHfan je napisao/la:dva gola pollumrtvog bihfana za finale..sreca da sam uspio postaviti prognozu.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pa sta ima veze Bgt editavao oko 2 a prva utakmica u 6 pocinje, ko da je to nesto

U polufinalu kupa da napravite ovo sto ste sad nama napravili je vise nego smijesno. I da, momci, mi znamo da smo pobijednici rezultatom 3:2
U polufinalu kupa da napravite ovo sto ste sad nama napravili je vise nego smijesno. I da, momci, mi znamo da smo pobijednici rezultatom 3:2
SAMO ČELIK !
- samir_tm87
- Kontakt:
Viper je napisao/la:Pa sta ima veze Bgt editavao oko 2 a prva utakmica u 6 pocinje, ko da je to nesto![]()
![]()
drugi put citajte pravila ! sta sad treba ? da se gata koji si rezultat edit ?
Viper , heroj a ne zlocinac !
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dragoncicima treba:
Ajax-Dortmund 2:1
Arsenal-Montpellier 2:1
Arsenal-Montpellier 2:2
Manchester City -Real Madrid 1:1
Manchester City -Real Madrid 2:3
Schalke-Olympiakos 1:0
Schalke-Olympiakos 2:0
Nama treba:
Arsenal-Montpellier 4:1
Manchester City -Real Madrid 1:2
Manchester City -Real Madrid 2:2
Schalke-Olympiakos 2:1
Imaju oni vise sanse, ali nije nemoguce
Ajax-Dortmund 2:1
Arsenal-Montpellier 2:1
Arsenal-Montpellier 2:2
Manchester City -Real Madrid 1:1
Manchester City -Real Madrid 2:3
Schalke-Olympiakos 1:0
Schalke-Olympiakos 2:0
Nama treba:
Arsenal-Montpellier 4:1
Manchester City -Real Madrid 1:2
Manchester City -Real Madrid 2:2
Schalke-Olympiakos 2:1
Imaju oni vise sanse, ali nije nemoguce
Zadnja izmjena: Viper, dana/u 21 nov 2012, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ČELIK !
- legenda reala
- Kontakt:
Strah me Schalkea 
Ma vise vi imate sanse da pogodite Schalkea, nasa nada je City 2:2 ili 1:2.legenda reala je napisao/la:Strah me Schalkea
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.