Jeste pala jeOmerbavarac je napisao/la:Ako se ne varam kvota je pala.Goalgetter je napisao/la:Bosna i Hercegovina - Rumunija 2.20 - 3.25 - 3.25
Ko zna mozda do subote budu 1.30.

Ovo sam sa bet365 preuzeo.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Jeste pala jeOmerbavarac je napisao/la:Ako se ne varam kvota je pala.Goalgetter je napisao/la:Bosna i Hercegovina - Rumunija 2.20 - 3.25 - 3.25
Ko zna mozda do subote budu 1.30.
Goalgetter je napisao/la:Ja cu vas samo pozdraviti ovim: 1-3 Estonijadrinin vuk je napisao/la:& $ густо & $ 0-2,? $ ?![]()
![]()
![]()
& су &?![]()
![]()
Nemam pojma koji ti je k... da dolazis ovamo provocirati, idi na svoju temu i raspravljaj o sljedecoj utakmici RS-a protiv Juzne Osetije ili Baskije, i ostalim ''republikama''
Da ne bi ovo otislo u off-topic:
I Razvan Rat imao nekih problema, ali ce moci igrati protiv BiH
ojj Džekofukara87 je napisao/la:U Zenicu stize sexy Bomba na utakmicu Bianci Dragusanu (Rumunka ) garant joj je neko zapeo za oko od fudbalerada nije Dzeko ?
Rahimic sigurno !robovi88 je napisao/la:ojj Džekofukara87 je napisao/la:U Zenicu stize sexy Bomba na utakmicu Bianci Dragusanu (Rumunka ) garant joj je neko zapeo za oko od fudbalerada nije Dzeko ?
![]()
Salihović garant, a ako je mlađa onda Pjanke il Štilić
EDIT : Uhh evo je![]()
Ova im je dodatni moral izgledaPrincipatus je napisao/la:Ovo im je dakle to tajno oruzje. Opasno je, opasno...
Ko, prica o Srbijidrinin vuk je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ja cu vas samo pozdraviti ovim: 1-3 Estonijadrinin vuk je napisao/la:& $ густо & $ 0-2,? $ ?![]()
![]()
![]()
& су &?![]()
![]()
Nemam pojma koji ti je k... da dolazis ovamo provocirati, idi na svoju temu i raspravljaj o sljedecoj utakmici RS-a protiv Juzne Osetije ili Baskije, i ostalim ''republikama''
Da ne bi ovo otislo u off-topic:
I Razvan Rat imao nekih problema, ali ce moci igrati protiv BiH
? ' $ % " $ " за ',? $ $ она ? " & ја & ".
А та " је ? " $ пута ,а у $ 5-0.? о '.
Sva sreca pa ga trava ne zanima.ionako nam je los teren.MinistaR je napisao/la:Nedajte Mutuu na stadion, pošmrkaće nam linije!
haha Imal ko ulaznicu da prodaje za subotu ?STEVIE je napisao/la:da mi je znati koliko je raje trazilo ovu na google nakon ovi slika ovdje
NISAM josSTEVIE je napisao/la:da mi je znati koliko je raje trazilo ovu na google nakon ovi slika ovdje
Bosnier je napisao/la:Spahiču ako bideš jope poćo sam se Đekom loptati tojes preko ćitavog polja fucu mu nabijati nebili je on ofrlje spićijo ugo ima da ti napustim tribinu ito odma pa nek ti navija onda ko hoče! Fino se dodajite isto ko namale dase igrate... i eto, to tije to brate!
Hasagiču ati nemoj jope driblat u petercu...izadži bar do šesnesterca i driblaj kolko hoš. I ako ti niko ne pridže odovije naši igraća, ispucaj je onda u korner odma brez dileme!
izgleda da je nju castio "robom"harishp je napisao/la: Sto se tice Dragusanke,donijela je izgleda robu Mutisi.
Vodja Ultra pokreta u Gornjem Rahiću ...Admir_Sa je napisao/la:Ko je ovaj cirkusant?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.