Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Evo i Ljevakovic zabi gol za Teplice.
Jos jedan igrac koji bi se mogao pozvati..
Jos jedan igrac koji bi se mogao pozvati..
- maxuz baxuz
- Kontakt:
I ja sam standardan na golu tima moje firme u kojoj radim. Svakog dana ocekujem poziv.
Sve selektor do selektora i pm.

maxuz baxuz je napisao/la:I ja sam standardan na golu tima moje firme u kojoj radim. Svakog dana ocekujem poziv.

A sta kod nas je bitno zabiti gol negdje i odma si aktuelana za spisak. Juhu.maxuz baxuz je napisao/la:I ja sam standardan na golu tima moje firme u kojoj radim. Svakog dana ocekujem poziv.
Do Totte ni Lulic sam za sebe nije cuo.bosnacazin je napisao/la:Na Cocalića sam skroz zaboravio,a izgleda i sušić(momku treba dati šansu).Ja mislim da na poziciju štopera treba vratiti nadarevića,ipak čovjek je standardan i uvijek daje 100%,tu još imamo Bičakčića,Bešića od ovih mlađihsoko je napisao/la:@Bilal,
Ako je to lik rekao onda nema se tu sta pricati. Ali opet novinarima nikad nemozes vjerovati.
Bunoza je bio sam A-repkom jednom, samo sto nije nastuopa, znaci lik se je odazvao. Bio je standardan u Wisli, onda slomio nogu, sad ko zna u kakvom je on stanju.
Mislim da je Cocalic bolji od njega i onako, igra u jacoj ligi a pokazao se je vise puta(bio u tim kola 4-5 puta prosle sezone). Hadzic iz Rieda. Onda mozda najbolja opcija je Bicakcic, nazalost i on se je povrijedio.
Izgleda da Sušić treba da na TVu pogledati utakmicu i pozovati igrača(mogu se kladiti da za Lulića nije čuo dok nije prošle godine Tottenhamu zabio go)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad je to Dzemo Berberovic presao U MSV DUISBURG!??? JA tek sad slucajno vidio na transfermarkt 

>>No body likes us but we dont care<<
Pocetkom sezone, on i Bajic vecinom standard. Meni se cini da nisu primili gola do sad.D€LUX je napisao/la:Kad je to Dzemo Berberovic presao U MSV DUISBURG!??? JA tek sad slucajno vidio na transfermarkt
Ljevakovic je na svojoj poziciji Messi za sve ove koji dobivaju poziv u repku na poziciju DM...hroni je napisao/la:maxuz baxuz je napisao/la:I ja sam standardan na golu tima moje firme u kojoj radim. Svakog dana ocekujem poziv.
Sve selektor do selektora i pm.![]()
u pravu si, šta mi trpaju u reprezentaciju igrače iz neki ljevih klubova,istina je i da nema mnogo izbora,al ebiga nemože ni igrat svako..........pa Rahimić je za ovog često spominjanog Ljevakovića Mesi, a činjenica je da je i Rahima **** od igrača...pa sad zamisli šta je ovaj drugi......
I posten budi reci koliko si puta gledao Ljevakovica?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Mateersburg vs. Ried
Za Mateersburg nastupa osim Mravca neki i Nedeljko Malic (stoper 23 godine) dok za ried igra od prve minute Anel Hadzic
Za Mateersburg nastupa osim Mravca neki i Nedeljko Malic (stoper 23 godine) dok za ried igra od prve minute Anel Hadzic
RIP SALE VILENJAK
Malic ti je vec igrao za BIH u21 reprezentaciju nekoliko utakmica u eri Tulica.Cak dobio i crveni u jednoj koliko se secam.Stoper,lepih predispozicija,karijeru poceo u BSK-u,da bi odatle otisao u Amatere Mattersburga i sada u prvi tim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bosanski stoperski par u redovima Matersburga. Mravac nosi br.7RKO je napisao/la:Mateersburg vs. Ried

Hajmo brzo izvjestaje
Kakav je bio Hadzic(Ried)???
Jeli igrao Zahhirovic ?

Kakav je bio Hadzic(Ried)???
Jeli igrao Zahhirovic ?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
osim Berberovica koga jos imamo u drugoj bundesligi..?
Sta je zadnje novo sa onim momkom/napadacem iz amerike koji je presao u Koln ili Kaiserlautern..?
Sta je zadnje novo sa onim momkom/napadacem iz amerike koji je presao u Koln ili Kaiserlautern..?
-
- Kontakt:
U drugoj BL ima koliko hocesTKC je napisao/la:osim Berberovica koga jos imamo u drugoj bundesligi..?
Bajic
Tunjic
Avdic
Vrancic
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Aaron Akrapovic .. veliki potencijal..zeli igrati za BiH,ali ovi ga ne zovu,pa igra za u 19 italije
Anel Hadzic...... igrac Rieda..meta mnogih velikih klubova....naravno i on zeli igrati za BiH..

Anel Hadzic...... igrac Rieda..meta mnogih velikih klubova....naravno i on zeli igrati za BiH..
- Principatus
- Kontakt:
Susic je vec u kontaktu sa Hadzicem. Mozda ce i ovog prvog jednog dana morati kontaktirati da zaigra tako mlad za A reprezentaciju, jer nam selektori mladih reprezentacija ne vole pozivati ove iz inostranstva, samo domace lige.xinxee je napisao/la:Aaron Akrapovic .. veliki potencijal..zeli igrati za BiH,ali ovi ga ne zovu,pa igra za u 19 italije![]()

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- velez_mostar
- Kontakt:
Mozda bi se ovaj Bajic mogao pozvati, igrao je i prije, ima dovoljno iskustva, kako vidim solidne partije pruza, pa neka ga na klupi..od viska glava ne boli.
Nemaoj Velezovac,, ja sam to spomenuo prije par mjeseci ljudi me ubili,, igra u 2 bundesligi itd itd,,kao da je Matersburg kvalitetniji ,, Ovaj Bajic mi je tri puta bolji od Mravca!!velez_mostar je napisao/la:Mozda bi se ovaj Bajic mogao pozvati, igrao je i prije, ima dovoljno iskustva, kako vidim solidne partije pruza, pa neka ga na klupi..od viska glava ne boli.
I meniVrebac je napisao/la:Nemaoj Velezovac,, ja sam to spomenuo prije par mjeseci ljudi me ubili,, igra u 2 bundesligi itd itd,,kao da je Matersburg kvalitetniji ,, Ovaj Bajic mi je tri puta bolji od Mravca!!velez_mostar je napisao/la:Mozda bi se ovaj Bajic mogao pozvati, igrao je i prije, ima dovoljno iskustva, kako vidim solidne partije pruza, pa neka ga na klupi..od viska glava ne boli.

On i Spahic su bili dobar tandem.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.