Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

daffy
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la daffy » 10 nov 2009, 22:28

hmm na "mojjuve" i nema puno juventina koliko ima na juvebalkan.. iskreno zasto trositi zivce na neku bijedu iz milana koji su osvojii 5 puta Scudetto i prave se da su najpametni?? da se ja sa njima raspravljam?? kad dodju na nas nivo onda moze..

btw. kad dodjes na Juvebalkan tek ces onda skontati sta je to zapravo.. nisu postovi samo "Forza Juve" ili "Volim te Juve".. sigurno najpoznati site sa tom tematikom na balkanu.. odes na romabalkan.com i vidis jedan post po danu.. odes na one interovske forume i pise total posts: 5.000, poredjenja radi na JB forumu onaj ko ima ispod 5.000 komentara je kao novajlija.. ima dosta ljudi koji su veoma upoznati sa Juventusom , neki zive u Italiji ili su zivjeli.. pa je lijepo cuti njihove vijesti kada prevedu sa nekih talijanskih novina ili TV-a.. dosta debata, sve info su tu prvo izbacene.. sad ima razlika , ako odete na site i gledate novosti mozda nece biti one najnovije sto su friske po par sati.. ali sve to mi napisemo u postovima :)

forza juve.. Juventus vs inter nije derbi.. ustvari, za njih jeste derbi jer igraju sa najvecim klubom u Italiji, dok je nama derbi sa Milanom..

forza juve!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 10 nov 2009, 22:36

dafi je napisao/la:hmm na "mojjuve" i nema puno juventina koliko ima na juvebalkan.. iskreno zasto trositi zivce na neku bijedu iz milana koji su osvojii 5 puta Scudetto i prave se da su najpametni?? da se ja sa njima raspravljam?? kad dodju na nas nivo onda moze..

btw. kad dodjes na Juvebalkan tek ces onda skontati sta je to zapravo.. nisu postovi samo "Forza Juve" ili "Volim te Juve".. sigurno najpoznati site sa tom tematikom na balkanu.. odes na romabalkan.com i vidis jedan post po danu.. odes na one interovske forume i pise total posts: 5.000, poredjenja radi na JB forumu onaj ko ima ispod 5.000 komentara je kao novajlija.. ima dosta ljudi koji su veoma upoznati sa Juventusom , neki zive u Italiji ili su zivjeli.. pa je lijepo cuti njihove vijesti kada prevedu sa nekih talijanskih novina ili TV-a.. dosta debata, sve info su tu prvo izbacene.. sad ima razlika , ako odete na site i gledate novosti mozda nece biti one najnovije sto su friske po par sati.. ali sve to mi napisemo u postovima :)

forza juve.. Juventus vs inter nije derbi.. ustvari, za njih jeste derbi jer igraju sa najvecim klubom u Italiji, dok je nama derbi sa Milanom..

forza juve!
e pa kada se tamo na JB nesto novo procita stavite ovdje na temi o juventusu i onda i tu diskutujemo o njoj, tako bi ova tema mogla biti puno posjecenija nego sto je sada a i sramota je sto juventus ima samo ovolipacni broj stranica na ovom forumu.

forza juve!!!!!!
U ime Gospodara...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 nov 2009, 22:41

vazi.. stavim ja ako bude sta interesantno.. ;)

primjer ti je Liverpool.. sta ce jadnici nemaju svog balkanskog portala pa po sportsport.ba vise gdje spamaju o Liverpoolu.. dok svi bianconeri barem njih 90% su na Juvebalkan.. i to na Juvebalkan vise od pola njih ne komentarise vec samo posjete site da vide novosti.. dok ostatak puca po info, druzenje, diskusije i slicno ;).. ako ne zaboravim na ovo, onda imate jos jednog bianconera na site-u :)

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 nov 2009, 22:44

Ja sam na raznim forumima sto se tice Juventusa. Veliki sam tifoz Juventusa preko nekih 15 godina. Na ovim forumima sto posjecujem ima finih i veoma dobrih tema, momci su tu hardcore navijaci i imaju velikog znanja sto se tice Juve i sve sto je vezano. Cak neki imaju kontakte sa ljudima dole u Torinu, islo se na tekme u Torino. Sve nas jedno spaja, a to je ljubav prema Juventusu. Nisam bio na JuveBalkan, ali eto sad kad nam je nas dafi ovako fino napisao i o toj stranici, vrijedi pogeldati.

Forza Juve!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 nov 2009, 11:35

strava stvar je Juvebalkan.. otvori samo prvu temu ovu sa Dzekom.. i spusti na dno.. vidjet ces 250 komentara.. to nema ni na jednom siteu.. a vijesti izlaze svaki dan.. jos pogotovo kada je neka tekma.. tada se skupe svi bas svi.. komentarisemo prije tekme.. spameri spamaju i u toku tekme.. a onda na kraju tekme se sve to lijepo analizira.. mah, ljepota je Juvebalkan.. tekma protiv Atalante.. najava je napisana u Petak navecer.. da bi do subote odma posle tekme bilo 690 komentara.. sto nam je ujedno i rekord.. odes na neki interovski portal.. po 3,4,5h zna stajati isti komentar na kraju.. to je razlog zasto Juve na sportsport.ba i slicnim portalima nema previse koji komentarisu.. svi su na JB ;)

i kod nas ima takvih sto imaju rodjake, prijatelje, tetke, nane i sl. po Torinu.. :)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 nov 2009, 15:21

dafi je napisao/la:strava stvar je Juvebalkan.. otvori samo prvu temu ovu sa Dzekom.. i spusti na dno.. vidjet ces 250 komentara.. to nema ni na jednom siteu.. a vijesti izlaze svaki dan.. jos pogotovo kada je neka tekma.. tada se skupe svi bas svi.. komentarisemo prije tekme.. spameri spamaju i u toku tekme.. a onda na kraju tekme se sve to lijepo analizira.. mah, ljepota je Juvebalkan.. tekma protiv Atalante.. najava je napisana u Petak navecer.. da bi do subote odma posle tekme bilo 690 komentara.. sto nam je ujedno i rekord.. odes na neki interovski portal.. po 3,4,5h zna stajati isti komentar na kraju.. to je razlog zasto Juve na sportsport.ba i slicnim portalima nema previse koji komentarisu.. svi su na JB ;)

i kod nas ima takvih sto imaju rodjake, prijatelje, tetke, nane i sl. po Torinu.. :)
i sam posjecujem juvebalkan al ne ostavljam komentare...stvarno je fascinantno vidjeti koliko se taj klub voli....braco ja sam uvijek govorio,za juve se ne navija...JUVE se VOLI.....svi to znaju.juventus je vise od kluba....i hvala ti Boze sto sam Juventino...zivim za njih...i ponosno to govorim.

dafi ti si jedan od onih koji ostavljaju mnogo komentara hehehe ;) samo tako....al slavco je najluđi hhhh...trebo bi i ja pocet pista sta 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 11 nov 2009, 20:00

Juventusov trener Ciro Ferrara nagovara upravu kluba da započne pregovore sa Mascheranom.

Il Corriere dello Sport smatra da Ferrara misli da je najslabija tačka u timu upravo pozicija koju bi Mascherano mogao pokriti, što se čini malo čudnim s obizirom da na istoj poziciji igraju Felipe Melo, Claudio Marchisio i Momo Sissoko. Ipak, u zadnje je vrijeme bilo puno povreda igrača sredine terena, naročito Marchisija i Sissoka, dok se Cristian Poulsen smatra samo dobrim backupom.

Ferrara smatra da bi se eventualnim potpisivanjem Mascherana Juventus još više približio po kvalitetu igračkog kadra svom prvom konkurentu za scudetto, interu.

Sa druge strane, Mascherano ima problema u Liverpoolu, ne uživa puno povjerenje Beniteza i sve su jače glasine da bi mogao napustiti klub već u januarskom prelaznom roku. Zabilježio je 14 nastupa za Liverpool u svim takmičenjima ove sezone.

Ostaje da vidimo šta će se dešavati.

po mom misljenju los igrac i glup transfer ako bi pokusali da ga dovedu jer je sissoko za klasu bolji a nece valjda citavu karijeru biti povrijeđen.
U ime Gospodara...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 nov 2009, 20:04

Pruduzuje se. Slab potez skroz. :roll: :roll:

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 11 nov 2009, 20:07

Adinjo je napisao/la:Pruduzuje se. Slab potez skroz. :roll: :roll:
jesi vidio kako broj stranica na temi o juveu raste i samo tako treba i da se nastavi , ovako po koju informacicu sa JB i onda juventini da idskutuju i to je to.
U ime Gospodara...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 nov 2009, 20:41

LeBronJamesKing je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Pruduzuje se. Slab potez skroz. :roll: :roll:
jesi vidio kako broj stranica na temi o juveu raste i samo tako treba i da se nastavi , ovako po koju informacicu sa JB i onda juventini da idskutuju i to je to.
Sto bi reko Borat: NICEEEE!!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 nov 2009, 20:49

gledajuci komentare ja sam no3.. jedan je ispred mene 500 komentara drugi oko 200.. ja se ne trkam ni sa kim.. meni svejedno ko ima najvise ko najmanje.. bitno je da mi svi volimo Juventus :)

Legenda Trezegol se nastavlja

Prije dva dana smo slavili prekratnicu naseg kapitena Alessandra Del Piera koji je napunio 35 godina.Takodje,juce smo slavili jos jednu prekratnicu,

David Trezeguet je postigao 167 gol u karijeri u dresu Juventusa,sa tim golom se izjednacio sa legendarnim igracem Sivorijem na cetvrtoj poziciji vecne liste Juventusa. David Trezeguet najbolji strani strelac u istoriji Juventusa.

Kada je Trezeguet stigao u Juventus 2000 godine nije bio bas docekan rasirenih ruku u klubu,veoma talentovani mladi igrac koji nije bio zvezda,igrac koji je upravo pobedio Italiju sa sjajnim volejom i zlatnim golom u produzetku utakmice za pobedu Francuske od 2-1.Prve sezone ga je trenirao Carlo Ancelotti koji je kada razmislimo danas,ironicno,gurao Trezegea u prvi plan ispred Inzaghija tokom sezone da bi se kasnije desio veliki transfer Inzaghija u Milan.

Govoreci o Milanu,to je utakmica gde je Trezegol poceo svoj golgeterski niz,u neverovatnom povratku Juventusa gde je Antonio Conte postigao gol u 90 minutu za 2-2.Akcija pri Davidovom golu je zapoceo sjajni Zidane sa driblingom na sredini terena gde ubrzo zatim izbegao start mladog Rina Gattusa i centrirao loptu u kazneni prostor gde je lose intervenisao odbrambeni igrac Milana i prosledio do Trezegea koji glavom smesta loptu u mrezu Milana,bio je to klasican Trezegeov gol koji je nagovestio sjajan pocetak danasnje karijere gde je samo pre nekoliko dana Trezeguet posle pasa mladog De Ceglie pospremio u gol u njegovom stilu.

Trezeguet je klasican gol-igrac,jedan od najboljih na njegovoj poziciji,ali zbog slabije tehnike i driblinga nikad nije dobijao dovoljno paznje i pohvale Juventina.On je igrac,koji se ne vidi celih 90 minuta utakmice i ucini jedan bljesak niotkuda sa pobednickim golom u mrezi protivnika,iz tog razloga jako je tesko oceniti njegovu igru u mecevima,nikad se ne zna da li ima losu utakmicu ili je to jednostavno jedna od njegovih utakmica koju nazivamo Trez-momenat,to je ujedno i najveca enigma trenera,nikad se ne zna da li ga treba zameniti ili ne.

Licno,uvek sam bio veliki fan Trezegola.On nikad nije bio dovoljno cenjen od strane navijaca Juventusa a ujedno i od medija,iako njegova statistika golova u dresu Francuske i Stare Dame je neverovatna,takodje poseduje neke neverovatne talente koje ljudi ne prepoznaju,kao na primer konstatnost.Njemu se ne desavaju stvari kao sto su da postigne 5 golova na jednom mecu pa onda da ne postigne ni jedan u narednih 2 meseca,on je igrac koji konstatno ujeda protivnika kao kobra.Neverovatno za igraca koji je postigao toliko golova jeste da Trezeguet tokom karijere nema mnogo postignutih het-trickova,sto je opet dokaz njegove konstatnosti postizanja golova.Drugo,postoji neverovatna konstatnost u godinama takodje,prosla godina je jedina godina gde je Trezeguet postigao manje od 10 golova,sto je neverovatna statistika kada malo bolje razmislite.Poslednja,ali ne i manje bitna,jeste sto postize golove svim ekipama,od Reala,Milana,Intera do Empolija,Vicence i ostalih slabijih timova.

Prosle godine sam stvarno bio razocaran,posle operacije oba kolena gde je bio odvojen par meseci od terena.Posle oporavka i polakog ulaska ponovo u formu desio se sukob sa trenerom Ranijerijem gde je za kaznu cesto bio na klupi.Usled desavanja u tom vremenu malo je falilo da Trezege spakuje kofere i posle niza godina napusti Torino,na srecu u tom trenutku Ranijeri dobija otkaz i dolazi Ciro Ferrara koji ga je ubedio da ostane.
Posle slabijeg starta i neigranja Trezegea u prvim mecevima on je najavio odlazak iz Juventusa na kraju sezone sto je po svemu sudeci bio poziv u pomoc kako bi se paznja okrenula ka njemu.Usled tog dogadjaja,Ciro je reagovao veoma iskusno,iako je mogao da ga kazni on je odlucio da gurne Davida u vatru i da mu sansu da se dokaze jos jednom,sto je naravno,on i ucinio.Sa Vicencom i Amaurijem koji igraju toplo hladno Trezeguet je uspeo da se nametne u prvi tim i bude prvi strelac Juventusa sa najmanje odigranih minuta na terenu.On je na prethodnih 12 meceva postigao 6 golova,na listi strelaca Serije A deli mesto sa Tottijem i Eto-om,dok su ispred njega Hamsik,Pazzini i Milito koji dele 2 mesto dok je Di Natale na prvom mestu sa 9 golova.

Tekst je posvecen Trezeguet i njegovoj desetoj sezoni u dresu Juventusa,on je samo 11 golova u zaostatku za treceplasiranim Bettegom i 15 za Bonipertijem na vecnoj listi strelaca Juventusa.Hajde da pricamo o ovom coveku kao o legendama kao sto su Boniperti i Bettega,neka se bajka nastavi za nove golove Trezegea.

iako je ljepse da pogledate na http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... avlja.html

Forza Juve

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 nov 2009, 21:35

Uistinu pravi juventino iz dubine duse.

Dokazao je to x puta, cim je dosao u klub meni je nekako zapao za oko. Ko se nesjeca kad je sa ostalim velikanima ostao kad je klubu bilo najpotrebnije. Zato ima uvjek posebno mjesto kod mene, zajedno sa ostalim na celu sa IL CAPITANO

Covjek koji je garant za golove. Dar mar je cinio sa Alex mnogo godina. Jedan je TREZEGOOOLL :). Nadam ce da ce ostati kod nas.

Jedan od top 5 igraca na mojoj ljestvici.

P.s dafi,.. necemo se takmiciti koje je vise postova postavio, nebrini se. ja sam iskljucivo ovde zbog ljubavi prema klubu. Isto tamo mislim i ostali su radi toga ovde

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 nov 2009, 22:19

pa ja i jesam ovdje radi Juventusa.. gore sam naveo da me ne zanima ko ima najvise postova.. mene zanima samo Juve.. i da sad zelim postove, spamao bi po svakoj temi i imao vec negdje 200,300 postova :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 nov 2009, 22:33

dafi je napisao/la:pa ja i jesam ovdje radi Juventusa.. gore sam naveo da me ne zanima ko ima najvise postova.. mene zanima samo Juve.. i da sad zelim postove, spamao bi po svakoj temi i imao vec negdje 200,300 postova :D
Pa to ti hocu da kazem. :D ..Pozz

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 nov 2009, 13:20

Braco ja ne mogu docekati da vidim alexa kako opet igra....zivim za njeg :D i vjerujte mi kad se vrati da ce sa diegom ciniti takav tandem da ce nas se svi bojati....i nas lijepi momo kad se vrati.....juve realno ima dobru ekipu samo kad su svi zdravi i mozemo sa svima igrati.

naredni mec je sa udinama...21.11. i dobre vijesti...di natale ne igra zbog kartona 8-) uz Boziju pomoc 3 boda i nadat se da Bologna moze uzet bar bod Šinteru....a onda kad svi budu spremni 6.12. cemo naplatiti sve ono sto dugo cekamo,pred nasom publikom u torinu...tricu cemo ciganima slozit.

:x INTERISTA PEZZO DI MERDA!!! :x
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 12 nov 2009, 14:26

Dvanaest igraca je odsutno zbog obaveza koje imaju u svojim reprezentacijama, dok ostali nastavljaju s pripremama u Vinovu.

Na jutrosnjem treningu igraci su prvo odradili standardno zagrijavanje, zatim vjezbe tehnicke prirode a onda su odigrali i partitellu.

Trezeguet se vratio nakon sto je ozdravio od prehlade, a Marchisio je odradio cjelokupan trening. Sissoko je radio odvojeno od grupe, dok je Zebina imao slobodan dan.

U centru paznje je kapiten Del Piero koji se nakon 40 dana vratio punim treninzima s timom.

Po onome sto je prikazao na danasnjem treningu ne bi se reklo da je Alex uopste pauzirao jer je pokazao da je u odlicnoj formi. Odigrao je partitellu, a s druge strane je bio Diego. Obojica su bili strijelci i najbolji na svojim stranama.

evo sada kada se kapiten vraca treba da se cuvaju i inter a i bordo te bajern moglo bi da bude petardi cesce pa kome se potrefi.
U ime Gospodara...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 nov 2009, 14:39

ALEX....ma to niko na svijetu nema...takvog kapitena i legendu...Najveci svih vremena....Zivotna zelja mi je da ko kapiten podigne pehar L.P. i ja vise necu gledat fudbal...sta ce mi vise od tog ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 nov 2009, 14:54

Bianconeri + All Blacks = All Blacks & White. Ovo je naziv inicijative koju je pokrenula kompanija Iveco, a predstavlja ujedinjenje Juventusa i ragbi reprezentacije Novog Zelanda.

Iveco, koji je inače dio FIAT grupe, je sponzor reprezentacije Novog Zelanda. Na prezentaciji ovog projekta, koji je održana danas u Juventusovom Centru u Vinovu, prisustvovala su dva kapitena, Alessandro Del Piero i Ritchie McCaw, Marco Fassone (Juventusov komercijalni direktor), Dario Destefanis (FIAT Grupa sponzorski menadžer), Franco Miniero (Iveco prodaja i marketing) i Daniele Farina iz fondacije "Crescere Insieme al Sant’Anna" koja je jedan od inicijatora ovog događaja.

Ova fondacija će dobito novac od prodaje dresova sa potpisima Del Piera i McCawa, koja će se obaviti preko internet portala ebay.

Ovo nija bila jedina inicijativa. Tokom jutrošnjeg treninga, ekipa Ciro Ferrare je izašla na teren sa novim dresovima na koji je umjesto uobičajenog New Holland pisalo Iveco.

Ista situacija će biti i na sledećem meču u nedjelju 22. novembra protiv Udinesea. Juventus će igrati sa specijalnim i jedinstvenim dresovima sa Iveco natpisom na mjestu sponzora.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 nov 2009, 17:22

sarajlija89 je napisao/la:ALEX....ma to niko na svijetu nema...takvog kapitena i legendu...Najveci svih vremena....Zivotna zelja mi je da ko kapiten podigne pehar L.P. i ja vise necu gledat fudbal...sta ce mi vise od tog ;)
GRANDE ALEX.

Najveci svih vremena

KRALJU, SAHU, IDOLU MOj.

Sve sto covjek kaze o njemu, premalo je!!!!!!!!

"A true gentleman never leaves his lady". ..Na pitanje da li ostaje uz Staru Damu uprkos izbacivanju.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 12 nov 2009, 21:00

fensy je ovo sa Ivecom . :)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.