od navodnog 'romaniste' je postao Laziale .. hoće čovjek da postane simbol za navijače LazijaL'Avvocato je napisao/la:Jedini igrao večeras ... kako mi je samo drag čovjek, carčina.
S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
nije navodni, bio je, samo sto nije imao kvalitete da zaigra kod nas, nudio se preko medija, preko agenta al dzaba, tek je kod vas proigraoJTS je napisao/la:od navodnog 'romaniste' je postao Laziale .. hoće čovjek da postane simbol za navijače LazijaL'Avvocato je napisao/la:Jedini igrao večeras ... kako mi je samo drag čovjek, carčina.strašan je igrač
#AC87
*La Roma non si tifa, si AMA!*
e a majke mi, volio bih da jeste bio romanista, još slađe i moćnijeElLoco7 je napisao/la:nije navodni, bio je, samo sto nije imao kvalitete da zaigra kod nas, nudio se preko medija, preko agenta al dzaba, tek je kod vas proigraoJTS je napisao/la:od navodnog 'romaniste' je postao Laziale .. hoće čovjek da postane simbol za navijače LazijaL'Avvocato je napisao/la:Jedini igrao večeras ... kako mi je samo drag čovjek, carčina.strašan je igrač
#AC87
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Lotito style:
"Ako želiš da odeš u januaru, dovoljno je da mi kažeš, više ni jednu loptu ne možeš da odbraniš!" (Obraćajući se Marchettiu)
Candrevi je poručio : "Rizikuješ da završiš kao Zarate, previše si sebičan"
Hernanes i ostatak ekipe su takođe na udaru Lotita, kao i Petković.
Burno je u našem klubu, možemo očekivati prodaju nekih bitnih igrača već u januaru. Sa nadom da ćemo izboriti opstanak ove sezone...
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kakav je kreten taj Lotito. Jeste da ste merdasi ali takvu ublehu od predsjednika ne bih nikom pozelio.
Lotito neki zaeban lik 
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 05 dec 2013, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
- OmarSivori
- Kontakt:
Samo jako!JTS je napisao/la:Lotito style:
"Ako želiš da odeš u januaru, dovoljno je da mi kažeš, više ni jednu loptu ne možeš da odbraniš!" (Obraćajući se Marchettiu)
Burno je u našem klubu, možemo očekivati prodaju nekih bitnih igrača već u januaru. Sa nadom da ćemo izboriti opstanak ove sezone...
zajeban, **** nas evo 10 godina, sad će 11-a
on je kriv za odlazak Pandeva, umalo je Ledesmu otjerao, pa onda Cavanda, pa Zarate, itd .. sad sere Marchettiju, Candrevi, Hernanesu, itd .. inače dovoljno je reći da je on itekako bogat čovjek, al' da je mrtva stipsa, za njega je ADL humanista .. neka proda klub idiot, ko to ne bi kupio veliki klub, još iz Rima 
ionako je Vincenzo Morabito rekao da postoje ozbiljni investitori koji bi htjeli da kupe Lazio, al' džaba kad ovaj neće prodat', umrijeti će kao vlasnik kluba i sin će ga naslijedit' k'o da očima gledam
ionako je Vincenzo Morabito rekao da postoje ozbiljni investitori koji bi htjeli da kupe Lazio, al' džaba kad ovaj neće prodat', umrijeti će kao vlasnik kluba i sin će ga naslijedit' k'o da očima gledam
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Da se navijaci okrenu protiv njega i pritisak izvrse vidio bi kako bi prodao klub.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Covjek rekao sve kako jeste pogotovo za Candrevu covjek igra sam sa sobom svaku utakmicu,Hernanes uzasan glumac obicni misli da je neka zvijezda pa moze sta hoce,onako opusteno...Zato je Lazio u losoj poziciji kada je u pitanju ova sezona,Harmonija se pokvarila.....JTS je napisao/la:Lotito style:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
nema on šta da se mješa u trenerski posao, u kojem normalnom klubu se predsjednik još obraća tako? za te stvari je trener tu, on treba da kaže Marchettiju da ne brani dobro, da Candrevi kaže da ne solira previše, da Hernaesu kaže da je u lošoj formi, Hernanes je btw i sjedio na klupi zbog loših igara
te stvari su na treneru, a ne na predsjedniku .. kod nas predsjednik dovodi "pojačanja", a ne trener .. predsjednik prodaje igrače, trener se ništa ne pita, svi u klubu su Lotitove marionete
uostalom, Hernanes i Candreva nemaju s kim igrati .. meni bi davno puklo i otišao bih, čudim se kako je Hernanes do sada izdržao .. tri godine vuče ekipu na svojim leđima, pa mora čovjek da pregori, ne može sam
kome Candreva da nabaci loptu, kad nemamo napadača? zna pretjerati sa šutevima, itd, al' u svakoj ekipi imaš igrača koji sebi može dopustiti neki luxuz, kod nas je to Candreva

te stvari su na treneru, a ne na predsjedniku .. kod nas predsjednik dovodi "pojačanja", a ne trener .. predsjednik prodaje igrače, trener se ništa ne pita, svi u klubu su Lotitove marionete
uostalom, Hernanes i Candreva nemaju s kim igrati .. meni bi davno puklo i otišao bih, čudim se kako je Hernanes do sada izdržao .. tri godine vuče ekipu na svojim leđima, pa mora čovjek da pregori, ne može sam
kome Candreva da nabaci loptu, kad nemamo napadača? zna pretjerati sa šutevima, itd, al' u svakoj ekipi imaš igrača koji sebi može dopustiti neki luxuz, kod nas je to Candreva
ma ne mogu mu ništa, da mogu otjerali bi da davno .. ili to, ili su potplaćeni vođe od strane dotičnog, u šta ne vjerujem, jer bi to baš biloElLoco7 je napisao/la:Da se navijaci okrenu protiv njega i pritisak izvrse vidio bi kako bi prodao klub.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ah zaboravio sam da imate curice na tribinama
pa ocigledno onda da su potplaceni jer ne razumijem da mogu podrzavat covjeka koji unistava klub. dobro sad imate par veoma talentovanih igraca koji bi mogli postati vanserijski igraci ali ne bi me cudilo da Lotito i to sjebe, a navijaci u dobrim odnosima s njim, tu nesto ocito ne stima.
pa ocigledno onda da su potplaceni jer ne razumijem da mogu podrzavat covjeka koji unistava klub. dobro sad imate par veoma talentovanih igraca koji bi mogli postati vanserijski igraci ali ne bi me cudilo da Lotito i to sjebe, a navijaci u dobrim odnosima s njim, tu nesto ocito ne stima.
navijači su protiv njega, al' ne mogu mu ništa .. kako ćeš ga otjerat'? slati mu prijeteća pisma, ili? prebit' ga ili šta
da je tako lako sjebat' predsjednika, ne bi navijači protestvovali protiv istih, protiv uprava, itd, nego bi napravili nešto konkretno, a to jeste smjena istih
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
U Rimu je to drugacija. Znas i sam koliko je i jedna i druga strana luda. Da vasi izvrse pritisak i isprepadaju ga letio bi on odmah 
prodat' će ga krme debelo, a Marchetti će biti sretan ako ne završi na tribinama jer traži bolji ugovor
Marchetti je poslao poruku upravi, želi da produži ugovor ukoliko mu klub ponudi veću platu, trenutno zarađuje 1.1 milion godišnje, a želi da se to podigne na 2.5 miliona, koliko mu nudi i Milan.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
šta reći?
Na pitanje novinara:
"Kakav je vaš komentar na trenutnu igru Lazija, da li planirate pojačanja u januaru?", za talijanski Calcio, naš dragi predsjednik je hladno odgovorio:
"U evropi smo, možda neke stvari i ne idu po planu, ali uvjeren sam da će se stvari poboljšati. Pojačanja? Mislim da imamo odličnu ekipu, treba im dati vremena!"
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma žalosno ba. Čovjek nikako ne radi na promociji kluba, privlačenju investitora i komercijali. Uhljebio se i sad mu svejedno. Garant samo razmišlja kome prodati Marchettija, Hernanesa, Candrevu ... da se uzme još koji dinar.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
nažalost, sve je to istina
šest godina nemamo generalnog sponzora, ej šest godina
postaviti ću poslije par slika da vidiš, kad je došao u Lazio kakav je bio i kakav je sad
te razgovor njega i Delia Rossija, te intervju bivšeg igrača, koji je kasnije imao određene funkcije u klubu ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma mulja nešto ba, uzima lovu boli ga briga.
Nešto slično je radio Bates sa Leeds Unitedom 6-7 godina, kad je prodao Chelsea Abramovichu. Došao lik i svakog iole dobrog igrača prodavao klubovima iz Premijer Lige, a pojačanja samo na free dovodio. Od prodaja zaradio preko 20 miliona i uložio u nekakve hotele oko stadiona, naravno, na njegovo ime hoteli
Nešto slično je radio Bates sa Leeds Unitedom 6-7 godina, kad je prodao Chelsea Abramovichu. Došao lik i svakog iole dobrog igrača prodavao klubovima iz Premijer Lige, a pojačanja samo na free dovodio. Od prodaja zaradio preko 20 miliona i uložio u nekakve hotele oko stadiona, naravno, na njegovo ime hoteli
★★★
ma Lotito je već bogat čovjek, samo što nije svoje marke uložio u Lazio .. al' ista mu politika kao kod tog, dovodi igrače za jednu, dvije, tri milke ili džaba, pa onda proda 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI