Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la L'Avvocato » 19 okt 2013, 07:27

Monolog je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:
Head je napisao/la:Pita Baho gdje je Barbarez Osima i Begica.Kaze mu Osim da je bio tu,da ga je i on sam zvao ali je imao ambicije da bude selektor i cim niej izabran povuk'o se.
Najneugodniji dio emisije. Tisina nekih desetak sekundi nakon pitanja gdje je Barbarez. Sute svi, i na kraju Osim rece kako je svojom voljom otisao.

Ja to razumijem, jbg ... covjek zeli sticati iskustvo kao trener, graditi karijeru, a ne biti neka vrsta motivatora(da ne kazem nista manje od toga iz respekta) poput Baljica.
Iskreno, ja bih bio najsretniji kada bi Barbarez preuzeo repku. Naravno, ne u ovom trenutku. Prvo nek ispeče zanat mladoj reprezentaciji, a onda da bude najozbiljniji kandidat kad Pape ne bude više selektor naše reprezentacije. Mada, mišljenja sam da od ovog neće biti ništa. Barbarez je čovjek koji puca na visoko i koji želi odmah skočiti u sedlo naše repke (to je i Osim sinoć rekao), no ne pita se samo on. Tu je savez, tu je doduše i Pape koji ima rezultat(e) iza sebe.
To je to otprilike. Barbarez ima podrsku svih u drzavi, ali ce mu ovi iz saveza tesko pruziti priliku tek tako. Valjalo bi mi da odradi koju sezonu u nekom klubu prije repke.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 29 okt 2013, 03:08

Realno receno.. Vaha ima najbolju sansu da naslijedi Papeta nakon Brazila.

Barbarez ne moze tek tako da sjedne na kormilo BiH repke.. emocije su jedno, znanje je drugo.
shandrlike-tandrlike

dinozu
Kontakt:

Post Postao/la dinozu » 29 okt 2013, 03:16

Nemamo mi uopce novca za Vahinu platu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 okt 2013, 03:28

dinozu je napisao/la:Nemamo mi uopce novca za Vahinu platu
Nismo imali ni za Ciru, pa vjerovatno ni za Susica. O Aci Petrovicu da ne govorim. Ali ako ima zelju spustit ce zahtjeve. Valjda je uzeo dovoljno para i ima neku zelju da vodi svoju zemlju koja uz to ima vise potencijala nego tamo neki Alzir.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 04 nov 2013, 11:59

Cartman je napisao/la:
dinozu je napisao/la:Nemamo mi uopce novca za Vahinu platu
Nismo imali ni za Ciru, pa vjerovatno ni za Susica. O Aci Petrovicu da ne govorim. Ali ako ima zelju spustit ce zahtjeve. Valjda je uzeo dovoljno para i ima neku zelju da vodi svoju zemlju koja uz to ima vise potencijala nego tamo neki Alzir.

Brate , Vahina plata je 1-2 miliona godisnje... Ciro je dosta dosta manje dobio , Susic takodjer

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 22:12

totasef1 je napisao/la:Ciro je dosta dosta manje dobio , Susic takodjer
Ćiro je imao klauzulu u ugovoru kojom je dobijao 50% novca od sponzora koje on dovede ;) taj više voli šolde od rođene majke 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 nov 2013, 01:49

http://mojusk.ba/vijesti.php?id=21231

Da mi je znati ko je ovaj sto pise ovo, tj. ko jos pise u ime svih Krajisnika. Kakve veze ima je li reprezentativci dolaze iz Krjaine ili odakle drugo. Igralo je igraca iz Krajine u repci poput Nadarevica, Mravca, Mirvica itd..

Uostalom, Ibricic je iz Bosanske Krajine i clan reprezentacije, da ne bude da se zaobilze Krajisnici. Igraju oni koji imaju kvalitet, i to je to.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 nov 2013, 07:50

Goalgetter je napisao/la:http://mojusk.ba/vijesti.php?id=21231
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 nov 2013, 17:02

Rijetko glup tekst.
Hadzić i Nadarević se i mogu spomenuti u tom kontekstu, ali taj Denis izgleda igra za mahalu neku u Bavarskoj a oni njega pominju kao potencijalnog reprezentativca.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 nov 2013, 10:58

Batko je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:http://mojusk.ba/vijesti.php?id=21231
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Krajisnici unose nemir unutar reprezentacije :D. Pa nije nam reprezentacija parlamentarna skupstina pa da se teritorijalni udio zadovolji. Krajisnici Vi nemate ni premierligasa ni igraca nit ste kad posebno sta i imali u historiji, izgleda da niste talentovani dovoljno :D

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 nov 2013, 21:45

Stvarno glupost,kao da mi svi ne bi voljeli da imamo nekih igraca poput Dzeke,Pjanuca i sl,ma odakle bili..
Ja ne vidim osim ovog Hadzica ni jednog blizu repke..
Hadzic,vjerovatnoslijedeci kval.ciklus..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 nov 2013, 22:17

Stvarno neznam koji debil je ovo pisao :roll: :roll: ni 1 % krajisnika nemisli ovako!

ali jedan dio ovog napisan je istina a odnosi se na ovog robijasa@ jer sa takvim komenatarom , pokazivas upravo to!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 nov 2013, 16:28

Slažem se da je ovo bezveze i da je napisano mnogo gluposti, ali kad vidiš postove kao od ovog @robijas_Ri onda tek shvatiš gdje živimo, i čudimo se kako ne možemo naprijed.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 08 nov 2013, 08:05

Padovan je napisao/la:Slažem se da je ovo bezveze i da je napisano mnogo gluposti, ali kad vidiš postove kao od ovog @robijas_Ri onda tek shvatiš gdje živimo, i čudimo se kako ne možemo naprijed.
Oprostite ako ste se nasli uvrijeđeni, ali sam odgovorio izrevoltiran onim clankom gore gdje se Susicu namece da nekog kao treba zvat samo zato sto je iz Krajine jer ih trenutno nema. Mozda sam to grubo rekao ali cinjenica je da Krajina nema igraca trenutno koji zadovoljava kriterije reprezentacije ili mozda grijesim?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 nov 2013, 20:02

Ovo je pisao neko ko nije upućen mnogo oko reprezentacije, možda i nije mislio ovako, ali je ispalo jadno i većina osuđujemo ovakve tektove (više sam mišljenja da se ovim tekstom Hadžić želi ugurati u reprezentaciju preko nečiji drugo leđa). Ima Ibričić iz Krajine u reprezentaciji, trenutno i zaslužuju da budu u reprezentaciji, ali to nije ni bitno, meni je svejedno odakle dolazi, za mene je bitno kako igra.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 nov 2013, 20:07

Totalno nepotrebna rasprava. Nema ni Tuzlaka u reprezentaciji, pa šta bi mi sad trebali? :roll: Krajina je Bosna i Hercegovina i reprezentacija ne predstavlja njih manje od ostalih, što većina Krajišnika zna. Tekst je ispao pomalo diskutabilan i laički, ali i takav je dovoljan da kod nekih pokrene ogorčenje, nadmenost itd. :roll:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 11 nov 2013, 15:12

Ima Krajisnika u reprezentaciji a i da ih nema pa sta?

Stvarno smijesno...svaki grad i svako selo mora sada imati predstavnika u reprezentaciji..eh ti kompleksi..

Zahirovic je iz Banjaluke rodom, odrastao u Zenici jer je bio u izbjeglistvu.

Roditelji Misimovica su iz Bosanske Gradiske.

Ibricic je iz Kotor Varosa rodom, odrastao u Sanskom Mostu jer je bio u izbjeglistvu.

Vranjes je iz Banjaluke.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 nov 2013, 11:24

[img]Turski%20fudbalski%20velikan%20Bešiktaš%20želio%20je%20na%20svoju%20klupu%20u%20junu%20ove%20godine%20dovesti%20Safeta%20Sušića,%20no%20selektor%20fudbalske%20reprezentacije%20BiH%20odbio%20je%20tada%20izuzetno%20izdašnu%20ponudu%20turskog%20kluba.[/img]

Znaci, probija se Pape lagano. Nadam se da ce poslije repke uzeti jedan renomirani klub i da ce napraviti dobar rezultat kao sto je napravio i sa BiH.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 14 nov 2013, 12:21

Izgleda da su nasli smjestaj, izgleda lijepo samo se nadam da nece morat puno putovat na utakmice obzirom da je Porto Alegre na samom jugu, idealno bi bilo da su negdje u sredini Brazila al vjerojatno ovo najjeftinije :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 nov 2013, 12:23

Pauk je napisao/la:Ima Krajisnika u reprezentaciji a i da ih nema pa sta?

Stvarno smijesno...svaki grad i svako selo mora sada imati predstavnika u reprezentaciji..eh ti kompleksi..

Zahirovic je iz Banjaluke rodom, odrastao u Zenici jer je bio u izbjeglistvu.

Roditelji Misimovica su iz Bosanske Gradiske.

Ibricic je iz Kotor Varosa rodom, odrastao u Sanskom Mostu jer je bio u izbjeglistvu.

Vranjes je iz Banjaluke.
A šta je sa Romima i Jevrejima pitam ja vas? Ovo nigdje na svijetu nema.SAFETE ODLAZI!!!
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”