Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
A ja likova. Pa jedna Njemačka koja je među glavnim favoritima je danas izgubila od Švicarske. Prijateljske su tu da se testira nešto, da se proba, da vidimo nove igrače (kakve-takve ih je pozvao, eto Stevanović je bio dobar). Treba sad neko rizikovati da slomi nogu faktički na kraju sezone, e pa neće moći. Gubili smo mi i od Rijeke pa smo došli u baraž 

Šta si ti gledao. Pandža je uz Begovića jedini zadovoljio.*p!p!t@* je napisao/la: Pandža-Jahić
danas ubjedljivo najgori
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mrsko mi citati prethodne komentare, ali evo i ja cu dat neku svoju, objektivnu, analizu.Krenut cu od najboljeg ka najgorem...
Od prvotimaca najvise se zalagao Pandza, koji je odigrao jednu od najboljih utakmica u repki. Stvarno je skoro svaki potez bio za cistu desetku. Begovic je pokazao svjetski kvalitet sa 2-3 odlicne intervencije, a ono ostalo je odradio rutinski. Kod gola nije nista mogao. Pjanic , treba li uopste naglasit da je bio nas najopasniji igrac. Jedina 2 suta smo imali preko njega, par puta podsjetio na one mladalacke dane iz Metza. Stevanovic od kako je usao u igru, pokazao vise nego i Ibisevic i Dzeko zajedno(na njih cemo se osvrnuti poslije). Pozrtvovan u odbrani, terijer u napadu ! Lulic je imao par poteza viska, ali u odnosu na ostale mozemo reci prosjek. Isto tako i Miske, trudio se , trcao, ali nije to to . Medunjanin takodjer prosjek. Odradio svoj dio posla korektno. Tu je i Vranjes, ono malo sto je imao loptu u posjedu predao tacno, u defanzivi solidan (doduse jednom ga je onaj McGeady lahko prosao). Ibisevic definitivno pokazao vise od Dzeke. Barem se vise trudio, onoliko koliko sam ja primjetio. Rahimic slabo, vidi se da su ga godine stigle, al imao je par rutinerskih poteza. Mujdza,nesto pokusavao po desnoj strani, al miljama daleko od one partije u Parizu. Alispahic se dosta trudio, ali promasio zicer koji bi mnogi od nas sa foruma zmireci pogodili!
Sad oni , po meni mnogo slabiji od ostalih.(Da se razumijemo ni ovi "ostali" nisu Bog zna sto pokazali)
Dzeko- Zamjerite mi koliko hocete, al pun mi je qrac vise gledat Dzeku kako stoji na terenu,bez ijednog utrcavanja, bez ijednog dobijenog skoka. Samo se nesto izvlaci na stranu, bjezi od lopte... Ni malo se ne bori za sveti dres !
Jahic- Uvijek pouzdan, ekstra momak. Svidja mi se njegov stil igre, ali danas ga jednostavno nije islo. Zajedno sa Zahirovicem nosi krivicu za gol, a ona precka i stativa su plod njegovog pogresnog postavljanja. Vjerujem u Jahu i mislim da ce protiv Mexa odigrati bolju utakmicu.
Vrancic- Pa ono je smijesno ko igra u reprezentaciji!!! Frajer je izgubio 3-4 lopte na nasoj polovini od toga je napravio dvije 100% sanse za Irce (1vs1 sa Begovicem, i precka nakon ubacaja sa strane). Imao dosta pogresnih dodavanja... Lose Bgm, Lose!!!
Zahirovic- Ne toliko losa partija, koliko losa odluka Papeta da igra na desnom beku. NE ZNA Adnan to da igra, NE ZNA ! Njegova prirodna pozicija je Def..Vezni, eventualno stoper. Ali cinjenica je da je ispao 2x i od ta dva puta primili smo jedan gol.
Od prvotimaca najvise se zalagao Pandza, koji je odigrao jednu od najboljih utakmica u repki. Stvarno je skoro svaki potez bio za cistu desetku. Begovic je pokazao svjetski kvalitet sa 2-3 odlicne intervencije, a ono ostalo je odradio rutinski. Kod gola nije nista mogao. Pjanic , treba li uopste naglasit da je bio nas najopasniji igrac. Jedina 2 suta smo imali preko njega, par puta podsjetio na one mladalacke dane iz Metza. Stevanovic od kako je usao u igru, pokazao vise nego i Ibisevic i Dzeko zajedno(na njih cemo se osvrnuti poslije). Pozrtvovan u odbrani, terijer u napadu ! Lulic je imao par poteza viska, ali u odnosu na ostale mozemo reci prosjek. Isto tako i Miske, trudio se , trcao, ali nije to to . Medunjanin takodjer prosjek. Odradio svoj dio posla korektno. Tu je i Vranjes, ono malo sto je imao loptu u posjedu predao tacno, u defanzivi solidan (doduse jednom ga je onaj McGeady lahko prosao). Ibisevic definitivno pokazao vise od Dzeke. Barem se vise trudio, onoliko koliko sam ja primjetio. Rahimic slabo, vidi se da su ga godine stigle, al imao je par rutinerskih poteza. Mujdza,nesto pokusavao po desnoj strani, al miljama daleko od one partije u Parizu. Alispahic se dosta trudio, ali promasio zicer koji bi mnogi od nas sa foruma zmireci pogodili!
Sad oni , po meni mnogo slabiji od ostalih.(Da se razumijemo ni ovi "ostali" nisu Bog zna sto pokazali)
Dzeko- Zamjerite mi koliko hocete, al pun mi je qrac vise gledat Dzeku kako stoji na terenu,bez ijednog utrcavanja, bez ijednog dobijenog skoka. Samo se nesto izvlaci na stranu, bjezi od lopte... Ni malo se ne bori za sveti dres !
Jahic- Uvijek pouzdan, ekstra momak. Svidja mi se njegov stil igre, ali danas ga jednostavno nije islo. Zajedno sa Zahirovicem nosi krivicu za gol, a ona precka i stativa su plod njegovog pogresnog postavljanja. Vjerujem u Jahu i mislim da ce protiv Mexa odigrati bolju utakmicu.
Vrancic- Pa ono je smijesno ko igra u reprezentaciji!!! Frajer je izgubio 3-4 lopte na nasoj polovini od toga je napravio dvije 100% sanse za Irce (1vs1 sa Begovicem, i precka nakon ubacaja sa strane). Imao dosta pogresnih dodavanja... Lose Bgm, Lose!!!
Zahirovic- Ne toliko losa partija, koliko losa odluka Papeta da igra na desnom beku. NE ZNA Adnan to da igra, NE ZNA ! Njegova prirodna pozicija je Def..Vezni, eventualno stoper. Ali cinjenica je da je ispao 2x i od ta dva puta primili smo jedan gol.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- spielführer_21
- Kontakt:
Je li to onaj The Special None?aleksandar_veliki je napisao/la:Ma odlicno, jos poraz od Meksika, pa da i Pape skonta da nije za ovog posla, da otkaz, a repku preuzme Osim mladji i da se konacno plasiramo na veliko takmicenje.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Pa doduše kad' bih ga gledao kao pojedinca, sigurno je bio bolji od Jahića danas. Ali postavio sam ih u paru, i da odigrali su kritično kao tandem...Virtu4l je napisao/la:Šta si ti gledao. Pandža je uz Begovića jedini zadovoljio.*p!p!t@* je napisao/la: Pandža-Jahić
danas ubjedljivo najgori
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
A moj Realovac koju si ti utakmicu gledao pa ti je Pandža jedan od najlošijih?*p!p!t@* je napisao/la:Rahimić-Lulić
i
Pandža-Jahić
danas ubjedljivo najgori

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ako Pape ovako zamišlja provjere, onda je bolje ne igrati u ovom terminu, naši igrači jedva čekaju pauzu i ove utakmice u majskom terminu treba iskoristiti za provjeru potencijalnih reprezentativaca, dakle ovdje je trebalo pozvati Burića, Zukanovića, Cocalića, Ljevakovića, Višću, Čajića,Bičakčića, Hodžića, Bukvu, Fajića, za prijateljske utakmice nije bitno da igrač ima regulisane papire tako da je ovo bila idealna prilika da ove momke vidimo na djelu, kod njih sigurno nebi bilo opuštanja jer su željni dokazivanja, ovako ćemo odigrati 2 utakmice u kojima nećemo dobiti ništa i samo ćemo dalje padati na FIFA ljestvici, al eto Pape je stručnjak...
- legenda reala
- Kontakt:
Većinom se svi slažemo da je igra bila loša.
Da su jedini zadovoljili Begović, Pandža,donekle Mujdža dok je igrao i Pjanić(trudio se), mali Stevanović kad je ušao
Ovo ostalo sve njemi posmatrači

Da su jedini zadovoljili Begović, Pandža,donekle Mujdža dok je igrao i Pjanić(trudio se), mali Stevanović kad je ušao

Ovo ostalo sve njemi posmatrači

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Opet ponavljam !
On i Jahić kao par su odigrali kritično !
Kao pojedinac puno bolji.
On i Jahić kao par su odigrali kritično !
Kao pojedinac puno bolji.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ekipa je već na odmoru nažalost. Safet ih nije mogao motivirati nikako, u Chicagu na domaćem terenu (
) možda bude malo drugačija slika. Nadam se makar.
A šteta, trebali smo se u ovo vrijeme pripremati za Euro.
I da, nekoliko igrača mora sebi naći klub u kojem neće grijati klupu ili još gore, tribine.

A šteta, trebali smo se u ovo vrijeme pripremati za Euro.

I da, nekoliko igrača mora sebi naći klub u kojem neće grijati klupu ili još gore, tribine.
Prvo poluvrijeme smo nekako i odigrali bar dok je bilo snage jer oko 60' min smo pali što je rezultat nespremnosti igrača kojih pola ove sezone nije igralo pa i nije čudo.U drugom poluvremenu nas je Begović spasio katastrofe i smušenost igrača Irske.
Mislim da odavno nisam vidio utakmicu u kojoj je jedna ekipa izgubila preko 30 lopti na sredini terena nevjerovatan broj grešaka veznog reda nakon čega su Irci stvarali šanse.
Mislim da odavno nisam vidio utakmicu u kojoj je jedna ekipa izgubila preko 30 lopti na sredini terena nevjerovatan broj grešaka veznog reda nakon čega su Irci stvarali šanse.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tu smo negdje u misljenjima danasnjeg izdanja nase repke... za mene najgori danas Dzeko, em zalaganjem em tehnikom, fudbal se odbija od njeg ko od zid. Jahic vrlo slab danas, al ipak se zalagao. Pandza, daleko najbolji sa Stevom. A nje los bio ni mujdza.. Onaj celo "novi" pojma nema, covjek nije za repke.Dushi_Rob je napisao/la:Mrsko mi citati prethodne komentare, ali evo i ja cu dat neku svoju, objektivnu, analizu.Krenut cu od najboljeg ka najgorem...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Razumijem ja tebe druže u potpunosti, teško se pomiriti s tim da te jedna ekipa četri puta u jednoj sezoni pobijedi. Ne brini, boli ali proći će, kao i sve ha ja, čuvaj zdravlje!spielführer_21 je napisao/la:Je li to onaj The Special None?aleksandar_veliki je napisao/la:Ma odlicno, jos poraz od Meksika, pa da i Pape skonta da nije za ovog posla, da otkaz, a repku preuzme Osim mladji i da se konacno plasiramo na veliko takmicenje.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
ove termine treba ukinut,nemas sta vidit...
Irci se spremaju vec danima a nasi se spremaju za izlete svaki dani....
Irci se spremaju vec danima a nasi se spremaju za izlete svaki dani....
nema tu puno price, vidjeli smo ono sto gledamo 2 godine, iole fizicki i takticki spremna ekipa nas nadigra u prvom , a osramoti u drugom poluvremenu.
treba li ponavljati da misimovic, pjanic i medunjanin ne mogu igrati skupa? mozda mogu protiv estonije ali protiv irske ne. lulic ne moze igrati lijevog beka.
ima tu tu i tamo poneki dobar potez, tecna akcija ali , generalno, nedovoljno za pobjedu ili cak nerijeseno.
prva 11orka i nekako moze izdrzati prvo poluvrijeme, izmjene su pokazale da su susicevi kriticari potpuno u pravu. izlaskom mujdze i rahimica se sve srusilo.
vrancic nije defanzivni vezni, nije to nikada ni bio , osim u masti susica i njegovih pristalica.
zahirovic je daleko najgori igrac utakmice, krivac za go, krivac u sansi s preckom, prolazili po desnoj strani ko od sale. njegovo forsiranje po desnoj strani je komedija.
od ostalih razocarenja
medunjanin nema mjesta ni na klupi,
jahic nema mjesta u reprezentaciji,
pandza nedovoljno dobar da bude u prvom timu
nezalaganje, lose postavljena taktika nisu nista novo.
stevanovic je, s druge strane, pokazao da su krilni igraci neophodni.
treba li ponavljati da misimovic, pjanic i medunjanin ne mogu igrati skupa? mozda mogu protiv estonije ali protiv irske ne. lulic ne moze igrati lijevog beka.
ima tu tu i tamo poneki dobar potez, tecna akcija ali , generalno, nedovoljno za pobjedu ili cak nerijeseno.
prva 11orka i nekako moze izdrzati prvo poluvrijeme, izmjene su pokazale da su susicevi kriticari potpuno u pravu. izlaskom mujdze i rahimica se sve srusilo.
vrancic nije defanzivni vezni, nije to nikada ni bio , osim u masti susica i njegovih pristalica.
zahirovic je daleko najgori igrac utakmice, krivac za go, krivac u sansi s preckom, prolazili po desnoj strani ko od sale. njegovo forsiranje po desnoj strani je komedija.
od ostalih razocarenja
medunjanin nema mjesta ni na klupi,
jahic nema mjesta u reprezentaciji,
pandza nedovoljno dobar da bude u prvom timu
nezalaganje, lose postavljena taktika nisu nista novo.
stevanovic je, s druge strane, pokazao da su krilni igraci neophodni.
Sent from my Commodore 64
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Posjeti malo Željinu temu, nisi u tokukrivajaš je napisao/la:Razumijem ja tebe druže u potpunosti, teško se pomiriti s tim da te jedna ekipa četri puta u jednoj sezoni pobijedi. Ne brini, boli ali proći će, kao i sve ha ja, čuvaj zdravlje!spielführer_21 je napisao/la:Je li to onaj The Special None?aleksandar_veliki je napisao/la:Ma odlicno, jos poraz od Meksika, pa da i Pape skonta da nije za ovog posla, da otkaz, a repku preuzme Osim mladji i da se konacno plasiramo na veliko takmicenje.

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kakvog mi golmana imamo,za budućnost!
Begović je(nažalost)danas bio ubjedljivo najbolji naš igrač.
A one zvjezdice,prije svega Džeko...ako im se ne igra nek izađu,nek traže zamjenu.

Begović je(nažalost)danas bio ubjedljivo najbolji naš igrač.
A one zvjezdice,prije svega Džeko...ako im se ne igra nek izađu,nek traže zamjenu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
- Kontakt:
Ono je bruka i sramota..mec protiv Mexica necu gledati 

jel to onaj zeljo koji gubi od leotara,heehe..
pa moze i safet izgubit od irske,..
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
ahmic je napisao/la:jel to onaj zeljo koji gubi od leotara,heehe..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.