Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Avdija Vrsajevic
ne znam do kad cemo morati trpiti ovog igraca. mujdza oporavi se !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- legenda reala
- Kontakt:
Mujdža je naš najkorisniji igrač i njega ni Cafu ne bi mogao izbaciti, šta taj momak može u ofanzivi ne može nikoIbizevic je napisao/la:Avdija je ovom partijom definitivno izbacio Mujdžu iz konkurencije za prvih 11 do kraja njegove karijere.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zato me malo i strah Litvanije ipak su oni kvalitetniji od ovi amateraBosniacum Lilium je napisao/la:treba biti realan i ovo priznati. Nazad su ga vozali kako su htjeli, amateri znaci. Ima dosta solidan centarsutadisice je napisao/la:Odličan je bio u ofanzivi ali u defanzivi ga nema nigdje
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
- Kontakt:
jel vi jos uvijek kontate da je vrsajevic digrao prosjecno dobru utakmicu protiv KONOBARA i bankara????? pa taj lik protiv bilo kojeg ozbiljnijeg beka nebi prosao ni da mu da 5 metara prednosti!!! Smijesno
- fudbalerXL
- Kontakt:
Naučit če čovo do svjetskog. Pa kad uštopa Ronalda i Bala, jadna im majkaBosniacum Lilium je napisao/la:treba biti realan i ovo priznati. Nazad su ga vozali kako su htjeli, amateri znaci. Ima dosta solidan centarsutadisice je napisao/la:Odličan je bio u ofanzivi ali u defanzivi ga nema nigdje

U Interu su inace sve manekeni profesionalni,i par ribara.vincenttan je napisao/la:jel vi jos uvijek kontate da je vrsajevic digrao prosjecno dobru utakmicu protiv KONOBARA i bankara????? pa taj lik protiv bilo kojeg ozbiljnijeg beka nebi prosao ni da mu da 5 metara prednosti!!! Smijesno

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad odigra dobro ne valja, kad odigra lose ne valja. Smijeno. A on je inace krilo zato i jest slabiji u odbrani. I mozete pricati sta hocete covjek ima za pet klasa bolji centarsut od Lulica i Salihovica.
Celik!3,2,2.
Protiv Litvanije neka stoji nazad.. imaju oni zajebano krilo.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- fudbalerXL
- Kontakt:
Pa to je onda još jedan razlog više. Ne da imamo samo jednog , kako kaže Pape nego NI JEDNOG desnog bočnog. Još jedan razlog više da se skautira koji valjda ????
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koga ces skautirati? U nasoj ligi sigurno nema boljih, a da imamo nekih bekova nemamo. Od pristojnijih imamo Mujdzu i Vranjesa, ostalo sve smijesno.
Celik!3,2,2.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Evo vam pa analizirajte. Ko želi. Taj famozni Inter Mailand.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 12 okt 2013, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.
svaka cast avdija fenomenalna partija glavu gore srce isped samo naprijed
- samoposteno
- Kontakt:
protiv tih istih konobara je igrao i salihovic pa nije upotrebio ni jedan solidan centar sut svaki mu je razbio staklo na zgradama oko stadiona pa ga niko ne pljujeZekoo je napisao/la:Znam da je ironija na djelu, ali smiješni su mi ovi neki što ga hvale toliko alo ljudi igrali smo protiv konobara, prodavača, bankara, slastičara...Ibizevic je napisao/la:Avdija je ovom partijom definitivno izbacio Mujdžu iz konkurencije za prvih 11 do kraja njegove karijere.
- tyler durden
- Kontakt:
Speed Demon , dobar bio danas
i bice dobar i protiv Litvanaca 

Očekivao sam ove komentare.Ibizevic je napisao/la:Avdija je ovom partijom definitivno izbacio Mujdžu iz konkurencije za prvih 11 do kraja njegove karijere.
Vršajević je zaludio svijet večerašnjom partijom protiv neugodnog Lihtneštajana.Ta'će Mujdža.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ako se sad ne proda u ligu petice nece nikad 

Dobra partija , drago mi je da moze zamjenit mujdzu pa makar u ovakvim tekmama. Prva tekma u kojoj je bio dobar od kako je pozvan, neka nastavi drago mi je nije zasluzio da ga se pljuje ipak daje sve od sebe 

Broji li se Avdiji predasistencije ili se to zanemaruje u njegovom slucaju?
Kakva je ovo prevara od igrača...iskoristio brzinu protiv ovakvog protivnika (to se i očekivalo), to protiv jačih neće proći, ali da ga prolaze ovi ljudi hahaha, ma daj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.