Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
Igro sam dvicu na bih, ali me brinu ovi uslovi na terenu.
Bojim se da ne bude ono selektori se dogovore da se ne zamaraju igraci pa da ostane nerjeseno bez puno truda.
Bojim se da ne bude ono selektori se dogovore da se ne zamaraju igraci pa da ostane nerjeseno bez puno truda.
Samo da se NIKO ne povrijedi...... 

- Goalgetter
- Kontakt:
Sreca da stadion ima podno grijanje
. Inace se ne bi igrala ova tekma.

Jutros oko 10 sati.

Jutros oko 10 sati.
Ako ne bude padao za vreme utakmice.hodža je napisao/la:pa ako ima podno grijanje, onda nema problema...

A i grejanje postize optimalnu temperaturu na 30 sati otprilike da bi mogao da zagreje celi teren,tako da je pitanje kada su ga ukljucili.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trebo je pozvat Safet ove naše iz premijer lige oni bi razvalili fruktalovce,navikli su na nepriorodne uslove 

To se je vidjelo i u Alziru.Kad su usli Vrsajevic,Sesar i Svraka naprosto smo ih razvalilizgembo89 je napisao/la:Trebo je pozvat Safet ove naše iz premijer lige oni bi razvalili fruktalovce,navikli su na nepriorodne uslove

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Goalgetter
- Kontakt:
Sead Hajrovic:
Lunch at 1pm, rucak u 1, cevape, burek I cupusa, hahaha joking:)
Lunch at 1pm, rucak u 1, cevape, burek I cupusa, hahaha joking:)
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ako slovenci ovo ne mogu srediti, onda hebajiga, ha ja
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Slovenci su skijasi, oni ce nas lakse dobiti po sniejgu, to jest, tako je jedino moguce da nas dobiju, iako sam uvjeren da ce nam ga samo popus1ti... 

Snijeg jos uvijek pada, manjim intenzitetom nego jutros. Valjda srede teren do tekme ...
Ne izgleda dobro, al nam ti @samson radi update do početka tekme svakih sat vremena ako ti nije problem 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Na poslu sam mada imam pogled kroz prozor. U ovom trenutku skoro pa prestao ...zizu1991 je napisao/la:Ne izgleda dobro, al nam ti @samson radi update do početka tekme svakih sat vremena ako ti nije problem
Pa u sta su skrsili tolke pare kad su pravile Stozice, hajde da sad vidimo cija mati vunu prede, kod nas bi do sad pojeli snijeg 

Hoćeš je stići pogledati ako se održi zbog vremenskih uslova ?
Kažeš da si na poslu ?
@lisander, dobra ti ta
Kažeš da si na poslu ?

@lisander, dobra ti ta

http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osre ... ljubljana/
http://vreme.zurnal24.si/kamere/323/ - webkamera Ljubljana
Talno grijanje funkcionise samo kada ima nekoliko centimetara snijega. Uglavnom se upotrebljava, da se trava ne unistava i da ne smrzava u zimskim mjesecima. U slucaju, da je na travi vise od 5cm snijega onda im trebaju lopate
Inace, u Koperu kisa i 9°C
http://vreme.zurnal24.si/kamere/323/ - webkamera Ljubljana
Talno grijanje funkcionise samo kada ima nekoliko centimetara snijega. Uglavnom se upotrebljava, da se trava ne unistava i da ne smrzava u zimskim mjesecima. U slucaju, da je na travi vise od 5cm snijega onda im trebaju lopate

Inace, u Koperu kisa i 9°C

Zadnja izmjena: 0123456, dana/u 06 feb 2013, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
Slovenija - BiH prenose četiri televizijske kuće!

Zbog velikog interesovanja naših čitatelja i ovoga puta potrudili smo se pronaći koje tv. kuće prenose večerašnji prijateljski susret između reprezentacija Slovenije i Bosne i Hercegovine. Svi zainteresovani utakmicu će moći gledati putem četiri tv. kuće, a napominjemo da će u BiH prijenos realizirati Face TV.
Osim FACE TV utakmicu će prenositi i slovenska Slovenia TV2 (HOTBIRD 13A- 13 stepeni istočno, EUTELSAT 16A - 16stepeni istočno), te Al Jazeera Sport +4 (HOTBIRD 13C - 13 stepeni istočno, EUTELSAT 3c - 3.1 stepen istočno), a duel Slovenije i BiH navijači će moći pratiti putem španjolske sportske mreže Gol T.
Podsjećamo, Slovenija i Bosna i Hercegovina igraju večeras u 18 sati na stadionu Stožice u Ljubljani.
( rep.r.e.z.e.n.t.a.cija.ba )

Zbog velikog interesovanja naših čitatelja i ovoga puta potrudili smo se pronaći koje tv. kuće prenose večerašnji prijateljski susret između reprezentacija Slovenije i Bosne i Hercegovine. Svi zainteresovani utakmicu će moći gledati putem četiri tv. kuće, a napominjemo da će u BiH prijenos realizirati Face TV.
Osim FACE TV utakmicu će prenositi i slovenska Slovenia TV2 (HOTBIRD 13A- 13 stepeni istočno, EUTELSAT 16A - 16stepeni istočno), te Al Jazeera Sport +4 (HOTBIRD 13C - 13 stepeni istočno, EUTELSAT 3c - 3.1 stepen istočno), a duel Slovenije i BiH navijači će moći pratiti putem španjolske sportske mreže Gol T.
Podsjećamo, Slovenija i Bosna i Hercegovina igraju večeras u 18 sati na stadionu Stožice u Ljubljani.
( rep.r.e.z.e.n.t.a.cija.ba )
I sad pada snijeg, kako stvari stoje, neće ni prestati do tekme.
Ništa, kad je tako, nek Sajo nabaca domaćih igrača u prvu, da nabijemo gol razliku i onda zvijezde na teren da se malo prošeću
Ništa, kad je tako, nek Sajo nabaca domaćih igrača u prvu, da nabijemo gol razliku i onda zvijezde na teren da se malo prošeću

A je*ote , više ni na normalnom terenu ne možemo igrat 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.