to će biti XmasteRofPoker je napisao/la:Mislim da se nudi sljedece : Siena - Caserta rez : 40 - 56 2 minute prije kraja 3 cetvrtine --- Siena nece izgubiti vise od 11 razlike -- placa se 1.86
Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Live klađenje
- masteRofPoker
- Kontakt:
hehe i o tome sam razmisljao ali mi nekako bilo puno 17 razlike, ali italijani su to.zgmiky je napisao/la:to će biti XmasteRofPoker je napisao/la:Mislim da se nudi sljedece : Siena - Caserta rez : 40 - 56 2 minute prije kraja 3 cetvrtine --- Siena nece izgubiti vise od 11 razlike -- placa se 1.86
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
blackpool-leeds 0-1 65.min
tip 1 12.5
sljedeći gol bpool 2.70
tip 1 12.5
sljedeći gol bpool 2.70
67. minuta
Al Wasl v Bani Yas SC 1 @ 10,00 (Bet 365)
Al Wasl puno bolje igra u drugom poluvremenu i postize vecinu svoju golova u tom periodu. Vec su dva puta ove godine imali prijelaz 2/1. Isplati se probati
.
F.T. 1-1
Al Wasl v Bani Yas SC 1 @ 10,00 (Bet 365)
Al Wasl puno bolje igra u drugom poluvremenu i postize vecinu svoju golova u tom periodu. Vec su dva puta ove godine imali prijelaz 2/1. Isplati se probati
F.T. 1-1
76. minuta
0-1
Hapoel Akko- Bnei Sakhnin 1x @ 4,33 (Bet 365)
Hapoel Akko puno bolji po statistici. Takodjer, na osnovu medjusobnih susreta moze se vidjeti da ova dva tima vjerovatno suradjuju. Tako je moguce i da cak pobijede na kraju, ali ipak biram manje rizicniju varijantu 1X.
0-1
Hapoel Akko- Bnei Sakhnin 1x @ 4,33 (Bet 365)
Hapoel Akko puno bolji po statistici. Takodjer, na osnovu medjusobnih susreta moze se vidjeti da ova dva tima vjerovatno suradjuju. Tako je moguce i da cak pobijede na kraju, ali ipak biram manje rizicniju varijantu 1X.
Cardif Sunderland 1:0 poluvrijeme . X2@ 3.25
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Bravo za Crne macke iako u zadnjoj minuti, potpuno zasluzen bod. FT 2:2mancity je napisao/la:Cardif Sunderland 1:0 poluvrijeme . X2@ 3.25
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Live klađenje
Gosti nisu uspijeli iskoristiti crveni karton prednosti,vec su i sami zaradili jedanCautinho je napisao/la:Banni Yas-Al Shabab 1-1 70'
Probati na gosta. 1.70
FT 1-1
Keep walking.
Middlesbrough - Hull 1 @8,00 (trenutno: poluvrijeme, rezultat: 0-1)
Jučer sam imao plan odigrati ovo 2/1, zaboravio u međuvremenu.. Pa da bar ovako uživo pokušam
Jučer sam imao plan odigrati ovo 2/1, zaboravio u međuvremenu.. Pa da bar ovako uživo pokušam
U desetom selu živi Antuntun!
- Cautinho
- Kontakt:
U Wwinu kvota 1,67 na manje od 7,5 gola na meču Karlskrona-VIK Vasteraas (hokej)
Rezultat je 3-2,do kraja druge trećine ostale 2 minute.
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Live klađenje
Prošlo,7 golova na krajuCautinho je napisao/la:U Wwinu kvota 1,67 na manje od 7,5 gola na meču Karlskrona-VIK Vasteraas (hokej)
Keep walking.
- Consigliere
- Kontakt:
Aris- Smyrnis, poluvrijeme 0:1
Gosti su dali gol u 3 minuti, vjerovatno iz prvog napada i ostatak poluvremena je prosao u znaku Arisa koji je tatalnoj ofanzivi ali bez ucinka. U kornerima je 7:2, sutevima 7:4...
Kvota 5.00 na pobjedu Arisa.. ja cu probati na manji ulog.
Gosti su dali gol u 3 minuti, vjerovatno iz prvog napada i ostatak poluvremena je prosao u znaku Arisa koji je tatalnoj ofanzivi ali bez ucinka. U kornerima je 7:2, sutevima 7:4...
Kvota 5.00 na pobjedu Arisa.. ja cu probati na manji ulog.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
medveščak-dinamo 0-1 nakon 1.tr.
1 na medeke bi trebao doći 2.45
sretno
sretno
-
barcelona-dijamant
- Kontakt:
zaista mi treba 50kf na wwinu puno bi mi znacilo ako neko moze poslat stvarno ali stvarno mi treba
cim sam uplatio 1-1zgmiky je napisao/la:medveščak-dinamo 0-1 nakon 1.tr.
sretno
ajmo do kraja!
ma buraz ide handi tuj00k3r je napisao/la:cim sam uplatio 1-1zgmiky je napisao/la:medveščak-dinamo 0-1 nakon 1.tr.
sretno![]()
ajmo do kraja!
ma nomano, eo nam meda, gledam ih i uzivam, samo mi je trebao netko kao ti da me natjera da uplatim na preokret, hvala, taman da vratim sta me dragi donbass povaljo...zgmiky je napisao/la:ma buraz ide handi tuj00k3r je napisao/la:cim sam uplatio 1-1zgmiky je napisao/la:medveščak-dinamo 0-1 nakon 1.tr.
sretno![]()
ajmo do kraja!
3:1 (hendi zasad)zgmiky je napisao/la:medveščak-dinamo 0-1 nakon 1.tr.
sretno
bravo majstore
jokerit-saipa 1-1 kraj 2.tr.
1 na jokicu 2.45
1 na jokicu 2.45
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.